BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En au pair på 19 er vel ok at fantasere om...

Hun har efterhånden så hjemlige vaner at hun gør som det passer hende. Det er så forbandet svært ikke at stirre i smug når Lisa trisser rundt i huset, kun iført en t-shirt der er tilpas kort, så hendes små trusser konstant er synlige.

SEX I DAG?

Jeg kunne sidde i timevis og forestille mig hvor smuk en lille glat fisse der gemmer sig under det tynde stykke stof der sidder stramt og dækker hendes lille faste underliv. Bare en enkelt gang få lov at tage fast om de små baller og liste en finger ind og lette trusserne imens fingeren glider langs trussekanten. Lade den nå langt nok ind til at mærke varmen imellem hendes baller, fortsætte helt ned til det glatte mellemkød og tænke på hvor smukke hendes små stramme huller må være. Håbe det kilder tilpas nok til at hun er nødt til at presse underlivet tilbage, så min finger ikke kan undgå at glide op langs den lille varme revne der gemmer sig under de små bomuldstrusser.

Uden nogen berøring kan jeg mærke det sitre i mine bukser, føles som om væskerne pumper rundt i pikken og kun venter på at blive udløst i kaskader. Kan mærke hvordan Lisa nærmest presser underlivet ned og håber på min finger vil forsvinde dybt ind i det lille våde hul mellem hendes bløde lår. Ingen tvivl om at hun enten har leget med sig selv, eller haft en hård og stiv pik helt inde i kroppen. Jeg kan ikke undgå at få hele hånden under trusserne nu, masserer med hele hånden frem og tilbage, indersiden af lårene og op imellem de små baller. Tæt nok til at den ene finger konstant masserer fisseåbningen og hendes stramme hul dybt mellem ballerne.

Tænker på hvordan det må være at se min pik pumpe og dække hendes underliv med tykt hvidt sperm. Svært at bestemme sig om den skulle udløses i hendes krop, eller om det skulle ramme hendes smukke hud. Hun er ikke længere kun fugtig, der løber en klistret saft ud mellem lårene, jeg smører det rundt i underlivet på hende, helt tilbage og gnider det imod hendes røvhul, hver gang kan jeg mærke hvordan det giver et lille spjæt i hendes krop. Hun nærmest masserer mine fingre med underlivet, tigger lydløst om at jeg skal presse dem dybt ind i underlivet på hende og fingerkneppe hende imens safterne vælter ud af hende.

Lille smukke Lisa der begynder at stønne og bevæge sig op og ned over mine fingre, min hånd der er under hendes sjask våde trusser imens jeg masserer hende hårdere og hårdere. Lader min anden hånd glide op under hendes t-shirt, rammer hendes faste ungpigebryster, tænder så meget på hendes glatte hud og brystvorterne der stritter. Kæler for dem og lader hele håndfladen glide ned over den yderste spids af de små hårde brystvorter, tager bagefter fat om brystet der passer perfekt i min hånd, en tilpas håndfuld varmt bryst på liderlige Lisa. Trækker hendes krop tættere tilbage imod mig med hånden på hendes bryst, den anden der stadig masserer det varme og våde underliv, fissen der løber med geleagtige safter og det stramme røvhul jeg konstant masserer med en finger godt klistret ind i pigesaften.

Holder hende konstant fast imod mig, hun gør ikke modstand og ved udmærket at jeg til enhver tid kan trække hendes lille faste krop tilbage imod min. Uden tvivl at hun så gerne vil at jeg bliver ved, kan høre hendes åndedræt der øges og hendes støn der bliver højere og højere, kan det passe at den lille tøs er så liderlig og kun venter på at jeg skal udnytte hendes smukke krop?

At hun vil nyde følelsen af min sperm der enten bliver presset ind i hendes lille fisse, eller tildækker hele underlivet og bagefter bliver smurt dybt ind imellem hendes baller, for til sidst at blive presset ind i det smukkeste lille røvhul..? Uden tvivl!

Kan mærke hendes hånd på mine bukser, masserer min hårde pik der kun venter på at blive sluppet løs i hendes smukke krop. Lille Lisa vil have mig, hendes liderlighed får hende til at opgive og skriger "NU, knep mig for satan, udnyt min lille krop og knep mig synder og sammen indtil din fede sperm fylder mit lille fissehul til det yderste"! Hvad sker der, jeg eksploderer af liderlighed og flår bukserne op, tager hårdt fat om hendes hånd og fører den omkring min stive pik. "Spil min pik Lisa, masser den din liderlige lille tøs, jeg vil se den i din mund inden den skal fylde dine små huller til bristepunktet og til sidst fylde dem med kaskader af tyk sperm". Hun falder på knæ og suger nærmest min tykke pik ind i munden, jeg kunne skyde spermen dybt i hende allerede ved synet af det smukke ansigt der ligger på knæ foran mig med en glatbarberet hård pik mellem læberne. Jeg er nødt til at holde tilbage, tøsen skal mærke mig inde i hendes lille krop og mærke hvordan det er at blive taget af en stor mand med en velvoksen stiv pik.

Jeg tager fat i rottehalerne og trækker hendes hoved tilbage, hun har nærmest dannet vakuum om min pik da den forsvinder ud af hendes mund. Hun rejser sig op, jeg tager fast om ballerne, løfter hende op for at sænke hende ned over min pik der står flot og rank. Nødt til at sænke hende forsigtigt, kan mærke pikhovedet der stille spreder hendes bløde skamlæber og rammer den våde fisseåbning.

"JAAAAAH, pres så din stive pik ind i min fisse, jeg ved hvordan du kigger på mig og tænker hvor stramt og vådt der er derinde, pul mit lille fissehul indtil jeg sprøjter over din pik, imens du igen og igen banker den helt ind imod det inderste, jeg vil føle hvordan det er når den fylder hele mit lille underliv og vide at den til sidst skal tømmes for din varme creme inde i mig".

Hun skriger af liderlighed da jeg trækker hende hårdt ned over min stive mandepik, holder hende nede et par sekunder så hun kan mærke underlivet fyldt med hård manddom.

"Kom så Lisa, nu skal du mærke hvor meget jeg har haft lyst til at gennemkneppe din lille krop og høre dig skrige på mere og mere pik, jeg kan se du vil have mig, bed mig om at pule dig sønder og sammen indtil både fisse og røvhul kramper sammen i orgasmer og det vælter ud af fissen med klistrede pigesafter, du skal fylde min hånd så jeg kan smøre dit ansigt ind i dine egne safter og tungekysse dig bagefter".

"Please ja, få mit underliv til at sprøjte, jeg vil mærke din pik i mit lille røvhul imens du fingerknepper min fisse, jeg ved du vil! slik mit røvhul og smør det med min safter så din store stive pik kan fylde mig, mit lille frække røvhul er klar til dig, BRUG DET!!"

Jeg begraver først en finger i hendes røv imens hun stadig bliver sænket ned over min pik igen og igen. Liderligheden tager over ved tanken om at jeg skal mærke det inderste af hendes lille røvhul, vide at hun vil elske følelsen af mig der banker pikken i bund imens hun ligger på alle fire og skriger af liderlighed. Jeg løfter hende rundt og hun placerer sig villigt med røven strittende i vejret, klar til at jeg skal slikke hende imellem ballerne imens jeg fingerknepper hendes fisse. Bliver ved indtil hun beder mig inderligt om at hamre min pik i røven på hende og kneppe indtil vi begge eksploderer i orgasmer, hun skal vride sin krop og skrige hvor meget hun elsker at få min store pik i røven.

"SKAAAAT, du får mig til at sprøjte med fissesaft, din tunge der leger med mit lille hul og fingrene der konstant knepper mig i fissen. Du skal bruge mine klistrede safter til at smøre mig imellem ballerne, jeg vil mærke dig i mig nu, kom så med den din gamle liderlige gris, pres dig langsomt men bestemt ind i min røv". Hun når sin første orgasme lige inden jeg trækker tungen ud af hendes lille åbning, kan mærke fissecremen sprøjter ud af hende, hold kæft så fræk en lille tøs, jeg må jo bruge hende som en lille kneppedukke der elsker at lege min egen søde spermpige.

"Elsker at høre hvor liderlig du er, jeg holder ikke meget længere og du kommer til at mærke spermen vælte ud i kaskader, hvor vil du mærke den?"

"Træk dig ud i samme sekund du sprøjter, kast mig rundt og tøm den sidste sperm ud over mig, jeg vil mærke det første der løber ud af min røv og resten der rammer min krop og du til sidst sætter dig over min overkrop og presser pikken imod min mund, du skal gnide den rundt i mit ansigt og imod min mund så jeg kan smage safterne fra os begge to, fortæl mig du nyder synet af lille uskyldige mig der ligger gennemkneppet med sperm løbende ud af mit lille varme røvhul imens du tværer de sidste spermrester ud i mit ansigt. Stik en finger tilbage i røven på mig og op til min mund, vil så gerne smage alle de liderlige safter der er væltet ud af vores kroppe."

"Ja lille skat, du skal få det hele og mere til, føler slet ikke min pik har gjort dig fuldt ud tilfreds, der er så meget liderlighed at mærke i dig. Hvis du beder pænt om det, så tager vi hinanden i hånden og går ind til naboerne, ret sikker på at ham og hans gæster vil nyde synet af din nøgne og gennemkneppede pigekrop, og høre dig spørge pænt om de ikke vil tilfredsstille en ung liderlig tøs der hungrer efter spermfyldte pikke".

"Vil du gøre det for mig? vil elske at se flere liderlige blikke der alle er fyldt med tanker om mig og min lille krop. Jeg vil så gerne være deres elskede lille brugsgenstand der nyder tanken om at kunne tilfredsstille dem til enhver tid. Jeg vil være din lille lidertøs resten af livet, du må få lov at bruge mig som du har lyst til"

Udmattet... Men tanken om at se tøsen omringet af liderlige mænd får mig på benene igen, hvor den tanke lige kom fra ved jeg sgu ikke helt, måske fordi jeg ved min kone Camilla ret ofte får pik på hendes arbejde, og at jeg tænder på tanken om hun kommer hjem med spermfyldte trusser. Men nu står jeg her med tømt pik og Lisa på 19, hånd i hånd og klar til at dukke uanmeldt op hos naboen...

Han har afrikanske rødder og jeg kan ikke helt slippe tanken om det passer at de ofte har store pikke. Der holder et par biler i indkørslen så går ud fra han har gæster.

Jeg trækker Lisa med ud på gangen og banker på hos ham, og rigtigt nok, døren bliver åbnet og jeg kan se de første 4 mænd i baggrunden.

Hvad skal der dog ske med den lille liderlige tøs hvis de alle er klar på at tilfredsstille hende? Mener hun det virkelig og kan hun seriøst holde til så meget pik?

Jeg håber sådan de er klar, lad os gå derind og finde ud af det....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.