Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sad alene hjemme og kiggede ud af vinduet. Det var begyndt at blæse op, og det var allerede mørkt. Jeg skulle være alene hjemme indtil i morgen, for han havde nattevagt. Jeg kedede mig, men så kom jeg til at tænke på en af de bøger jeg havde lånt på biblioteket… En erotisk historie var lige hvad jeg havde brug for, og når jeg blev træt af at læse kunne jeg jo altid lege lidt med min nye lyserøde vibrator.

Jeg gik ind i stuen og fandt bogen. Bladede den igennem og alene tegningerne indeni satte noget i gang hos mig. Jeg lavede en kande te og begyndte så at læse. Den startede godt med kys og kram og slik diverse steder. 20 sider inde i bogen begyndte jeg at få slørede øjne… ikke af træthed… men af liderlighed. Jeg begyndte at nusse mine bryster uden på blusen, og langsomt bredte der sig en duft af mine kvindelige safter. Jeg førte hånden ned til mit skød. Selv uden på bukserne kunne jeg mærke hvordan safterne begyndte at samle sig i en lille sø. Jeg var simpelthen blevet godt våd og liderlig… på grund af en historie!!!... Jeg blev nødt til at gøre noget, så jeg smed mine bukser og trusser, gik ind i soveværelset og hentede den lyserøde vibrator og satte mig så ind i stuen igen. Stearinlysene gav stuen et frækt skær, så det var den helt rette stemning. Jeg smed også blusen og bh’en, så jeg var helt fri for snærende bånd. Jeg lagde hænderne om brysterne og klemte lidt til - safterne drev bare ud af mig. Jeg lod hænderne glide langsomt nedad og fandt klitten. Den var spændt, hård og våd og jeg begyndte at gnubbe på den. Jeg stønnede sagte og alt blev endnu mere sløret. Jeg lod først en finger kører ind mellem skamlæberne og finde det varme hul. Da jeg havde udvidet meget og var så våd stak jeg tre fingre op og fingerkneppede mig selv, men jeg ville have mere!

SEX I DAG?

Jeg greb efter vibratoren og den gled så let som ingenting op i mig. Et højt støn slap ud af mig, og alene lyden af den store vibrator der gled ind og ud af mig og smurte mine safter rundt var nok til at give mig en lille orgasme… Min højre hånd styrede maskinen, mens jeg nussede klitten med den venstre. Jeg førte fingrene op til mine læber og smagte grådigt på mine egne safter. Jeg blev helt vild! Hvorfor fanden skulle han også være på arbejde netop nu når jeg var liderlig!!!

Pludselig blev jeg revet ud af min orgasmetåge. Mobilen ringede, og den lå og vibrerede på bordet. Jeg ville egentlig ikke tage den, men det kunne jo være noget vigtigt, så jeg lod vibratoren sidde oppe i fissen, tændt på højeste hastighed, og tog telefonen. ”Hej, det er Mads!” Det var min gode ven, som vi begge havde oprettet en rigtig god forbindelse til; vi mødtes til og så FILM sammen og snakkede om kærligheden osv., men mere var det aldrig blevet til. Jeg hviskede stønnende et hej. ”Sig mig, er du syg? Du lyder så underlig!” Jeg rystede på hovedet, men det kunne han jo ikke høre. ”Hva’, min tøs… hvad laver du? Hvad er det for en lyd jeg kan høre???” Jeg fik stønnende fortalt ham, at Mikkel var på arbejde til i morgen, og at jeg var så stangliderlig, at jeg var ved at dø! Jeg hørte hans glade grin i telefonen og forestillede mig hans ansigt. En idé begyndte at tage form i mit hoved. ”Mads, hvad laver du lige nu?” Han svarede han bare havde ringet for at spørge mig om det samme, for han kedede sig, og han vidste jeg altid kunne få ham i godt humør. Så blev jeg for alvor fræk! ”Mads, hvis du keder dig, så hop i bilen og kom ned til mig, så skal jeg få dig i godt humør igen. Nøglen ligger det sædvanlige sted, så du kan bare låse dig ind. Jeg er i stuen. Tag en flaske vin med!” Mads blev først stille men derefter stønnede han højt: ”Åhh, skat, det var lige det jeg havde håbet du en dag ville sige til mig! Jeg er hos dig om en halv time!” Jeg sendte et kys gennem telefonen. ”Og Mads… lad dine boxershorts blive derhjemme!” Derefter lagde jeg røret på og fortsatte med at gnide min klit og bevæge vibratoren ind og ud af min smask våde og frække fisse.

Jeg var igen inde i drømmeverdenen og hørte ikke døren blive åbnet. Pludselig blev der lagt to kolde hænder på mine bryster og jeg fik et kæmpe smækkys. Mads smilede frækt til mig og blinkede. ” Hvad er den af… sådan plejer du da ikke at opføre dig!” Jeg kiggede på ham med slørede øjne og slikkede mig om munden ved synet af den store bule i hans bukser. Jeg skubbede ham lidt væk, hvorefter jeg rejste mig, så han kunne se mig i fuld størrelse. ” Kom og smag på mine safter”, sagde jeg. Det skulle han ikke høre to gange. Han kiggede mig dybt i øjnene og stønnede højt. Da han førte to fingre ned mellem mine lår begyndte safterne at rende ned af mine lår. Han kiggede på mig mens han slikkede sine fingre. Jeg begyndte at tage hans tøj af; jeg smilede da jeg så han havde adlydt min ordre om boxershortsne. Inden for et minut stod han nøgen foran mig med den store pik strittende lige ud i luften. Jeg trak ham over til sofaen, skubbede ham ned og sidde, og så satte jeg mig på knæ og greb hans pik med hånden. Jeg gned ganske let på den; det var jo egentlig ikke nødvendigt med forspil, for vi var begge så vilde og våde, at alt ville glide let. Alligevel ville jeg slikke ham lidt, for jeg elskede at slikke pik. Jeg blev altid lidt ekstra tændt ved synet af en stor stiv pik med lyserødt-lilla hoved som bare tiggede om jeg skulle tage det i munden! Som tænkt så gjort. Bare da jeg åbnede munden var han ved at komme. Vi havde aldrig været sammen på den måde før. Jeg havde jo Mikkel, og Mads havde haft forskellige damer, men vi havde da tit kysset for sjov. Mikkel og jeg havde ofte snakket om det der med at jeg skulle være sammen med en anden mens han så på og omvendt, og nu ville noget af drømmen gå i opfyldelse…

Jeg lod munden glide længere ned over Mads’ pik og tog den så helt ind. Jeg kiggede på ham med mine slørede øjne og jeg opdagede hans øjne var lige så slørede. Jeg smilede med hans pik i munden og han stønnede højt, at jeg drev ham til vanvid. Jeg suttede videre mens jeg pillede i missen. Han kunne høre smaskelydene af mine fingre mod de våde safter. Han trak mig op på skødet, og jeg kunne se hvordan det dunkede i hans pik. Han greb mig om nakken og kyssede mig grådigt, mens jeg gned videre på hans pik. Jeg bad ham tage min vibrator og bruge den på mig. Han smilede lumsk til mig og nærmest smed mig på sofaen. Så kravlede han ned mellem mine ben og kastede sig over fissen med det samme. Aldrig havde jeg fået så dejlig tunge dernede! Han drillede, slikkede, bed, pustede, masserede og jeg kom nærmere og nærmere en orgasme. Han førte vibratoren op i min våde fisse, mens han slikkede klitten. Nu brugte han også en finger, så jeg fik hele tre ting på en gang. Han vippede vibratoren lidt og pludselig blev alt sort for mig. Jeg skreg min orgasme ud, og for første gange sprøjte jeg lidt. Mads blev ved med at slikke indtil jeg var kommet mig lidt. Så rejste jeg mig på albuerne og kiggede på ham. Han smilede frækt til mig, og jeg sagde: ”Kom med ind i soveværelset. Nu vil jeg se hvad din pik dur til!” Han spurgte hvorfor vi skulle ind i soveværelset - der var jo så frækt inde i stuen. Jeg smilede tilbage til ham… ”Søde Mads, jeg vil tænde webcamet, så Mikkel kan se os når han kommer hjem! Han har jo længe haft denne fantasi!” Mads trak sig lidt tilbage; han var ikke så vild med idéen, men da jeg så begyndte at gnide min fisse lidt mens jeg tog om hans pik, gav han sig.

Jeg rejste mig og gik foran ham ind i soveværelset. Jeg tændte webcamet og begyndte at slikke hans pik igen. Den var faldet lidt efter vi havde slappet af i stuen, men nu skulle den stå, så han kunne få al den fisse han ville have! Jeg var helt i topform igen, og der gik heller ikke længe for den stod stiv og flot ud i luften. Jeg væltede ham om kuld på sengen og greb pikken igen. Jeg slikkede grådigt og bed ham ganske blidt, mens jeg nussede hans kugler, der blev store og spændte. ”Skat, nu stopper du! Jeg kan snart ikke mere! Hvis du ikke fjerner den liderlige mund nu, sprøjter jeg i dig!” Jeg smilede bare med pikken i munden, bid ham en gang til og slap ham så. Rejste mig op fra sengen og kiggede ned på ham. Så satte jeg mig over hans hoved så han kunne slikke mig, men jeg snød ham idet han stak tungen frem og ville slikke. Jeg gled ulideligt stille ned af hans krop og endte ved pikken. Jeg tog om den og førte den op i fissen. Vi vendte begge det hvide ud af øjnene og stønnede højt. Jeg satte mig langsomt ned over hans dunkede lem og roterede stille med underlivet. Så lænede jeg mig frem så jeg støttede med hænderne på væggen og mine bryster hang og dinglede lige over hans hoved. Han så op på mig, og jeg smilede og stønnede: ”Du må gerne spise dem!” Han tog fat i dem og æltede dem rigtig dejligt med bløde hænder. Da han suttede på den ene brystvorte blev jeg helt vild og begyndte at ride ham hårdt. Han stønnede og vred sig rundt i sengen. Så greb han fat i mine hofter, holdt godt fast og begyndte at kneppe mig rigtig hårdt og vildt - præcis som jeg trængte til! Jeg begyndte at klynke, som jeg altid gør når jeg er ved at komme, og han begyndte at ryste i hele kroppen. Jeg bøjede mig ned og slikkede ham i øret mens jeg hviskede: ”Du skal komme på mine babser!” Han kastede mig af, og stønnede højt: ”Hvis du vil have creme på kroppen, din frække tøs, så er det nu!” Han kom i et brøl og spermen væltede ud af ham. Jeg smurte godterne ud over mine bryster og slikkede bagefter på mine fingre. Han faldt sammen ved siden af mig og kyssede mig længe. Vi lå lidt og holdt om hinanden, så begyndte vi at grine. Vi kyssede igen, og så kunne jeg mærke hans pik begyndte at bevæge sig igen. Minsandten om den lille fyr ikke var klar til kamp igen. Jeg vendte mig om og smilede til kameraet. Sendte Mikkel en hilsen og en besked om, at dette ville han komme til at opleve live en dag!

Jeg vendte mig mod Mads igen og foreslog vi gik i bad. Vi havde et stort hjørnebadekar, og jeg var lige klar til at hoppe i det varme vand med en lækker fyr. Mads smilede og hånd i hånd gik vi ud på badeværelset. Mens karret blev fyldt med vand nussede han mine bryster med den tørre sæd og satte sig på hug og slikkede mig lidt. Jeg tog fat i hans hoved og dirigerede ham. Da karret var fyldt, lod vi os glide ned i det varme vand. Det var lige noget hans pik kunne lide. Synet af mine store bløde bryster fyldt med skum og mig der vaskede den gennemkneppede fisse, fik hans pik til at stå stiv og strunk op i luften igen. Jeg så han lod som ingenting, så jeg dykkede ned og greb fat i hans elskovsstand, der stod flot op i luften med skum på som en ispind med flødeskum på toppen. Jeg begyndte at køre hånden op og ned af skaftet, og da han var ved at komme beordrede han mig op af karret og ned at ligge på gulvet. Vi fedtede rundt på grund af sæben og al skummet, men han lagde mig ned og greb mine hænder og holdt dem fast over mit hoved, hvorefter han trængte hårdt og hurtigt ind i mig. Jeg vred mig liderligt. Tænk at jeg stadig var så liderlig! Denne gang kneppede vi længe, for vi havde jo begge tømt safterne af et par gange. Da jeg løftede benene op på hans skuldre klemte jeg lidt mere om hans pik, og det var dråben. Han kiggede på mig med et plaget udtryk i øjnene og så skød han en ladning varm sæd af oppe i mig. Da jeg mærkede den varme væske blev jeg så tændt, at jeg selv fik orgasme, der kildede dejligt længe i hele underlivet. Han lå stille ovenpå mig og kyssede mig på kinden. ”Undskyld, jeg kunne ikke nå at komme ud.” Jeg kyssede ham tilbage og aede ham over ryggen. Fortalte ham jeg tog piller, og det stolede jeg på var nok. Han lagde sig ved siden af mig og øjnene begyndte at glide i, men jeg skubbede til ham og sagde: ”Nu går vi lige i bad igen, og så går vi ind og putter!” Han nikkede som en lille dreng, der bare ville bæres i seng, så efter badet gik vi lige på hovedet i seng. Han skulle dog lige nusse brysterne lidt mere. Han havde altid været betaget af min store barm, hvilket han havde fortalt en nat han ringede og bad mig hente ham efter en fest. Han havde været fuld, og når han var det, var han både liderlig og utrolig følsom, så jeg havde ikke lagt noget videre i det før nu. Han var jo nærmest besat af min barm, men det gjorde han kun endnu mere kær. Vi puttede os tæt sammen og faldt i en dyb og dejlig søvn.

Lidt over seks næste morgen, lørdag, blev døren til soveværelset åbnet, og jeg vågnede ved jeg fik lys i øjnene. Mikkel stod i døren og så først lidt sur ud, men da jeg så smilede til ham, forstod han pludselig det hele. Han kom hen til sengen og kyssede mig. Jeg rejste mig, og vi lod Mads sove. Vi gik sammen ind i stuen, hvor jeg fortalte Mikkel alt hvad der var sket. Mens jeg snakkede begyndte han at tage på mig, og jeg opdagede en voksende bule i hans sorte bukser. Jeg hviskede til ham: ”Skat, jeg troede du var træt!” Han kiggede mig i øjnene, smilede og knurrede så, at han fandme ikke var træt, når der var en vild og våd tøs i hans hjem. Jeg lynede hans bukser ned og kastede mig straks over hans pik. Mens jeg suttede, slikkede og nappede tænkte jeg i mit stille sind på, at det da var utroligt så liderlig jeg var. Sådan havde jeg ikke haft det før, og alt det bare på grund af en bog!

Da Mikkel var ved at komme stoppede jeg, og satte mig på hans skød. Kyssede ham længe og afslørede så min plan. Vi havde jo en nøgen mand liggende i sengen, og nu var vi tre samlet under sammen tag… Mikkel kiggede på mig og smilede frækt. Han vidste med det samme hvad jeg tænkte på. Han stønnede: ”Din frække tøs”, og løftede mig op og bar mig ind i sengen til Mads. Mikkel smed resten af tøjet og lagde sig ved siden af mig. Jeg var begyndt at slikke Mads ned af brystet, og da jeg nåede navlen stod pikken stiv. Han sov rævesøvn, den snyder! Jeg nappede ham i pikken og lagde mig derefter så lang jeg var midt på sengen, og beordrede de to herrer i min seng: ”Tag mig!”

… Meeen det er en anden historie, som må vente til en anden dag!

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.