Vi har hver anden uge fredags bar i firmaet, jeg sidder sammen med 2 andre kollegaer og nyder en kold øl, snakken går i mange retninger og lige pludselig er vi inde på sex, da vi sidder alene i hjørnet begynder vi at tale frit med hvad vi godt kan li, der kommer mange ting i luften, jeg siger på et tidspunkt at jeg elsker en lidt bred røv samt at jeg elsker at slikke en dejlig våd fisse, det kunne min kollega Per ikke li, ej det er for klamt, nej siger jeg med et smil, det er så dejligt……. 

Lige pludselig hører vi en som samler nogle glas sammen på den anden side af skillevæggen som er mellem sofa grupperne, vi havde ikke se efter om der sad nogle omme bagved mens vi havde vores fisse snak. Da personen kommer frem, kan jeg se at det er Jytte fra regnskab, hun passer meget godt ind i den snak vi lige havde haft, en lidt bred røv og nogle mellem store bryster samt en moden kvinde sidst i 50’erne. Kan i have en god weekend drenge siger Jytte til os da hun smutter forbi os, vi sidder og små griner lidt, tror du hun har hørt noget siger Per, ved ikke siger jeg, det er også lige meget. 

SEX I DAG?

I den efter følgende tid smilte Jytte altid til mig når vi mødtes, jeg tænkte ikke så meget over det. Da vi kom til den årlige julefrokost, havde man i år lavet en fest som var på et stort Hotel sammen med mange andre firmaer, hvis man ville kunne man få et værelse til overnatning men der var mange som ville tage hjem når det sluttede, jeg var alene så jeg havde sagt ja til et værelse. 

Stemningen var høj da vi mødtes til velkomst drink i et aflukket område, vores chef holdte en lille tale og ønskede os alle en god og hyggelig aften, da vi skålede rundt til hinanden fik jeg øjne kontakt med Jytte som skålede mod mig med et stort smil på, jeg kunne se at hun havde en noget anden sæt tøj på end normalt, mange af de øvrige piger havde næsten mere gjort ud af håret og havde det vanlige tøj på men Jytte havde en fin skjorte som fremhævede hendes barm og en mellem kort nederdel som også viste en dejlig fræk røv. 

Jeg gik over for at hilse på Jytte og de øvrige kollegaer som var i dette hjørne, lavede elevator blikket på Jytte og smilte retur til hende som en form for ok du ser godt ud. Da vi går ned til vores borde, siger Jytte lige kort, husk at vi skal danset aften, selvfølgelig skal vi dette siger jeg retur. 

Vi får vores pladser og stemningen er høj, jeg kan lige skimte Jytte og flere gange luft skåler vi til hinanden. Som aften skrider frem og der bliver lagt op til dans er Jytte klar med det samme og vil danse, vi går på gulvet og danser nogle sange, så kommer der en sjæler hvor vi kommer lidt mere tæt sammen, kan mærke at Jytte presser sig ind til mig på den frække måde. Vi slutter dansen af med et stort kram hvor at vi aftaler at der må komme flere danse senere på aften. Jeg tænkte, hun er da godt nok lige på flirt humør men helt okay for mig. Jeg står og drikker en øl med mine kollegaer da en kommer og siger at Jytte har ledt efter dig, nå siger jeg og går ud blandt bordene og finder Jytte nede blandt andre kvindelige kollegaer, Nå der er du søde siger Jytte frisk til mig, troede du var taget hjem, nej nej jeg skal have det hele med, har et værelse. Husk at du har lovet en dans mere siger Jytte frisk retur, du siger bare til, jeg er klar og smiler. 

Vi kommer på gulvet og jeg kan mærke at Jytte er blevet lidt mere fuld og hæmningerne er mere sluppet da hun flere gange klemmer mig ind, jeg tænker okay så du flirter igen, jeg begynder at gøre det sådan at mine hænder flere gange rammer brysterne og det bevirker at vorterne stritter gennem skjorten. Der kommer nu igen en sjæler og vi danser tæt, jeg får os over i et hjørne af dansegulvet, her tager jeg hånden op på brystet og klemmer det blidt og leger med fingeren på den stive vorte, der kommer et åååeee hvor er du fræk. Jytte ser op på mig og smiler, jeg har noget som trænger til en tur af det som du elsker at gøre…….. da hun siger dette ved jeg at hun har hørt vores samtale tidligere på året. Jeg spiller med, lyder dejligt, har din mand da ikke lyst til at lege, der kan godt gå 1-2 måneder mellem og han gør ikke det som du elsker at gøre, tror det er 5-8 år siden der har været en dernede……Okay siger jeg, er det noget vi skal gøre noget ved nu siger jeg og klemmer brystet igen. Ja gerne. Jeg viser Jytte mit værelses nr. da vi afslutter vores dans. 

Da jeg er på værelset rydder jeg lige mit tøj væk og venter nu med spænding på om hun vil komme, jeg syntes der går lang tid men pludselig banker det på døren og der står Jytte med liderlige øjne…..hun kommer ind og da døren lukker krammer Jytte mig og giver mig et kys på halsen, jeg begynder at kramme de dejlige modne bryster som bare elsker at være i centrum, jeg åbner skjorten og frem kommer en dejlig barm, jeg siger til Jytte at hun skal åbne sin nederdel, det sker med et snuptag og med et er den på gulvet, jeg får krænget brysterne ud af BH skålen og jeg sutter løs på de dejlige vorter, Jytte stønner og nyder min behandling, jeg får Jytte over på senge og med et er jeg nede ved den glohede fisse som savner en slikke tur, køre med tungen på kanten af trussen og med et har jeg trukket dem væk fra den store røv og frem kommer en dejlig stor fisse med kæmpe skamlæber og et fisse hul der savler…. jeg slikket og bider i fisselæberne og leger med tungen alle steder, Jytte vrider sig af liderlighed og nyder min behandling, på et tidspunkt presser Jytte mit hoved ned i fissen mens jeg slikker. Har 2-3 finger i fissen og leger vildt med den, jeg får Jytte om på alle fire og den store røv venter bare på at ville lege, jeg dykker ned og slikker igen mens jeg klemmer ballerne og presser dem til side så Anus stjerne kommer frem og jeg leger med tungen ved den, det gisper i Jytte da jeg gør dette. 

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

Min pik er ved at sprænge i bukserne og med et har jeg bukserne ned og frem springer min stive pik, den retter jeg mode den sjaskvåde fisse som bare sluger min pik til roden, jeg knepper løs og ser de 2 store baller under mig, jeg giver dem et klask på skift og det tænder Jytte vildt. Jeg trækker mig ud og går om på siden og har pikken ud fra Jyttes hoved, hun tøver lidt men ved godt at hun ikke slipper for at sutte pik nu da jeg har slikket fisse til den store guldmedalje. Jeg nyder synet af at se Jytte sutte min pik og se den forsvinde langt ind i munden, jeg støder lidt til så den kommer helt i bund det udløser at Jytte gisper efter vejret. Trækker mig ud og tager min håne ned i fissen og begynder nu at fingere kneppe Jytte og med et er hun helt oppe at køre, jeg krammer det ene bryst og niver vorten mens jeg kører med hånden i fissen. 

Jeg kravler op i sengen og vender mig sådan at vi er i en 69’er på siden, stikker hoved til fissen og slikker løs igen, med den ene hånd krammer jeg det ene bryst. Kan mærke at Jytte er begyndt at kæle for min pik med den ene hånd, jeg laver kneppe bevægelser og Jytte åbner munden og jeg får Pikken længer ind i munden, jeg slikker løs og kan mærke at Jytte igen er tændt, jeg knepper mere og mere i munden, tager fat i nakken og mens knepper nu løs mens jeg slikker fissen, Jytte gisper af liderlighed og lader mig kneppe løs i munden og med et skyder jeg en kæmpe ladning sperm langt ind i munden på Jytte, hun gisper sluger så meget hun kan…..der kommer et kæmpe ååååeeeee hvor er du fræk, det er første gang nogen har fået lov til at sperme mig i munden på den måde, det var super frækt siger jeg mens vi lægger i sengen og sunder os. 

Da vi får vores tøj på igen, siger jeg til Jytte at jeg gerne vil slikke den dejlige fisse igen, hun skulle bare sige til så er jeg klar. Jytte smiler og siger at dette tilbud vil hun gerne tage i mod.

Da vi kommer ned til festen igen, er tjenerne ved at gøre klar til natmad, jeg lægger mærke til at Jytte er over hos sine kollegaer fra regnskab, de griner og Jytte bliver lidt rød i hoved og fægter med den ene arm. 

Vi er nogle stykker som skal blive tilbage på hotellet så vi er ude at sende vores kollegaer hjem, jeg er ude ved bilen som henter Jytte, så jeg lige kan få et glimt at Jyttes mand, han så også kedelig ud. Da vi kommer ind er vi 8 stk. som skal overnatte folk lister af i alle retninger, da vi går mod vores værelser kan jeg se at det er Lis fra samme afd. hvor Jytte også er, vi stopper op og Lis ser på mig, nå fik Jytte så en ordentlig slikke tur oppe på dit værelse, jeg vågner op og smiler, ja hun fik den store tur…….. Lis står med sin nøgle, vi er ved hendes dør, kan du mere for jeg trænger også….. jeg ser på Lis som har en hel anden figur, tynd lille røv og små bryster…..jeg siger. Jeg er frisk……Døren bliver åbnet og vi træder ind, døren når næsten kun lige at lukke før Lis næsten overflader mig, hun er total liderlig, kysser mig og tungen køre rundt i munden på mig, jeg presser den lille frække røv ind til min pik som med det samme vokser, med den ene hånd klemmer jeg det lille bryst og vorten er hård, ja det er ikke så store som Jyttes kommer det fra Lis……Jeg trækker min bluse af og åbner mine bukser, med et er Lis på knæ og kort efter er pikke langt inde i munden på Lis, hun sutter løs og tager den til roden, jeg kan ikke styrer mig og med et vold knepper jeg Lis så hun laver gakke lyde, hun vil mere og sutter bare løs, det er lige før jeg kommer så jeg trækker mig ud og får Lis over på sengen, jeg dykker ned til en sjask våd fisse som er fin på en helt anden måde end Jyttes som bare var stor. Jeg slikke løs og begynder at tunge kneppe fissen så den er helt savlet til, jeg kravler op og med et banker jeg pikken i bund i fissen som spænder dejligt om pikken, Lis spinder som en kat af liderlighed mens jeg knepper løs, kan mærke at det ikke vare længe før jeg kommer og jeg trækker mig ud og med et drejer Lis sig rundt og med et har hun pikken i munden igen, jeg drejer rundt og sidder nu over bryster og mund knepper nu Lis langt ned i halsen, hun sluger pikken helt og med et kommer jeg, spermer langt ned i halsen, det gik intet til spilde, Lis sutter min pik ren for sperm og smiler frækt til mig, dette er vores lille hemmelighed ikke. Det kan du tro siger retur. 

Vi mødes alle til morgenmad, nogle mere friske end andre, jeg sidder stille og nyder en kop kaffe da jeg ser at Lis kommer ned, har ikke lagt så meget mærke til Lis da hun er en meget stille pige type, hun er en pæn kvinde til trods for sin alder som jeg også vil skønne til at være midt sidst i 50’erne. Hun ser mig og kommer over i området hvor jeg er, vi smiler og siger stille tak for i aftes, det var en god fest.

Kort efter begynder folk at liste af, jeg ser over på Lis og spørger hvordan hun kommer hjem, jeg tager bussen og så her efter ES-toget hjem, kommer din mand ikke og henter dig, nej han er i Jylland på fisketur med 2 andre, okay men du kan da køre med mig i bilen hvis du vil siger jeg, jo det vil jeg da gerne kommer det fra Lis. Vi aftaler at mødes 15 min efter vi har afsluttet vores morgenmad, vi aflevere vores nøgler og går over mod min bil. Lis siger ikke så meget men vi får da snakket lidt, da vi lander hjemme hos Lis er det er fint hus med en stor garage hvor Lis’ bil holder i den ene side, en Audi Q2 som ser fin ud, hun må da have en mand der tjener godt for den er da ikke billig.

Lis spørger om jeg vil med ind for en kaffe og det siger jeg da tak til, jeg bægertasken op til huset og Lis åbner op og får slået alarmen fra i en fart. Lis får lavet noget kaffe og vi sætter os ind i stuen. 

Det er Lis der bryder stilheden med at takke for i aftes, det var dejligt. Ja det var dejligt, noget spec. At være sammen med 2 kvinder på en aften, Lis smiler, ja det var noget af en erobrer du fik lavet. Jeg smiler, jo det kan man sige. Det var en lidt sjov ting det med at Jytte havde hørt jeg snakke og i troede at i var alene, Jytte fortalte det ugen efter til et lille kaffe møde. Jeg smiler og ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige, her sidder en moden kvinde og snakker om sex til en som kunne være hendes søn.

Det er jo dejligt at du har det sådan med at slikke og elsker dette, det er det samme med at jeg også har noget jeg tænder vildt på………..Jeg ser op på Lis med koppen i hånden og tager en tår……. Husk som vi aftalte at det bliver mellem os, jeg nikker………Jeg elsker unge fyre som jeg kan sutte pik på og så må de gerne mundkneppe dybt i halsen som du gjorde i aftes, det tænder mig vildt……. Jeg er ved at spilde kaffen, det er også superfrækt, svare jeg. Det måtte jeg ikke gøre på Jytte i aftes siger jeg med et smil retur, når ikke siger Lis…….hun kunne faktisk ikke li sperm da jeg kom i munden svare jeg retur…..Lis smiler, der er vi så forskellige, jeg elsker det og smiler…..Jeg sidder og begynder at blive liderlig igen.

Jeg tænker, nu er vi inde på dette område, hvordan finder du disse unge fyre, det er meget forskelligt, nogle gange når jeg er i byen for at handle kan jeg godt møde en og nogle gange på nettet på Score og nu er du her i mit hus, jeg vil da gerne betale for turen hjem siger Lis og smiler……. Jeg smiler frækt. 

Lis kommer over i min side af sofaen og begynder at kæle for min pik uden på bukserne som er godt på vej til at blive stor igen, der bliver lynet op og kort efter er pikken ude i det fri igen og forsvinder ind i munden på Lis, jeg sidder tilbage lænet i sofaen og ser ned på en Milf der elsker at sutte pik, en kollega på arbejdet som elsker dette….. total bonus. Jeg har aldrig fået suttet pik på denne måde før, hun ved hvad der skal gøres, jeg tager hånden op på hoved af Lis og nogle gange presser jeg hoved ned over pikken og langt ind, kan høre at Lis trækker vejret tungt og gisper efter vejret når pikke har været i bund. Jeg trækker Lis væk og rejser mig op, jeg står med min stive pik lige ud for munden på Lis, jeg tager fat i hoved på Lis som åbner munden og ind forsvinder min pik i den varme mund grotte, jeg begynder at støde i dybe stød ind i munden, det er en super fræk smaske lyd der kommer når jeg mundknepper Lis, åååååeeeee hvor er du fræk siger jeg lige inde jeg tømmer min pik for sperm direkte ind i munden på Lis, jeg slipper taget og Lis sutter igen min pik ren for sperm rester, jeg får hevet mine bukser op og falder ned i sofaen, det var endnu en gang super frækt siger jeg med et smil til Lis, som svare, skulle det være en anden gang……….

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.