BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hun gispede, og gav et lille vrik med røven i et beskedent forsøg på at slippe fri, men jeg havde fat i hendes lange lyse hår, og kunne styre hende, slap ikke grebet… Langsomt, meget langsomt fik jeg den ene finger inden for, Neeeeej sagde hun, ikke min røv, IKKEEEEEE min røv, jamrede hun, mens jeg fik fingeren helt på plads og forsigtigt skabte ekstra plads i hendes ultra stramme røv. Det føltes som var jeg ved at stikke en knytnæve gennem en 2-krone. 

Der stod hun, i familiebaderummet i servicebygningen på campingpladsen, og lod sin røv blive brugt af min finger til opvarmning inden min nydelse senere skulle eksplodere i hendes jomfrurøv i denne sene skærtorsdags aften. Med en lun temperatur i luften, en dejlig ung pige, månen der var så flot, og stjernenerne… Ja, den ene stjerne havde jeg fingeren i, men det skulle blive endnu bedre. Jeg nød synet af Stine, hendes flotte slanke figur, hendes velformede patter og en forårskjole der sad så stramt at der ikke var plads til en mønt i linningen, og alligevel ikke vulgær da den gik ned til midt på låret.

SEX I DAG?

Her stod denne ungdommelige kvinde på knap 19 år. 176 cm, og en vægt på 57-60 kg, patter der kunne få selv en blind mand til at se syner og græde fordi de sad så perfekt i størrelses 75E. Hendes extra-small i trusser der dækkede hendes helt glatte, og flotte lyserøde saftige filet mellem benene. Der var dækket op til aftenpåskebord. Rent guf!

Jeg trak hende i håret, bagover, så hendes hals var udstrakt, og hviskede hende i øret, trænger du til pik? ”mmm, ja” svarede hun.  ”Naboen har fortalt at hans søn Morten og dig er kærester, passer det?”, spurgte jeg mens jeg kørte fingrene rundt i røven på hende, og hun svarede ”Mmmmmmmmm ja, det passer. ”knepper han dig ikke?”, spurgte jeg og hun svarede ” alt for lidt, 3 gange på snart 6 måneder”.

Stemningen var intens, safterne fra hendes våde hule strømmede til udgangen, og luftfugtigheden steg i hele rummet på grund af hendes fissesafter. ”Hvor tit knepper du din kæreste”? Sagde hun bramfri. Jeg trak som reaktion hendes hoved en smule længere bagover, og svarede ”jeg tager hvad jeg skal bruge”. ”Åååååhhh, du er så slem”, sagde hun.

Jeg havde Stine stående foran mig, trukket bagover med et godt svaj i ryggen og hendes lange lyse hår mellem mine fingre i venstre hånd, mens jeg med højre hånd legede med hendes stramme røv, og kunne høre hendes stønnende vejrtrækning, mens hun vred sig, og klynkede jo mere fingeren arbejdede i hendes stramme røv. ”Du skal tage mig”, sagde hun, og jeg svarede, ”du kan spørge pænt”….

Hvordan kunne det ske jeg igen var i gang med at skulle kneppe Stine, sidste gang var i påsken. Den første gang var på altanen hos hendes kæreste for et par måneder siden, og nu på campingpladsen hvor naboen havde sin vogn stående. Naboen havde om formiddagen ringet og spurgt om jeg ville med på et af de Nordjyske stadions og se fodboldkamp og mens vi var på tur, inviterede han mig til deres campingvogn til lidt mad og hyggeligt samvær.

På campingpladsen mødtes vi med hans hustru og deres 3 børn, Jeanette, Trine og Morten. Det viste sig at det også var aftalt Michael og Stine skulle komme. Da de kom, sagde de pænt hej til os alle, og Stine smilte lidt ekstra da hun så jeg var der. Grillen var startet op, og snakken gik lystigt inden vi gik til bords. Der blev spist og drukket, både øl og vin, og alle havde det godt. Naboen ville hælde mere på mig, men som jeg fortalte jeg skulle til Sjælland næste morgen.

Det var blevet midnat, og folk var både begyndt at gøre sig natteklar, og sidste gang til toiletbygningen. Jeg snakkede med Morten og Stine mens andre var gået til ro. Morten drak sig selv mere og mere i hegnet, og snakken kom længere under bæltestedet. På et tidspunkt sagde jeg at jeg ville gå op og gøre mig klar til natten, og om han skulle med så han kunne være klar til at ordne kæresten. Han svarede, njaaaaa, det gider jeg ikke i aften, mens øjnene var lukket….

Stine smilte, og gik i det samme på toilettet. Tiden gik, Morten og jeg snakkede og Morten faldt mere og mere hen, og øjnene sagde godnat. Tjaa, der gik 10-15 minutter, og jeg tænkte om Stine var faldet i søvn på toilettet. Hun var en smule beruset, men alligevel.

Jeg gik mod toiletbygningen, og på vejen kom Stine gående. ”Sover Morten” spurgte hun. ”Ja”, svarede jeg, ”og de andre er også gået i seng, så jeg skulle lige børste tænder, og så er jeg også under dynen” sagde jeg. ”Nå okay, du skal til Sjælland i morgen” spurgte hun. ”Ja, det skal jeg, så jeg tager afsted efter morgenmaden”. Pludselig greb hun min hånd, ”skal jeg ikke tage med synes du? ”Jo, men hvordan vil du klare det” spurgte jeg. Det skal jeg nok klare sagde hun. Jeg gav hende et lille klem i den ene røvballe, ”kom” sagde jeg og gik mod toiletbygningen.   

Inde i bygningen åbnede jeg ind til et baderum, låste døren efter os, og tog fat i Stine, op ad væggen med hende, kyssede og ragede løs på hendes patter, røv, mave og op under kjolen så jeg kunne fornemme hendes varme hule. Jeg tog mere og mere fat i hende, og guidede hende med hjælp af mine hænder i hendes lange hår ned til mine bukser, og sagde: ”Jeg trænger til dig”…. ”Så gør noget ved det”, svarede Stine…. Og straks stak jeg pikken i munden….

Her stod jeg med en ung liderlig kvinde på knap 19 år, og mens tankerne fra tidligere på aftenen og dagen røg gennem hovedet på mig, var jeg klar til at tage hende. Det var 2 måneder siden jeg havde taget hende. Hun havde hørt efter da jeg sagde til hende hun skal spørge pænt for hun spurgte: ”vil du ikke godt kneppe mig”? Jeg trak kjolen op over livet på hende, blottede hendes patter fra kjole og bh, flåede hastigt trusserne af hende og satte pikken til hulen. Hun spredte benene, og bøjede sig forover mens hun støttede med hænderne på bænken foran hende. Jeg trængte med et solidt stød helt i bund, og hendes unge fisse gav helt efter og hun gav et forsigtigt støn fra sig da hun mærkede pikken; åhhhhhh. Jeg kneppede løs, mens en finger legede i røven og jeg gjorde hende klar, klar til hendes store aften.

”Er du klar til at blive min uartige tøs”, spurgte jeg. ”Det troede jeg at jeg allerede var”…. ”Er du klar gentog jeg”, ”ja for helvede, svarede hun. Jeg trak i det samme pikken ud, satte den til røven, og på et splitsekund havde jeg pikken i røven på hende. Hun stønnede mens hun samtidig sagde ”perverse svin, ikkeeeeeeeeeeee min røv”…. Jeg svarede, - ”du har lige sagt du vil være min uartige tøs, nu er du det”, mens jeg pumpede løs med solide sikre stød i hendes røv.

Jeg mærkede den pumpende fornemmelse i pikken, og gjorde klar, - ååååhhhhhh, sagde jeg højlydt mens jeg kunne mærke den tømme sig. Hun fik det hele, og mere til for hendes lille stramme røv pressede sig sammen om min pik. Pikken pumpede løs med saft og kraft, Pinsesolen dansede sejlivet og stjernen glinsede af den flotte hvide glasur jeg sprøjtede i hendes røv. Jeg tog fat i pikken, spillede den, mens jeg klaskede den på hendes røv… Tømte helt ud for det sidste og trak så hendes kjole op, trusserne op og hun fik selv bh’en til at sidde ordentligt.

 ”Hvis du skal med til Sjælland i morgen, så ligger dine trusser i min taske efter morgenmaden, så er det vores kodeord”, sagde jeg. ”Aftale” svarede Stine, ”får jeg ekstra belønning hvis både trusser og bh ligger i tasken”? ”Måske, men skal du med, skal du komme i hotpants under kjolen, din røv er meget smukkere end med g-streng”…

Næste morgen efter morgenmaden skulle naboen køre mig tilbage til mit hus, jeg tjekkede min taske og kunne se der både lå en bh og trusser, og en lille seddel…. Min røv er såååå øm! Det er din sperm der er i mine trusser, TAK.

Jeg satte mig i bilen, naboen med, og Morten og Stine satte sig også ind, fordi Morten skulle med sin far (naboen) hjem, og Stine skulle tilbage til deres lejlighed. Jeg havde forstået kodeordet; Stine ville have ekstra tur….

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vil du være del af min næste novelle, så send gerne en privat besked til mig……

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Novellen er baseret på en autentisk oplevelse. Navne, bynavne, geografiske eller andet afslørende kan være ændret i hensynet til diskretion.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.