Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde fantasier om sex allerede da jeg var 11-12 år. Fantasierne var sjældent særligt vilde, da jeg jo ikke vidste ret meget om sex. Men fantasier var der - om voksne mænd! Mænd som lagde sig oven på mig og trængte op i mig. Jeg har ofte ligget og onaneret til små uskyldige fantasier allerede i den alder.

Folk på min alder - og ældre, vil måske kunne huske serien Hill Street Blues. Jeg var dybt fascineret af den meget mørke herre, som spillede Bobby. Han var ofte genstand for mine fantasier. En virkelig lækker mand, hvis hud er fræk og mørk. Jeg er selv meget lys og rødblond i håret. Der har tit spillet en FILM på min nethinde, at hans mørke hud mod min lyse. Tanken om hvordan hans sorte pik så ud, når den trængte op mellem mine ungpigeskamlæber, som stramt ville omslutte ham. Hvordan det ville føles når hans store pik fyldte mig ud!

SEX I DAG?

I dag spænder mine fantasier lidt mere vidt - men fantasien om at prøve en mørk mand med en stor sort pik, sidder stadig i mit hoved - uprøvet - altså indtil du skrev!

Du var listig nok til at snige dig ind på mig, på den frække side vi begge kender. Lagde ud med et par søde komplimenter og så udviklede snakken sig. Du fanger min interesse, fordi du også har noget mellem ørene. En velformuleret mand, kan altid pirre min nysgerrighed. Da jeg så dine billeder, var jeg næsten i chok! Stor og veltrænet, næsten sort i din hud og med en ret stor sort pik! Som taget ud af min ungepigedrøm! Og selv om jeg ikke længere er en ung uskyldig teenager - så er nysgerrigheden og fantasien der stadig.

Vores regler og grænser er aftalt på forhånd. Vi er begge ret tilfredse med, at aftalen kun indeholder sex. Du har det fint, som den frie fugl du er og jeg er afsat og tilfreds - men nyder at udforske sex med andre mænd fra tid til anden.

Du byder mig velkommen i din lejlighed. Jeg har iført mig et par halvhøje sandaler, en let kjole og et sæt blåt blondeundertøj under. Du er lige så lækker som ventet. Stor og bredskuldret med et indbydende frækt smil. Du byder mig et glas køligt hvidvin, mens vi smalltalker, for at lette den lidt spændte stemning. Jeg har sommerfugle i maven - men snakken går let og ubesværet.

Vi stiller vores glas fra os og du bevæger dig i mod mig, som et rovdyr på jagt efter sit bytte. Vores blik fastholdes og du når mig. Trækker mig ind til mig og kysser mig på munden. Et frækt kys! Vores tunger udforsker og smager på hinanden. Jeg kan mærke at kyssene påvirker mig allerede. Mærker hvordan blodet samler sig mellem mine ben, det spænder allerede og dunker i mit skød. Du bider blidt i mine læber mellem kyssene, hvilket ikke gør mig mindre liderlig. Mine hænder begynder at gå på opdagelse på din krop. Jeg hiver din skjorte op af dine jeans og lister hænderne ind på din ryg. Din krop er så lækker at jeg gyser af fryd. Jeg kan næsten ikke vente...

Du hiver mig ind i soveværelset, hvor du allerede har gjort det hyggeligt og tændt et par stearinlys. Det er pirrende med de dansende lys i et halvmørkt lokale. Giver den helt rigtige stemning! Jeg har fået smidt sandaler på vej herind og skal strække lidt i halsen for at nå dig. Jeg nyder at føle mig lidt lille i dit selskab, da jeg er 180 høj.

Jeg knapper din skjorte helt op og dit mørke spændstige bryst kommer til syne. Du nyder mig tålmodigt, mens jeg pakker min længe ventede pakke ud! Jeg får løsnet knappen i dine jeans og åbnet lynlåsen. Jeg vrider dine jeans ned over din velformede røv og din store flotte pik kommer til syne. Du smiler ved din overraskelse til mig. Du er helt nøgen inden under. Jeg er ved at tabe kæben! Både over din fantastisk lækre krop - men også over dine allerede halvfede pik, som er noget over middel størrelse.

Et kort øjeblik overvejer jeg, om jeg kan rumme dig! Din pik er i hvert fald større end min største DILDO! Du smiler frækt til mig og prøver at aflure hvad jeg tænker! Men jeg falder bare på knæ - får vristet dine jeans helt af og så skal jeg ellers undersøge!

Jeg tager fat om din store pik, som næsten er helt stiv. Gaber over dig og nyder smag og duft af dig. Det må være et prægtigt syn! Den hvide pige med en stor sort pik i munden. Åh du smager dejligt! Jeg kan ikke tage den så langt ind - men gør hvad jeg kan. Kører langsomt min mund frem og tilbage, mens jeg undersøger hver en blodåre og kontur på din pik. Min ene hånd leger med på skaftet. Jeg kigger op på dig. Du gør store øjne og ser ud til at nyde det temmelig meget. Jeg lader min anden hånd nusse og klemme og dine nosser. Du lader dit hoved falde lidt tilbage mens du stønner. For fanden du er lækker. Jeg kan ikke lade være med at komme med små nydelseslyde mens jeg slikker dig. Jeg nyder den præsperm der kommer ud og lapper den i mig med stor velbehag.

Jeg fortsætter længe. Undersøger og leger med din pik i skiftende tempi. Jeg er overrasket over, at du ikke beder mig holde inde - eller kommer! Du må være ualmindeligt udholdende! Flere gange forsøger jeg, at tage dig virkeligt dybt og hurtigt ind. Du støder helt ned i min hals og savlen løber ned ad hagen på mig.

Endelig beder du mig holde inde - jeg er godt øm i mine kæber af at lege med dig.

Du kysser mig frækt og intenst. Det tænder mig helt vildt, at du smager dine egne safter i min mund. Jeg er så våd og liderlig af at slikke dig, at jeg er ved at sprænges af utålmodighed. Synes i stearinslysets skær af din veltrimmede mørke krop, er så ualmindeligt frækt. Jeg glæder mig! Jeg vil mærke dig!

Du trækker mine kjole af mig og nyder synet af min krop. Du nikker anerkendende til mit valg af undertøj! Og så tager du det af mig. Puffer mig så jeg falder om på sengen med benene ud over kanten. Du sidder på gulvet mellem mine ben, som du spreder yderligere. Og uden videre varsel sætter du ansigtet mellem mine ben og stikker din tunge op i min temmelig våde fisse. Du udbryder et "uuhhmmm - du er fanme våd" og slikker mine safter i dig. Hver gang din tunge rør mig, føler jeg et stød af lyst og liderlighed strømme gennem hele min krop. Det sitrer helt ud i mine fingerspidser. Jeg er ved at være utålmodig og jeg tror du mærker det på mig. Du hiver mig helt op på sengen - jeg nyder dine stærke krop og tanken om, at du er mig fysisk overlegen og kan gøre med mig, hvad du vil.

Endeligt ligger du klar mellem mine ben - vores hænder og tunger er alle vegne over hinanden. Du napper i min hals og min øreflip, kysser mig på munden, så jeg kan smage min egen fissesaft og du kan smage din pik i min mund! Det tænder mig endnu mere. Jeg vrider mit underliv af liderlighed og strækker mig efter dig. "Kom nu - knep mig med din store sorte pik" hvisker jeg hæst til dig.

"Hhmm" Brummer du "Du skal nok få"... Du sætter dit store pikhoved foran mine hvide skamlæber - fuck det syn er frækt. Jeg elsker synet af kontrasterne på vores hud! Dit pikhoved kommer indenfor og jeg strækker mig efter mere - jeg er så liderlig - vil bare kneppes. Jeg er så våd og min fisse dunker efter dig. Endeligt støder du - jeg udstøder et lille skrig af ophidselse. Du fylder mig helt ud - det giver en sød lille smerte i underlivet og jeg nyder det. Du har kørt mig helt op! Jeg stønner uhæmmet - mens du støder igen! Jeg er lidt overrasket over, at jeg rummer dig - men det gør jeg. Din store sorte pik er dybt begravet i min liderlige våde fisse og jeg vil bare have at du fortsætter. Du støder og støder og jeg kan mærke, at jeg ikke holder længe. Det er så frækt at mærke dig. Mine hænder er alle de steder jeg kan nå på dig. Nyder din flotte krop... og så mærker jeg den søde følelse. Det kildrer i hele kroppen. Min fisse kramper om din store pik - igen og igen - mens jeg hæst skriger af lyst. Det er en lang orgasme - længe ventet og du fortsætter tålmodigt med at pumpe rytmisk mens jeg stønner og vrider mig...

Det var sindssygt godt og jeg kommer lidt til mig selv igen. Du fortsætter roligt med at kneppe og jeg undrer mig over din udholdenhed. Du bøjer dig og kysser mig og jeg spørger om jeg må ride dig lidt. Det er de færreste mænd der afslår sådan et tilbud - og det gør du heller ikke.

Du ligger på ryggen og jeg går på opdagelse. Nyder at du er så rolig og tålmodig og bare lader mig lege. Jeg kysser dig over hele din krop og napper i alt hvad ud har. Slikker din pik og nosser rene, så de er klar til brug. Smager på dine salte væsker og sætter mig over dig. Igen frydes jeg af synes! Jeg spænder lidt i lårene, så jeg hejses lidt over din krop og fører så din pik op til min hvide, glatte, ventende fisse. Det er et smukt syn. Jeg nyder det et øjeblik før jeg sænker mig over din store sorte manddom. Langsomt sænker jeg mig og nyder hver cm du fylder ud, til du er helt i bund. Jeg holder hænderne på mine ankler og sidder på den måde lidt bagoverbøjet - det giver dig udsyn og adgang og det fornægter sig ikke. Du kæler for min krop og niver i mine stive brystvorter, mens jeg rytmisk og sikkert rider dig kælent!

Jeg er ikke i tvivl om at du nyder det. Det ses og høres tydeligt - men jeg vil gerne drive dig helt derud, hvor du ikke længere kan styre det og bare kommer. Det er ikke lykkedes endnu! Men jeg får en idé. Der er ret vådt. Din præsæd blandet med mine safter, gør at vi næsten sejler! Jeg spænder igen i mine lår, så jeg hejses en smule og tager din pik ud og vender den bagud. Med alle safterne, kører jeg dine store pik op og ned mellem mine baller. Du nyder det tydeligt. Så sætter jeg din store pik foran min bagerste frække hul. Du kigger på mig med store øjne - lidt spørgende. Men jeg ved jeg har kontrollen og så går det nok, at du er så stor. Jeg er liderlig og våd! Det hjælper jo en del.

Jeg lirker dit pikhoved indenfor og i et kort øjeblik breder smerten sig - fuck du er stor! Men hurtigt vænner jeg mig til dig. Du udbryder et lille brøl, da du kommer indenfor. Du ser helt vild ud i øjnene nu. Men jeg er ikke i tvivl om at du kan lide det. Jeg trænger længere ned over dig. Nu er følelsen god. Frækt. Jeg taget et par cm mere - åh ja - du har problemer med at ligge stille nu... Så tager jeg det sidste stykke og du er ved at gå op i limningen. Det føles så frækt. Sidder der overskrævs på den frække mørke mand - totalt spiddet af hans store sorte pik oppe i min røv!

Jeg begynder at køre min røv op og ned af din store pik! Det er så frækt. Der er ingen smerter mere. Det føles lækkert. Du vrider dig og stønner, samtidigt med, at du ind imellem sender mig et forundret blik. Jeg begynder at køre hurtigere og nu er du tæt på...jeg banker simpelthen min krop ned over dig i hårde stød. Ville næsten ønske vi filmede det - for det må være et frækt syn! Det gør mig liderlig og jeg kan mærke at jeg er tæt på at komme! Du bemærker det og placerer en finger på min klitoris, som gør udslaget. Det blev for meget - jeg kommer igen. Alt i min underliv kramper sig sammen af liderlighed igen og igen....og så brøler du! Din pik bliver så stiv, at det gør lidt ondt på mig - men på en fræk måde samtidigt - du brøler og støder og pumper alt din varme sperm op i min røv! wooow det er frækt! Så fik jeg dig alligevel!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 134 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.