Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var lige blevet alene mand, og jeg befandt mig vældigt fint med forholdene. En dag da jeg stod og gravede i haven, stak naboen sit hoved gennem hækken med ordene:
- Hej Du, skal du ikke ha’ en pause, kaffen er sat over!
- ja tak!
Jeg gik ind til naboen og satte mig ved det dækkede kaffebord. Her skal jeg måske lige forklare lidt om mine naboer:
Niels og Linda er begge i slutningen af 30’erne, de har almindelige jobs og ser begge rimeligt godt ud. Niels er sportstrænet, mørkhåret, og med en stor tatovering på den ene arm og skulder. Linda har nogle rigtigt flotte lange ben, pæne bryster, og hendes lyse hår sidder næsten altid i hestehale.
Neils sad ved bordet iført en ærmeløs t-shirt og cowboybukser, Linda kom ud med kaffen iført en kort hvid sommerkjole, og da hun stod der i lyset kunne jeg se omridset af hendes former.
Nå men snakken gik og Niels hentede en flaske Bailyes. Inden eftermiddagen var ovre havde vi fået gjort kål på den, og Linda sagde:
- Bliver du ikke og spiser med, vi skal grille?
- jo tak, men så giver jeg vinen, jeg har fået en hel kasse vin på mit arbejde.
Jeg gik ind til mig selv og tog et hurtigt bad, tog en ren skjorte og kassen med vin, inden jeg gik ind til naboen.
Niels havde tændt grillen, men der gik jo lige en time, inden vi kunne lægge noget på den, så jeg lukkede en flaske vin op og vi skålede. Linda kom ud med en bakke med alt hvad vi skulle bruge til at grille med, hun havde åbenbart også været i bad for hendes hår var vådt og hun havde nu en lang hvid nederdel der var knappet foran, og en hvid skjorte som strammede godt over hendes bryster.
Vi fik smidt noget kød på grillen, og fik skænket noget mere vin, både Neils og Linda fik hurtigt en lille skid på, og Niels hentede nogle tyske øl som vi skulle smage. Da de var drukket ville han absolut have Irish coffee og gik ind for at sætte kaffe over.

Linda sagde:
- Jeg syntes du er skide sød… dig har jeg altid godt ku’ li’ !
- jeg syntes også du er sød, og du ser rigtigt godt ud!
- syntes du virkelig!
- ja for fanden!
- jeg syntes mine bryster er lidt for små!
Og samtidig tog hun under dem og løftede dem lidt, så vorterne pressede sig mod stoffet. Jeg sagde:
- De ser da go’e nok ud, du skal ikke begynde at puste dem op!
- er du sikker, tænk hvis de kom til at sidde sådan her!
Hun skubbede dem endnu mere op og sammen så kavalergangen blev stor og tydelig. I det samme kom Niels vaklende ud gennem døren og råbte:
- så er der nektar!
Han fik sat bakken med kaffen og whiskyen og væltede om i en stol. Linda sagde:
- Du har glemt pudder sukker og krus, din tumpe! Kom med og hjælp mig med at bære!
Hun hev mig i armen og sammen gik vi ind i køkkenet, Linda vendte sig mod mig og sagde:
- Mener du virkelig at mine bryster ikke skal være større?
- ja de ser godt ud, men selvfølgelig vil alle mænd da gerne se store bryster!
- sådan her?
Hun tog fat i brysterne og løftede dem op og sammen. Jeg grinede:
- ja det ser godt ud! Men sådan kan du jo ikke gå rundt.
- nej men jeg kunne knappe lidt mere op så du bedre kunne se!
Hun knappede skjorten op med 2 knapper, så jeg fik et glimt af hendes bh, inden hun samlede brysterne igen og sagde:
- så ser det bedre ud ikk?
- jo det er flot! Du er en smuk kvinde!
- tak! Du er altså dejlig!
Hun lænede sig frem og kyssede mig på kinden, inden vi gik ud til Niels.

Vi fik skænket kaffen og fik 3 store kopper, det var blevet overskyet og lidt køligt, så Niels rejste sig og sagde:
- schaal vi ikkk gå ind i stuuuen ?
Vi rejste os og gik ind, Linda satte straks noget musik på, skruede højt op og begyndte at danse rundt, jeg satte mig i en stol og Niels nærmest væltede om i sofaen. Neils skulle nu have whisky uden kaffe, han var mega stiv og sad mere og mere og småsov. Linda dansede rundt og hun blinkede frækt til mig, mens hun knappede sin skjorte mere op, mens hun kikkede mig dybt i øjnene, hun kælede for sine bryster som kvitterede med at rejse vorterne flot. Hun vendte ryggen til mig og bukkede sig forover med strakte ben, hun stod nu og strittede med røven, hun kørte hænderne frækt hen over røven inden hun rejste sig op. Hun vendte sig om og dansede hen foran mig, hun bukkede sig ned og knappede langsomt nederdelen op, men stoppede da hun nåede næsten helt op.
Hun bukkede sig frem og sagde:
- Jeg skal lige tisse!
Hun forsvandt og jeg kikkede på Niels der nu sov helt. Linda kom tilbage og satte noget andet musik på, der var mere stille, hun stillede sig foran mig og begyndte at danse igen, inden længe var det en regulær lap-dance hun havde gang i, hun spredte benene og satte sig overskrævs på mine ben og lagde armene omkring min nakke og trak mit ansigt ned i kavalergangen, som jeg kyssede. Linda knappede endnu en knap op i skjorten og lod mig komme endnu tættere på, samtidig med hendes underliv gned sig mod min pik. Jeg lagde armene omkring hendes liv og kørte hurtigt hænderne op på hendes bryster, hun lænede sig lidt tilbage, mens jeg krammede hendes bryster, jeg knappede de sidste 2 knapper i hendes skjorte op og lod hænderne glide ind på det varme maveskind. Jeg førte hænderne om på hendes ryg og på til hægten på hendes bh, efter lidt kæmpen fik jeg den op og lod hænderne vandre om til de spændte bryster. Lindas vorter strittede som gale, da jeg lod hænderne køre over dem, hun lænede sig bagover, og jeg bukkede mig frem og slikkede hendes stive brystvorter. Linda trak sig helt ind til mig og viskede i mit øre:
- Knep mig, lige her og nu!
- Hvad med Niels?
- Han vågner ikke foreløbig! Jeg kender ham!
Hun havde hånden nede ved mine bukser, og kæmpede med at få dem åbnet, hun flyttede sig lidt så hun kunne få pikken ud, hun sad og gned den lidt inden hun igen viskede:
- Den er dejlig stor! Knep mig!
Jeg skubbede til hende så hun rejste sig op, og stak hænderne ind under hendes nederdel op til trussen, som jeg hev ned med et hurtigt snuptag. Jeg kælede lidt for hendes fisse og stak forsigtigt en finger indenfor, hun var drivvåd! Jeg kikkede over på Niels som sov dybt. Linda skrævede over mig og tog fat i pikken og styrede den stille op i fissen. Hun gled stille ned over pikken til den var i bund, så sad hun lidt og vænnede sig til størrelsen inden hun begyndte at ride min pik stille og roligt. Langsomt satte hun farten op og begyndte at stønne lidt mere. Jeg bukkede mig frem og suttede og slikkede hendes bryster, mens hun satte farten yderligere op og red min pik ganske voldsomt. Pludselig stoppede hun og sagde:
- Du skal kneppe mig bagfra!
Hun hoppede af, knappede nederdelen helt af, lagde sig på knæ på gulvet mens hun holdt fast i kanten af glasbordet, jeg knælede bag hende og drillede hende lidt med pikken, ved at gnide den rundt på skamlæberne og klitoris inden jeg med et hug bankede den i bund. Linda gav et lille skrig fra sig, og vi kikkede begge på Niels, der gryntede et eller andet og sov videre. Jeg kneppede Lindas fisse i lange dybe stød, jeg bukkede mig ind over hende og tog fat i hendes bryster og nulrede hendes vorter mellem fingrene. Linda stønnede højt nu, så jeg tog hendes skjorte og trak hen foran munden på hende, men hun var ligeglad, og koncentrerede kun om at få mest muligt pik. Jeg kunne mærke at det var ved at være oppe over, og ønskede at slappe lidt af, så jeg hev pikken ud og erstattede den af 2 fingre. Jeg kneppede Lindas fisse hårdt, og pludseligt skreg hun højt:
- JAA JEG KOMMER!
Jeg kikkede forskrækket på Niels der reagerede ved at mumle et eller andet og vende sig om på siden i sofaen. Linda vred sig mens orgasmen rullede gennem hendes krop, og hun rallede en masse lyde af sig. Da hun var kommet ned på jorden igen sagde hun:
- Åhh det var dejligt, det er længe siden jeg har fået sådan en god orgasme!
Hun rejste sig og sagde:
- Sæt dig i stolen, så skal jeg ordne dig!
Jeg satte mig og hun lagde sig på knæ foran mig og kørte hænderne op af lårene, indtil hun nåede pikken. Hun tog et stramt greb om roden og blottede hovedet, hendes øjne lyste af begær og hun kikkede mig dybt i øjnene og sagde:
- Nu vil jeg sutte din dejlige store pik, til du sprøjter mig fuld af din fede sperm!
Linda blev ved med at holde mit blik, mens hun gabte over pikken og lod cm efter cm glide stille ind i hendes varme mund. Hun strammede læberne omkring pikken og bevægede hovedet stille op og ned. Hun slap pikken med hænderne og brugte kun munden, med større hastighed. Linda slikkede rundt om hovedet og ned af pikken og tog nosserne under kærlig behandling, inden hun igen tog pikken i munden og kørte den så langt ned, som muligt. Hun satte farten op og mundkneppede pikken hurtigt, mens hun sugede den rigtigt hårdt. Jeg kunne mærke sæden presse sig på og prøvede et stykke tid at tænke på alt andet end den liderlige blondine der sad med min pik i munden, men jeg måtte overgi’ mig og stønnede:
- Nu kommer jeg!
Jeg slap tøjlerne og overgav mig totalt, og lod spermen komme buldrende. Linda suttede som en gal på pikken og slugte hele ladningen mens hun mundkneppede pikken som en gal. Da jeg ikke havde mere sperm at aflevere i hendes mund slikkede hun pikken helt ren inden hun slap den med ordene:
- Det var godt, nu skal vi sgu ha’ en drink!
Jeg kikkede over på Niels der stadig sov som et uskyldigt barn, Linda rejste sig og tog nederdelen på, men ikke sine trusser, hun tog også skjorten på uden bh’en, og den blev bare lige knappet forneden. Jeg trak mine bukser på og tog en kæmpe whiskey.
Linda satte sig i sofaen og lagde hånden på Niels hånd og vækkede ham. Han vågnede, så sig omkring og fik øje på mig og sagde:
- Det må du sgu undskylde, jeg faldt vist i søvn, har Linda kedet dig?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 88 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.