Jeg var startet på gymnasiet og havde nu læseferie. Min far og mor var i morges taget på ferie i Sydfrankrig. Inden havde de fyldt køleskabet og havde fortalt vores overboere at jeg var alene hjemme.

Overboerne Cecilie læste til fysioterapeut og kæresten Michael læste et eller andet bachelor.

Min kæreste Malene kom forbi om eftermiddagen, vi spiste sammen og hun overnattede hos mig. Vi var alene hjemme så vi havde smidt tøjet, gået i bad, gået nøgne i seng, hun havde leget med min pik under dynen imens vi så nogle afsnit af en serie på Netflix…og faldet i søvn.

Jeg fornemmede godt at Malene kyssede mig farvel da hun tog sig afsted om morgenen, men faldt i søvn igen.

Jeg sov dejlig tungt og det næste jeg hørte var at nogen kom ind ad døren til køkkentrappen. Jeg hørte Michael sige: “Vi fik købt formange croissanter så hvis du…wow!” 

Det lød som om et par bukser blev lynet ned og taget af. Jeg lå stadig sovende nøgen på maven i sengen og kunne mærke at nogen kom op i min seng. “Næ dog…” sagde Michael og begyndte at kæle mine glatte ben, lår og balder. Han lagde resolut en pude under min mave, spredte mine ben og begyndte at slikke mine dunede nosser. Han suttede på dem og lod så tungen vandre ud på mine balder, tilbage til nosserne, kyssede mit mellemkød og lod tungen lege rundt om mit røvhul. 

Det var dejligt, jeg stønnede og måtte stritte med røven. Han stak tungen ind i mit røvhul, legede lidt med tungen, kyssede min røv, rykkede tættere på og spredte mine balder. 

Hans våde pikhoved rørte mit røvhul, han lod lidt spyt løbe ned mellem mine balder, pressede  lidt på med pikken, holdt en pause og pressede igen. Da pikhovedet kom ind i mit stramme røvhul gispede jeg: “Mmmmmmmmm…”. Et termometer havde jeg prøvet at få i røven, men denne følelse havde jeg aldrig haft. Michael’s pikhoved var trængt gennem mit stramme røvhul og føltes dejligt stort, varmt og udvidende. Han holdt en lille pause og kælede min glatte ryg og balder. Så pressede han igen, jeg nød fornemmelsen, slappede af og mærkede hans pik gled længere op i mig.

Mit røvhul føltes godt udvidet og smurt da han langsomt begyndte at kneppe mig. Jeg nød lyden af hans tunge åndedræt. Hver gang kom hans pik længere op og mit røvhul blev endnu mere udblokket. Det var lige ved at gøre ondt, men nu kunne jeg mærke hans nosser ramte mit mellemkød da hans pik var helt i bund. Han brummede tilfreds og satte tempoet op. Han holdt nu på mine hofter og stødte pikken i bund…hver gang. Han trak vejret hurtigt, satte tempoet ned, gispede…og kom med først et støn og så et “yesssss…”. Hans pik var helt i bund og det føltes frækt udspilet og varmt. Så gav den nogle ryk og skød ladninger af varm sperm dybt inde i mit indre. Han kælede igen min ryg og balder og kneppede videre.

Imens hans pik var oppe i mig vendte han mig forsigtigt så jeg lå på siden. Han sad nu på mit nederste lår og kneppede videre fra siden. Det føltes frækt når hans fugtige nosser nu gled frem og tilbage på mit inderlår. Han trak vejret dybt, pressede pikken i bund, det rykkede igen i pikken og han kom endnu en gang. Han havde fyldt mig godt op! For jeg kunne mærke hans varme tykke sperm langsomt blev presset ud af min røv.

Han trak langsomt sin pik ud og hentede køkkenrullen i køkkenet. Da han kom tilbage kikkede jeg på hans våde pik. Den var stor! Pikhovedet var stort og skaftet blev større og større mod roden. Havde jeg virkelig fået den helt i bund…! Han fangede mit blik og vi smilede frækt til hinanden.

“Hvor er du bare skøn”, sagde han. “Cecilie er lidt lun på dig. Hun masserer dejligt og giver helt sikkert dig en gratis tur…”. Allerede samme aften var det Cecilie der kom ind ad døren ved køkkentrappen. “Michael fortalte at du havde ondt i din ryg og lænd. Det kan jeg måske massere væk…! Og så sagde han at du var jomfru…og lun på mig”, sagde hun og kikkede frækt på mig.

Det blev nogle skønne sex-oplevelser med både Michael og Cecilie imens mine forældre var bortrejst i to uger. Jeg lærte meget om sex, mænd, kvinder, mig selv og nød det! Cecilie roste mig, var en god læremester, nød at ride min pik og kaldte mig “Min unge tyr”. Da Malene en dag spurgte hvordan jeg allerede kunne være så erfaren i sengen smilte jeg bare og sagde at jeg havde sat mig godt ind i det hele.

Naboen tog min dyd
I alt: 3.5 ud af 5 - fra i alt 23 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.