Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg render rundt derhjemme, og finder tøj frem, mens jeg tænker over, hvad det er vi skal. Du har nemlig været så hemmelighedsfuld hele dagen. 

Mens jeg står foran spejlet kommer jeg til at tænke på vores sexliv, der i løbet af sommeren er blevet mere og mere intenst, bedre og bedre. Vi er begyndt at eksperimentere, og du kender efterhånden MANGE af de ting/steder der tænder mig allermest. Heldigvis kender jeg også en del af de ting der tænder dig for hårdt. 

Jeg kigger mig i spejlet, og trækker den lange sorte kjole af, kigger på det alm. sorte undertøj, roder i posen, fra min bytur med Mette i går, som stadig står på stolen, og finder det helt nye sorte satin/blonde undertøj med G-streng til frem. Jeg river prismærkerne af og tager det på, uhm den kolde satin omslutter huden. Det føles godt. 

Jeg roder lidt i skabet og finder min korte hvide nederdel, og min korte hvide stroptop frem, tager det på, perfekt ! Det hvide tøj fremhæver min solbrændte hud, og især min flade mave, hvor min navlering glinser. Ligegyldigt hvad vi skal i aften, har jeg bestemt mig for at jeg skal tænde dig totalt. Jeg lægger makeup og sætter håret op. Jeg ved at du tænder på løst hår, men du skal jo også pirres lidt. 

Pludselig holder du udenfor og dytter. Jeg tager min taske og løber ud til dig. Lige inden jeg smutter ud, åbner jeg en skuffe i mit natbord og tager en lille seddel og stopper den i tasken. Det er en lille overraskelse til senere. 

Jeg sætter mig ind i bilen og smiler til dig. "Hej skat!" - Du giver mig elevatorblikket - "Du ser sgu godt ud i dag skatter". Jeg smiler og læner mig over mod dig for at kysse dig. Jeg er udmærket godt klar over at du kan se direkte ned i min kavalergang, men jeg ved også at det tænder dig totalt. Jeg giver dig et rigtig langt, dybt og inderligt kys, og du er totalt solg. Du napper mig i øreflippen og siger "uh, jeg kunne tage dig lige nu. Nu er jeg også tændt, men jeg styrer mig, for du skal nemlig pirres. 

Jeg sætter mig tilbage i sædet "Skal vi køre?" Du kigger småsurt på mig, men starter alligevel bilen. Vi har ikke kørt ret langt, før du er glad igen, og snakker om alt muligt. Jeg æder dig med øjnene, men du har ikke lagt mærke til det endnu. Jeg har bare lyst til din dejlige krop, lyst til at mærke dit stive, dunkende lem køre i bund i min våde fisse... 

"... Synes du ikke også skat?" Jeg kigger på dig, og det går op for mig at jeg har været helt væk. Du kan se på mine øjne at jeg er totalt tændt. "Vi kan godt dreje af lidt før" siger du, og drejer i det samme ned ad en smal lille vej. Du drejer ind af en endnu mindre vej, der ender i en lille tætbevokset skov som du parkerer i. Du læner dig hen i mod mig og nærmest hvisker at det nærmeste hus ligger ca. 1 km væk. Jeg smiler indforstået og ved hvad du mener. 

Du går ud af bilen og over til min side, åbner min dør og løfter mig ud, lægger mig på køleren og nærmest flår mine trusser af. Nu er du nemlig totalt tændt. Du begynder at slikke min i forvejen ret så våde fisse, men lige før jeg kommer stopper du, flår nærmest dine egne bukser af og begynder at kneppe mig, helt i bund, igen og igen. 

Jo mere tændt du bliver, jo hårdere støder du og det tænder mig totalt. Jeg vrider mig under dig og det tænder dig endnu mere. Vi kommer samtidig i et brag af en orgasme, og du falder nærmest sammen over mig. Efter lidt tid, tager vi os sammen og tager tøj på. Mens du står og knapper dine bukser kommer der en bil kørende ude på vejen. Vi smiler til hinanden og sætter os hurtigt ind. 

Da vi ankommer til festen, spørger de andre om vi havde motorstop på vejen derned - Vi er nemlig 2 timer forsinket. Vi kigger på hinanden og smiler indforstået. Vi går ind til festen og snakker med de andre. En gang i mellem kigger vi på hinanden, og smiler. Jeg spekulerer over, at det her da ikke kan være grunden til at du har været så hemmelighedsfuld hele dagen - en almindelig fest hos vennerne?. 

Senere på aftenen spørger du om vi ikke ska gå en tur. Vi går ned til stranden. Det er dejligt lunt i vejret. Vi går og snakker, og jeg lægger knap nok mærke til at vi går op af stranden, op mod klitterne. Du ser ud som om du ved hvor du vil hen. 

Pludselig står vi foran en "gryde", med tændte fyrfadslys rundt i kanten, tæpper spredt ud over det hele og en madkurv. Du tager en kølig flaske hvidvin op af kurven og spørger om jeg vil have et glas. Jeg kigger på dig og tænker på hvor højt jeg elsker dig. Efter et stykke tid hvor vi bare betragter hinanden tager du mit glas og sætter det i sandet. 

Langsomt tager du min top og bh af og ligger mig blidt ned. Du begynder at kysse min hals og fortsætter ned til mine bryster. Du kysser blidt min mave og jeg er allerede nu ret tændt. Langsomt tager du min nederdel af. Du begynder at kysse min mave igen, helt ned til trussekanten. Stille bevæger du dig ned mod mit inderlår. Du starter lige over knæet og kører stille tungen op af inderlåret helt ind til trussekanten hvor du kysser igen. Det giver et sug gennem hele min krop da dit skæg kører hen over min klitoris uden på trusserne, og jeg nærmest tigger og beder dig om at tage trusserne af og slikke mig. 

Du tager mine trusser af, men i stedet for at slikke mig stopper du, tager 3 sæt håndjern op af kurven. Først nu opdager jeg de 3 store pløkker der er gravet godt ned i sandet. Du binder mine hænder fast med det ene sæt og et ben i hvert af de andre sæt. Uhm, det tænder mig, at ligge her, og jeg er spændt på hvad der nu skal ske. 

Du begynder at kysse mig op af inderlåret igen, og napper blidt. Jeg vrider mig, men det er faktisk ikke meget jeg kan bevæge mig. Du smiler og jeg kan se på dig at du har lyst til at pirre mig, og det gør du også. Alle tænkelige ting, som du ved tænder mig, og pirrer mig. Du pirrer mig så meget at jeg til sidst er ved at sprænges, og tigger og beder dig om at få pik. 

Jeg har bare lyst til at mærke dig fylde mig ud med din dejlige store liderlige pik, men nu begynder du for alvor at slikke mig. Jeg skriger på mere og du stopper ikke da jeg får min første orgasme. Den anden følger ret hurtigt efter, også den 3. og den 4. 

Safterne flyder ud af mig, ned over din mund og hage og ned på tæppet. Du opfanger noget af det med din tunge og ser ud til at nyde det. Efter den 4. orgasme stopper du med at slikke. Jeg er bundliderlig og det siger jeg også til dig. Jeg har nu endnu mere lyst til at mærke dit store, stive dunkende lem køre helt i bund i min drivvåde fisse. 

Endelig finder dit lem vej ind i min våde fisse og du støder helt i bund, som du ved jeg elsker det, men kun en enkelt gang, så trækker du dig ud igen. Jeg kigger på dig, og tænker bare, 'hvad fanden har han gang i?' Du roder lidt rundt i kurven og finder et tørklæde frem, som du giver mig for øjnene. Der går et øjeblik hvor jeg ikke ved hvad du laver, så mærker jeg pludselig noget koldt der kører ned over min mave, hmm en isterning. Du kører den lige så stille ned mod mit skød, og det giver et sæt i mig da isterningen strejfer min klitoris - Det tænder mig bare endnu mere. 

Pludselig kører du din varme tunge hen over min kolde, hårde, spændte klit. Det tænder mig og min 5. orgasme den aften flyder ud over dig. Der går et øjeblik, men så mærker jeg at dit dejlige, dunkende lem er på vej op i mig og jeg nyder at du støder helt i bund, igen og igen hårdere og hårdere, men pludselig stopper du og trækker dig ud. Du låser håndjernene op, vender mig om og fører din meget stive pik op i mig igen. Uhm! Jeg nyder det. Nu kan du rigtig komme til at støde helt i bund, igen og igen, hårdere og hårdere. Jeg kan mærke rykkene i din pik og ved at du snart kommer. 

Kort tid efter kan jeg mærke din dejlige sperm der bare sprøjter op i mig. Jeg falder sammen på tæppet, og vågner lidt efter. Du ligger nu ved siden af mig, og betragter mig. Da jeg slår øjnene op, smiler du "Jeg elsker dig skat! Du er så dejlig" Du kysser mig på panden og jeg falder i søvn igen. 

Efter et stykke tid hvor vi har ligget der på tæppet pakker vi sammen og går tilbage til festen, lige da vi kommer op til huset siger jeg at jeg lige skal ringe. Jeg går ud i haven, finder den lille seddel med teksten: Malle 56 95 00 01 frem. Jeg ringer Malle op - "Så skatter, han er grydeklar" siger jeg og smiler. "Kan i ikke komme op i min lejlighed?" "Jo vi er der om 1 times tid." Jeg lægger røret på og går ind til dig. "Kom skat lad os tage videre" Jeg smiler til dig, og du følger med. 

Da vi når udkanten af Rønne spørger jeg om jeg ikke må kører bilen. Jeg stiger ud og venter på at du kommer om på den anden side af bilen. "sæt dig ind!" siger jeg, og du gør det. Jeg giver dig bind for øjnene og kører af sted med dig. Du spørger mig undrende om hvor vi skal hen, men jeg ignorerer dig, svarer dig ikke. 

Jeg parkerer bilen inde i gården, går over til din side og hjælper dig ud, heldigvis bor hun i stueetagen, så det er ikke noget problem, at du stadig ikke kan se noget. Jeg fører dig ind, og låser mig selv ind i lejligheden. "Hej skat!" råber jeg, og du spørger meget undrende om hvor vi er. Malle kommer ud i gangen. "Han ser sød ud" siger hun og går helt hen til dig. "Hej søde, er du klar på at blive udnyttet?" 

Du bliver helt paf og jeg kysser dig. Stadig med bind for øjnene fører vi dig ind til den store dobbeltseng der står midt i soveværelset. Langsomt piller vi tøjet af dig. Jeg tager trøjen af dig og begynder at sutte på dine brystvorter, mens Malle nu har fået dine bukser af og tager din stive pik i munden. 

Du vrider dig og vi stopper begge 2. "Hvad laver i?" siger du irriteret og usikker, men jeg svarer bare, at fra nu af er det os der bestemmer og binder dig fast til sengen med 4 sæt håndjern. Du bliver tændt igen og Malle sætter sig op ved dit hoved og lader dig smage hendes safter. 

Imens tager jeg dit stive dunkende lem i munden og begynder langsomt at køre læberne op og ned, leger med hovedet med tungen. Efter et stykke tid fører jeg langsomt dit lem op i min våde saftige fisse, og det giver et gib i dig, men kun een gang så trækker jeg dig ud igen. Malle og jeg bytter plads. Nu er det min tur til at nyde din tunges leg med min klit, mens Malle massere dine boller og dit lem, så du vrider dig så meget håndjernene nu tillader det. 
Langsomt tager hun dit lem og fører op i sin plaskvåde fisse. Hun kører helt i bund, men ligesom mig kun een gang, så rejser hun sig op og jeg hopper ned fra sengen. Vi kigger på hinanden og løsner så bindet for dine øjne. Du ser helt vild ud i øjnene og er MEGET tændt. Vi smiler og jeg sætter mig ovenpå dig igen og begynder at ride dig mens jeg slikker Malles fisse. 

Du tigger og beder om at komme fri, men vi lader dig lide under synet lidt endnu. Da jeg kan mærke at du er lige ved at komme, holder jeg op med at bolle dig. Jeg lægger mig på sengen ved siden af dig, og malle begynder at slikke min våde fisse. Jeg kommer i en kæmpe orgasme, og jeg kan se på dig at det gibber for også at få lov. Jeg løsner dig og vi overtager sammen kontrollen over Malle. 

Vi binder hende fast, og jeg begynder at slikke hende, mens du får hende til at sutte din pik. Du nyder det, men jeg beordrer dig til at stoppe før du kommer - Nu er det Malles tur til at skulle nyde synet af vores samleje. Du siger jeg skal stille mig på alle 4 i sengen og jeg gør det så Malle kan se min saftige fisse. Hun smiler til mig. Du stikker dit stive lem op i min saftige fisse, og imens du boller mig gnider du min klit med din finger, og jeg skriger af velvære. Malle nyder synet og kan se mine skamlæber blive trukket ud og ind af dit dejlige stive lem. Vi kommer samtidig i en dejlig orgasme og falder sammen ved siden af Malle. 

Vi vågner efter 5 minutter, og du løsner Håndjernene. Du visker noget til Malle som ivrigt nikker og smiler. Jeg ligger stadig afslappet på Malles seng og undrer mig over hvad det er i visker om. Du kommer hen til mig, kysser mig og tager så fat i mine hænder og binder mig fast. Malle sætter sig i den store lænestol og kigger på mig. Hun smiler og jeg smiler igen. Du starter med at slikke mig op af inderlåret helt op til min klit som du lige strejfer, før du kører tungen op af det andet inderlår. Jeg vrider mig så meget som håndjernene nu tillader det. 

Nu stikker du dit store stive dunkende lem op i min drivvåde fisse, kører helt ud langsomt som du ved jeg kan lide det. Det fortsætter du med lidt før du trækker dig ud igen. Du kysser mig på munden og ned af halsen, napper i min øreflip og fortsætter ned til mine bryster hvor du sutter og napper i mine vorter til de er helt spændte, så kysser du min mave, og fortsætter ned til min fisse, som du langsomt begynder at labbe i dig. Pludselig stikker du en finger op i mig og jeg vrider mig. Jeg er i fuldstændig ekstase og har helt glemt Malles tilstedeværelse. 

Du begynder at bolle mig igen, og boller mig til vi begge kommer. "Nåe" siger Malle pludselig, "jeg tager sofaen i kan bare tage sengen her" Hun går over til mig og giver mig et godnat kys. Jeg kan mærke at din pik, som stadig er oppe i mig, vokser ved synet. Dig kysser hun på panden, "Håber det var lige så godt for dig som det var for mig søde" siger hun og smiler.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.