Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er en sand historie som udsprang sig på en ferie for snart mange år siden.

Vi var 3 ungersvende på cykel ferie i Jylland. Da vi jo ikke havde råd til alle de fine ting som hører sig til en cykelferie, var vores telt en æld gammelt sag som vejede et ton, og vores cykler var pakket til bristepunktet med soveposer, tøj, og kogegrej. Niels havde en gammel anhænger som var fyldt med det vigtigste af alt, nemlig en masse sprut og øl som vi havde købt billigt i Tyskland.
Vi fulgte den Jyske højderyg mod nord, men da vi kørte igennem en lille by brød det ene hjul på Oles cykel sammen. Vi så os omkring og fik øje på en smedje og gik ind og snakkede med smeden, han kunne ikke hjælpe os med hjulet, men sagde på sit jyske:
- I ka’ da’ sove her, så kan a køre hjulet til byen i morgen.
Vi takkede ja og startede med at finde teltet frem, men smeden mente at vi bare kunne sove i værkstedet. Vi fik lavet et hjørne hvor vi kunne ligge og smeden sagde:
- a spør’ lige a kone om der ikk’ sku være en bid til jer også.
Han gik og lidt efter kom han tilbage og inviterede os til at spise med. Niels spurgte om det var et sted vi kunne få et bad, da vi jo havde siddet og svedt hele dagen i sadlerne. Smeden viste os et udendørs bad i haven som vi kunne bruge, og en time senere var vi alle rene og pæne.

SEX I DAG?

Vi gik over til huset og bankede på, døren blev åbnet af en superflot lyshåret pige, hun smilede men sagde ikke noget. Hun var iført en kort hvid sommerkjole, som var et par numre for lille, for hendes bryster pressede så meget på, og truede med at sende de små knapper foran i kredsløb. Smeden kom til syne bag hende og sagde:
- Det er Linda, hun er stum!
Vi blev vist ind i stuen og her kom konen ind fra køkkenet, her var tale om en gæv jysk kvinde, hun var ikke så høj, havde det mørke hår sat op i en knold, og så var hun udstyret med nogle enorme bryster, ja i den størrelse er det vel nærmest patter! Hun smilede til os og sagde:
- Velkommen. Det var da hyggeligt med besøg fra hovedstaden.
Vi nikkede høfligt og smeden bad os tage plads, og vendte sig om og tog Linda i armen med et fast greb, hun stod helt stille indtil han slap grebet og satte sig. Linda forsvandt ud i køkkenet og kom lidt efter ind og serverede maden, hun gik rundt og øsede op til os, som en anden tjener. Ind i mellem kikkede hun på smeden for lige at se om han var tilfreds. Konen Ellen snakkede som et vandfald hele tiden, og da jeg sad ved siden af hende var det mig hun talte mest med. Ind i mellem lænede hun sig frem for at tage flasken med vin og skænke, så fik jeg et fint kik ind under hendes ærme, til det enorme bryst bag den ternede kjole.
Linda rydde af alle tallerknerne bordet, og satte mere vin frem til os, smeden drak grådigt, mens jeg nærmest nippede til den, Linda kom så ind med en bakke med kaffen, og igen blev der serveret hele bordet rundt. Og igen forsvandt hun ud i køkkenet. Ellen havde også fået en masse vin og snakkede lidt mere sløret, Neils sagde:
- Tak for dejlig mad, må vi ikke byde på en cognac til kaffen?
- jo tak.
Svarede smeden, og Niels var hurtig til at hente den fine flaske vi købt i tyskland, og som egentlig var en gave til Oles far, fordi det var hans telt og anhænger vi havde lånt. Linda blev bedt om at finde de fine glas frem og Niels skænkede nogle ordentlige sjusser op til os. Inden længe var flasken tom og Ellen var blevet godt stiv nu, det stoppede langt fra hendes talestrøm, jeg var for længst holdt op med at høre efter, og svarede bare ja og nej en gang imellem når jeg syntes det passede. Linda kom ind og tog ud af bordet, og jeg lagde mærke til at hun havde knappet en knap op i kjolen, så der var en god udsigt til kavalergangen. Ellen lagde en hånd på mit lår, mens hun talte med Ole på den anden side af bordet, hun klemte en enkelt gang inden hun fjernede hånden igen.
Jeg tænkte at hun spillede op, så jeg lænede mig frem samtidig med at jeg lod hånden glide hen over hendes lår. Ellen reagerede ved at læne sig frem, så min arm kom til at røre hendes store bryster.
Snakken gik lystigt, og smeden hentede en flaske whisky og bad Linda hente isterninger og glas.
Hun fik lov til at sætte sig og fik også en lille sjus, Ellen lænede sig frem ved bordet og jeg lagde armene over kors og hvilede albuerne på bordkanten, så kunne jeg lige netop nå Ellens bryst med den ene hånd.

Sådan sad vi et stykke tid, Ellens brystvorte rejste fint under min berøring, og jeg blev mere modig og rykkede lidt tættere på, så jeg kunne få bedre fat. Smeden var blevet meget fuld og rejste sig for at gå på wc, han væltede baglæns om på gulvet med et brag. Både Ole og Niels rejste sig for at hjælpe ham på benene igen, og de fik med meget besvær bugseret ham ud på wc. Ellen kikkede på Linda og gav hende et tegn, hun rejste sig øjeblikkeligt og forsvandt ud i køkkenet, Ellen vendte hovedet og kyssede mig, mens hun tog mig på pikken med den ene hånd og viskede:
- mød mig senere ude i baghaven, når de andre sover.
Lidt efter kom smeden vaklende ind igen og meddelte, at NU skulle han i seng, så vi brød op og gik over i værkstedet. Vi snakkede lidt inden vi lagde os ned for at sove, og en halv time senere, kunne jeg høre at deres åndedræt var tungt, og jeg listede stille ud af døren og gik om i baghaven.

Jeg stod lidt og ventede bag nogle buske, da jeg kunne høre nogen gå over græsset, og stoppede op. Jeg kikkede forsigtigt frem og kunne se Ellen stå i måneskinnet, hendes natkjole var næsten gennemsigtig, og meget kort. Jeg trådte frem og Ellen kom hen til mig bag buskene og sagde:
- Du skal kneppe mig lige nu!
Samtidig greb hun fat i mine bukser og begyndte at knappe dem op. Hun gav et suk da hun fik hånden ind og fik fat i pikken. Hun lod sig falde på knæ og åbnede munden for at slikke min pik. Men hun nåede kun at få læberne på hovedet da jeg eksploderede, og kaskader af sperm sprøjtede ud i munden på Ellen. Hun tog pikhovedet i munden og suttede den hårdt for at få det hele med, og slugte hele ladningen.
Hun kikkede op på mig, men fortsatte med at sutte min pik, og når man er en knægt på 19år, så kunne pikken holde stand. Jeg stoppede hende og hun rejste sig og sagde:
- det var dejligt, nu er det min tur!
Jeg kyssede hende og tog fat i de store bryster med begge hænder, Ellen hev natkjolen over hovedet og jeg greb fat i de enorme bryster igen, jeg kyssede og suttede de stive vorter og kørte hånden ned i hendes trusse, hendes fisse var ved at svømme over, så jeg kunne med lethed få 3 fingre op i hende og kneppe hende med dem. Hun stønnede højlydt:
- åååhh mere! Knep mig!
Jeg lagde mig ned på ryggen og Ellen var hurtig til at smide trussen og stige på, hun gled stille ned over pikken og sad lidt tid, inden hun begyndte at ride mig. Hendes enorme patter hoppede op og ned og truede med at slå mig bevidstløs, så jeg greb fat i dem og nulrede vorterne mellem fingrene, Ellen stønnede højlydt:
- Åååhh ja, det er godt med noget stiv ung pik! Knep mig hårdt!
Selv når hun kneppede stod munden ikke stille på hende, gad hvide om hun talte i søvne også?
Hun nærmede sig orgasmen og rallede noget uforståeligt, mens hun hoppede højere og hurtigere op og ned på min pik. Pludselig skreg hun højt, så jeg troede alle i hele landsbyen ville blive vækket:
- JAAAA!
Og så faldt hun sammen oven på mig. Jeg var totalt liderlig og væltede hende rundt på ryggen og gav mig til at kneppe hende hårdt og hurtigt, og Ellen lå bare og rallede noget og spredte sine ben mest muligt for at få så meget pik ind som muligt.

Jeg koncentrerede mig om at kneppe hende, og lidt efter stønnede Ellen:
- du må ikke sprøjte i fissen! Jeg bruger ikke noget!
- så må du hellere få den i munden!
Så jeg stoppede og kravlede op og stak den ind i hendes mund, hun suttede pikken grundigt inden hun sagde:
- knep mig mellem patterne!
Det behøvede hun ikke sige 2 gange, så jeg satte mig overskrævs på hendes mave, og hun samlede patterne omkring min pik, så jeg kunne kneppe dem. Da jeg havde kneppet dem et stykke tid kunne jeg mærke trykket stige, og satte farten op samtidig med at Ellen bukkede hovedet frem og fik spidsen af pikken i munden hver gang jeg stødte frem, så kom spermen buldrende, jeg var selv overrasket over den mængde som pumpede ud af pikken, Ellen forsøgte at slikke det hele i sig men hendes enorme patter var helt sovset ind. Hun trak mig dybt ind i hendes mund så hun kunne suge det sidste sperm ud af mine nosser.
Jeg væltede op i græsset ved siden af hende for at puste ud, da jeg kikkede op stod Linda bag buskene og kikkede på os. Jeg sagde ikke noget, men kyssede Ellen, som sagde:
- jeg må hellere kravle tilbage i seng.
- ja jeg er også lidt træt.
Hun trak sin natkjole og trusse på inden hun forsvandt, jeg fandt mine bukser og da jeg kravlede ud bag buskene kunne jeg skimte Linda smutte ind i et skur der stod i haven.

Jeg ville egentlig bare sove, men jeg syntes det var frækt at Linda havde set at jeg havde kneppet hendes mor, så jeg nærmede mig skuret stille, mens jeg lyttede om der var nogen der hørte noget.
Jeg åbnede døren og kunne først ikke se Linda indtil jeg opdagede hende ligge på ryggen bag et bord, hun havde hænderne dybt begravet i fissen og onanerede bravt, jeg prøvede at komme tættere på, da jeg kom i tanke om at hun jo ikke kunne høre at jeg var der. Jeg knappede bukserne op og hev pikken frem, og da jeg havde luret lidt på denne skønhed, stod pikken flot stiv igen. Jeg blev modig og trådte frem så hun kunne se mig. Linda reagerede ved at trække sig baglæns væk fra mig, jeg tror det var fordi hun blev forskrækket, hendes øjne var limet til min pik, så jeg tog et hurtigt skridt hen til hende, og greb fat i hendes hår, og trak hende hen til pikken. Instinktivt åbnede hun munden og lod pikken glide ind, jeg kneppede hendes mund i lange dybe stød, ja hun kunne få pikken helt ned i halsen, det var tydeligt at det havde hun prøvet før. Jeg stoppede hende og lagde mig ned ved siden af hende, jeg kærtegnede hendes perfekte bryster, og lod hånden glide ned over maven til hende hårløse fisse. Linda greb fat i min arm og rystede på hovedet, mens hun fandt et stykke papir og skrev:
Jeg er jomfru, du må ikke røre mig!
Jeg grinede for Linda havde samtidig fat i min pik som hun gned grundigt, hun kravlede ned til pikken og slugte den til roden. Hun suttede pik som en erfaren luder, og da hun lagde sig på ryggen og gjorde tegn til at jeg skulle sætte mig overskrævs som jeg havde siddet på Ellen en halv time tidligere, gjorde jeg ikke modstand.
Lindas bryster var ikke så enorme som Ellens, så det var lidt svært at kneppe dem, men det blev opvejet af Lindas mund og tunge som nærmest fløj rundt på min pik, og der gik da heller ikke så længe før spermen kom væltende, ikke så stor en ladning som tidligere men lok til at Linda fik sperm i hele hovedet. Hun skubbede mig væk og rejste sig og nærmest løb ud af skuret.


Jeg luskede tilbage til mine sovende venner og lagde mig til at sove.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.