Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han var gift, men havde længe tigget mig om at få lov til som en tøs at tjene og behage Herren, så jeg sendte en mail til Tøsen:

Til en liderlig Tøs.
Tøsen skal møde i Herrens sommerhus mandag kl. 10!

Herren har besluttet, at Tøsen ikke længere blot er Tøsen, men fremover er Slavetøsen. For at Herren skal modtage Slavetøsen, må hun acceptere følgende.

Slavetøsen vil være Herrens retmæssige ejendom og således til min fulde rådighed, hvor, hvornår og hvordan jeg måtte ønske det. Det vil værre Herrens ret at benytte Slavetøsen og også lade andre benytte Slavetøsen, hvis det behager Herren.

Slavetøsen må ikke lege med tøsepikken eller komme uden tilladelse fra Herren. Dyrker Slavetøsen sex med sin kone og må komme, skal Slavetøsen umiddelbart herefter sende en detaljeret beskrivelse til Herren.

Når Slavetøsen ankommer til Herrens sommerhus, skal hun være iført sorte højhælede støvler, sorte strømper, sort hofteholder, sort bh med bryster og paryk. Endelig en kort kjole, men ingen trusser, så tøsepikken og tøsefissen er let tilgængelige for Herren. Slavetøsen har pligt til at sørge for, at tøsepikken, pungen og tøsefissen er helt glatte. Er det ikke til Herrens tilfredshed, vil Slavetøsen blive straffet. Tøsepikken skal være iført kyskhedsbælte.

Slavetøsen må, inden hun kommer til Herren, lære sig to kommandoer, som altid skal lystres uden tøven.

- "Vis at Slavetøsen altid vil adlyde Herren" betyder, at Slavetøsen straks skal slikke Herrens røvfisse, så længe det behager Herren.

- "Tak Herren" betyder, at slavetøsen straks skal tage Herrens pik i munden og slikke den, så længe det behager Herren.

Når Slavetøsen er over for Herren, må hun aldrig have øjenkontakt med Herren, men skal altid have blikket rettet mod Herrens pik.

Når Slavetøsen ankommer til sommerhuset skal hun straks gå i badeværelset for at gøre sig klar til at modtage og tjene Herren. Hun har 10 minutter hertil. Når Slavetøsen er klar skal hun læne sig ind over bordet og præsentere tøsefissen for Herrens inspektion.

Mandagen kom og jeg startede med at fjerne alle hår omkring pikken og røvfissen, så jeg var helt glat og klar til at lade Slavetøsen betjene mig som Herren. Jeg iførte mig sorte selvsiddende strømper, sort top og sort g-streng i lak.

Jeg ventede i soveværelset, og kl. 10 hørte jeg Slavetøsen komme ind og gå ud i badeværelset. Efter 10 minutter gik jeg ud i badeværelset og så en utrolig fræk Slavetøs lænet ind over bordet, mens hun holdt ballerne fra hinanden, så tøsefissen var fuldt synlig og tilgængelig.

Jeg lod hånden glide hen over ballerne, mellem benene og greb om pikken, der var indesluttet i kyskhedsbæltet. Først lød Slavetøsen, som om hun nød det, men da tøsepikken forsøgte at rejse sig, var det ikke længere så rart.

"Har Slavetøsen sørget for at pikken og tøsefissen er helt glat og uden hår?"

"Ja Herre"

Jeg undersøgte pikken og tøsefissen nøje og fandt(heldigvis) nogle hår, der ikke var fjernet. Med min lille maskine begyndte jeg at fjerne hårene. Slavetøsen gav sig, hver gang maskinen fandt et hår, som den rykkede ud. Slavetøsen nød det ikke, men det var velfortjent for ikke at have lystret Herrens ordre.

"Så Slavetøs, nu er du så glat, som en rigtig Slavetøs bør være. Men fordi du ikke har udført Herrens ordre tilfredsstillende, er Herren nødt til at straffe dig. Du kan vælge at blive pirret og ophidset igen og igen i dag uden at du får lov til at komme og sprøjte din sperm. Eller du kan vælge at modtage 5 slag med Herrens flade hånd på hver af Slavetøsens baller".

Efter nogen betænkningstid. "Herre, Slavetøsen undskylder, at hun ikke har udført Herrens ordre tilfredsstillende. Slavetøsen beder om, at Herren vil give hende 5 slag på hver balle som straf".

Slavetøsen fik ordre til at læne sig ind over bordet. Jeg tog et fast greb om roden af tøsepikken, så hun ikke kunne flytte sig. Langsomt og roligt modtog ballerne skiftevis hver 5 faste slag, så Slavetøsens røv rødmede indbydende. Jeg strøg med hånden længe over ballerne og røvfissen og kildede på pungen. Så begyndte jeg at slikke Slavetøsen på ballerne og på pungen og mellemkødet.  Til sidst lod jeg tungen glide op over tøsefissen og pirrede den med spidsen af tungen. En dejlig fræk og glat tøsefisse. Det var tydeligt at Slavetøsen nød det, men samtidig var det en pine, da tøsepikken ikke kunne rejse sig og blive stiv, når den var lukket inde i kyskhedsbæltet. Så jeg fortsatte et stykke tid.

Så gav jeg Slavetøsen ordre til at rejse sig.

"Har Slavetøsen forstået de ordrer som hun altid skal følge?"

"Ja Herre"

"Vis at Slavetøsen altid vil adlyde Herren"

Jeg lænede mig ind over bordet. Slavetøsen faldt på knæ og begyndte ivrigt at slikke Herrens røvfisse. En skøn og liderlig fornemmelse, der straks fik min pik til at rejse sig. Slavetøsen slikkede og pressede sin spidse tunge op i røvfissen som en lille pik, der kneppede mig.

Efter nogen tid rejste jeg mig og vendte mig mod Slavetøsen.

"Tak Herren"

Slavetøsen tog min allerede stive pik i munden og begyndte ivrigt at slikke og sutte på den. Vildt liderligt. Jeg greb om Slavetøsens hoved og kneppede munden langsomt og dybt. Da jeg var lige ved at komme, trak jeg pikken ud og beordrede Slavetøsen til at rejse sig. Hun skulle smage Herrens sperm, men ikke endnu.

Jeg gav Slavetøsen håndledsmanchetter på og trak hende med ud på terrassen, hvor jeg havde gjort en solseng klar. Jeg gav hende ordre til at lægge sig på solsengen og spændte hendes håndled fast til sengen. Jeg spredte Slavetøsens ben og tog kyskhedsbæltet af. Jeg lagde mig på knæ og begyndte langsomt at slikke pungen og op og ned ad pikken, som hurtigt rejste sig og blev stenhård. Endelig tog jeg pikhovedet i munden, lod tungen glide rundt om det og lod langsomt munden glide ned over tøsepikken. Jeg nød at lege med tøsepikken, mens Slavetøsen lå mere og mere uroligt på solsengen og hele tiden forsøgte ar støde pikken ind i munden på mig, når jeg var lige ved at slippe den. Da Slavetøsen var lige ved at eksplodere, slap jeg pikken og rejste mig. Slavetøsen skulle sprøjte sin sperm i min mund, men ikke endnu.

Jeg arrangerede hendes kjole, så tøsepikken var fri og synlig og strittede lige op. Jeg gav Slavetøsen en blindfold på og stillede mig ved hendes hoved og sagde "tak Herren". Hun tog straks min pik i munden, og jeg gav hende ordre til ikke at bevæge sig, men kun bruge tungen.

"Nu kan du ligge her og tænke på, at du er Herrens slavetøs. Tænk også på, at måske vil nogen af de, der går forbi ude på vejen, kigge ind over hækken og stoppe op for at se på en liderlig slavetøs, der ligger her med en stiv pik, som hun ikke selv må lege med. De står sikkert længe og bliver mere og mere liderlige og får måske lyst til at komme ind for at lege med Slavetøsen"

Jeg gik ind i stuen og satte mig med en øl mens jeg betragtede Slavetøsen. Hver gang nogen gik forbi på vejen drejede hun hovedet og lyttede og lå uroligt på solsengen. Hun var tydeligt ophidset ved tanken at nogen kunne se hende over hækken for tøsepikken stod stiv og vippede hele tiden.

Da Slavetøsen havde ligget og vredet sig et kvarter, gik jeg igen ud til hende. Jeg gjorde hendes arme fri og fjernede hendes blindfold. "Tak Herren" Slavetøsen tog straks min pik i munden og begyndte ivrigt at sutte på den. Hun brugte flittigt tungen, mens hun sugede pikken dybt ind i munden og holdt den der. Jeg blev meget ophidset og liderlig inden jeg trak pikken ud og gav Slavetøsen ordre til at rejse sig og følge med ind i soveværelset.

Jeg gav Slavetøsen ordre til at lægge sig på ryggen på sengen, så hun kunne se sig selv og tøsefissen i spejlet. Jeg gav hende ordre til at folde hænderne på ryggen. Jeg spredte Slavetøsens ben og løftede dem, så tøsefissen var fri og indbydende. Med tungen begyndte jeg nu at forberede tøsefissen. Jeg lod tungen glide langsomt hen over den og pressede på den med en spids tunge, så Slavetøsen vred sig. Jeg gik så om til Slavetøsens hoved og gav ordre til, at hun skulle slikke min pik, til den var meget stiv.

Da jeg var klar, tog jeg et kondom på og smurte godt med glidecreme på pikken og ind i tøsefissen. Jeg løftede hendes ben og satte pikken mod hullet og sagde: "Se her Slavetøs, nu skal tøsefissen miste sin mødom". Jeg pressede langsomt til hovedet gled inden for og holdt den der lidt tid, inden jeg i en lang bevægelse pressede den helt i bund. Jeg holdt den stille, indtil Slavetøsen havde vænnet sig til smerten. I lange rolige stød begyndte jeg at kneppe tøsefissen, der var dejligt varm og stram omkring pikken. Efterhånden kunne jeg høre at Slavetøsen blev meget ophidset af i spejlet at se sig selv blive kneppet med en stiv pik i tøsefissen, så jeg satte tempoet op. Nu kunne jeg ikke vente længere og med et hårdt og dybt stød kom jeg i en fantastisk orgasme.

Jeg trak pikken ud og tog kondomet af. Jeg gav Slavetøsen ordre til at åbne munden og hældte spermen fra kondomet i hendes mund. "Du må ikke synke spermen før du har slikket Herrens pik ren". Slavetøsen slikkede længe og grundigt på min pik til den var ren, samtidig med at hun sank Herrens sperm.

Nu trængte jeg til at smage tøsepikken, så jeg tog pungen i hånden og lod tungen cirkle omkring pikhovedet. Jeg lod den glide ind i munden og slikkede, så den blev helt stiv. Så gav jeg den kondom på og kom glidecreme på.

NU ville jeg have den stive pik op i mig, så jeg satte mig overskrævs over Slavetøsen. Jeg førte pikken hen til mit hul og sænkede mig langsomt, så prikken pressede mod hullet. Endeligt gled hovedet af pikken indenfor. Jeg holdt den der et stykke tid, mens jeg klemte den med musklen. Slavetøsen stønnede af ophidselse. Så sænkede jeg mig langsomt ned til pikken var helt oppe i mig. Det føltes skønt at være fyldt ud af en stiv pik. Jeg begyndte at bevæge mig op og ned, så pikken gled ud og ind i min røv.

Da jeg kunne mærke, at Slavetøsen var meget ophidset tog jeg pikken ud og tog kondomet af. Jeg tog pikken ind i munden og suttede kraftigt på den, så Slavetøsen snart kom med en stor ladning af sin varme sperm dybt inde i min mund. Jeg sank det hele og nød det.

Da vi har hvilet os lidt gav Herren tilladelse til, at Slavetøsen kunne tage hjem. Men først skulle  hun vise at hun havde lært to vigtige ting.

"Vis at Slavetøsen altid vil adlyde Herren". Jeg vendte ryggen til Slavetøsen, som begyndte at slikke mig ivrigt i røven. Jeg nød den dejlige våde tunge.

Så vendte jeg mig om. "Tak Herren". Som en lydig Slavetøs tog hun min pik i munden og slikkede langsomt på den. Jeg nød det længe, inden jeg stoppede Slavetøsen og gav hende ordre til at tage hjem.

En dejlig liderlig dag med Slavetøsen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.