Det var en varm dag sidst i juli måned. Jeg havde et møde om formiddagen, som jeg gjorde alt for at blive færdig med så hurtigt som muligt. Det var ulideligt at skulle arbejde i denne varme og det eneste jeg tænkte på var at komme til stranden og få en dukkert. Og så snart mødet var overstået vil jeg suse op til Tisvildeleje, hvor mit sommerhus og i øvrigt en af de bedste strande i Danmark ligger. Det er en stor og lang og flot strand med et omfattende klitlandskab før Tisvilde hegn starter, og så er der den fordel at man kan bade nøgen, ikke at forglemme.

Jeg foretrækker at være nøgen, når jeg er ved stranden, dels er det en helt enorm frihedsfornemmelse at kunne gå rundt uden tøj, og dels kan det også være lidt frækt. Folk der nøgenbader kan ofte godt lide at stille sig til skue, tanken om at der er nogen der kigger er pirrende og lidt grænseoverskridende for mange. Nogle mere end andre selvfølgelig, men ofte er der noget ekshibitionisme forbundet med at ligge nøgen på en offentlig strand. Jeg kan godt selv lide bevidstheden om at andre kigger. Og jeg kan godt lide at kigge på andre nøgne mennesker, især kvinder forstås. Jeg ønsker ikke at overtræde folks grænser, og hvis jeg mærker at der er nogle som ikke bryder sig om at blive ”overbegloet” lader jeg dem altid være i fred. Men hvis jeg omvendt får fornemmelsen af, at der er en kvinde som nyder at blive betragtet, kan jeg godt finde på at gå lige til grænsen, og blive mere og mere pågående. Komme tættere og tættere på hende, indlede en samtale og måske foreslå at vi rykker vores tæpper sammen osv. Men det er et langt og også meget følsomt spil man skal have kørende med hinanden, man skal hele tiden have antennerne ude og aflæse hendes kropssprog, jeg ønsker ikke at hun skal føle det som noget ubehageligt at blive beluret, det skal være frækt og pirrende for os begge to.

SEX I DAG?

Nå, men jeg fik mit fucking møde overstået, og ræsede op til Tisvilde, inden det blev helt ulideligt hedt. Parkerede bilen ved sommerhuset, og skyndte mig at fylde min strandtaske med diverse fornødenheder – dog ikke badebukser. Jeg smed alt tøjet og stak i et par shorts og klip klappere, og så af sted til vandet. Mit sommerhus ligger helt ugenert i selve Tisvilde hegn og man skal gå ca 800 m gennem først gennem plantagen, og derefter klitområdet før man er nede på stranden, og kan smide ALT tøjet og springe i vandet, hvilket var det første jeg gjorde. Jeg lå nu og flød rundt og kiggede ind mod stranden, for at se lidt på folk. Der var ikke så mange mennesker sådan en hverdag, og selve strandafsnitet lå også lidt afsides i forhold til den offentlige parkeringsplads. Der var nogle par og en del enlige mænd, men jeg kunne ikke umiddelbart se nogle kvinder uden partnere.

Jeg gik op af vandet og lagde mig på et badelagen nede på selve stranden. Sad og kiggede lidt på det døsige strandliv og lagde mig så tilbage og lukkede øjnene. Jeg tror jeg sov lidt, for da jeg igen åbnede øjnene virkede det som om at der var kommet lidt flere strandgæster. Jeg satte mig op og sad og kiggede lidt ud over vandet, da du passerede mig bag fra, for at komme i vandet. Du var tydeligvis vandt til at bade nøgen, for der var ikke antydningen af bikinispor på dine bare balder, kun en helt solbrændt lidt fyldig men fast og flot krop. Jeg ville bedømme os som nogenlunde jævnaldrene. Jeg syntes du så sexet ud, og blev siddende for at se dig gå i vandet. Du soppede ud og vendte dig så om med front mod stranden da du var kommet så langt ud at vandet nåede dig til livet, og lod dig så glide ned. Du svømmede lidt frem og tilbage, rejste dig og stod og strakte dig lidt og begyndte at gå ind mod stranden igen. Du var glatbarberet, det er de fleste nudister – og jeg synes stadig at det klæder en kvinde at være glat. Det virker så indbydende. Jeg er også selv barberet.

Du vadede nu op af vandet direkte foran mig, forsigtigt skrævende når du trådte på en sten. Jeg synes nu du skrævede en anelse overdrevent, som om du gerne ville have at jeg lagde mærke til dit køn, hvilket fik mig til at blive siddende og fortsætte med diskret at iagttage din opstigen. Da du var kommet op på stranden rettede du dig ud og begyndte at stryge vandet af dig med dine hænder, stadig med front mod mig. Du vendte dig derefter om og stod så og kiggede lidt ud over vandet, før du satte dig på hug med ryggen mod mig, for at samle et eller andet op fra strandkanten. Du bøjede dig nu lidt forover så jeg kunne se antydningen af dine skamlæber mellem de spredte baller, og blev siddende lidt i denne stilling før du rejste dig og gik tilbage.

Jeg blev siddende et kort øjeblik, men vendte mig så om på maven for at se hvor du gik hen. Jeg fulgte dig med øjnene da du forsvandt op i klitterne, og da jeg troede at jeg havde mistet dig dukkede du igen op og stod nu i en af de højtliggende gryder og spejdede ud over stranden så du var synlig for alle, som om du gerne ville have, at man skulle vide hvor du havde lagt dig. Du satte dig nu ned så kun toppen af din solhat var synlig, og den forsvandt også efter en kort stund, du havde åbenbart lagt dig ned, men jeg havde spottet stedet – jeg vidste hvor du lå.

Jeg ventede nu lidt og gik så i vandet for lige at få en hurtig dukkert, og så for at give mig selv den undskyldning at jeg bagefter var nødt til at gå en lille tur for at blive tør. Jeg gik op mod klitterne og fandt en sandsti et stykke fra hvor du lå. Jeg ville ikke tage den direkte rute op til dig, men gik i stedet i en stor bue uden om din gryde, så jeg kunne nærme mig bagfra. Da jeg var tæt på sørgede jeg med vilje for, at du kunne høre jeg var der, jeg ville ikke overraske dig, altså jeg ville belure dig, men jeg ville også have, at du skulle lade dig belure. Det skulle være et spil. Jeg holdt mig i en hvis afstand fra gryden, men skævede diskret ned til dig. Du lå på maven, og lod dig ikke mærke med min tilstedeværelse.

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

Jeg gik nu i en halvcirkel uden om gryden og stillede mig med ryggen til dig og stod lidt og kiggede ud over vandet, og gav dig samtidig lejlighed til at iagttage mig. Jeg gik så lidt bort fra gryden, for derefter at nærme mig fra den anden side, og denne gang gå lidt tættere på, hvis jeg kunne fornemme at det var ok. Du havde nu vendt dig om på ryggen og lå med let spredte ben så jeg kunne se dit glatte venusbjerg og din revne. Du havde din solhat ned over ansigtet og kunne ikke se mig direkte. Du lod dig ikke mærke med min tilstedeværelse, men det at du nu havde vendt dig og blottet dig lidt mere tolkede jeg som et godt tegn. Jeg satte mig på hug i kanten af gryden et par meter fra dig, og begyndte at rode efter et eller andet i sandet, gled så ned på knæ med front mod dig, spredte benene lidt, så jeg blottede mig for dig og blev siddende et stykke tid i denne stilling. Jeg fornemmede at du skævede til mig under hatten og mit lem begyndte at røre lidt på sig. Du forblev dog ubevægelig, og jeg blev pludselig lidt urolig for, om jeg ved sidde der og vise mit halvstive lem for dig havde overtrådt en grænse.

Jeg rejste mig derfor igen og trak mig tilbage fra gryden. Jeg havde brug for et nyt tegn fra dig, hvis jeg skulle tættere på. Jeg satte mig derfor over i nabogryden så jeg ikke kunne se dig, men således at du kunne se mig Jeg ventede en fem - ti minutter og rejste mig, så jeg igen havde frit udsyn over din gryde. Du lå nu med helt spredte ben, så intet var skjult for mig. Jeg stod lidt og kiggede på dig. Du havde stadig hatten ned over ansigtet, og begyndte så at stryge noget fiktivt sand af balderne og lårene. Du løftede den ene balde så du også kunne komme til på undersiden af låret. Jeg kunne se at dine fingerspidser gled videre rundt om låret og nu strøg hen over skamlæberne. Du trak igen hånden til dig og blev liggende med vidt spredte ben. Det var ikke til at misforstå, jeg havde fået mit signal, og nærmede mig igen gryden, denne gang med mit helt stive lem svingende mellem mine ben når jeg gik. Jeg satte mig på hug med spredte ben ca. en meter fra dig, for at studere dig på helt tæt hold, med pikken pegende direkte mod dig. Jeg ville endnu ikke indlede en samtale – syntes at spillet vi nu kørte gerne måtte fortsætte, så jeg blev siddende helt stille. Og du havde det åbenbart på samme måde og lod dig ikke mærke med min tilstedeværelse.

Du førte nu en hånd hen over maven og videre om på den ene balde som du herefter slog hårdt med flad hånd et par gange og så videre ned mellem benene. Dine lårmuskler spændtes nu så balderne løftede sig fra tæppet mens du med rytmiske bevægelser kørte din langfinger op ned. Du gipsede let og slappede pludselig af igen og din krop faldt tilbage på tæppet. Du blev nu liggende lidt med vidtspredte ben og slappede totalt af, hvorefter du løftede dig op albuerne så hatten gled ned fra ansigtet. Du lod som om hun ikke fik øje på mig med det samme, men pludselig gav det et lille påtaget spjæt i dig og du kiggede så direkte på mig med store øjne. Hvorefter du skyndte sig at samle benene og dække for brysterne med den ene arm. Du satte dig nu op i en sammenkrøben stilling og stammede med påtaget overraskelse at det var forfærdeligt pinligt, og jeg måtte undskylde mange gange, og at du ikke plejer, og nu måtte jeg endelig ikke tro at…. osv. osv.

”Men hvad lavede jeg i øvrigt i din gryde? Og hvem havde inviteret mig?” spurgte du så, da fatningen åbenbart var genvundet, men det lød ikke helt ægte. Samtidig rettede du dig igen ud og spredte benene let så jeg kunne se dig. Din mund afviste mig, men du inviterede mig med din kropsholdning. Jeg smilede til dig og sagde at det måtte du meget undskylde, at jeg sådan trængte mig ind på dig. Du spredte dine ben lidt mere, og sagde at du trængte til en tur i vandet, og rejste dig så. Jeg rejste mig selv lidt efter du var gået, og gik ned til mit tæppe og strandtasken på stranden, og satte mig for at se dig bade. Da du kom op af vandet, var jeg selv på vej i, og vi mødtes i strandkanten, hvor vi stod og snakkede lidt om stranden, vandet og vejret. Jeg gik derefter ud for at tage mig en svømmetur og du gik op til din gryde.

Da jeg igen var på vej op af vandet kunne jeg se du var på vej ned mod mig i hurtig gang, og med håret stående ud til alle sider. Der måtte være sket noget og jeg gik dig i møde. Det var din strandtaske der var borte, om jeg havde taget den? Jeg skyndte mig at forsikre dig om, at jeg ikke kendte noget til det, hvilket også var næsten rigtigt. Faktisk havde jeg taget din taske og gemt den under nogle hybenbuske, efter du var gået ud for at svømme. Jeg havde bestemt mig for, at jeg ville have dig, og at du trængte til at få nogle smæk i den bare numse, sådan en liderlig tøz, der først ligger og onanerer på en offentlig strand, og bagefter skælder ud over der er nogen der kigger. Jeg spurgte hvad der var i tasken, og du sagde med let hysterisk stemme, at det var alt dit tøj, og hvordan skulle du nu komme hjem, uden dit tøj, og at det var dit værste mareridt.

Jeg viste dig nu påtaget medfølelse og begyndte at spejde op og ned af stranden for, at se om der var nogen der gik med tasken, hvilket naturligvis ikke var tilfældet. Vi gik derefter op til gryden, hvor du satte sig ned og begyndte at græde i den der sammenkrøbne stilling. Jeg satte mig på hug ved siden af dig og sagde at det var da ikke verdens undergang, og at jeg nok skulle hjælpe dig. Jeg fortalte dig så, at mit sommerhus lå lige oppe skoven, og hvis du bare ville følge med mig skulle jeg nok finde noget du kunne bruge. Du spurgte med hviskende stemme om jeg ikke ville hente det til dig. Men nej det ville jeg ikke, hvis du ville have tøjet måtte du følge nøgen med mig op ad skovstien og med ind i huset. Du jamrede lidt om, at det var så pinligt, at skulle gå nøgen på en offentlig sti og hen til en fremmed mands hus, og hvad ville naboerne ikke tænke? Jeg sagde at de formentlig bare ville tænke, at du var en eller anden, jeg havde fundet nede på stranden, som jeg skulle hjem og duske. Du hvinede op da jeg sagde det, og at det var altså ikke skægt.

Jeg havde dig i min hule hånd. Du havde ikke andet valg end at følge med. Jeg bad dig vente mens jeg gik ned og tog tøj på, og vi begyndte derefter at gå op mod huset. Jeg kunne se på dig at du skammede dig, og jeg gjorde ikke noget for at bringe dig ud af den følelse. Tværtimod begyndte jeg efterhånden som vi nærmede os at stikke mere og mere til dig. Sådan at ligge og onanere på en offentlig strand, om det var noget du plejede at gøre? Du krøb mere og mere sammen, din liderlige tøz. Da vi mangler ca. 100 m i at være fremme dukkede nabokonen op. Jeg var ikke genert over for hende, da jeg kender hendes tilbøjeligheder, hun ligger selv og bliver kneppet nede på stranden, og så alle hendes overnattende ”veninder”.

Andet afsnit: Men det ved du ikke noget om, du kender hende ikke. Og du virker som om du kunne krybe i et musehul og står og dækker dig så godt det lader sig gøre med dine hænder, mens hun helt ugenert betragter dig. Jeg forklarer at jeg har mødt dig på stranden og at nogen har stjålet dit tøj. Hun stryger dig forstående på hoften og siger at hun da har masser af tøj du kan låne. Hvis du lige vil rette dig lidt op så hun kan vurdere din størrelse. Du bliver nødt til at fjerne hænderne, så du står helt blottet foran hende. Hun beføler dig med begge hænder ned over din krop og dine bryster. Jeg kan se du synes, det er forfærdeligt at stå her nøgen på en offentlig sti og blive befølt af en fremmed kvinde. Jeg nyder at se på det. Jo, hun har noget i din størrelse og vil komme over med det, om en halv time. Hun klapper dig let på numsen, smiler til dig og smutter forbi os.

Da vi er inde i huset tager jeg fat i nakken på dig med min venstre hånd, og tvinger dig til at se mig ind i øjnene, mens jeg spørger dig, om du ikke er klar over, at du har gjort dig fortjent til en lærestreg. Du svarer ikke. Jeg fører så højre hånd ned mellem din ben, og beder dig om at sprede dig, så jeg kan komme til at beføle din fisse. Du spreder dig lidt, men ikke nok og du får et slag med flad hånd på din ene balde. Du stiller dig nu med spredte ben foran mig, mens jeg stadig har et fast tag i din nakke. Jeg tager blidt om dit glatte venusbjerg og krummer min hule hånd om det, og spørger dig igen om ikke du skammer dig. Du nikker.

- Hvad er det du skammer dig over, fortæl mig det? Du siger at du skammer dig over at skulle gå nøgen op til mit sommerhus og lade en fremmede kvinde rage på dig på en fuldt offentlig sti.

- Nej det er ikke det du skal skamme dig over, det er en del af din straf. Du skal skamme dig over at være en liderlig tøz som ligger og onanerer foran fremmede mænd på offentlige steder. Sig det så jeg kan høre det! I det samme lyder der en stemme ude fra forhaven, det er nabokonen som er kommet med tøjet. Jeg kalder tilbage at døren er åben og at hun bare kan komme ind, samtidig med at jeg strammer grebet om dig, for at sikre mig at du bliver stående. Hun åbner døren og kommer ind i huset, og kigger interesseret på os. Jeg siger at du har noget du gerne vil fortælle, samtidig med at jeg stikker en finger op i dig. Du er pjaskvåd din liderlige tøz, siger jeg højt.

Hun er på vej over til os og har allerede hånden fremme for at få lov til at selv mærke dig. Jeg stopper hende, du er min, hun kan få lov at kigge, men jeg skal nok styre slagets gang. Hun trækker sig tilbage med en påtaget fornærmet mine.

- Nå hvad var det så du havde at fortælle? Spørger jeg samtidig med at jeg giver dig et slag på den ene balde med flad hånd. Du siger så med spag stemme at du er en liderlig tøz som har fortjent sin straf, for at ligge og onanere nede på stranden.

Jeg giver slip på dig og sætter mig i sofaen og beder dig så lægge dig på maven ind over mine knæ. Du lægger dig ned, og jeg spreder dine ben så nabokonen også kan se din blottede kønsdele. Hun kan ikke dy sig for at stikke sin hånd ned for mærke dig. Jeg giver hende lov og spreder dine balder så hun kan komme til. Vi snakker så lidt om hvad sådan en liderlig tøz har brug for samtidig med at hun stikker et par fingre op i dig. Jeg mener at du også vil have godt af at få noget i numsen og lader min langfinger køre rundt om dit numsehul, og presser den så lidt ind i dig. Du stønner højlydt, at du vil smækkes og at du har været meget uartig. Jeg tager nu fat om nakken på dig mens hun holder dine ben fast i den spredte stilling, og jeg giver mig så til at slå dig med fast hånd. Du stønner at jeg skal fortsætte, og at du er en tøz. Jeg bliver med at slå dig i et stykke tid, og giver så slip på dig og beder dig så rejse dig op.

Du glider ned på gulvet, så jeg må hive dig op ved håret. Nabokonen har nu trukket sin kjole op om livet og sidder og onanerer mens hendes øjne er klæbet til dig. Jeg fører dig ud i haven og lægger dig på maven ind over havebordet og får naboen til at tage fat i dine arme omme på den anden side af bordet. Jeg trækker mine shorts af og giver mig til at slå din fisse med min stive pik, før jeg stikker den op i dig – helt op i første forsøg. Du skriger at jeg skal kneppe dig og at du vil smækkes hårdt i numsen.

Da jeg har tømt mig i dig, beder jeg dig rejse dig op, så jeg kan instruere dig. Hvis du opfører dig ordentligt kan du få lov til at blive min kneppetøz, men det kræver absolut lydighed. Jeg vil ikke tolerere den mindste slinger i valsen, så falder hammeren. Først og fremmest skal du lære kun at tale når du bliver bedt om det, jeg er klar over det kan være lidt svært i starten, men jeg har noget der kan hjælpe dig. Jeg går ind i soveværelset og kommer tilbage med noget der minder om en rød gummibold med en snor i og på størrelse med en bordtennisbold. Jeg beder naboen om at montere den på dig. Hun går hen til dig får dig til at åbne munden på vid gab, jeg rækker hende så bolden som hun derefter stopper ind i munden på dig og snører herefter snoren om nakken på dig. Bolden fylder din mund helt ud og kun en grynten kan nu passere. Jeg står nu og ser på dig med tilfredshed, som du står der nøgen og med opspilet mund og en rød numse, jeg har fået mig en kneppetøz hvis krop står til min fulde rådighed. Din eneste opgave er sørge for at tilfredsstille mig, og jeg vil udnytte dig fuldt ud.

Jeg trænger til at slappe lidt af nu, det har været en hård dag, og jeg giver dig en DILDO så du kan underholde mig lidt, og sætter med så til rette i liggestolen og beder naboen om at vise dig hvordan du skal lege med dig selv. Hun lægger dig ned på græsset så du ligger på ryggen neden for mig, vender dig om mod mig og spreder dine ben så jeg har det fulde udsyn. Hun giver dig herefter besked på at bruge dildoen, og henter så mit videokamera så hun kan filme dig samtidig med hun instruerer dig. Hun vil formentlig bagefter sidde og onanere til sin lille PORNOFILM med dig i hovedrollen. Jeg har ikke givet hende tilladelse til det, men det kan måske vise sig at være en fordel at have det som pressionsmiddel mod hende. Det at jeg besidder noget som hun også gerne vil have. Det er rart at have to kvinder i huset i en gang i mellem. Men kun en gang i mellem, jeg er træt og skal også tænke på min kneppetøz, jeg har et ansvar for dig. Du har også haft en lang dag, og meget venter dig forude. Du er også træt og trænger til at hvile dig.

Jeg sender nabokonen hjem, hun næsten trygler om at måtte blive. Men jeg siger at hun måske kan komme tilbage i morgen og at min tøz har brug for fred nu. Hun forlader os, og jeg rejser dig op fra græsplænen, tager gummikuglen ud af din mund, stryger dit hår på plads, holder dig blidt med begge hænder om hovedet og kysser dine læber. Du har været en god tøz. Du trykker dig ind til mig, og kigger op på mig med trætte, men lykkelige øjne. Du tilhører mig. Jeg fører dig over til den udv. bruser i haven, skylder dig og tager en badesvamp og vasker din krop. Jeg tørrer dig grundigt i et stort badelagen og fører dig ind i mit soveværelse og lægger dig under dynen. Jeg kysser dine læber blidt og fører min hånd ind under dynen og kærtegner din mave og videre ned mellem benene. Du er stadig våd selvom du allerede sover. Det har været en hård dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.