BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en sommerdag i 1990, og alt var som det plejede. Vi drenge spillede bold mens pigerne legede med noget andet. Det blev spisetid, og efter at have spist til aften var det tilbage på boldbanen. Jeg boede i et ejendomskompleks, hvor vi var mange børn og unge.

Det var kun os, de større der var ude nu, og vi fandt på, at gå over til frugtplantagen og "hugge" nogle æbler og pærer der lå ikke så langt fra hvor vi boede. Vi har 5 drenge, og 2 piger.

SEX I DAG?

Da vi var færdige med at hugge nogle frugter, fandt vi en lille oase inde i frugtplantagen, væk fra stierne og vejene. Vi satte os ned og snakkede om alt muligt. Klokken blev omkring 19.30 og den ene af pigerne (lillesøsteren) skulle hjem, men tilbage var Heidi.

Heidi var en pige på 16 år, lyshåret, havde fået sine flotte unge bryster frem der strittede mere end vi drenge kunne undgå at lægge mærke til og vi var helt pjattede med at tale om dem når hun ikke var der. Hendes højde omkring 170 og en vægt der passede til en pige både dyrkede sport og spillede bold med os andre.

Vi sad og snakkede, pjattede og som unge jo normalt gør. Pludselig var der en af de "store" drenge der foreslog at Heidi skulle hjælpe os. Nej sagde hun, kan da ikke klare jer alle sammen. Ja, hun var fræk og spillede selv på det, vidste godt mange gerne ville kneppe hende.

Michael sagde så, så må du vælge en eller to... Heidi sagde, nåå og inden hun vidste af det, sad Michael og ragede hende på brysterne. Haha, grinede han, du kan jo lide. En af de andre store drenge, Tommy, blandede sig hurtigt, og inden Heidi vidste det, havde de fået blusen af hende. Michael kiggede på hende, og sagde, vil du? Ja, svarede Heidi, og pludselig havde Michael fundet sin kæp frem, hun tog fat om den, begyndte at lege med den, og han førte hendes hoved ned til den.

Heidi lå på siden, og suttede så godt som hun kunne. Tommy drejede hende lidt mere om på siden, trak hendes shorts af hende, og hans hånd tog plads mellem benene på hende. Heidi begyndte at stønne, hun var ophidset. Vi andre sad og kiggede, det var nu vi kunne lære noget af de store.

Tommy kiggede på Michael, skal vi sagde han? ja, svarede Michael, og tog fat i Heidi og op på alle fire. Tommy kom på plads bag Heidi, og Michael foran ansigtet på hende. Hun var helt vild, så klar kunne vi andre høre. Michael tog fat i hovedet på Heidi, og førte hendes mund over sing pik, men Tommy gjorde sig klar. Tommy havde en kæmpe stivert, og han begyndte langsomt, at føre den ind i Heidi. Hold op hun klynkede, da Tommy var på vej ind.

Efter ventetid og Tommys kamp for, at komme på plads, begyndte de, at kneppe hende. Vi andre sad helt paf, tænkte hver sit, men vi nød det alle sammen. De kneppede og kneppede og kneppde, og Heidi frydede sig af lyst. Hun stønnede mere og mere højlydt, og Tommy kneppede helt i bund på hende, hans store pik var noget hun virkelig kunne lide.

Tommy trak sig ud, rev et par gange i pikken og sprøjtede hende på Heidis fisse, og langt op af ryggen. Fuck det var godt at se. Vi sad 3 andre drenge, og vi kunne have gjort det samme, men var ikke hurtige nok da muligheden i starten var der. Vi var for generte.

Heidi suttede på Michael, mere og mere, og han trak hovedet væk fra sin pik, gjorde det selv færdigt, og sprøjtede i Heidis ansigt. Der lå Heidi, fuldstændig fedtet til med frisk frugtsaft. Hun lå og nød det, og samtidig sad vi alle og kiggede på hendes flotte unge bryster, og en godt behåret mis. Vildt.

Vi tog alle hjem den aften, nogle mere lettere end andre, men nogle dage senere rendte vi og legede røver og soldater en aften. Heidi og mig var på samme hold, og mens vi stod og gemte os for de andre, sagde Heidi: Kunne du lide det den anden dag? Ja, svarede jeg genert. Heidi vendte sig, kiggede på mig, og pludselig havde hun en hånd i skridtet på mig, kugler og det hele. Heidi kiggede på mig, bliv tilbage når de andre går hjem i aften.

Jeg vidste, måske, hvad det betød, og da vi var færdige den aften mødtes vi bag en container og kravlede over hegnet ned til jernbanen. Jeg var genert, paf og vidste ikke... Pludselig tog Heidi fat i mig, lagde mig ned, og sagde, "nu skal jeg lære dig noget".

Hun tog sit tøj af, pillede shortsene af mig, og hurtigt havde hun fat i pikken, spillede og suttede, og hvor var det dejligt. Det var første gang en pige havde fat i pikken og der gik ikke længe før den sprøjtede. Hun sad foran mig, det meste ramte hende i ansigtet.

Heidi smilede og grinte, vi er ikke færdige sagde hun. Hun fortsatte med, at kærtegne og lege med pikken, og fik gjort den godt stiv igen. Hun satte sig op på mig, og begyndte min første ridetur. Hun havde lige tømt mig, så det blev en god lang ridetur.

Mens hun sad der og red mig, hold op et syn, hendes unge bryster der bare sad fast, jeg kiggede på hendes vorter og ragede hende overalt på kroppen og nød synes af hendes behårede fisse.

Jeg kunne ikke mere, kunne ikke holde det tilbage, og uhhh så spørjtede pikken op i hende, en del af det fik hun op, men Heidi flyttede sig fra pikken for, som hun sagde bagefter, jeg er ikke beskyttet og skal ikke have nogen unger endnu....

Det blev en hed sommer og fik kneppet hende flere gange....

------------

Novellen er baseret på en autentisk oplevelse, og navne, bynavne eller geografiske steder kan være ændret i hensyn til diskretion.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.