Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lidt bagefter med at skrive!. Så første ting var, at jeg havde selvfølgelig fortalt forkert, det var ikke Joan der havde kommenteret. Det var hun gnaven over. Men sandaler er blevet købt. Det kommer selvfølgelig til at lyde lidt kedeligt, men sådan er virkeligheden. Der kommer lige engang imellem en finger oprejst (ikke fuck finger) men en huske finger. Husk du er Lise, blevet nævnt mange gange. Du vover lige at skifte tøj i dagens løb. Da vi sad og skulle have aftensmad, sagde hun pludselig. Der er en som har fortalt mig at man kan få bryster som kan limes på. Det vil jeg overveje sagde hun. Og…så blev der ikke sagt mere. Jeg svarede ikke, fordi hun havde tidligere lagt billeder ind på galleriet med mine ”babser” så de blev udstillet.  Egentlig opfattede jeg som det var ok med hende. Men nu kunne jeg næsten fornemme, at der skulle mere til. Igen, jeg tog mig af oprydningen og hun gik ind i stuen for at checke mails m.v. Da jeg kom ind, så havde hun også tændt tv. Sæt dig sagde hun. Det er ”tøsefilm” så du har godt af at kikke med. Det var en eller anden utrolig dum kærlighedsfilm, men jeg sad troligt i stolen og kikkede på. Midt i filmen, eller et af de utal af reklamer pauser der var, sagde hun så, du sidder ikke ordentlig!. Jeg forstod ikke helt hvad hun mente, da jeg synes at jeg sad helt normalt. Du skal ikke sidde med benene over kors! Uvilkårligt tog jeg det ene ben ned så jeg sad med begge ben nede. Kort efter så kom en ny kommando. Skil benene ad. Jeg flyttede mekanisk mine knæ fra hinanden. Igen en længere pause. Så spurgte hun, er dine lår fra hinanden?. Øhh nej svarede jeg, jeg sad jo i stolen og naturligvis var mine lår trykket lidt så de stødte på hinanden. Så spred benene mere sagde hun. Dine lår skal være væk fra hinanden. Igen mekanisk flyttede jeg mine ben fra hinanden og helt underligt, mærkede jeg også fornemmelsen ved at mine lår blev adskilt. Så kom der igen en svada, imens hun kikkede på filmen, som jeg slet ikke fulgte med i. Du husker forhåbentligt du er Lise nu? Så hvis du havde haft den rigtige fisse ville den så være synlig nu. Desværre er det ikke sådan, men så må du tænke over at det ville være sådan. Man kan nok fornemme lidt du har en diller, men heldigvis ikke så tydeligt. Den er og bliver også ubetydelig i forhold til Lise. Ja,..og så gloede vi FILM i lang tid. 

Da den var færdig, var det sengetid. Hun gabte og jeg begyndte at rydde det sidste op. Imens jeg stod ude i køkkenet og ordnede kom hun ud til mig. Nu snød du sidst med at spørge på G6n.dk, men så kan du igen få til opgave at spørge, til gengæld om 2 ting!. Den ene er om hvad man synes om at du skal have lidt mere babse? Den anden er om man er enig om at du skal sprede lidt ben når du sidder?. Der er jo billede på galleriet med dine babser, så det kan de jo se. Men du skal også lægge et billede ud med lidt spredte ben så det kan bedømmes. Så må vi se hvad kommentarerne bliver. Godnat !!

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.