BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Gennem efteråret havde jeg 1-2 gange om ugen, besøgt Dorthe som boede på 2 sal i hendes lille lejlighed, beliggende på det sydlige sjælland. Lige over mig, min søster og forældre. Jeg har nydt denne unge kvinde være min, bruge hende, bolle hende, kneppe hende dejlig hårdt, høre hende høle, hvine og skrige af liderlighed, lære af hende, tage for mig, og også udvikle mig menneskeligt og på det erotiske, og seksuelle område. Jeg lærte meget, men hun var jo også skolelærerinde, og hendes pligt var netop at lære fra sig.

Med udsigten over fodboldbane, legepladser, frugtplantage, jernbanen og alt andet fra 2 sals niveau i hendes lejlighed, havde jeg også fornøjelsen af udsigten til denne dejlige kvinde. Den mest fantastiske udsigt udover 28 årige Dorthe når jeg besøgte hende, og hun lå på alle 4 i doggy med helt spredte ben, klar og ventende på pik, eller liggende på ryggen med udsigt til hendes så flotte, velskabte krop, store dejlige patter, og hendes rigtig frække venusbjerg dækket af en tynd streg, mens hun længselsfuldt ventede på min pik i hende. Hun var mit helt eget forlystelsesområde.

SEX I DAG?

I 4 måneder havde jeg 1-2, ja nogle uger 3 gange om ugen kneppet denne dejlige kvinde i hendes lejlighed, lært at tæmme hende, tæmme den tøs hun gemte i sig, give hende en "skole lektion", varme hendes røv med hænder, bælter, og bøjler, og gjort hende til mit legetøj, brugte og bollede hende som det passede mig, når jeg ville, havde tid, og lysten var der, og den var der altid. Jeg ønskede, og hun adlød. En dejlig tøs.

Alle hverdage når hun kom hjem fra skole (hun var skolelærer), mødtes vi "tilfældigt" i cykelkælderen. Jeg stod altid klar, i den bagerste del kl. 14.30, og når hun kom rundt om hjørnet i kælderen, satte hun straks cyklen, kiggede på mig med "kælne øjne", Nejede pænt, og sagde: "Tak for du er her". Velbekomme, sagde jeg, og tilføjede, "det er jo vigtigt du øver dig, lærer noget, og bliver dygtigere". "JA altid", smilte hun og mine smil kunne jeg ikke skjule, for det var hende der var lærer, og mig i den skolepligtige alder på 16 år.

Som altid, hver dag efter skole, var hun en dygtig pige i kælderen, eller i lejligheden, klar til at gøre sin pligt, og være klar til mig. Denne dag hvor juleferien begyndte, gik vi ind i det kælderrum, der blev brugt til at opbevare bænkene om vinteren, derinde hun i sin tid opdagede mig sidde og spille pikken af. Der kom aldrig nogen derind, og man kunne skjule sig, hvis vi hørte andre i kælderen.

Jeg satte mig på den ene af bænkene, og Dorthe knappede sin røde julebluse op (børnene havde sidste skoledag i skolen inden juleferien), og tog derefter sin nederdel af. "Jeg vil gerne bede om du knepper mig hernede i kælderen i dag", altså bare som start, så kan vi gå op til mig om lidt". Jeg var helt med på ideen, og roste hende for hendes villighed, Tak sagde hun, og tilføjede "jeg bliver så glad når jeg ved jeg er en god pige".

Der stod hun, min tøs, iført det flotteste røde undertøj, og ja, pikken var så klar til at eksplodere... Hun knælede, kiggede bedende op på mig, mens hendes hånd lagde sig uden på min bukser. Den var hård, og blev mere og mere "sprængfarlig", jo mere hun kælede uden på bukserne. Hun lynede og knappede bukserne op, trak dem ned, og udbrød, "jeg glæder mig sådan hele dag i skolen til jeg kommer hjem", "må jeg", spurgte hun. Ja, svarede ja, værsgo og straks gabte hun så højt hun kunne, og begyndte begærligt at tage min pik i munden. Hun suttede ivrigt, og jeg sad i ekstase og nød hendes mundtlige øvelser.

Jeg rejste mig op, mens min tøs sad der foran mig, med pikken i mund. Jeg tog fat i håret på hende, hendes lange lysebrune krøllede hår, og sagde til hende "hænderne på ryggen". Hun adløs straks, og jeg begyndte at bolle hendes mund. Laaaaangsomt, lidt hurtigere, meget hurtigere, og sådan gik det. Tøsen savlede mere og mere, og jeg spurgte Dorthe, er det fordi du kan lide det du savler" "ja, gylpede hun besværligt.

Jeg kneppede hendes lille mund, og hals mere og mere, dybere og dybere. Hun gispede efter vejret, men nød at være i den position. Hun rakte en finger i vejret, som enhver anden elev skulle gøre i skolen, ja, du siger: "må jeg komme med et forslag" spurgte hun, mens hun savlede ned af sig selv, en blanding af spyt, gylp, og måske de tidlige spermsafter. "Ja, værsgo", sagde jeg.

Hun rejste sig, placerede sig på bænken med benene op over bænkeryggen, og lagde sig, så hun havde hovedet ud over kanten af bænken. Jeg studsede.... Men så sagde Dorthe, knep mig i munden". Jeg behøvede ikke tænke, lagde mine knæ på bænken, pikken for munden og trængte dybt dybt ned i halsen på hende. Jeg kneppede løs i halsen på hende, mens hendes savlen blev mere og mere, øjnene der løb i vand, og makeuppen der langsomt blev mere og mere "udtværet". En fræk, skøn, liderlig tøs.

Mens jeg arbejdede med hendes hals, havde jeg fingrene rundt om på hendes krop, klemte hendes patter, nev i hendes patvorter, så hun jamrede sig, legede med hendes fisse, og trængte op med fingre i den. Kørte fingrene rundt på klitten af hendes til hun blev mere og mere tydelig i at hun kunne lide det.

Og pludselig, - ud af intetheden, - overraskelsen, nærmest chokeret så jeg hvordan hendes fisse sprøjtede stråler af kusse saft ud i rummet, op ad væggen, og jeg kunne ikke klare det syn, jeg "sprang" lystigt, og sprøjtede kaskader af varm sperm helt ned i halsen på hende, holdt pikken helt i bund, mens hun gispede, og slugte. Jeg malkede den helt tom dernede i den lille snævre stramme hals.

Jeg trak mig ud af halsen på hende, smilte og sagde "hvor er du altså dygtig", godt forslag du kom med, tak sagde Dorthe, og storsmilte. Jeg er jo ikke færdig endnu, så tøj på, og så går vi op til dig. Tak, sagde hun endnu engang.

Vi fik tøjet på, løseligt, og skyndte os op af trappen til 2 sal, kom ind i lejligheden, og inden jeg vidste det, var vi begge afklædt. Jeg tog fat i håret på hende, trak hende hen til den franske altan, jeg ville nyde udsigten. Hun havde fat i pikken, og hurtigt var den klar igen. Jeg trak hendes hoved bagover, helt bagover, og inden hun vidste det, havde jeg pikken i røven på hende. Åhhhhhhh, shit peb hun, jeg klappede hende i røven så fuglene sang, og hun sagde "tak". Jeg pumpede løs i hendes røv, selvom den strammede vildt om pikken. Hun var slet ikke klar i røven til min pik.

"Undskyld min røv ikke er helt klar til dig, Jeg er en slem pige, undskyld, jeg er parat til, at modtage min straf". Jeg trak mig ud af hendes røv, den lille røv, med den udvidede indgang, og tog fat i håret på hende, og trak hende gennem lejligheden, ind til spisebordet, og gjorde klar til at give hende en velfortjent røvfuld.

Hendes bælte jeg tidligere havde brugt til at straffe tøsen med, fandt jeg hurtigt frem, og svingede bæltet over hendes baller. En gang, to gange, tre gange, - og hver gang var der mere og mere jamren fra hende, men jeg kunne høre hun nød legen. Jeg vidste fra tidligere, at hver gang hun sagde: " Jeg er en slem pige, undskyld, skulle jeg fortsætte.

Jeg nød synes af hendes røv, de flotte varme baller, der glødede af liderlig, hendes fisse, der var så våd, at den dryppede af liderlig. Jeg talte inden i mig selv, ville finde hendes grænse, og udforskede hendes grænser. Bæltet svang jeg stadig, hun jamrede sig, og hver gang var hun så dygtig, at sige tak. Hendes røv skiftede farve, først den rødlige, så blev den blå, og til sidst enkelte steder sort. Sikke et syn efter 100 solide slag med bæltet, skønt. Sikke et syn.

Jeg gjorde klar, satte pikken til hendes røv, og trængte med et stød helt i bund, hun skreg, ikke af smerte, men af liderlig, og fremstønnede, "åååhhhh jeg er så klar nu, tak". Jeg kørte pikken i hendes røv, et utal af gange, i den lille og ufattelig stramme røv, der lå hun, Dorthe, min tøs, med "min fisse, min røv, og min mund". Hvert stød var forsøget på at trænge dybere hver gang, og hun jamrede sig så højlydt af liderlig.

Hendes stramme røv fastholdt mig i et solidt greb, og jeg blev ved, og ved, og ved, kæmpede for at sprøjte det ud, sprøjte min glæde ud, dele den med hende, men hendes røv nærmest fastholdt grebet, og jeg ikke kunne komme af med det. Efter en længere "kamp", et utal af stød udbrød jeg "ååååååhhhhhhhhhhhh, og kunne mærke hvordan al min sperm flød ud af pikken, og op i røven på hende. Åhhhh, hvor var det godt, men jeg ville have mere.

Jeg havde i kælderen oplevet hendes fisse sprøjte af glæde, nu skulle den tages. Jeg vendte hende om, ville se hende i øjnene, og stak pikken til hendes fisse. Hun greb fat, satte den for "porten", og jeg trængte i bund, stødte i hende, og lå der og kneppede løs i hende. Nej, hvor kunne hun ikke skjule sin liderlig, sin lyst og sit behov. "knep mig", "knep mig", "knep mig", "knep mig", og efter utallige stød i hende, kombineret med hvordan jeg vred i hendes patvorter, hårdere og hårdere, var der ingen vej tilbage.

Hun sprøjtede endnu engang, kaskader af varm fissesaft ud på gulvet, og jeg blev ved, og ved, og ved og kneppede løs i hende. Der var gevinst igen, det gav efter i pikken, og mens jeg pumpede løs i hende, kunne jeg mærke det.... Der kom den, jeg blandede mine gode spermsafter med hendes fissesafter. "Ååååååå tak", sagde Dorthe med kæmpesmil, kiggede på mig med uskyldige øjne, "men min røv svier".... Nåååå, sagde jeg, og spurgte "hvorfor". Hun svarede, "fordi jeg er en slem, uartig pige. Tak for du hjælper mig".

Mine unge hænder var overalt på kroppen af hende, kælede for hende, lod hende vide, jeg også ville hende det godt, og gav hende et langt efterspil, hvor hun puttede sig ind i mine arme, og fik den omsorg hun også nød. "Hold op du er god sagde hun, du er god ved mig, tak" sagde hun.

Vi havde brugt de seneste 3 timer sammen, tiden var fløjet af sted, og ja, virkelighedens verden skulle jeg nu tilbage til, - aftensmaden var snart på bordet lige neden under.

Kommer du igen inden jul, spurgte hun. Jeg kiggede på hende, og svarede..... "Ja, du har vist stadig meget at lære, så det er jo op til dig, at jeg "kommer" igen", smilte jeg og hun forstod hentydningen, og tilføjede "Jeg har morgenmad på bordet kl. 10 i morgen. "Tusind tak for i dag" sagde hun mens hun nejede af taknemlighed og respekt, Vi ses...

------------

Novellen er baseret på en autentisk oplevelse. Navne, bynavne eller geografiske steder kan være ændret i hensyn til diskretion.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.