Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Åhh, sikke en dag! Det hele startede med art jeg vågnede fra en dejlig og fræk drøm. Da jeg førte hånden ned til missen for at ae den godmorgen, var den plaskvåd! Uhh, jeg måtte bare lege lidt med min kilder inden jeg stod op. Jeg blev mere og mere våd efterhånden som mine fingre gled ind og ud af missen. Jeg stod op, da jeg var lige på kanten til en dejlig orgasme… Det varme vand fra bruseren ventede på at kaste stråler ud over min hede krop, og brusehovedet og vandet var den perfekte legekammerat. Vandet var dejligt og de bløde stråler medvirkede til jeg fik en orgasme, der fik gulvet til at dreje. Jeg måtte sætte mig på gulvet et øjeblik for at sunde mig. Jeg gjorde badet færdig og tørrede. Da jeg skulle tage tøj på, blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville være trusseløs. Jeg trængte stærkt til en stiv pik, men jeg ville pine mig selv lidt, og derfor vækkede jeg ikke den dejlige fyr der lå nøgen og sovende i min seng. Mine drømme kunne nu vokse hele dagen, dels på grund af den fantastiske elsker i min seng og dels fordi jeg havde fri adgang til min glatbarberede fisse.
Da jeg ankom til kontoret var jeg allerede godt våg igen. Jeg var endnu alene på kontoret, så jeg greb telefonen og ringede til elskeren derhjemme. Jeg kunne allerede smage og fornemme hans stive jern. Han tog søvndrukkent telefonen, og jeg sagde: ”Hej skat, det er mig. Jeg er liderlig! Jeg vil ha pik!” Han vågnede med det samme og inden længe kunne jeg høre han havde pikken i hånden. Jeg beordrede ham til at køre den af mens jeg hørte med i telefonen. Jeg blev meget optændt og begyndte at kæle for mig selv. Pludselig kom han med et lille brøl og jeg var ved at gå ud af mit gode skind - det ville blive en lang dag, hvis jeg ikke fik pik inden længe! Jeg skævede til uret – der ville kun gå 10 minutter før den første medarbejder kom. Han var for øvrigt en ret lækker fyr. Jeg havde lært ham at kende for et par år siden, da jeg var til fest sammen med min kæreste. Mens vi snakkede sammen og kyssede lidt i telefonen blev mine fingre mere ivrige og jeg stak et par fingre op i den våde grotte. Det smaskede herligt! Vi lagde røret på, nu dunkede missen; kilderen var stor og spændt af liderlighed. Pludselig gik døren op, og der stod han, min kollega og ven. Først lavede han store øjne over at finde mig i den situation, men så smilede han sit ulvesmil. Han og min kæreste havde tit talt om at bytte ”damer”, så jeg tænkte, at nu var chancen der. Jeg spurgte ham, om han kunne lide hvad han så. Han kiggede først ned på sine bukser, hvor bulen voksede sig stor og kraftig. ”Ja”, svarede han med hæs stemme og glødende øjne.
Jeg knappede mine bukser op og tog dem af. Hans øjne blev store, da han så min bare fisse komme frem. Så gik jeg forbi ham og låste døren. Jeg vendte mig om og gav ham et kram. Jeg lod hånden glide ned til hans efterhånden store bule og kærtegnede ham uden på bukserne. Jeg spurgte kælent om jeg måtte se hans lem, og han trak smilende bukserne ned. Lige ud i det fri svippede den! Stor og spændstig med lilla hoved. Mums… Jeg måtte bare smage! Jeg lagde mig på knæ og tog den sultent i munden. Han stønnede højt og jeg begyndte at kæle for mig selv med den ene hånd, men den anden nussede og kærtegnede hans pik, som gled villigt ind og ud af min mund. Jeg stoppede da jeg kunne mærke han var ved at komme.
Jeg rejste mig og gik hen til skrivebordet. Lagde mig ind over det, så min røv strittede mod ham. Jeg befalede ham til at kneppe mig! Det skulle jeg ikke sige to gange! Mine safter rendte ned af mine lår og hele rummet nærmest duftede af indelukket sex og hede safter. Hans kraftige og dunkende pik havde ingen problemer med at trænge ind i mig. Jeg stønnede høj – nej, hvor var det dejligt! I virkeligheden trængte jeg bare til pik, men at opgaven blev udført af en lækker fyr, ja det var jo bare en sidegevinst.
Efter lidt tid trak han sig ud og vendte mig mod ham. Han greb mine bryster og klemte dem udenpå blusen. Jeg bøjede mig ned for at slikke mere pik. Pludselig bankede det på døren. Jeg råbte at jeg var optaget, men så kunne jeg høre det var min kæreste. Fyren, hvis pik jeg malkede kiggede skræmt på mig men begyndte så at grine. Jeg grinede med, og jeg gik over og åbnede døren. Min kæreste blev meget overrasket over at se hans ven og mig sådan, men jeg forklarede ham, at jeg var piksulten og om han ikke ville hjælpe med at tilfredsstille mig. Det skulle han ikke spørges om mange gange, så inden to minutter havde jeg en pik i munden og kærestens pik i fissen. Jeg stønnede og suttede og tiggede om mere! Så skiftede de plads, og inden længe havde jeg en pik i både missen og rumpen. Jeg var fyldt og lykkelig. De smilede machoagtigt til hinanden og de kom samtidig ud over mig. Jeg kiggede tåget på den og takkede for det dejlige knald! Min kæreste var egentlig bare kommet med min madpakke, som jeg havde glemt, men dette var den perfekte frokost!!!
Da jeg kom hjem stod han klar i døren. Han havde kun forklæde på og en stiv pik, og jeg var straks klar til at lege – men på den betingelse, at vi tre fandt sammen igen og tilfredsstillede hinanden. Hans pik voksede i min mund, mens han lovede mig al den pik jeg kunne klare… og de bollede løs til deres dages ende!

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.