Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi havde efter et stykke tids chatten og mailen frem-og-tilbage, aftalt at mødes på et hotel i det indre København. Du skulle til København, og i den forbindelse havde du fundet et hotelværelse som havde en dejlig stor dobbeltseng. På forhånd var vi blevet enige om, at mødet udelukkende skulle handle om sex mellem 2 mennesker, og at der skulle være lidt SM og dominans indblandet. Du havde derfor fået besked om, at være iført frækt sort undertøj (strømper, trusser og bh), rød læbestift samt at være fuldstændig glatbarberet forneden! Når jeg bankede på hoteldøren, skulle du så åbne og vende dig om, således at du kom til at stå med ryggen til døren, når jeg trådte indenfor. Dermed kunne mødet forblive fuldstændigt anonymt, og det ville være ekstra pirrende (så var der heller ingen chancer for at du "slukkede" på mit udseende), at du ikke ville komme til at se mig.

Da du hører den bestemte banken på hoteldøren, går du en smule nervøs og spændt hen mod døren. Du tager i håndtaget, åbner døren på klem, vender dig om og træder et skridt fremad. Bag dig hører du døren gå langsomt op, hvorefter jeg træder ind på hotelværelset og lukker døren bag mig. Du mærker mig stå tæt bag dig. Jeg stikker min ene hånd rundt om dig, og du ser en sort ting ligge i min hånd.

SEX I DAG?

"Ta' den her på..." siger jeg med en bestemt kommanderende tone.

Du tager masken fra min hånd, og trækker den langsomt ned over dit ansigt og øjne, hvorefter du justerer den, således at du intet kan se. Dine hænder falder ned langs siden igen, og du står spændt og venter på hvad der nu skal ske. Duften fra min deodorant rammer din næse, og du mærker at jeg nu står helt op af din ryg.

"Hmmm, det ser ud til at du har gjort det vi aftalte...", siger jeg, da jeg ser du har de frække sorte blonder på, og bag dig kan jeg se det yderste af dine røde læber.

Du mærker mine varme ånde i dit øre, da jeg hvisker "Så mangler jeg bare at checke den sidste ting..." Jeg tager begge mine arme rundt om dig, og placerer mine hænder lige over dine bryster. Langsomt begynder mine hænder at glide nedad. Først ned til dine brystvorter, og det giver et gib i dig, da jeg giver dem begge et lille, men alligevel lidt hårdt klem. Hænderne glider lidt længere ned, og er nu under dine bryster, som får et par kram.

"Uhhhm, dine bryster føles godt nok dejlige... Glæder mig til at se dem gynge frem og tilbage, når jeg knepper dig senere... Det kunne jo også være at jeg fik lyst til at kneppe dig lidt mellem brysterne, og så det er godt de er så dejligt store..." hvisker jeg. Det gyser i hele din krop, da du hører de vulgære ord i dit øre, men samtidigt breder varmen sig over hele din krop.

Mine hænder bevæger sig langsomt længere nedad, over din mave, og ned mod dit brændende skød. Da de nærmere sig dit skød, glider de rundt om dig, og stopper først da de er placeret på dine balder. Du mærker hvordan jeg skiftevis kærtegner og krammer dine balder med mine varme hænder, og du bliver om muligt, endnu mere varm. Den ene hånd glider ned i revnen mellem dine balder, og du mærker en finger nærme sig det bagerste hul. Pludselig stikker jeg det yderste af en finger indenfor, og du klemmer sammen om min finger i bar forskrækkelse...

"Hmmm, din røv føles dejlig stram, men jeg tror sagtens jeg kan få min pik indenfor... Specielt med hjælp fra den flaske babyolie jeg har taget med..." siger jeg, samtidigt med at jeg presser fingeren en smule længere op... Du stønner lidt, efterhånden som du mærker fingeren komme længere og længere op i dit bagerste hul, og du glæder dig allerede til at mærke min pik der hvor min finger befinder sig...

Jeg trækker langsomt fingeren ud af det stramme hul, kører den op langs revnen mellem dine balder, og lader igen begge hænder kærtegne den dejlige numse... Du mærker nu mine varme ånde komme nærmere og nærmere dine balder, og pludselig mærker du min varme våde tunge mellem balderne. Den glider langsomt længere ned ad, og standser ud for det bagerste hul, som stadig er en smule åbent, efter min fingers besøg. Herefter former jeg tungen som et rør, og trykker langsomt det yderste af tungespidsen mod åbningen. Mærker det giver endnu et gib i hele din krop. Tungespidsen bliver i åbningen et kort øjeblik, hvorefter den langsomt glider hele vejen tilbage og mellem revnen.

Mine hænder bevæger sig nu stille og roligt ned over dine hofter, og ned af dine strømpebeklædte ben. Glider helt ned til anklerne, og ganske langsomt opad indersiden, til de når strømpekanten, hvor de hviler et øjeblik, mens jeg siger "Ganske godt tilfreds med hvad jeg har set og følt indtil videre, meeeen, vi mangler jo lige det vigtigste..."

Du gyser stille ved tanken om hvor mine hænder og fingrer nu er på vej hen. Uendeligt langsomt, syntes du i hvert fald, kravler mine hænder op af indersiden på dine lår, og jeg nyder at mærke den bare hud over strømpekanten. Da de når helt op for enden af benet, venter jeg et øjeblik, hvorefter den ene hånd glider let hen over dit skød. Den lette berøring får dine ben til at skælve et kort øjeblik, og du mærker herefter den anden hånd placere sig oven på dit varme skød, hvorefter min langefinger begynder at bevæge sig op og ned langs revnen mellem dine skamlæber.

"Uhhhm, det var sørme godt... Er du selv klar over hvor frækt et glatbarberet skød føles? Syntes også du en smule våd? Hvis jeg ikke tager meget fejl, er du vist en smule liderligt lige nu?" spørger jeg, samtidigt med at hånden som ligger på dit skød, rykker længere op ad. Du skal til at svare, men i det samme mærker du min langefinger ramme din klitoris, og du glemmer helt hvad det var du skulle til at sige. Stille og roligt begynder min langefinger at cirkle rundt om og henover din efterhånden hårde klitoris, og du begynder at småstønne, i takt med din lyst stiger.

"Glæder mig til at skulle slikke din dejlige glatte fisse... Lade min tunge lege mellem dine skamlæber, køre den langsomt frem og tilbage, og måske stikke den indenfor... Kan du også forestille dig min varme tunge cirkle rundt om din klitoris i bløde stille bevægelser?" siger jeg, velvidende at du bliver mere ophidset af at høre de vulgære ord.

Med ét, fjerner jeg hænderne fra dit skød, rejser mig op bag dig, og siger så "Nå, men nu har du vist stået der længe nok, uden at lave noget! Tag lige og giv mig dine hænder om på ryggen!" En smule nervøs tøver du et øjeblik, men mærker så min ene hånd klaske hårdt mod din ene balde. Det giver et lille spjæt i dig, men slaget føles på en eller anden måde mere godt og ophidsende, end det egentligt gjorde ondt. "Kom så med dine hænder!" siger jeg i et lidt strengere tonefald, og du flytter lidt modvilligt dine hænder om på ryggen, hvor du straks mærker et par håndjern lukke sig om dine håndled.

"Sådan, nu er du helt i min magt... helt hjælpeløs..." hvisker jeg i dit øre, og de ord får det tilat gyse endnu engang i din krop. Jeg går om foran dig, og beundrer din store dejlige krop. Begynder at klæde mig selv af, og efter et par sekunder står jeg helt nøgen foran dig, et syn som du gerne ville have set, men som du jo af gode grunde er forhindret i. Stiller mig nu helt hen foran dig, og du mærker noget nede omkring dit skød, og kommer hurtigt til den konklusion, at det må være min pik, som er begyndt at røre på sig.

Nu mærker du mine hænder kæle og kærtegne dit ansigt, ned over halsen og skuldrerne, for tilsidst at stoppe et øjeblik ved dine bryster. Du mærker herefter at dine bryster bliver presset sammen, jeg står og nyder synet, mens jeg forestiller mig hvordan min pik ville se ud, hvis den gled frem og tilbage, mellem de dejligt store bryster. Mine hænders placering samt mine tanker, får min pik til at rejse sig yderligere, og du mærker med det samme, hvordan den bliver stivere og stivere.

"Lidt synd at du ikke kan se min dejlige stive pik nu... Den står ellers lige op i luften, hælder en smule til venstre... Hovedet er dejlig blottet, men det finder du snart ud af... Jeg har i dagens anledning, fjernet de fleste hår, så der er kun lidt hår tilbage ved roden, så du skulle ikke risikere at få hår i munden..."

Du mærker nu mine hænder på dine skuldrer, og jeg presser dig langsomt ned ad. "Sæt dig ned på knæ!" siger jeg strengt, og du adlyder med det samme. Da du har siddet der et par sekunder, føler du noget på dine læber, og du gætter hurtigt hvad det er. Jeg står med min pik i den ene hånd, og kører den langsomt frem og tilbage hen over dine røde læber.

"Hvilket syn" tænker jeg, og kan ikke vente med at få den ind i munden på dig. Jeg tager derfor godt fat helt nede ved roden af dit lange hår, og presser langsomt pikhovedet ind mellem dine læber. Du åbner lidt efter lidt munden, og tager imod hovedet, som føles dejligt stort. Da hovedet er inden for, stopper jeg et øjeblik, og nyder synet. "Kors hvor ser det frækt ud", tænker jeg...

"Brug tungen!", siger jeg, og du begynder at lege med din tunge på det godt opsvulmede pikhovede. Jeg presser langsomt pikken længere ind mellem dine frække læber, og du bruger tungen så godt som du nu kan. Stille og roligt begynder jeg at bevæge mit underliv, og står samtidigt og nyder synet af min pik, som kører frem og tilbage mellem dine våde læber. Står og nyder din varme mund, og den frække tunge som danser rundt og over mit pikhovede. Godt ophidset som jeg efterhånden er, sætter jeg farten op, og du føler din mund blive brugt, på samme måde som din fisse plejer.

Jeg mærker min pik vokse faretruende, og jeg trækker mig ud af din mund, sekunder inden jeg ville have været kommet. Tager fat om pikken med den ene hånd, mens jeg med den anden tager fat under din hage... "Åbn munden og stik tungen ud!" Du gør som jeg siger, og mærker med det samme pikhovedet på det yderste af tungen. Jeg står nu og kører hånden op og ned, hurtigere og hurtigere, og pludselig sprøjter jeg med en voldsom kraft. Du mærker spermen sprøjte ind i munden og noget rammer også dine læber. Efter de sidste dråber har ramt din tunge, bøjer mig ned til dit ansigt, og du mærker mine læber ramme dine egne. Min tungespids bevæger sig ind mellem dine læber, og rammer din tunge, hvorefter de to tunger begynder at lege med hinanden. Jeg kan dermed ikke undgå at smage mine egne safter.

Efter at have kysset, trækker jeg mit ansigt lidt væk, og lader min tunge danse henover dine læber, og fjerner hermed mine egne safter igen. Jeg rejser mig op, og du mærker endnu engang min pik presse sig ind mellem dine læber. "Sørg så for at min pik er ren!" siger jeg, og du slikker de sidste rester i dig.

"Ikke dårligt... Nu håber jeg at dine 2 andre huller, er lige så gode, som din mund var... Men rejs dig så op igen..." siger jeg, og du rejser dig op igen. Jeg går om bag dig, og åbner for håndjernene, så dine hænder er frie igen. Herefter fjerner jeg din BH, og nyder synet af dine dejlige nøgne bryster. Men dine hænder er kun frie for en kort bemærkning, for jeg stiller mig igen foran dig, tager fat i dine hænder, og sætter endnu engang håndjerne fast om dine håndled. Med et fast greb i håndjernene, trækker jeg dig hen mod den store seng. Da vi står ved sengen, vender jeg dig om, presser dig ned og sidde på senge kanten, og skubber dig langsomt ned og ligge.

Du hører jeg går stille væk fra sengen, og kort efter bliver minibaren åbnet. Af dømme ud fra den skrattende lyd, regner du ud, at jeg har taget en eller flere isterningen, og du gyser ved tanken om hvad der nu skal ske.

Få sex i dag

Jeg går over til sengen igen, sætter mig på knæ foran dig og tager fat i dine ben under knæhaserne. Du mærker nu dine ben blive presset ud til siden, og mit faste greb skubber dem samtidigt op mod dit bryst. Du ligger nu helt bar og åben foran mig, og jeg nyder synet af dit glatbarbere skød, samt det lille frække hul, som også har åbnet sig en smule, da dine ben blev presset fra hinanden.

Pludselig mærker du en isende kulde, da isterningen rammer dine skamlæber. Du prøver at klemme benene sammen, men mit faste greb gør, at de forbliver spredte. Isterningen forsvinder ind i min mund igen, og du mærker min varme tunge på det sted hvor isterningen var for få øjeblikke siden. Forskellen mellem kold og varm på dine skamlæber, giver en fantastisk følelse, og du giver et lille skrig fra dig. Isterningen kommer igen frem mellem mine læber, og bevæger sig op og ned mellem dine skamlæber. Isterningen bliver snart erstattet af min varme tunge, og du prøver endnu engang at vride din krop, men uden held. Min tunge bevæger sig op og ned mellem dine skamlæber et par gange, for tilsidst at finde vej ind mellem de ydre skamlæber, og ind i din varme og godt våde hul.

Jeg mærker med tungen, at du må være godt ophidset, og jeg leger lidt med tungespidsen inden mellem dine skamlæber. Trækker mig langsomt ud, og lader tungespidsen glide langsomt ned mod dit bagerste hul. Isterningen kommer for et kort øjeblik frem mellem mine læber igen, og du gisper af vellyst da den rammer det bare stykke kød mellem dine 2 huller. Isterningen forsvinder ind i min mund igen, og du mærker min tunge på det bare stykke kød.

Langsomt finder tungespidsen vej til dit frække bagerste hul, og efter at have leget lidt rundt om indgangen, stikker jeg tungespidsen indenfor i varmen. Du gisper af fryd, da du mærker min våde tungespids, presse sig langsomt op i dit bagerste hul. Samtidigt mærker du det sidste af isterningen ramme området omkring min tunge. Mine hænder har stadig et fast greb i dine ben, så du kan stadig ikke vride dig, selv om du prøver. Jeg presser tungen op så langt som muligt, og trækker den derefter langsomt ud igen...

Bevæger nu tungen op ad skamlæberne, op til din klitoris, og begynder så at lege lidt med den hårde knop. Du småstønner nu, og er efterhånden rigtig godt liderlig. Jeg suger din klitoris ind mellem læberne, og lader tungespidsen danse hen over den. Slipper den igen, og leger med tungen... rundt og henover... skiftevis hurtigt og langsomt... Kan høre på dit åndedræt at du nærmer dig orgasmen, og jeg fortsætter, da jeg gerne vil ha' at du kommer på min tunge. Du stønner mere og mere i takt med at at min tunge danser henover klitoris, og du er ikke langt fra nu...

Da du til sidst kommer på min tunge, har jeg svært ved at holde dine ben spredt, da du prøver at presse dem sammen. Du skiftevis stønner og småskriger, da orgasmen rammer hele din krop, og du prøver at vride dig fra side til side. Efter at orgasmen langsomt har ebbet ud, be'r jeg dig om at kravle længere op i sengen. Du kravler langsomt længere op, stadig med armene lænket sammen over hovedet.

Du hører jeg tager noget op fra min medbragte pose, og det lyder som om der er en flaske af en eller anden art som bliver åbnet. Lidt efter mærker du jeg kravler op i sengen til dig, og jeg sætter mig på knæ mellem dine ben. Herefter tager jeg dine ben op på mine skuldrer, og du mærker nu noget blive presset mod dit bagerste hul.

"Jeg har taget en lille analplug med, så vi kan få udvidet dit frække hul, inden du skal mærke min pik" siger jeg, og presser med et, den lille analplug helt op i hullet. Så sætter jeg mig helt hen til dit skød, stadig med dine ben på mine skuldrer. Med et fast greb om min halvstive pik, begynder jeg at lege med din klitoris og skamlæber. Ved synet af dine glinsende safter på mit blottede pikhovede, vokser pikken i hånden på mig, og da den er godt hård, presser jeg den stille og roligt op mellem dine skamlæber, og indenfor i varmen. Jeg læner mig frem, og presser mig dermed helt i bund, og vi stønner nu begge.

Jeg kigger ned, og er ved at gå til af ophidselse da jeg ser min pik helt i bund, i din glatbarberede fisse. Jeg begynder at bevæge mig frem og tilbage, og jeg kan se på dit ansigt, at du nyder det lige så meget som mig. Efterhånden som jeg sætter farten op, vugger dine dejlige bryster mere og mere, og jeg nyder det frække syn, og er allerde begyndt at forestille mig, hvordan det ville være at sprøjte imellem dem. Jeg sætter farten lidt ned, og rækker ud efter noget...

"Kom med dine hænder" siger jeg, og du rækker mig dine sammenlænkede hænder. Du mærker at jeg lægger en stor blød DILDO i hænderne på dig, og jeg siger så "Den kan du bruge om lidt, når min pik bytter plads med analpluggen". Herefter sætter jeg farten lidt op igen, og da jeg efter et lille stykke tid, mærker at jeg nærmer mig orgasmen, trækker jeg mig ud, og fjerner samtidigt pluggen fra dit bagerste hul.

Jeg tager om min pik, og placerer den ud for åbningen til dit bagerste hul, og presser mig langsomt indenfor. Lidt af gangen, efterfulgt af en lille pause, så du får chance for at vænne dig til følelsen. Centimeter for centimeter kommer jeg længere og længere op, og du nyder virkelig at mærke mig. Samtidigt er du begyndt at lege med dildoen, og presser den op i din våde fisse.

Da min pik er næsten helt i bund, holder jeg en kort pause, for at nyde følelsen af dit stramme varme hul, hvorefter jeg langsomt trækker mig udad igen. Jeg stopper først da selve hovedet er ved at komme til syne igen, og nu begynder jeg at bevæge mig langsomt frem og tilbage. Vi er nu begge godt ophidsede, og stønner næsten om kap. Du bevæger nu dildoen ud og ind af din våde fisse, og jeg sætter langsomt farten op. Du nyder virkelig følelsen af at være godt fyldt ud i begge huller, og jeg nyder synet af dildoen og min pik som glider ind og ud af dine 2 varme huller.

Vi nærmer os nu begge orgasmen igen, og da jeg kan høre at du er tæt på at komme, sætter jeg farten lidt ned (for ikke selv at komme), og leger med en enkelt finger på din klitoris. Da du mærker fingeren lege med din hårde knop, bliver det for meget, og du kommer i endnu en forrygende orgasme, hvor hele din krop ryster. "Hvilket dejligt syn" tænker jeg, da jeg ser dit ansigt vride sig i lyst, og du småskriger de sidste krampetrækninger ud.

Jeg trækker mig ud, fjerner også dildoen, og kravler op på din mave. Da jeg er nået op til dine dejlige bryster, placerer jeg pikken i mellem dem og presser dem sammen med mine hænder. Jeg kigger nu ned, og ser at min pik næsten er forsvundet mellem brysterne, og jeg bliver om muligt endnu mere ophidset, end jeg var i forvejen. Jeg begynder så at bevæge mig frem og tilbage, og nyder synet af pikken som skiftevis er næsten skjult og halvt synlig. Du åbner munden, og kan lige akkurat nå pikhovedet med tungen, når jeg er helt fremme.

De små elektriske stød din tungespids giver mit pikhovede, får mig hurtigt til at nærme mig orgasmen, og da jeg sprøjter for anden gang, bliver jeg ved med at bevæge pikken frem og tilbage mellem brysterne. Noget af spermen sprøjter op af halsen, noget på hagen, mens noget rammer ind i munden på dig. Da de sidste dråber er presset ud, kravler jeg lidt længere op, og siger til dig, at du skal slikke mig ren endnu en gang. Du gør som du får besked på, og jeg bøjer mig ned og giver dig et hurtigt kys på munden.

"Nu bliver du liggende her mens jeg tager tøj på, hvorefter vi går hen til døren. Her vender du dig om med ryggen til mig, tager masken af og giver den til mig. Herefter går jeg ud af døren, uden du vender dig om, er det en aftale?" siger jeg.

"Ja, det lyder ok" siger du, og ligger godt udmattet, efter den forrygende oplevelse.

Jeg tager hurtigt mit tøj på, samler dildoerne, olieflasken + håndjernene sammen, og tager fat i dine hænder. Sammen går vi hen mod døren, du vender dig om, tager masken af, og giver den til mig. Jeg tager masken, putter den i posen, og siger "Håber det levede op til dine forventninger... Det gjorde det i hvert fald for mig..." Så åbner jeg døren, og forsvinder hurtigt ud igen...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.