Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg bor på landet, og det eneste hus, jeg kan ser herfra, er naboens. Jeg snakker med dem engang imellem, når jeg kommer forbi, og det sker, at naboens kone, Betty, inviterer mig indenfor til en kop kaffe. Hendes mand, Erik, er langturschauffør, og hun byder kun på kaffe, når han er på arbejde. Betty siger, at jeg endelig ikke må nævne det med kaffen for ham, så bliver han så forbandet sur. For et godt stykke tid siden skete der en ændring i mønsteret, det skete oftere og oftere, at hun inviterede på kaffe, når jeg kom forbi, og samtalen gled tit over på det seksuelle. Hun er 35 og manden noget over 50 - men det er jeg også. Hun fortalte også, at han ikke havde rørt hende i over et år. Det var ikke noget, hun sagde direkte, men det kom dryppende i svage antydninger. Han bruger tit den undskyldning, at hun er for fed, lige så fed som en operasangerinde krydset med et tankskib, eller at han er træt eller har ondt et eller andet sted. Betty er stor og godt i stand, det er rigtigt nok, men hun har det dejligste ansigt. Jeg fik fornemmelsen af, at hun måske før eller senere ville lægge op til nærkontakt, og det ville passe mig fint.

Normalt er Betty nydeligt klædt på, når hun byder på kaffe, men en dag da hun vinkede mig indenfor til formiddagskaffe havde hun bare fødder og var iført en splinterny morgenkåbe, og det lange tykke lyse hår var sat op til narrestreger. Jeg fik omgående følelsen af, at det var i dag det skulle det ske, heldigvis var jeg lige kravlet ud fra brusekabinen. Den dag snakkede vi om sex, og da vi først rigtigt var kommet til at snakke om tingene, fortalte hun, at hun jævnligt gav sig selv udløsning med skaftet på en hårbørste, og jeg kunne jo fortælle, at jeg tit kørte pikken af efter en PORNOFILM. Vi snakkede også om vores første omgang sex, og jeg kunne fortælle om min kusines kusse, som var den første jeg så. I samtalens løb vendte Betty tilbage til det med fedmen. Hun ville vide, om jeg også syntes, at hun var fed. Jeg sagde drillende, at jeg ikke kunne have en mening om det, så længe hun havde morgenkåbe på.

SEX I DAG?

Til min store overraskelse tog hun omgående kåben af, og indenunder var hun - bortset fra en tynd trekant af meget lyse hår - helt nøgen, så jeg blev klar over at det hele var grundigt planlagt. Betty begyndte langsomt at dreje rundt foran mig. Jeg gav mig god tid til at nyde hendes krop og opdagede, at hun havde den lækreste bløde flødefarvede hud, der var ikke en eneste delle eller fold - kun perfekte kurver. Der var vel nok en del kød, men hun var simpelthen bygget flot og robust med store faste velformede bryster, arme og lår - lige til at spise. Hun var virkelig det man kalder velskabt om end i et af de lidt større numre - men på ingen måde fed. Det fortalte jeg hende med rene ord. Min pik havde rejst sig i bukserne, man kunne tydeligt se, hvad jeg mente - og det kunne hun også - hendes øjne slap ikke bulen et øjeblik. Jeg fortalte hende også, at hun på det nærmeste svarede til mit idealbillede af en god elskerinde, og at det kun var min gode opdragelse, der forhindrede mig i at kaste mig brølende over hende. Det kommenterede hun ikke.

Midt under det hele ringede hendes mand og fortalte, at han først ville være hjemme sent på natten. Betty snakkede lidt, og da hun havde lagt røret - hun var stadig splitternøgen - spurgte hun mig, om jeg ville tanke hendes missekat op med den der - her pegede hun på bulen i mine bukser - nu jeg havde chancen - vi havde god tid. Jeg mente nu mere, at det drejede sig om en puma, men at jeg gerne løb risikoen, hvis det var et tilbud til mig. Hun gik tættere på min stol og stillede sig mellem mine knæ - vær så god, sagde hun - jeg giver den her omgang. Jeg lod mine hænder glide op ad hendes krop, jeg kyssede hendes brystvorter, æltede hendes baller og lod min hånd glide op mellem hendes lår. Jeg gav mig i det hele taget god tid og nød det ubeskriveligt. Til min overraskelse havde hun usædvanligt smukt formede lår med hulninger, der gav god plads til min hånd eller pik. Det fortalte jeg, og hun glædede sig meget over, at hun endeligt var kommet i hænderne på sådan en feinsmecker.

Jeg drejede hende langsomt, så hun stod med ryggen til mig. Da jeg førte min hånd op mellem hendes lår, spredte hun dem forventningsfuldt, så jeg forsigtigt kunne presse min tommelfinger op i pumaen. Med resten af fingrene greb jeg fat om hendes store fremstående klitoris og de dejlige tykke og velformede kusselæber. Denne dejlige kusseklump bevægede jeg forsigtigt rundt i en lille cirkelformet bevægelse og Betty udstødte et langt dybt suk og lagde en hånd ovenpå min, som for at sikre sig, at jeg ikke tog hånden til mig igen. Sådan stod hun længe med lukkede øjne og gyngede sagte frem og tilbage og nød min behandling, før hun foreslog, at vi gik op i dobbeltsengen. Uden at min hånd slap sit tag, rejste jeg mig, og vi begyndte langsomt at gå op ad trappen til soveværelset, mens jeg lod min tommelfinger kærtegne hendes G-punkt. Betty sukkede, stønnede og pustede af bare liderlighed, og inden vi havde nået soveværelset, fik hun sin første orgasme. Pumaens ejerinde brølede helt vildt i et halvt minut, inden hun vendte sig og krammede og kyssede mig helt ekstatisk.

Bettys næsegruse taknemmelighed kendte ingen grænser, hun roste mig og min pik til skyerne og påstod på det nærmeste, at hun aldrig før i sit liv havde fået en orgasme. Så jeg lovede at stå til rådighed i fremtiden. Hun satte sig på sengekanten og så til, mens jeg klædte mig af. Med vippende stiverik gik jeg hen til hende, og hun tog den uden at tøve i munden og begyndte at suge på den. Hun forsikrede mig mellem mundfuldene, at hun aldrig nogensinde havde haft en pik i munden før, og at det var en skøn oplevelse. Ikke så meget på grund af smagen men mere på grund af den salige nydelse hun kunne læse i mit ansigt. Bettys hænder kælede for mine ben og baller, mave, pung og røvhul. Jeg advarede hende, om at jeg snart kom, men hun nikkede og smilede bare, at jeg skulle lade sæden gå i munden på hende.

Nu suttede hun langsommere og langsommere, og til sidst begyndte jeg at bolle hende i munden med bittesmå forsigtige bevægelser, mens jeg holdt hende om hovedet. Resultatet var naturligvis, at jeg til sidst afleverede det hele i munden på hende, mens vi så hinanden dybt i øjnene. Hun holdt godt fast om skaftet og spildte ikke en dråbe, og bagefter slikkede hun sig i demonstrativ nydelse om munden. Hvor har hun dog et dejligt gavmildt ansigt tænkte jeg, mens hun sank min sæd. Hun spurgte gentagne gange, om det nu også var virkelig godt på mig, eller der var noget jeg gerne ville have på en anden måde, men jeg kunne kun bekræfte, at jeg aldrig i mit 55 år lange liv havde oplevet noget, der var bare halvt så dejligt som en orgasme i hendes mund.

Efter mindst en times lækkert kæleri rejste Betty sig fra sengen og trak mig hen foran et stort spejl. Her stillede hun sig bag mig med maven presset mod min røv. Hun lagde armene omkring mig og begyndte med begge hænder at massere pikken, mens hun kikkede mig over skulderen. Lige så stille kørte hun forhuden opover og nedover pikkens hoved. Ind imellem smurte hun med fingerspidserne spyt på den og fortsatte længe sin massage, indtil den igen var blevet stiv og arbejdsdygtig. Så bøjede hun sig forover med spredte ben og førte dens opsvulmede hoved ind i sin kusse, som saften dryppede ud fra. Nu var det for alvor Bettys tur til at få orgasme. Da jeg pressede mig ind, gav kussen en herlig smaskende lyd fra sig. Vi fnisede lidt og drejede os, så vi i spejlet kunne se os selv fra siden, Betty støttede sig til en stol, og jeg havde et godt solidt greb om hendes faste brede hofter, da jeg begyndte at køre pikken ud og ind i hendes saftige kusse. Til trods for hendes størrelse, var kussen forbavsende stram og snæver, og jeg måtte passe godt på for ikke omgående at fyre pikken af igen. Betty var meget liderlig og ledsagede mine ind-ud bevægelser med en masse engagerede nyde-lyde. Faktisk tror jeg ikke, at der gik mere end tre eller fire minutter, før vi igen fik orgasme, denne gang begge to, og denne gang varede selve orgasmen også ret længe. Da jeg endelig kom, hviskede hun nærmest andægtigt, at hun tydeligt kunne mærke de enkelte sædsprøjt oppe i bunden af sin kusse.

Bagefter tumlede vi udmattede om på sengen, hvor vi længe lå og kælede for hinanden. Jeg var helt opslugt af hendes ansigt, som jeg kyssede igen og igen, og hun kunne på sin side ikke slippe min pik men blev ved at kæle, slikke og nusse den. En halv times tid efter var hun klar til endnu en omgang. Betty lå nu på ryggen i sengen med røven ude ved kanten af madrassen og sine vidt spredte ben hængende ned på gulvet. Jeg lagde mig forventningsfuldt på gulvet mellem hendes ben, og efter at havde nydt synet i nogle minutter satte jeg munden mod kussen, som jeg forsigtigt sugede ind mellem mine læber. Ved skiftevis at suge og slikke gejlede jeg Betty op til en næsten hysterisk liderlighed, og da jeg yderligere begyndte at rulle spidsen af hendes lille fede pikformede klitoris mellem fingerspidserne, startede hun i en kæmpeorgasme, samtidigt med at hun hylede som en stukken gris. Midt i hendes orgasme lykkedes det mig - uden at bryde rytmen - at slippe kussen med munden og i stedet mase pikken derind og fortsætte, til hun var færdig med at komme. Jeg fik ikke selv orgasme ved det, men det var virkelig en skøn oplevelse for mig. Jeg nyder det lige så meget, når jeg giver hende orgasme, som når jeg selv får en, og det må gerne vare rigtig længe.

Det var efterhånden blevet ud på eftermiddagen, og jeg begyndte at snakke om at gå hjem. Betty lå på ryggen tværs over sengen og beordrede mig til at lægge mig på alle fire hen over hende, så hun uden besvær kunne massere pik på mig og samtidigt kysse min mund. Som sagt så gjort, med sin albue hvilende på madrassen og hånden fast knyttet om pikkens hoved gav hun mig en blød og lækker massage, der førte frem til dagens sidste langtrukne orgasme, som på trods af de to foregående udløsninger alligevel fik spermen til at løbe ned ad armen på hende. I løbet af dagen havde vi hver fået tre dejlige orgasmer, og det havde ingen af os før opnået, men det var jo også længe siden vi havde elsket rigtigt.

Da jeg var klædt på og var på vej ud af fordøren, ville hun give mig et afskedskys. Hun var stadig helt nøgen, og så kunne jeg ikke dy mig men lod min langfinger glide op i hendes våde klistrede puma. Betty gispede begejstret, hun var klar igen og tiggede om dagens sidste udløsning, hun klamrede sig til mig og gled langsomt ned på gulvet i forgangen. Her lå hun stønnende på hænder og knæ med røven bagud, og jeg gav hende med glæde tommelfingeren - og på den gode måde ind mellem ballerne og ind i kussen. Endnu en gang fik hun en orgasme, som rystede hele hendes krop - hvor var det liderligt at overvære hendes ubeherskede nydelse.

Næste formiddag ringede telefonen, det var Betty. Hun fortalte med rystende stemme, at hun ikke havde tænkt på andet end sex, siden jeg dagen før gik hjem, hun havde ikke sovet, saften drev uophørligt ud af hendes kusse. Hun bad mig stønnende om at komme over og gøre noget ved hendes fjams, inden hun blev vanvittig af liderlighed. Chaufføren var på vej sydpå med et læs, og vi havde omkring tre døgn til sex. Da jeg kom farende ind ad døren, var hun nøgen, hun åbnede min livrem og flåede nærmest tøjet af mig. Så lagde hun sig på ryggen i forgangen, spredte lårene, åbnede kussen med hænderne og råbte, at jeg skulle give hende pik nu og her, og at hun elskede mig. Vi blev ved at kneppe på alle mulige måder i omkring to døgn, før der efterhånden faldt ro over Betty. Siden har vi haft mange, mange dejlige timer i enten hendes eller min seng.

Jeg har aldrig før truffet en kvinde, som i den grad er parat til at gøre alt for mig, og som har gjort sig så stor umage for at give mig gode, langvarige og dybt tilfredsstillende seksuelle udløsninger. Det er fantastisk afvekslende, Betty er så opfindsom, alt er tilladt også dybdepløjning (i røvhullet). Tak Betty for alt det du giver mig, for hvert minut i selskab med din dejlige unge krop, for din glæde ved at give mig orgasme efter orgasme uden absolut selv at skulle have én, og tak for dine mange morsomme påfund og de mange små hemmelige frokoster.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 100 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.