Er du klar din lille spermtøs? Hun svarer prompte, "ja, kald mig hvad i vil og brug mig".. Den ene af gutterne kigger på mig, "se godt efter hvordan hun skal behandles"...

Pernille, omringet af en flok velhængte mænd, alle klar til at forkæle hende imens jeg nyder synet af hendes krop imellem dem.

Jeg vil høre hende nyde hver gang en stiv pik bliver presset ind i hende igen og igen, for bare at gøre hende klar til den næste liderlig mand. Hver især skal de have lov at bruge hende, og til sidst mærke deres lækre sperm pumpe dybt ind i hendes smukke krop.

En efter en give op og tømme deres velvoksne pik i samtlige huller og høre hende skrige på mere.

Hver gang tanken strejfer mig om at se hende nyde en flok liderlige mænd, sitrer det i pikken og lysten til at spørge hende kommer tættere på.

Fortælle hvor meget jeg elsker at se hendes krop vride sig imellem dem og høre hvor meget hun elsker at mærke hendes røv blive fyldt med fremmed pik.

Høj, slank, trimmet og liggende på alle fire imens jeg ser en pik der forsvinder ind mellem ballerne og dybt op i hendes smukke røv. Vil se hendes udtryk når hun overraskes af endnu en mand der ikke kan holde sig fra hendes glatte og våde fisse.

Kigger på hvordan hendes underliv er spændt ud imens begge mænd gang på gang presser deres pik i bund. Hun skal ligge der, voldkneppes imens tre mænd spiller deres pik foran hendes ansigt og hun smiler ved tanken om at de til sidst vil sprøjte hendes ansigt til med varm og klistret sæd.

Hvorfor ikke flere? Hendes smukke faste bryster skal også smøres ind i sperm, henter naboen og hans kammerater, en flok unge mænd der overraskes af Pernille der ligger der på gulvet, allerede omringet men uden tvivl klar til mere.

"Har i lyst, så er hun jeres, rør ved hende så hun kan mærke hvor lille hun er imellem jer allesammen."

"Er det dejligt min skat, fortæl hvordan det føles med alle de spermfyldte pikke der vil bruge dig indtil de ikke kan mere". Hun stønner af nydelse, fuck hvor skønt at se på, kan ikke vente til hendes krop er smurt ind og spermen løber ud af hende, jeg vil til sidst se hende på alle fire og nyde synet, hele underlivet smurt ind og få lov at slikke hende ren.

Igen... en af de unge gutter når først hen til hende, trækker hende tilbage og spørger om hun er klar til at blive kneppet i røven igen. "Ja for fanden, pres din pik dybt ind i mit spermfyldte røvhul, jeg vil mærke din krop banke imod mig bagfra imens min mand ser mig ryste og få den ene orgasme efter den anden".

"Ja skat, bed ham kneppe dit stramme lille røvhul indtil du sprøjter sammen med ham". Helt i ekstase og med stiv pik ser jeg dem kæmpe om hendes ansigt, den første kramper sammen og spermen vælter ud over hendes læber. Hun slikker lystigt imens hun holder fast om en pik med hver hånd, ingen tvivl om hun vil gøre alt for at tilfredsstille dem alle.

Og så sker det, hun skriger, hendes krop ryster men bliver holdt fast så hun ikke kan komme væk, en kæmpe stråle sprøjter ud af hendes fisse imens en pik glider ind og ud. En voldsom orgasme og sekundet efter trækker den unge fyr hendes krop hårdt tilbage og banker hans store pik op i røven på hende en sidste gang...

"Jaaaa for fanden din lille luder, kan du mærke spermen pumper i din røv".

Pernilles hænder strammer hårdt om de to pikke, hendes krop er spændt og hendes ansigt klistret. Kan se hvordan mændene hjælper hendes krop frem og tilbage over pikken der stadig er dybt begravet i hendes røvhul.

Hun blev kaldt en luder, hvorfor gør det mig endnu mere stiv og liderlig.. Pyt, jeg tænder åbenbart på det og kan jo se hvordan hun bliver tilfredsstillet gang på gang.

Ufatteligt, men hun kigger på mig og spørger om jeg er ok, ja for fanden, du skal have alt det du kan klare. Jeg når ikke at sige mere før manden der har brugt hendes fisse stønner højt, han er klar til det sidste.. "Jaaa søde, udnyt min saftige fisse skriger hun", han løfter hende op og trækker pikken ud, jeg ka ikke holde mig væk og tager fat om den, spiller hans hårde kæp indtil det kommer, hårde sprøjt der rammer hendes fisse og drypper ned over ham igen. Gad vide hvad han siger, men jeg er nødt til det, bevæger hovedet ned til Pernilles tilsølede underliv imens hans pik kun lige presser imod fissen, jeg slikker det jeg kan, først Pernille og så ham.. Han er stadig hård, for fanden en lækker smag, blandingen af min søde skats fisse og hans varme salte sperm.

"Flyt dig", en af fyrene er utålmodig.. Det her burde være slut, men jeg har jo selv bedt dem komme, og tror ikke Pernille er klar til at stoppe, hun virker høj og fuldstændig i ekstase. Jeg sætter mig lidt på afstand, 5 mænd er stadig klar og står med stiv pik. De har sluppet hende men vil helt sikkert have deres bid af kagen. "Er du klar din lille spermtøs?" Hun svarer prompte, "ja, kald mig hvad i vil og brug mig".. Den ene af gutterne kigger på mig, "se godt efter hvordan hun skal behandles", "klar til at få dit lille røvhul kneppet på skift af os allesammen", har aldrig set Pernille så liderlig, "kom nu for fanden, brug min krop, knep mig synder og sammen". Så smukt at se hvordan hendes underliv glinser, og det stadig drypper en smule. Fire mænd løfter hende op og den sidste presser sit kæmpe jern ind i hende, hårdt imens de samtidig skubber hende imod ham som om hun sad i en gynge. "Kom skat, du skal ligge under mig og se hver gang en pik forsvinder i mig", endelig, jeg ligger mig til rette lige inden den første giver op.. Hans nosser er spændte og pikken blank og våd, Pernilles røv fyldes igen og igen lige inden han trækker sig ud, oversprøjter hendes underliv, hans sperm når ikke mere end lige at ramme mig før synet af den næste pik er der. Hendes klistrede røvhul får ikke et sekunds pause før næste mand er klar, for helvede hvor er det her vildt... "Kom så din lille luder, du skal skrige hvor meget pik du vil ha'!", "Kom nuuuuu, i skal fylde mig, pule min lille røv indtil spermen vælter ud og ned på min mands ansigt, han skal se hvert stød og høre mig råbe i skal blive ved".

Igen og igen, jeg kan ikke følge med i hvem og hvor mange der gang på gang sprøjter, kaskader af den lækreste, klistrede og varme sperm indtil det strømmer ud af hende.. Hun formår at tage imod dem allesammen og stadig smile sødt imens hun stønner tilfreds, aldrig har hun fået så meget pik og sperm.

Så smukt et syn, det eneste jeg nu kan høre er hendes dybe vejtrækning, forpustet og brugt som aldrig før. Hun bliver hjulpet ned over mit ansigt, hendes ben ryster men af ren tilfredsstillelse. Sikke en finale, hun ligger sig på ryggen ovenpå mig, mit ansigt lige foran hendes spermfyldte røv. Jeg stopper ikke med at slikke før hun vender sig om til mig, kigger på mig og siger hun elsker mig, min egen lille luder kysser mig med hendes spermfyldte læber imens vores kroppe nærmest klistrer sammen. Rundt om os trækker flokken sig tilbage, tømte og tilfredsstillede af Pernilles krop, "tak søde venner, i er altid velkommen tilbage", åbenbart langt fra hun er færdig med den livsstil.

 

Pernille
I alt: 4 ud af 5 - fra i alt 18 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér