BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Kap:1.: Skole hjælp i firmaet med bonus.

Da jeg er leder i et salgs og service firma hvor vi har mange ting i luften i det daglige, vi har et firma som kommer 2 gange og gør rent i virksomheden så vi har nogle ordentlige omgivelser i det daglige, der har her på det seneste været meget travlt på jobbet så der har været lidt øffe over at der godt kunne gøres flere gange rent om ugen men da jeg også står for den økonomiske del af virksomheden hvor jeg skal stå til regnskab over for Bestyrelsen/ejer af virksomheden kan jeg bare ikke have rengøring på alle ugens 5 dage.

SEX I DAG?

Tilfældigt en dag på vej hjem fra jobbet hvor jeg var inde for at ville vaske min bil ser jeg en god gamle veninde fra de unge dage står og har sin bil i vaske hallen, jeg går over og siger hej med dig Mia, har du det ellers godt, jeg får at stort smil retur samt et stort kram. Det går godt jeg får en lang historie om hvordan det går i familien men til sidst kommer hun ind på deres store datter Marie som rigtig er blevet en tinager og vil en masse og bruge penge på tøj og ture i byen med sine veninder, de har nu fortalt hende at hun skal ha et job så hun selv kan spæde lidt til sine lomme penge, jeg spørger ind til hvad hun vil have af job eller har søgt, og det er lige fra hunde lufter til Børne pasning men det er en meget ustabil indtægt. Jeg bryder ind da jeg lige pludselig får en ide, tror du hun vil gøre lidt rent og rydde op da jeg nok har et job på mit arbejde som skal gøres 2 gange om ugen, jeg skyder lige ind med hvor gammel er det nu at Marie er blevet, Mia lyser helt op og fortæller at hun blev 15 her for godt 2 måneder siden, jeg siger øv for man skal være 16 for at blive ansat i en virksomhed men jeg tænker ville hun kunne komme ud i firmaet der ved 16.30 tiden så kunne vi vil gøre en lille undtagelse som en vene tjeneste og betale Marie sort i det første år hvis hun vil det. Vi aftaler at hun vil spørge Marie om de 2 dage og hun får mit firma kort så hun kunne sende mig en sms eller mail med et ja eller nej. Der går 2 dage hvor der så lige pludselig kommer en sms hvor der står at Marie gerne vil prøve at komme og gøre rent og rydde op som jeg havde sagt jobbet lød på, jeg svare retur at det er super og hvis Marie kunne komme på torsdag ved godt 16.30 tiden vil det være super. Lidt efter kommer der et svar retur med at hun kommer som lovet.

Det bliv torsdag og jeg havde tænkt på hvordan hun evt. ville se ud da jeg ikke har set noget til dem i godt 10år og der var Maria en lille pige. Klokken nærmede sig 16.30 og lige pludselig kom der en pige på cykel op mod firmaet, jeg kunne godt genkende Marie da hun lignede meget sin mor da hun var ung, jeg gik ud til Marie og tog pænt i mod hende, hun smilte og var på samme tid lidt genert. Kom lad os komme ind så jeg kan vise dig dine arbejdes opgaver jeg syntes du skal lave, jeg holder døren for Marie og kan se at hun har en dejlig fast røv med lidt former, jeg tager mig i at smiler inde i mig selv, den tanke havde jeg ikke lige ventet. Jeg viste hende hurtigt rundt i huset og vi endte nede ved mit kontor. Jeg viste hende mit kontor og hvor der var toilet ved mit kontor og møde lokale område. Jeg havde lavet en seddel med opgaverne hun skulle lave de 2 dage hun var der, jeg spurte ind til hvad hun forventede at få for arbejdet, hun sagde at hvis hun fik 100,-kr på gang ville hun være glad, det syntes jeg var en god pris. Marie havde nu hængt sit overtøj og stod nu i et sæt stramme bukser og en løs bluse som skjulte nogle dejlige faste pige bryster som var ved vokse sig store. Jeg tog mig selv i at nyde synet igen af den unge pige krop. Hun gik i gang med de aftalte opgaver hvor jeg holdte lidt øje med hende de gange hun kom rundt i huset. Da der var gået lidt over 1 time kom hun og sagde hun var færdig, super var mit svar og fandt en 100,-kr frem og gav den til Marie som med et stort smil tog i mod den, så må du se om du har lyst til at ha dette job for så er det tirsdag og torsdag du skal komme ved samme tid som i dag + at vi afregner om torsdagen for ugens opg. Er det ok med dig, Marie nikkede og sagde ja. Super så ses vi på næste tirsdag, hov lige inde du smutter, har du et mobil nr. som jeg lige kan få hvis nu der skulle ske et eller andet, jeg fik nummeret som jeg skrev ind i min mobil, hvor jeg med det samme sendte en smiley til Marie som jeg kunne høre hun fik i sin mobil, jeg svarede, nu havde hun også mit tlf. nr.

Jeg gik en rundtur efter hun var kørt og det så helt fint ud det som hun havde lavet af arbejde, jeg fik den tanke at jeg lige ville sende en SMS til Marie at hun havde lavet et fint arbejde, den blev sendt og efter godt 10 min kom der et svar retur hvor hun takkede og sluttede med et Kram fra Marie. Det gik godt med jobbet og Marie var med tiden blevet mere åben og snakkede lidt mere og hver gang vi talte sammen nød jeg bare synet af hendes dejlige ung pige krop, hun havde nogle dejlige faste bryster som var ved at gå fra st. A til B og så den dejlige røv der gemte sig i de bukser. Med tiden opdagede jeg at hun nogle gange ikke havde BH under blusen og hvis blusen var tæt sidende kunne man se dem tydeligt. Jeg fik den tanke at jeg ville prøve Maria af for jeg syntes at hun nogle gange med vilje viste sig mere frem da det virkede som om at hun godt viste at jeg så på hendes krop og former, mine øjne havde nok lavet elevator blikket nogle gange når vi havde stået og snakket. Det var blevet torsdag og vi skulle afregne, Marie kom ind til mig på kontoret for at få sine penge, sæt dig lige en gang Marie, jo kom det stille, jeg ser på hende og siger at jeg er meget tilfreds med det arbejde hun gør så der er ikke noget der, jeg stopper lige op inde jeg begynder på min næste sætning, Marie det skal ikke være nogen hjemlighed at jeg syntes du er en flot pige og har nogle pæne former som man siger, smiler til Marie som takker, så ser jeg på hende og siger at hvis hun har lyst til at tjene lidt ekstra penge kunne vi lave en aftale, det går ud på at du altid skal have stramme bukser på og en stram bluse og uden BH når du er på job her i firmaet, du vil få 100 kr. ekstra hver uge så vi kom op på 300,-kr. Om ugen for arbejdet. Jeg ser på hende som nu var blevet lidt rød i hoved, er det noget du vil Marie. Hun svare efter hun har sundet sig lidt og der kommer et ja ud af munden. Fint svare jeg og tager 300,-kr op af lommen og rækker dem til Marie og tager fat i pengene men jeg holder fast i dem, hun kigger op og jeg ser hende ind i øjne at denne aftale her kun bliver mellem os 2 og ikke nogle andre og heller ikke dine forældre, Ja det forstår jeg godt. Super så har vi en aftale og Marie smutter ud af døren og hjem.

Mine tanker fløj lidt rundt i hoved på mig, havde jeg været for grov over for Marie så jeg sendte en SMS lørdag eftermiddag " Hej Marie. Håber ikke du syntes jeg stillede for store krav til dig i torsdag ang. Det med tøjet jeg gerne så dig i . Kram " der gik en ½ time og så var der et svar til mig. " Hejsa. Det er helt ok, jeg har faktisk været i byen for at købe en bluse som jeg håber du vil syntes om. Kram Maria. " jeg svare hurtigt retur at jeg glæder mig til at se den på hende, efter kort tid kommer der et svar retur fra Marie " Jeg syntes faktisk at det er lidt frækt du vil se mig på den måde. Kram vi ses." Mine tanker begyndte nu at flyve rundt i hoved efter denne SMS snak. Det blev tirsdag og Marie kom som aftalt med ny bluse som rigtigt sad tæt og den fremhævede rigtigt hendes former, jeg så på hende og siger at hun ser godt ud, super former siger jeg til Marie som lyser op og takker, hvor hun derefter går i gang med dagens opgaver, jeg ser ud gennem mine glas ruder og nyder den dejlige ung pige krop der går rundt med kost og spand, de gange hun bøjer sig ned retter jeg mig lige op så jeg kan se den dejlige røv....mums tænker jeg. Det blev torsdag og vi skulle afregne og jeg står med 300,-kr i hånden, jeg spørger ind til om det er Okay det vi har gang i og hun svare at det er det, så aftaler vi at det fremover køre sådan ind til vi aftaler andet er det ok med dig, Marie svare ja....... Fortsætter....;-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.