I starten af 2001 flyttede jeg ind på en stille dansk villavej i det nordjyske. Foråret var kommet, og jeg gik og ordnede haven, da min nye nabo hilste over hækken. Han var knap 40, og jeg selv var meget tættere på 30, end på 25. Han bød på kaffe, og jeg blev introduceret for hans hustru. Vi sad i køkkenet, og snakken gik, og pludselig kom en ung pige forbi i køkkenet og manden fortalte det var deres yngste datter på 13, som hed Trine. De havde også en datter på 17, som snart blev 18 der hed Jeanette, og deres søn på 21, som hed Morten.

Vi begyndte hurtigt at ses 2-4 gange om ugen, rigtig gode naboer, og jeg blev inviteret med til deres familie påskefrokost langfredag 13. april 2001, godt 3 måneder efter jeg var blevet deres nabo. Hele familien var samlet, samt nogle af børnenes venner og veninder. Snapsene gjorde det muligt for silden at svømme, og med en god blanding af påskemad blev bunden lagt.

Som eftermiddagen gik, kom der mere og mere alkohol indenbords, jeg selv holdt igen, for sad i et nyt stort selskab, men tænkte tanken om muligheden for en ”dessert”. Jo mere alkohol der kom indenbords, jo mere løsslupne blev folk, særligt de unge deltagere og de begyndte at snakke om at skulle i byen. Naboen, manden, spurgte om vi skulle tage med så han kunne vise byen frem for mig, og måske jeg kunne ”score en jysk sild”. Jeg svarede ham direkte, med humor, jeg scorer ikke, men tager hvad jeg skal bruge.

Folk grinte, jaja var der en af de unge kvinder der svarede, men nu er du altså i Jylland og der går det ikke lige så stærkt. Jeg sendte hende et smil, og lille blink med øjet, mens mine fantasier om hvordan den unge kvinde kunne/skulle kneppes… Hendes unge spændstige krop, gode patter, tætsiddende kjole og langt lyst hår, med små dådyrøjne i ansigtet. Naboen fortalte hun altid var lidt fremme i skoene, kvik i replikken selvom hun kun var 18 år.

Vi tog ind til byen og fandt et værtshus hvor hele forsamlingen startede ud. Jeg gik selv til baren, hvor der i forvejen stod mange, fandt et ledigt ”hul”, og pressede mig lidt ind. Jo jo, velvalgt hul, for på hver side stod to unge kvinder, den ene var en af deltagerne fra påskefrokosten ved naboen, Stine. Jeg købte et par shots til os, som vi drak mens vi ventede på resten, en flaske spiritus med sodavand til resten af selskabet.

Kan du ikke gøre dig nyttig Stine, sagde jeg, og lige hjælpe ned med det her til de andre”. Hun kiggede forbavset på mig, grinte lidt, mens hun gentog, ”nyttig”, og tilføjede ”tror du jeg er din tjener”, og kiggede på mig og smilte og svarede så, ”joooo”. Vi kom tilbage til selskabet. Vi satte os ved bordet, og snakken gik lystigt, alle grinede og det var muntert, en god stemning og folk hældte noget i halsen. Jeg sad ved siden af Stine, og hendes veninde for enden af bordet, og på den anden side en ung gut der var kæreste med naboens ældste datter.

Alle festede løs, og klokken blev mange og folk begyndte at tage hjem. Tilbage var vi 7. Naboen der viste mig byen, Stine, Michael, Jeanette, Morten, Rikke og Simone. Vi valgte at tage hjem til Michael og fortsætte festen. En efter en dejsede folk omkuld i de forskellige rum, men tilbage sad naboen, Stine, Jeanette (datter af naboen) og jeg. Naboen spurgte mig i sin store brandert om jeg altid var så rap i munden som tidligere, hvor jeg svarede at jeg tager hvad jeg skal bruge… Ja, svarede jeg. Han spurgte lidt ind, og Stine forsøgte sig med en kommentar hvortil jeg svarede ”tal kun når du bliver spurgt direkte, ellers får du munden lukket, naboen grinede mens hans datter på 17 var faldet i søvn i sofaen, og naboens øjne hang langt nede og ænsede stort set intet.

Stine og jeg gik på altanen for at ryge, Michael ville nemlig ikke have røg indenfor fortalte hun. Hun var beruset, men ikke stangstiv. Vi sad ved terrassebordet, snakkede og jeg lagde hånden på låret, kiggede hende i øjnene, og sagde ”er du stadig nyttig”? Hun smilte let, og jeg greb hende i hendes lange blonde hår, og trak hende hen mod mig, kyssede hende, ”er du nyttig sagde jeg”, - og hun svarede ”tjooo måske”. Jeg begyndte at lade hænderne beføle hendes faste bryster, og hun kyssede mere lidenskabeligt nu hun blev berørt på hendes faste unge patter. En solid, hård velsiddende C, måske D skål, tænkte jeg. Jeg fortsatte, tog hårdere fat, og nev hende lidt vorten. Uhhh udbrød hun, og tog fat i hånden og førte den til mine bukser. Hun vidste straks hvad hun skulle, hun begyndte at lege med vilddyret.

Hun ville til at sige noget, da jeg afbrød hende, ”husk, tal kun når jeg spørger dig tøs ellers tvinger du mig til at lukke munden på dig”… Hun kiggede op, smilte, tog mere hårdt fat i min pik, kan du det sagde hun? Jeg havde ikke sluppet grebet fra hendes hår, og førte straks hendes hoved mod min pik, hun åbnede villigt munden, og jeg lagde den til hendes tunge. Hun begyndte langsomt at sutte mig, men nej, hun skulle have lukket munden. Jeg begyndte at mundkneppe hende, hurtigere, og hurtigere, og hurtigere og hver gang lidt længere ned…

Hun gryntede og gispede, mens jeg sagde, ”er det godt jeg lukker munden på dig tøs? Hun nikkede, mens jeg blev ved. Pumpede løs i hendes unge hals, og jeg kunne mærke trykket stige… Jeg stak hånden mellem hendes ben, fjernede trusserne fra hende, og kunne mærke en glat mis. En smule kærtegn blev det til, inden jeg med 2 fingre trådte indenfor. Jeg legede med fingrene i hendes ungdomsmis, kørte fingrene ind og ud af den, nulrede klitten og masserede løs. En utrolig kælen og våd mis og jeg kunne høre på Stine hvordan hun spandt af glæde.

Jeg trak hendes hoved bagover med en pludselig bevægelse, kiggede på hende og sagde, jeg skal bruge dig tøs. Hun kiggede på mig, smilte, og rejste sig op, trak op i kjolen og lagde sig over bordet, så jeg kunne trænge ind og så vi samtidig kunne se stuen hvis nogle af de andre vågnede op til dåd igen. Jeg trængte ind i hemmelighedens hule, det mørke rum hvor man ikke kan se der skiltes med rejsning.  

Jeg fortsatte tempoet fra mundknepningen i hendes kælne mis, mens hun gispende blev holdt fast i håret, og hovedet var trukket bagover. En stående doggy, og hun brugte sit underliv, sine hofter som en kanin der bare blev ved, og ved, og… Hendes faste røv kom virkelig til udtryk for mig, et smukt syn. Det føltes som flere timer, men liderligheden, stedet og stemningen gjorde det ikke var mere end 6-10 minutter. Hun blev ved, og jeg klaskede løs på røven af hende, årrrh bjæffede hun, den ene håndflad efter den anden ramte hendes smukke røv og hun fortsatte med nydelsesbegæret, og sine klynk hver gang jeg ramte hendes røv. ”Årrrh”, sagde jeg, og hun ville til at flytte sig da jeg skulle sprøjte, men jeg holdt hende fast i håret, og en hånd om hoften, mens jeg sprøjtede løs op i hende, og kunne mærke pikken bare blev ved og ved… ”Årrr det var godt” sagde hun, hvortil jeg svarede jeg er ikke færdig…

Jeg dirigerede hende rundt ved at styre hende i håret, fik hende ned på knæ, ”ned på plads” sagde jeg, ”åbn munden”, og straks havde hun min pik i munden igen. ”Årrrr, dejligt tøs, kom så, vis mig hvad du kan tøs, tøm mig så helt tøs”. Hun suttede og spillede alt hun havde øvet sig, men virkede ikke til at være meget…. Efter kort tid sprøjtede jeg løs igen, først i munden med noget af det inden hun trak munden tilbage, og den hvide flødecreme tog landing overalt i ansigtet, på tøjet og altangulvet.

Hun kiggede ned på sit tøj, på gulvet og kiggede op på mig. Det har jeg aldrig prøvet før sagde hun i sin lille brandert, ”hvilket” spurgte jeg? Ja, at blive knaldet sådan, og heller aldrig blevet sprøjtet i munden…. Nå, svarede jeg, så er det da også på tide! ”Tjooo måske, men det smager salt” svarede hun. ”ja, det er som et tequila shot, salt i smagen, men en god virkning” grinte jeg.

Jeg var i gang med at pakke sammen, og få lukket bukserne igen og Stine havde fået kjolen tilbage på plads, da vi gennem vinduet kunne se Jeanette komme til syne i stuen. Jeg tændte en cigaret og lod som ingenting. Jeanette kom ud på altanen, tændte selv en cigaret og sagde ”sover I ikke endnu, ”klokken er 7”, Stine svarede ”nej, ikke endnu men nu går jeg i seng”. Stine forsvandt fra altanen, mens Jeanette og jeg stod tilbage med hver vores cigaret. ”Skal vi ikke have noget at drikke” sagde hun, og jeg svarede, ”kan vi da godt.

”Hvad drak dig og Stine, for kan se I har spildt noget”, smilte hun grinende. Jeg svarede det var noget hjemmelavet sprøjt, og hun grinte, mens hun svarede ”det vil jeg også smage”, ”Jeg kan lige hente en mere”, svarede jeg. Jeg gik ind i stuen, blandede en drink, med en smule rystet øl i, så der var lidt skum og gik tilbage til Jeanette, hvor vi snakkede løs, mens hjernen tænkte på om der blev en ”tur” mere med Stine for hun kunne da godt lære mere i hendes unge 18årige alder, men Jeanette lige overfor mig, ja, hende ville jeg også gerne have en forlystelsestur med….

Det viste sig siden hen, at Stine kom igen, og igen og igen….. men den historie følger senere…

-------------------------

Novellen er baseret på en autentisk oplevelse. Navne, bynavne, geografiske eller andet afslørende kan være ændret i hensynet til diskretion.

Naboens datters veninde blev påskekanin 2001, - Autentisk
I alt: 4.7 ud af 5 - fra i alt 29 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.