BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var på en af mine vanlige sælger ture rundt i landet, en dag til frokost ville jeg lige tage en let frokost var min tanke, ville nok møde en af de små grillbar der er langs vejene på vej ud af byen.
Der kom en som så ud til at være lidt større end de vanlige, jeg kom ind og kunne se at der var et lille spise område samt WC på Grillen.

Der skulle finde en menu som kunne friste, i køen stod en ung mor med sin søn som havnede mere travlt med at spille på sin tlf. End at skulle bestille noget mad, de bestiller og går mod kassen, jeg har fundet min menu og får et nr. Og tager retning mod kassen, da jeg kommer der over viser det sig at den unge mor ikke har penge nok da hun står med en 100kr lap og det samlet beløb er 116kr. Hus ved ikke hvad hun skal gøre og da mor'en spørger sønnen om han kan undvære noget af sin mad bliver han sur og svarer at han vil have det som har sagt.

SEX I DAG?

Jeg bryder ind og siger at jeg da godt kan betale de 16 kr. Så vi kan komme videre, hun ser op på mig, vil du det, kommer det fra hende, ja det vil jeg godt og hun takker igen, jeg stryger kortet over automaten og vi kommer nu videre i køen da der nu også stod en bag mig, jeg betaler min ret og får mit nr. Og går ned mod et bord. Den unge mor sætter sig i et hjørne med sønnen, jeg har ikke set så meget på hende men kan nu se at hun har en fin krop, fin røv og nogle fine bryster som passer til hendes lidt spinkle krop, kan se hun nogle gange ser op mod mig og da deres nr. Bliver råbt op og hun bevæger sig efter deres mad får jeg et tak da hun går forbi mig, svarer at det var så lidt.

Min mad er færdig lidt efter som jeg henter, mens jeg spiser ser jeg på hende, pludselig ringer den unge mors tlf. Hvor jeg kan høre at hun taler med en som vil have hende med i byen, kan høre hun svare at hun ikke har råd før hun har fået løn, så jeg kommer ikke er svaret retur og der bliver lagt på. Jeg bestiller en kaffe og sidder og tænker lidt, skulle man komme med et udspil på nogle let tjente penge, drikker lidt mere af min kaffe mens jeg overvejer mit næste træk. Lige med et rejser hun som op og siger til drengen at mor går lige ud og ryger, drengen ser op og svare okay og ser derefter ned i sin tlf. igen.

På vej ud får jeg et smil igen af den unge mor, jeg finder min bon frem og skriver på bagsiden. " Vil du tjene hurtige 600kr. Dette kan gøres ved at 1. Give et Blow-job eller 2. Sutte pik og blive kneppet bagefter med gummi " Jeg folder papiret sammen og rydder op og finder min vej ud, har luret at hun står i et hjørne hvor der er et overdækket tag. Hejsa siger jeg til hende, du skal have tak for hjælpen siger hun igen, nu havde jeg lovet at han kunne få grill mad og så kommer du og redder os. Jeg smiler retur og ser på hende, hvis du vil tjene lidt ekstra penge kunne du gøre noget for mig siger jeg og ser på hende. Hun ser op på en sjov måde, hvad tænker du på med et meget spørgende ansigt udtryk, jeg tager sedlen frem og giver hende den i hånden mens jeg holder fast og siger, skal lige hente noget hos en kunde og er retur igen om max. 20 min, hvis du vil tage imod tilbud et, mødes vi ved Handicap toilettet når jeg er retur igen.

Kan se hun læser sedlen mens jeg vender bilen og køre fra grillen. Varen bliver hentet og jeg drejer ind forbi en penge automat og får hævet penge og sættet retning mod grillen igen, nu er det spændene om hun fortsat er der, lige da jeg kommer, kan jeg ikke se hende, da jeg er steget ud af bilen kan jeg se drengen fortsat er ved deres plads og spiller. Jeg går mod grillen og lige pludselig kommer hun frem og med et ser hun mig og tager retning mod døren, venter ude ved ryge pladsen til hun kommer, da hun kommer rundt hjørnet er hun lidt rød i hoved, hun ser på mig og siger at jeg er lidt streng og bare komme med sådan et udspil, ser på hende og siger ikke så meget, det var et tilbud siger jeg og drejer mig som om at jeg vil gå min vej igen, det gør at hun afbryder sig selv og siger kort at hun gerne vil tjene de penge, okay siger jeg og ser op, du går ind på toilettet og 1 min efter kommer jeg og banker på 3 gange og du åbner, ok kommer det fra den unge mor.

Hun lister ind og kort efter står jeg ved døren og banker på, døren bliver åbnet og jeg kommer ind. Jeg viser hende pengene som jeg lægger på håndvasken. Hun ser på mig og siger at hun vil gøre nr.2 da hun ikke kan li sluge. Det er okay, jeg er allerede ved at blive godt liderlig bare ved tanken om at jeg snart skal se hende med min pik i munden og nu kneppe den lille frække fisse der gemmer sig bag den lille røv, hun sætter sig ned på wc'et godt rød i hoved, jeg åbner mine bukser og lader dem falde ned på gulvet, der er en stor bule i underbukserne og kan næsten se hun gisper lidt da hun begynder at gnide på den mens den er i bukserne, jeg trækker dem ned og ud svipper en godt stiv pik som hun tager fat i og gnider, hun lukker øjnene og åbner derefter munden og tager den ind og sutter blidt og leger med tungen på pik hoved, kan mærke tungen danser rundt og leger med pikken, det har hun prøvet før tænker jeg mens jeg nyder udsigten af den unge mor der sutter på min stive pik, efter lidt tid presser jeg den længer og længer ind i munden så hun gisper efter vejret, det virker som om at hun godt kan li at sutte pik da hun lidt efter selv tager den langt ind i munden og selv gør at hun giver kvap lyde når den kommer langt ind, hun slipper pikke og siger at jeg skal huske på at jeg ikke må komme i munden, ja det ved jeg og presser pikken ind i munden igen, nu tager jeg fat i hoved og presser den langt ind så hun næsten gør lidt modstand inde jeg slipper igen, dette gør jeg 3 gange og stopper lidt efter da jeg kan mærke det ikke vare længe før jeg kommer, du hun stopper, har hun tåre i øjnene efter min behandling.

Nu vil jeg gerne kneppe siger jeg og uden noget vender hun rundt og trækker sine bukser ned og har røven mod mig, hun står med armene på wc kummen og jeg ser ned på en dejlig pariser røv, tager mit gummi på og laver lige en føler med fingerne i fissen og kan mærke med det samme at hun er mega liderlig, fugter pikken med spøt og presser den mod fisse åbningen, den glider dejligt ind i den varme snævre grotte, ååååeeee kommer det fra den unge mor, du er godt nok stor, jeg siger at hun er føles dejlig mens jeg roligt arbejder mig længer og længer ind i fissen til jeg er i bund, ååååeee kommer det igen fra den unge mor og jeg arbejder nu godt med pikken i fissen, det er så super frækt at jeg nu knepper den dejlige fisse, kan høre at hun er godt oppe at køre da hun stønner meget og nu nyder min behandling af fissen, jeg er også ved at komme kan jeg mærke og afslutter med nogle kraftige stød inde jeg skyder min ladning af sperm ud i kondomet, med et trækker jeg mig ud og føre hurtigt min hånd ned til fissen og finger knepper hende så hun kommer helt op at køre og til sidst udskyder hun et lille hvin og hendes orgasme brænder ud af kroppen, hun sætter sig ned på wc'et og trækker vejret tungt og smiler mens hun siger at det var faktisk dejligt. Ja det var godt siger jeg retur mens jeg retter mit tøj. Jeg takker af og smutter ud af døren men lige inde den lukker siger jeg at jeg kommer igen om 14 dage ved samme tid og dag hvis det skulle være...........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.