Knud rejste sig op, og Sanne gav sig nu til at slikke hans pik. De stod i den perfekte vinkel for kameraet. Jeg kunne se, hvordan hun med tilbedende øjne først slikkede om pikhovedet...

Der var lang kø til frokostbuffeten på kursusstedet. Mens jeg stod der i egne tanker, var der en deltager foran mig, der vendte sig om og sagde nogle venlige ord om mit indlæg om formiddagen. Det er jo altid dejligt at høre sådan noget, men inden jeg kunne give et svar, fortalte han så, at han havde gået i skole i ni år med min kone, Sanne, og i øvrigt havde kendt hende godt, da deres forældre var naboer og gode venner. Det var nu 25-30 år siden, han sidst havde set hende. Han bad mig hilse hende mange gange. Han var sikker på, at hun kunne huske ham. Kursusdeltageren, Knud, mindedes jeg aldrig at have set før, og jeg ved ikke, hvorfra han vidste, at jeg var gift med Sanne.

Jeg noterede hans navn og før eftermiddagsmødet ringede jeg hjem og fik da lejlighed til at viderebringe Knuds hilsen. Sanne blev glad for hilsenen og afslørede, at det ikke var bare fra barndommen, at hun kendte Knud. Han havde været hendes elsker – fremragende, fantasifuld og med på alt – i en kortere periode for rigtig mange år siden. Jeg har kun kendt Sanne i fire år og er hendes tredje mand, så det var længe før min tid. Hun var sikker på, at ham kunne vi også få glæde af til et frækt møde, og bad mig invitere ham hjem til os til en drink en eftermiddag snarest muligt.

I eftermiddagspausen kvitterede jeg på Sannes vegne for hans hilsen uden at nævne, at jeg vidste mere end han havde fortalt mig. Vi aftalte, at han skulle komme den følgende lørdag kl. 15.30, og han fik adresse og mobilnummer.

Bare tanken om, at Knud skulle komme, og at Sanne skulle forføre ham, gjorde mig totalt liderlig. Da jeg kom hjem, flåede jeg trusserne af hende og kneppede hende nærmest brutalt på køkkenbordet. og de følgende par dage havde vi sex flere gange, hvor vi hver gang startede med at planlægge, hvordan vi skulle gribe Knuds besøg an, og derefter kunne kneppe som aldrig før.

Dagen kom, og Knud kom til tiden. Jeg holdt mig skjult i værkstedet inderst i garagen, men kunne i både lyd og billede følge, hvad der foregik i stuen gennem godt camouflerede kameraer og mikrofoner.

Sanne sagde, at jeg desværre havde måttet ordne noget på mit kontor og nok først ville være tilbage om et par timer. De gav hinanden et par gode knus og kyssede lidt og fik da også snakket lidt om deres liv i de mange år, de ikke havde set hinanden. Man kunne godt se, at de havde været kærester engang. Sanne serverede noget at drikke, og hun satte sig nu over i sofaen ved siden af Knud. Hun holdt sig ikke tilbage med at kysse, dybere og dybere. Jeg kunne også se, at de hele tiden mærkede på hinanden. Knud havde en hånd oppe under Sannes nederdel, og man kunne se det på hans ansigtsudtryk, da hånden nåede op til Sannes glatte og barberede fisse. ”I gamle dage var du ikke barberet dernede,” sagde han, men Sanne forklarede, at moden nok havde skiftet siden da. ”Så følger jeg ikke moden”, sagde Knud, men Sanne forsikrede ham om, at hun ikke syntes, at mænd skulle glatbarberes. Det glædede mig. Jeg er selv ret behåret.

Sanne gav hurtigt efter for Knuds kærtegn, og i løbet af nul komma fem var de begge ude af tøjet. I mit skjulested klædte jeg mig også af, og jeg kunne mærke, at jeg fik stiv pik i samme takt som turtelduerne inde i stuen havde deres intense forspil. Knud lagde sig på knæ foran Sanne og spredte hendes ben, så han kunne komme til at slikke hendes fisse. Hun stønnede og vred sig og nød hans erfarne behandling. Hun trak benene helt op, så der også var fri adgang til hendes stjerne. Det var åbenbart en del af det, de havde haft sammen engang, at han også skulle slikke hende i røven. Min pik blev stivere og stivere ved tanken. Hun skulle få min tunge at mærke samme sted, når vi næste gang var sammen.

Knud rejste sig op, og Sanne gav sig nu til at slikke hans pik. De stod i den perfekte vinkel for kameraet. Jeg kunne se, hvordan hun med tilbedende øjne først slikkede om pikhovedet – det så ud som om Knud var omskåret – og derefter bag pikhovedet. Hans pik var af pæn størrelse, både længere og tykkere end min. Det ophidsede mig endnu mere, at det var en ordentlig pik, Sanne havde under behandling. Så rejste Sanne sig op, og de mødtes i dybe kys, før hun trak ham ind i soveværelset. Nu kunne jeg ikke holde mig mere, men sprøjtede en ordentlig ladning sperm ud.

Jeg stillede om til kameraerne i soveværelset. De lå nu i 69 og slikkede ubehersket hinanden. Jeg kunne ind imellem få det fulde udsyn til Sannes fisse og se, hvordan Knud snavede løs i den. Min pik begyndte så småt at rejse sig igen. De gav sig god tid, og min rejsning blev hårdere og hårdere.

Sanne havde fået Knud manøvreret om på ryggen og havde sat sig over ham og taget hans pik op i fissen. Lidt senere rejste hun sig fra ham, holdt ham for øjnene med hånden, mens hun fra en isspand ved siden af sengen tog en isterning i munden og satte en anden op i fissen. 

Ude hos mig steg temperaturen flere grader, selv i den kolde november-eftermiddag. Det var min idé, og nu var jeg spændt på reaktionen. Sanne kravlede op over Knud og førte i et snuptag pikken ind i fissen for derefter at lægge sig fladt ned over ham. Hun tog om hans kæber og sørgede for, at han åbnede munden, samtidig med at hun gik helt ned over pikken. Jeg kunne se og høre Knuds overraskelse, da der kom der noget meget koldt ind i hans mund sammen med hendes tunge, samtidig med at han kunne mærke det kolde gys på pikhovedet. Min pik gik for anden gang, og jeg tog lidt tøj og høretelefoner på for at nyde resten ved at kigge ind gennem de store soveværelsesvinduer. 

I høretelefonerne kunne jeg høre, hvordan Knud nød at have pikken oppe i en brandvarm fisse og så alligevel mærke den kolde is på pikhovedet. Isen smeltede og væden løb ned ad pikken, ned over hans underliv, ned over nosserne og ind mellem ballerne, samtidig med at den anden isklump skiftede fra mund til mund. De flød begge helt væk i deres lidenskab og kneppede løs, mens jeg stod udenfor i sydvest, høretelefoner, regnfrakke og gummistøvler og spillede pik i den øsende regn. I soveværelset lykkedes det dem at få koordineret, at de begge kom i en næsten samtidig orgasme, som jeg på en måde også var deltager i, da min tredje ladning sperm ramte vinduesruden. Sanne blev liggende hen over Knud, mens de kom til sig selv. Så rejste Sanne sig, gik hen og åbnede havedøren i soveværelset og trak mig ind.

Knud så ud som om han havde mødt en marsmand. Sanne gjorde sig til situationens herre og gav mig med skarp stemme ordre til at lægge alt det våde tøj, så vi kunne se den usle vindueslurer. Jeg adlød og stod så der i absolut ingenting, mens Sanne spurgte, om jeg havde stået og spillet pik. Jeg måtte indrømme, at jeg var kommet tre gange, mens jeg havde iagttaget dem. ”Så er det nok forklaringen på, at den ligner en regnorm. Det er sandelig godt, at der har været en mand her, der kunne tilfredsstille mig”, sagde hun. For at ydmyge mig yderligere bad hun mig bukke mig over en stoleryg, så hun kunne give mig en røvfuld. Jeg nød hvert et øjeblik af ydmygelsen over for en fremmed mand, der nu sad og så på min røv og mellem mine ben. Det var noget andet end den selvsikre foredragsholder.

Seancen fik en ende. Jeg fik besked på at hente glas og drinks, og vi satte os – stadig nøgne – ind i stuen. 

Knud fik nu hele sammenhængen at vide. 

Sanne og jeg havde opdaget, at det havde en enorm virkning på min potens at se hende sammen med en anden mand eller kvinde for den sags skyld, og at hun tændte på en gang imellem at få en oplevelse med en anden partner. Ingen af dem havde lyst til at være hinanden utro, så oplevelserne blev altid fælles oplevelser. I dagevis efter et møde som det vi havde haft, kunne jeg få stiv pik bare ved tanken og ved enhver lejlighed kneppe Sanne. 

Jeg tilbød Knud, at han gerne måtte gå under bruseren. Det gjorde han, og han forstod en fin hentydning, så da han var ude af badet, kørte han hjem. Hans rolle var forbi. Sanne og jeg gik ind i sengen, så snart hoveddøren var smækket. Sengen var stadig våd af isterninger, sperm og fissesafter, men det var en ekstra nydelse, at jeg kunne smage på hendes fisse, at der havde været en fremmed i den.

Jeg fik min fjerde udløsning den eftermiddag, og Sanne og jeg var enige om, at alt var forløbet perfekt.

Det kolde gys
I alt: 4.3 ud af 5 - fra i alt 24 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér