BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg boede stadig i det samme ejendomskompleks, masser af lejligheder og masser af børn og teenagere, og en masse voksne. Faktisk et ret godt sted, at vokse op for os børn og teenagere. Altid nogen vi kunne lege med eller spille fodbold eller hvad man nu gør som ung. Oven på var der lige flyttet en flot kvinde en, 28 år fandt jeg sidenhen ud af, ca. 175 cm, passende vægt, og et flot krøllet lysebrunt hår og for en ung mand, virkelig store bryster

Jeg havde gennem sommeren og efteråret i 1990 kneppet Heidi og fået lidt erfaring med det seksuelle. Ja, fuck det var godt og den første gang er tidligere beskrevet som "Pigen i ejendommen" her på siden...

SEX I DAG?

Heidi havde fået kæreste, så det eventyr stoppede i efteråret 1990, men jeg var blevet introduceret til en verden, jeg længtes efter at udforske mere. Jeg havde fået øjnene op for, hvordan fisse, bryster og pik var et godt match. I skralderummet begyndte jeg, at finde Se & Hør, ja, bladet med nøgne kvinder i. Jeg havde nogen gange stået i skralderummet og spillet pikken af, en hurtig sprøjter. Det var spændende, men også meget risikabelt, men lettede altid så rart.

I cykelkælderen fandt jeg derfor en oase, et rum som viceværterne ikke længere brugte og min samling af piger fra Se & Hør blev større og større. Jeg sad på en primitivt indrettet bænk i kælderen rev den af, mens jeg kiggede på kvinder fra SE & Hør, og fantaserede om mere sex med Heidi, mens jeg kiggede på mange dejlige kvinder, store bryster, små bryster, behåret fisse, ingen ting og tænkte på det utal af gange Heidi havde spillet min pik af eller jeg kneppede hende.

Der stod forskellige ting til opbevaring i min "oase", der ikke medvirkede til liderlighed og jeg lyttede altid efter, mens jeg sad og nød mit pikspil, om der kom nogen. Bladene lå diskret og kunne ikke ses fra døren, så jeg kunne nå, at skjule mig vis uheldet var ude.

Det var fredag i uge 41, 1990 og skolernes motionsdag var forbi og jeg var tidligt hjemme fra skole, smed tasken og gik i kælderrummet for trængte til, at spille den af. Jeg var kun lige begyndt, men pludselig gik døren op, det var Dorthe kunne jeg se. Fuck.... tænkte jeg, det er hende der bor ovenpå min søster, mig og mine forældre her på Sydsjælland. Jeg sad helt stille, trak ikke vejret, var nervøs eller bange, vidste det ikke, me helt lamslået.

Hun roede efter nogle ting hun åbenbart opbevarede i kælderrummet efter hun var flyttet ind for et par uger siden, rumsterede lidt og jeg troede ikke hun havde set mig siddende der med pikken lidt fremme. Hun gik mod døren, og jeg tænkte århh, hold op det var tæt på. Lukkede døren, og jeg var lettet.

Nej, den gik op igen, hun gik direkte over til hjørnet hvor jeg sad i skjul, og sagde "hej". Der sad jeg med let blottet pik, bukserne nede og foran mig stod hende der var flyttet ind for et par uger siden og boede ovenpå. "Hej" svarede jeg og anede ikke hvad jeg skulle sige.

Dorthe fortsatte: Jeg har lige hentet de her billeder hernede, og skal også have mit vasketøj med op, vil du hjælpe med det? "Jooo" svarede jeg tøvende, og hun vendte sig om, lidt akavet og ville "rode" efter noget mere i en kasse, men hun forsøgte bare diskret at give mig en chance for, at få bukserne på plads. Bukserne kom på plads, jeg var klar og rejste mig.

Vi gik gennem kælderen og op af trappen til 2. sal. og op til hendes lejlighed og indenfor. Dorthe boede rigtig pænt og lyst. Vi satte billeder og vasketøj i entreen, "kom med ind", sagde hun og vi gik ind i stuen og satte os i sofaen og snakken begyndte om alt og ingenting. hun fortalte hun var 28, var lærer og lige flyttet ind. Jeg var 16.

Genertheden forsvandt langsomt, og vi talte bedre og bedre sammen. Hun rejste sig og hentede et par sodavand i køkkenet, kom tilbage og satte sig tættere på mig. "Trænger du" spurgte Dorthe. Ja, svarede jeg, og hun lagde en hånd på låret af mig, kiggede på mig og spurgte: hvad trænger du til? Fuuuck, hvad var nu det tænkte jeg.

Hun bevægede hånden til min pik, kiggede på mig, og så kom angrebet. Hun kyssede mig med mund, tunge og det hele, mens hun ragede mig i skridtet, fik åbnet bukserne og hånden kom indenfor, jeg nåede ikke, at tænke andet end den blev ikke tømt i kælderen.

Den blev stenhård på rekordtid. Jeg kendte nu svaret på hendes spørgsmål, vidste hvad jeg trængte til, nemlig at Dorthe skulle kneppes. Dorthe gled ned af sofaen, trak bukserne på mig med sig, og jeg sad med pikken fremme. Inden jeg vidste af det, så jeg Dorthes mund glide ned over pikken. Ååååhh det var godt, hun sugede og suttede samtidig, jeg kunne mærke forskellen på, at det var bedre end da Heidi suttede mig.

Dorthe stoppede, sad og spillede lidt på pikken og sagde: "hvad lavede du i kælderen"?.... Inden jeg nåede, at svare, tilføjede hun, det ved jeg godt.... Dorthe rejste sig, tog sin bluse og jogging bukser af, og frem kom hendes flotte krop. Ja, det var lidt former, men sikke nogle store flotte store bryster, en dejlig mave og hofter, og hendes flotte blonde trusser fremhævede en god legeplads. Hun fjernede sin bh, trak trusserne af, og frem kom hendes fisse med en flot behåring i en tynd streg. FRÆKT... Jeg var så klar til, at erobre den.

Hun satte sig i hjørnet af sofaen, trak mig over til hende, førte mit ansigt ned til hendes fisse, og sagde: varm mig op, frem med tungen og slik mig. Tjaaa, tænkte jeg, det havde jeg ikke prøvet, men okay. Jeg slikkede hende længe, mens hun guidede mig og hun klynkede og stønnede mere og mere. Ååååhhhh, kom det fra hendes mund, ååååhhhh.... nærmest skreg hun, og hendes orgasme rullede gennem kroppen.

Jeg var helt paf og min pik mere end stenhård, her lå en voksen kvinde og jamrede sig over hvordan hendes 12 år yngre underbo slikkede hendes fisse, det var første gang jeg smagte fisse, og tænk, at det kunne være så godt for hende. "Kom her", sagde hun, tag mig. Hun tog fat i pikken, gjorde mig stiv, trak mig tættere på, og førte mig op i hendes voksne fisse, er du vild den var våd, tænkte jeg. Jeg kneppede det bedste jeg havde lært, hårdt, langsomt, dybt, stille og kunne mærke jeg var "der", var klar til at sprøjte.

Dorthe lå kiggede mig dybt i øjnene, knep mig, knep mig, bare sprøjt, kom med det, giv mig det, vær sød ved mig, giv mig det.... Her lå hun, voksen kvinde og tiggede om jeg skulle tømme mig i hendes fisse.... Aaaaahhhhhh brummede jeg, da jeg sprøjtede, aaaahhhhhhh. Dorthe kiggede på mig, ja, jeg vidste hvad du trængte til, ik? Jo, svarede jeg.....

Jeg lå med pikken i hende, var forenet, da hun gjorde tegn til jeg skulle flytte på mig. Det gjorde jeg, hun lagde sig på alle fire på gulvet, angreb mig igen, og tog pikken i munden og suttede løs.... Kiggede op på mig, og hun spurgte: Må jeg gerne få noget mere? Ja, svarede jeg, værsgod. Tak sagde hun og suttede igen løs.

Dorthe lå der på gulvet, rev i pikken, suttede og sugede og straks var jeg der igen. Forskellen var bare, at denne gang blev pikken tømt i munden på en kvinde, hun flyttede sig ikke, hun slugte det hele, kiggede op på mig, smilte og sagde "tak". Svaret kom prompte, velbekomme sagde jeg.

Dorthe kiggede på mig, nu har du efterårsferie og det har jeg også, mon ikke du skal komme op til mig igen på mandag ved 10 tiden? Jo svarede jeg.... Dorthe smilte, tak for du vil komme på besøg igen.
------------

Novellen er baseret på en autentisk oplevelse. Navne, bynavne eller geografiske steder kan være ændret i hensyn til diskretion.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.