BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne historie har nogle år på bagen men jeg syntes at i skal have del i den, det skete ved en af firmaets årlige fester som nogle gange bliver sat i søen for at holde stemningen oppe i firmaet selv om at der godt kan være travlt i hverdagen.

Der blev afholdt en sensommer fest med grill og masser af fadøl til alle, vi er et blandet firma hvor der er en kontor del med sælger og bogholderi for firmaet, så er der os på gulvet hvor jeg er i El afd og min gode kollega Peter er i metal gruppen, jeg er selv 33 år da dette sker og Peter er sidst i 20'erne og Jannie fra kontoret er sidst i 40'erne.
Hun er en pige med former med en god barm og en røv lidt større end alm piger, hun er altid klædt så man kan se lige ned i kavalergangen når man er på besøg hos hende på kontoret, det er en dejlig stor blød barm, vil tro den er i st. D/95 området så der er masser at gramse på.

SEX I DAG?

Jeg har ved tidligere lejligheder danset tæt med Jannie og følg mig rundet på kroppen som hun intet har i mod når hun er blevet lidt fuld som altid sker når der er fester i firmaet. Ved denne sensommerfest var der heller ikke nogen undtagelse, der var kommet godt med væske indenbords så humøret var højt.

Da musikken blev skruet op og dansen gulvet begyndte at blive fyldt var Jannie ude næsten med det samme, det var Peter som havde fået hende ud på gulvet da de havde siddet i samme område ved bordene, jeg luret der hvor jeg sad, at Peter var gået på opdagelse med hænderne på Jannies krop når de var over i det fjerneste hjørne af danse gulvet, det var noget hun kunne lide og det tændte hende meget. Da de havde danset af og de lige havde fået skålet lidt kom jeg over til deres område og slog med ned, da jeg så på Jannie fik jeg et smil retur som viste en form for liderlighed og fuldskab.
Vi snakkede lidt inde jeg bød Jannie op på gulvet for en dans da der kom noget godt musik. Den var hun med på og efter nogle sving ture var det min tur til at gå på opdagelse med mine hænder på røv og de dejlige fyldige patter, hun trak mig tæt ind til kroppen da jeg krammede hendes bryst, det var mere et vink om at jeg ikke skulle stoppe men fortsætte med at pirre og kæle for brystet, da jeg så Jannie i øjnene viskede hun at hun syntes vi var nogle frække fyre hun dansede med, ja svarede jeg og at hun var en fræk kvinde....jeg fik et smil retur.

Efter dansen gik vi retur til bordene hvor jeg så at Peter var gået, vi satte os og snakkede med de andre. Peter kom retur fra toilet området og gik i baren, jeg rejste mig og gik mod Peter som jeg lige ville vende en ting med.
Vi fik en øl og stod og snakkede om løst og fast til vi kom ind på vores fælles frække kontor kvinde....Jeg så på Peter og sagde om det ikke kunne være frækt hvis vi 2 fik lokket Jannie ud på lageret eller i et afsindigt rum og give hende en omgang pik eller bare se hvor langt hun enligt ville gå med os, Peter så på mig og smilte.....mener du det, ja svarede jeg, okay jeg er frisk kom det fra Peter for hun er da bare så skide fræk med det dejlige store bryster der bare skulle suttes og bides i....;-)

Vi satte planen i gang hvor Peter ville danse med Jannie igen og jeg skulle lige på wc og derefter se mig rundt hvor der var bedst at lokke Jannie hen, var det lageret eller et depot rum i huset som jeg vidste der var 2 af, efter lidt søgen var det depot rummet der var mest sikkert grundet at folk gik gennem lageret for at gå ud at ryge. Da jeg kom retur var Peter på gulvet med Jannie og han var i fuld gang med at gramse som Jannie igen bare nød.

Fik øjen kontakt med Peter og jeg nikkede retur at jeg havde en plan i hus med sted. Peter dansede færdig med Jannie og da de kom retur sørgede jeg for at at kom til at sidde sammen ved et bord hvor jeg havde sørget for at der var noget at drikke, vi hyggede snakkede mens vi kom med små kommentar hvor fræk hus så ud, Jannie smilte retur og svarede at det havde hun opdaget. Efter en halv øl mere spurte vi ind til om vi ikke skulle gå en tur, det kunne vi da godt kom det fra Jannie. Vi forlod fest området og gik i retning af det depot rum jeg havde udset mig skulle være stedet for en udfordring til Jannie. Vi kom ind i rummet og jeg låste døren til rummet indefra så vi ikke ville blive opdaget.

Peter tog Jannie om halsen og gav hende et stort kys som gik mere over i en god snaver og tunge kys og i mens gik Peters hænder på opdagelse, brysterne fik en god krammer, jeg kom til og efter kort tid var det mig som kyssede Jannie mens jeg også krammede det ene bryst, Peter havde mens jeg kyssede knappet Jannies skjorte op så hendes BH var blevet synlig, vi kunne høre at Jannie trak vejret tungt og var godt liderlig, vi fik listet brysterne fri'e fra BH'en så de kom frem i deres naturlige størrelse og der stod vi og skulle krammede nogle super dejlige bryster i st. D-F og det mest frække var de bryst vorten var dejlige store så der var noget at sutte på, de blev på skift suttet og kysset så Jannie var helt op at køre af liderlighed.

Jannie stod op af væggen og nød vores behandling af brysterne, Peter og jeg var blevet mega liderlige af dette syn af brysterne så vores pikke var ved at springe vores bukser, jeg tog Jannie's hånd ned til bulen i bukserne og det tændte Jannie meget så hun med et også tog sin anden hånd ned til Peter's bule i bukserne, der blev kælet for vores pikke og efter lidt tid lynet jeg ned og knappede jeg bukserne op så de faldt ned så jeg kun stod i underbukser med en mega bule i buksen, Peter gjorde det samme og efter kort tid stod Jannie med 2 stive pikke i hvor sin hånd og gned på dem.

Jeg tog mod til mig og fik Jannie ned på knæ så vores pikke var lige ud for hendes ansigt, vi kælede fortsat for brysterne og nev blidt i de dejlige store vorter som var hård som sten, med et tog Jannie mod til sig og tog min pik ind i munden og suttede liderligt på den mens hun fortsat gned på Peters pik.
Hun suttede mere intens på min pik og med et skiftede hun over til Peters Pik, Jannie gryntede at liderlighed og tog Peters pik langt ind i munden men hun fortsat holdet i min pik med den ene hånd, jeg nød synet og blev mere tændt af at se den store røv vugge frem og tilbage alt efter hvor meget hun suttede. Jeg flyttede mig lidt til siden og fik trukket op i kjolen så der kom 2 store baller frem og en lille G-streng trusse som fremhævede de store baller, jeg kælede med den ene hånd på ballen og søgte ned mod den varme grotte.

Lidt efter slap Jannie min pik som jeg modtog som et ok på at jeg gerne måtte gå på opdagelse og fortsætte min søgen efter en liderlig fisse, jeg kørte min hånd ned mellem ballerne og ned mod fissen som jeg kunne mærke dampede af liderlighed, førte 2 finger ind under trussen og mod fissen og mod de våde skamlæber som viste sig at være plask våde af liderlighed. Jeg så op på Peter som med et udtryk viste at han snart ville komme, jeg fik Peter til at trække pikken ud af Jannie's sutte glade mund, Jannie stønnede af liderlighed og frem stammede at vi var nogle frække fyre og at det var dejligt at mærke nogle som kunne li hendes krop som den var, vi kunne kun sige at hun var mega fræk. Jeg kom over til Jannies hoved igen med min halv stive pik lige foran hendes hoved, jeg lagde mig ned på gulvet så Jannie kom ned på knæ så hendes røv nu strittede bag ud, fik Peter til at blotte ballerne ved at trække kjolen helt op, kunne se at Peter kørte med fingrene rundt i fissen så Jannie næsten ikke kunne sutte min pik på samme tid fordi hun var så liderlig. Med et kørte Peter sin pik mod fissen og med et kom han i bund, der kom et stort støn fra Jannie, hun fremstammede at det var dejligt men at han bare ikke måtte komme oppe i fissen på hende, det lovede Peter at det ikke vil ske.

Med store seje stød bankede Peter sin pik ind og ud af fissen mens hun kæmpede med at sutte min stive pik, jeg tog fat i hoved på Jannie så jeg nogle gange kom langt ind og ned i halsen, det udløste en form for ekstra liderlighed da det åben bart pirrede Jannie at blive udstillet på den måde og blive brugt af 2 fyre som var yngre af hende, det var mega frækt at se de store bryster hænge ned og gynge i rytme med Peters stød. Jeg kunne mærke at den kraftig sutten på min pik var ved at give pote og inde længe ville jeg komme, med et trak Peter sig ud af fissen og rejste sig op mens han fortsat gned lidt på sin pik, Jannie satte sig op på knæene og med et førte Peter sin stive og skud klare pik ind i munden på Jannie som slugte ham til roden, med et kommer der et brøl fra Peter og jeg kan se han skyder en stor ladning sperm ind i munden på vores kontor dulle som sluger det med velbehag, lige så snart Peter var færdig står jeg klar til at gøre det samme, Jannie når ikke at få luft og synke færdig før den næste ladning sperm kommer i store stød ind i munden, jeg presser pikken langt ind i munden så jeg er sikker på at hun sluger det hele, kan se at der er vand i øjnene som er en blanding af liderlighed og at have pikke langt ned i halsen.

Vi får pustet ud og sundet os lidt efter en omgang dejlig sex. Tøjet bliver sat inde vi kommer ind til festen igen, det virker som om at næsten ingen havde opdaget at vi havde været væk i godt en halv times tid. Resten af aften gik med dans og skæve smil til hinanden når vi mødtes på danse gulvet eller i baren.
Den efterfølgende uge smilte vi til hinanden når vi mødtes på jobbet, en dag hvor jeg var alene med Jannie i kantinen takkede jeg for en fræk aften og jeg lovede at vi ikke ville fortælle det til nogle andre i firmaet hvad vi havde lavet den aften, det var Jannie glad for men hun syntes også det havde været dejligt og frækt og smilte retur til mig, jeg har hurtig til at sige at hun da bare skulle sige til hvis hun ville mødes igen, hun smilte uden at sige noget retur...............Fortsætter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.