BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

I sensommeren, måske august, 1998 sad jeg en lørdag formiddag og chattede på nettet i et chatrum med fantasier. Stille og roligt, ikke meget snak frem og tilbage, og en gang i mellem kom nogle af de unge tøser på, den slags der lige skulle se om de kunne tjene en hurtig skilling.

Pludselig loggede en på med bruger navnet "swwetheart Q18", ung pige på 18. Hun manglede penge til kærestens fødselsdagsgave og til sin studietur senere på skole året. Jeg havde set flere af de unge komme på chatrummet gennem noget tid, og se om du kunne tjene penge på sex. De ville sælge deres ungdommelige kroppe til os liderlige mænd. Min tanke om at betale for sex havde aldrig strejfet mig. Fik hvad jeg ville og kunne bruge, men alligevel.

SEX I DAG?

Her sad jeg med liderlig lyst i stangen, kæppen havde ønsker, og der var ikke lige nogle af de sædvanlige til at trykket kunne blive taget. Skal, eller skal ikke tænkte jeg. Jeg skrev til hende, og der var mange om buddet, men der kom svar.

Sweetheart Q18 fortalte hun lige var blevet 18, manglede penge til studietur, kærestens fødselsdagsgave næste weekend og flere andre ting. Hun beskrev sin krop som ung, lyshåret pige med en højde på 175, vægt omkring 58 og med en 75E (dobbelt D) og hverken trimmet eller barberet på hendes ungdommelige kusse.... Der var jeg solgt, fanget i tøsens net, og var klar til at betale for sex. Sikke patter tænkte jeg, dem skal jeg have fingrene i.

Hun boede i Nordsjælland, Frederikssund/Frederiksværk området, lidt ude for byen og at hendes forældre altid var til kort aften hver tirsdag og torsdag aften, så der kunne jeg komme på besøg hos hende. Hun havde haft kæreste i 4 måneder men manglede ppenge. Vi aftalte, at jeg skulle komme tirsdag og jeg gik de næste dage med næsten konstant stiv pik og tænkte på hendes patter og vi talte videre om hvad hun havde prøvet, ikke prøvet, beløb for hende og alt mulig andet.

Hun var ikke særlig erfaren, bollet 2 gange i hele hendes liv, aldrig suttet, aldrig slugt, aldrig i røven og aldrig været glatbarberet. Hun ville dog gerne det hele hvis betalingen var god. Jeg spurgte til hendes pris, og vi fik aftalt et beløb på 1.500,- SKØNT og billigt, for at indvie hende i en masse frække ting, ting hun aldrig havde prøvet. Det var jo næsten en hel jomfrufisse der skulle ordnes.

Jeg kunne ikke vente til tirsdag aften efter job, men jeg skulle. Havde forbandet meget lyst til at rive den af, sprøjte udover det hele med tanke på, at jeg om få dage havde en ung studine foran mig der var næsten uerfaren. vi skrev lidt via mail, og hun var lige så spændt som jeg. Det blev tirsdag, fri fra job og på vej mod det nordsjællandske. Jeg holdt i bilen og ventede et stykke væk indtil hendes forældre var taget til kortaften. Ringede som aftalt 1840 til hende, og forældrene var smuttet ud af døren, så nu var der fri bane. Parkerede på en skole tæt på hende og gik de sidste 300m op til hendes hus.

Stort stort hus tænkte jeg da det kom til syne, hvorfor sælge sin unge krop når forældrene kunne give hende hvad hun manglede, nå men det skulle jeg jo ikke tænke på for det var hendes valg. Jeg ringede på, døren blev åbnet og jeg kom indenfor. Den her vej sagde hun, og jeg kunne se et hus med designermøbler, og et lokale der var indrettet til en stor vinkælder. Hendes forældre manglede ikke noget.

Vi kom ned til hendes værelse, hun stod i natkjole, pink farvede trusser og ingen bh. KÆMPE PATTER, ej hvor sad de godt og fast. Jeg var helt klar til denne unge pige og hendes unge kusse. Jeg stak hånden mellem benene på hende, mærkede efter. Sjaskvåd, fuldstændig våd.... Hvad hedder du, spurgte jeg, Christina svarede hun. Mens jeg fik fugtet fingrene kunne jeg mærke en hårvækst i stor grad. Jeg spurgte om jeg ikke skulle gøre noget godt for hende og kæresten, og barbere hendes kusse. Jo tak, svarede hun og vi gik ud på toilettet.

Hun satte sig på kanten af et spabad, spredte benene, og jeg fik fat i skraberen. Kort efter var den gjort fin i stand, klar til brug og tilbage på hendes ungdomsværelse. Jeg satte mig på sengen, ved siden af hende. Hendes telefon ringede, det var kæresten. I mens hun talte med ham, tog jeg fat om hendes store fyldige patter. De sad perfekt, fuldstændig fast på denne unge krop. Ragede løs på dem, klemte i dem, nev i vorterne, og masserede dem kærligt, mens hun talte videre og fortalte "ikke i aften for jeg skal have lektier færdig til i morgen". Hun afsluttede samtalen, og jeg kiggede på hende. Nååå, kæresten ville gerne noget med dig. Ja, men det skal vi ikke tale om.

Jeg tog fat i hendes hoved, førte det ned til min pik, for nu var tiden inde til, at hun skulle øve sutte øvelser. Hun skulle lære det. Hun fulgte med, og straks åbnede hun munden, tog pikken i den varme hule, og begyndte. Jeg førte hendes hoved op og ned, og nød den her unge tøs foran mig, mens hendes faste patter struttede foran mig. Jeg havde ventet for længe på det her, havde glædet mig siden lørdag, og nu sad hun med pikken i munden, og slubrede løs. Jeg kunne ikke vente... Jeg eksploderede i hendes lille mund, sprøjtede alt og mere til i munden på hende. Jeg tog fat i hendes hoved, trak hende i håret bagover, mens hun gispede af min kæmpeladning, og jeg sagde "slug det". Der er meget prøvede hun at sige, jeg kiggede bestemt på hende, og hun kiggede på mig, vidste ikke om hun kunne, men klemte øjnene lidt sammen da smagen af frisk sperm gennem halsen skulle ned til maven. Jeg kiggede på hende, Christina sagde jeg "Du gør det så godt, så dygtig". Tak sagde hun.

Jeg greb fat i håret på hende, trak hende bagover og ned på sengen. Nu er det din tur, jeg vil smage din unge kusse uden al den behåring du rendte rundt med da jeg kom. Vær forsigtig, jeg er aldrig blevet slikket sagde hun. Jeg lagde mig ned mellem benene på hende, stak tungen ud, og gik på opdagelse omkring hendes unge kusse.. Den glinsede af saft og hun smagte skønt, helt nyvasket og ren, og slikkede løs. Kunne høre på hende hvordan det påvirkede hende, mens hun lå og vred sig af liderlighed.
Jeg dansede med tungen op til hendes klit og slikkede hende til orgasme. Hun skreg den ud, ÅÅÅHHHHH fuck mand.... hold kæft det er godt skreg tøsen... Ja Christina, måske du skal lære din kæreste at slikke din kusse sagde jeg. Nej, du kan bare slikke mig igen en anden dag, han er ikke erfaren og dur til det sagde hun.

Jeg lod hende ligge, mens jeg kærtegnede hendes unge krop, hendes patter og førte hendes hånd til min pik. Hun begyndte at kærtegne den, og den reagerede som den skulle og kom op og stå igen. Jeg var klar, hun var klar. Jeg vendte hende om, og stak min store pik mod hendes fisse. Hun jamrede sig lidt, åhhh fuck du er stor mand. Langsomt kørte jeg pikken rundt mellem benene på hende, skamlæberne var blødgjort og våde, godt våd op i sin kusse kunne jeg fornemme, og jeg tænkte: Hun er klar. Jeg trykkede til, stak pikken i bund i hendes unge kusse... Åhhhhhhh stønnede hun mens hun vred sig lidt.
Er det bedre end kærestens pik spurgte jeg. JA svarede hun, hold kæft det er godt jamrede hun sig. Jeg kørte pikken frem og tilbage, helt i bund, dybe lange stød op i hende. Fik hende op i doggy, og med frit udsyn til røven nød jeg at pumpe løs i hendes ungdomsfisse.

Jege tog fat med den ene hånd på hoften, kan du lide det tøs, spurgte jeg, og gav hende et ordentlig smæk på røven. Uhhh ja, bliv ved, knep mig, slå mig, tag mig, brug mig. Jeg klaskede hendes lille røv til rød i farve, og begyndte med en finger at lege med hendes røv. Stak den i røven på hende, ååhhh skreg hun, ikke min røv. JO svarede jeg, du har meget at lære.

Synet af hendes unge røv mens jeg kneppede løs var fantastisk. Nød det, som var det juleaften og jeg var 8 år gammel. Sikke en gave. Jeg tog pikken ud af hende, satte den til hendes røv, og langsomt og forsigtigt trængte jeg ind. ååhhh nej, nej pas på åhh det gør ondt åhhh og med et enkelt forsigt stød trængte jeg gennem ringmusklen på hende og begyndte at kneppe løs i røven. Hun jamrede sig, stønnede af nydelse, og hengav sig fuldstændig. Kneppede hendes lille røv længe, og da jeg kunne mærke det var tid, skiftede jeg indgang tilbage i den lille stramme unge fisse.

Da jeg trængte op i hendes fisse igen, var hun helt færdig, klar, og der gik ikke længe før hun stønnede sin orgasme ud, skreg den ud, og mens hun gjorde det kunne jeg mærke at jeg pumpede al min sperm op i hende... Sikke et syn at se det løbe langsomt ud af hendes unge kusse og ned af benene. Jeg blev ved, kneppede videre, og pumpede videre...

Åhhh sagde hun da hun faldt forover, nej hvor vildt, kan det være så godt sagde hun? Ja, men med den lille unge kæreste du har, kan han ikke levere det du har behov for, er han ikke god nok til at kneppe dig? Nej, jeg er aldrig kneppet sådan her, og aldrig slikket aldrig. Lær mig det tiggede hun.... Jeg fandt pengede til hende, og sagde: tak da jeg afleverede 1.500,- til hende. Selv tak fremstammede hun.

Vil du komme og lære mig mere hver tirsdag når mor og far er til kortspil spurgte hun? Ja, svarede jeg, men hvad med pengene. Hun havde fået 1.500,- denne gang, og jeg foreslog, hvad med du får 500 fremover. Christina kiggede, tænkte, jeg synes måske det er for lidt, men det var vildt godt, så okay. Det blev aftalen, meget rimelig betaling til så ung velskabt pige og jeg kneppede hende hver tirsdag i næsten et års tid, indtil hun skulle til udlandet som aupair.

Hver tirsdag kneppede jeg denne uskyldige pige i 3 timer, mens kæresten troede hans uskyldige kæreste lavede gymnasielektier og kun kneppede ham, men nej, hun solgte sin dejlige krop hjemme i mors og fars hus mens de var til kortspil indtil 22.30, og jeg lærte hende hvad den kunne bruges til, og brugt, det blev den...
------------
Novellen er baseret på en autentisk oplevelse. Navne, bynavne eller geografiske steder kan være ændret i hensyn til diskretion.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.