Jeg havde givet N fripas til at finde en pik, som hun havde lyst til og som hun troede kunne tage hende ”som i gamle dage”... Hun skrev straks til sin tidligere sexpartner...

Min kæreste N og jeg har været sammen i 3 år nu. 3 dejlige år med masser af kærlighed og dejlige stunder. Ikke et ondt ord mellem os.

Gennem al den kærlighed, er en lyst blevet født, lysten til et frækkere sexliv.

Jeg har altid kunnet tilfredsstille min dejlige kæreste sexuelt og sørger altid for at hun får orgasme. Jeg nyder at se hendes øjne lukke sig og hendes mund forme sig til de små skrig hun kommer med, når orgasmen indtager hendes krop.

Det syn har jeg haft en tanke om, at jeg gerne ville se på afstand også.

Hun er en fantastisk partner, i alle henseender, lyttende, nærværende, rolig, smuk og fræk.

Vi har 1 år inde i vores forhold, haft en sex-oplevelse med en ekstra mand i sengen. Det var en dejlig oplevelse for alle 3. Hun lå blindet og afventende imens jeg bød den mand indenfor, som jeg havde fundet på en sexside. Dog kunne han ikke rigtig give hende det sex hun drømte om.

Siden har vores sexliv drejet sig om nærvær og kærlighed. Ind imellem har jeg taget hende hårdt og bestemt, tvunget min store pik ned i halsen på hende, kneppet hende i røven og banket hendes fisse fuld af sperm, og afsluttet med at smække hendes røvbalder helt røde med mine hænder.

Jeg har mærket, at det tænder hende, at manden tager styringen.

Denne historie handler om dengang min kæreste blev taget af en anden mand.

De havde tidligere haft et sexuelt forhold til hinanden. Når hun havde været i byen, tog hun hjem til ham – fik pik og gik igen. De fik aldrig et rigtigt forhold til hinanden, kun sexuelt.

Hun har tænkt på ham lige siden. Gennem mere end 10 år har hun holdt kontakten til ham, for måske en dag at kunne mærke ham igen.

I mellemtiden havde hun en anden kæreste, fik børn og levede et almindeligt liv. Det samme skete for ”ham den anden”.

Da jeg blev kæreste med N, glemte hun ham mere og mere, fordi hun nu igen havde fundet en partner, som kunne give hende det hun havde længtes efter. Hård sex med bløde kys.

Alligevel holdt hun en smule kontakt, mest fordi jeg havde sagt til hende, at det kunne være frækt, hvis vi en dag kunne invitere ham ind i vores seng.

Jeg havde givet N fripas til at finde en pik, som hun havde lyst til og som hun troede kunne tage hende ”som i gamle dage”...

Hun skrev straks til sin tidligere sexpartner M og fortalte ham, at hun savnede at mærke hans frække pik.

Det tændte mig op og slukkede mig på samme tid. Var hun virkelig så ”forelsket” i hans pik og den måde han kunne få hende til at føle?

Jeg fik et jag af jalousi og tænkte, at det skulle stoppe med det samme.

Efter et par dage, hvor jeg havde vendt tankerne inde i mit hoved, fik jeg en fornyet lyst.

Hvis hun virkelig ville have ham og længtes så meget, så skulle scenariet være en smule anderledes.

Hun skulle få sin længe ventede M og hans fantastiske pik, men hun skulle arbejde for det. Hun skulle nemlig kunne ydmyge mig imens.

Jeg bad hende være skrap og afvisende over for mig, sige til mig, at der ingen vej var udenom. Hun skulle KRÆVE hans pik.

I starten var det svært for min kæreste, at skulle ”tilhøre” en anden, men det hjalp lidt, da hun skrev om udfordringen til ham.

Han var straks med på ideen og tog øjeblikkeligt ejerskab over hendes røv. Jeg måtte IKKE røre hendes røv, kun når jeg skulle hjælpe hende med at udvide hullet, så det var klar til deres første møde. Balderne måtte jeg som sådan gerne befamle, men ikke som at de tilhørte mig.

Det tændte mig voldsomt nu. Ingen vej tilbage – jeg var i hans og hendes kontrol. Han gav hende instrukser på snapchat og tændte hende.

De skrev en del om aftenen, efter børn og partnere var i seng. Ja, han har også en partner, så han er ikke partnermateriale og hans kone ved intet.

Aftenen kom, hvor min kæreste N skulle mødes igen med hendes tidligere sexpartner M.

Mødet skulle foregå hos os, da vi har god plads og børnene ikke var hjemme.

Vi sad stille i stuen en fredag aften, efter maden havde vi talt om hverdagsting og havde aftalt at se noget fjernsyn og så gå i seng og måske have sex.

Det så jeg frem til. Jeg tænder meget på min kæreste. Hun er 30 år gammel måler 156 cm vejer ca. 85 kg har håndstore bryster, en ultrafræk røv, en super stram lækker fisse, en fantastisk suttemund, sluttet af med de mest fantastiske blå øjne og langt mørkebrunt hår.

Jeg selv er 43 år gammel, testosteronfyldt kropsbehåring, skæg, skaldet, tatoveret, 193 cm høj, vejer 122 kg. Og har en sprøjteglad pik på 25/20 og en ret så fræk fantasi.

Da udsendelsen i tv var slut, sagde min kæreste, at hun lige ville i bad inden vi skulle ind i seng. Det syntes jeg var en god ide og glædede mig allerede til at se hende nøgen inde i sengen senere.

Jeg blev i sofaen og så lidt mere tv imens jeg ventede på at hun blev færdig i badet.

Da hun kom ind igen, så jeg at hun havde taget sit frække nyindkøbte lingeri på. Selvsiddende strømper, sort corsagelignende overdel, frække trusser, make-up og i hånden holdt hun en cockring.

 

”Tag den her på” sagde hun.

”Hvad skal der ske skat?” sagde jeg.

”M kommer og knepper mig nu og du skal ikke være med..” sagde hun.

Hun så alvorlig ud imens jeg kæmpede med at få min cockring på.

”Jeg bruger mit fripas nu, fordi jeg ikke kan vente længere på hans fantastiske pik. Han skal få lov til at kneppe mig i alle huller og du kan ikke gøre en skid ved det” sagde hun.

Da jeg havde fået min cockring på, så gik hun.

Jeg sad nu der, med hjerteslag i halsen og følte mig sat på plads. Min pik dunkede af lyst og var allerede våd.

Så så jeg nogle lyskegler udenfor og vidste, at hun ikke bare legede med mig. Hun havde tænkt sig at gennemføre dette.

Jeg kiggede ud og så M gå op til huset. Jeg havde aldrig set ham før, så jeg var ret spændt. Han så ud til at have samme positur som mig og ud fra min kærestes beskrivelser, så var hans udstyr i orden.

Jeg hørte døren smække og derefter straks hvad der lød som et slag. Startede han med at slå hende i røven? Jeg hørte en hvin fra N, som bekræftede min mistanke. Hun tilhørte ham allerede.

Tiden gik imens jeg sad i sofaen med stiv dunkende pik og ventede på at de skulle blive færdige, så jeg kunne få min kæreste tilbage – brugt.

Pludselig tikkede en besked ind på min telefon. Det var 3 billeder.

På det første billede sad min kæreste på knæ med hans pik i munden imens hun kiggede kælent og sultent op på ham.

Det andet billede viste hans pik i hendes meget våde fisse.

Det tredje billede sad hun på alle 4 med røven strittende godt bagud med spredte balder og hans pik ved åbningen af hendes røv.

Derefter kom der en tekstbesked.

”Kom herind NU og se hvordan en rigtig mand tager en tøs i røven..” Hilsen M

Jeg rejste mig straks og gik til soveværelset. Da jeg kom ind, fik jeg besked på at sætte mig på en skammel og kigge helt tæt på hendes røv. Hvis jeg rørte ved hende eller mig selv, så blev jeg smidt ud igen.

Jeg gjorde som han sagde imens jeg kiggede min kæreste i øjnene. Hendes øjne sagde ”Det er ok skat”, samtidig med at de sagde ”Kig nu efter lille mand, M er SÅ fantastisk..”.

Så tog M fat om hendes hofter imens hun styrede hans store stive pik op i røven. Den gik i bund med det samme og han kneppede hende hårdt med det samme. Hun klynkede og peb, men han kneppede bare videre i hendes røv.

Hun forsvandt i ekstase og skreg hans navn flere gange, imens hendes orgasme kom tættere på.

Han fortalte hende hvor meget han havde savnet hendes huller og specielt hendes røv. Hun kiggede stift på mig imens jeg sad der med stiv pik på taburetten, det lignede at hun smilte kort inden hun lukkede sine øjne for at give sig hen til den længe ventede orgasme, som KUN M kunne give hende.

Hun skreg sin orgasme ud samtidig med at M sprøjtede sin varme sperm op i hendes røv. Han trak sig ud og beordrede hende til at lægge sig fladt ned på maven og stramme balderne. Han skubbede mig væk imens han gjorde klar til af smække hendes røv.

Han tog et læderbælte frem og piskede hendes røv 5 gange, så det gav store røde striber.

”De holder nok nogle dage, så kan I tænke på mig hver gang I ser mærkerne på røven” sagde han.

Derefter tørrede han sin pik af i mit ansigt, stak den i munden på N og bollede hende lidt i kæften, inden han bøjede sig ned for at kysse hende farvel.

Han tog tøj på og gik.

Jeg så nu, at min kæreste lå med tårer i øjnene og ømmede sig ret meget.

Jeg spurgte om hun havde nydt det..

”Stop det der lille mand, kys mine balder og slik så min røv ren” sagde hun. ”Javel” sagde jeg og gik i gang med at kærtegne hendes varme og røde balder.

Min tunge vandrede stille ned til hendes hul og hun satte sig nu op, så jeg bedre kunne slikke og sutte hendes røv ren for M ́s sperm.

Efter jeg havde slikket et stykke tid, vendte hun sig om og sagde, at jeg skulle spille min pik og sperme på hendes fisse.

Imens jeg sad mellem hendes ben og spillede pik, fortalte hun mig om hvor meget hun havde nydt M ́s rigtige pik og at hun gerne ville kneppes igen af ham.

Jeg kom hurtigt af at høre hendes fortælling om den perfekte pik hun lige havde haft i alle huller.

Jeg sprøjtede kraftigt ud over hendes fisse og mave.

Hun beordrede mig til at slikke op og derefter gå i bad med hende, så jeg kunne vaske hende ren igen.

Efter badet gik vi i stuen og snakkede længe om vores dejlige fælles oplevelse og min pik rejste sig hver gang hun nævnte hans navn og hvor dejligt det havde været.

”Bare vent skat, dette er kun begyndelsen. M ejer mig nu og du skal forvente, at han kræver mig snart igen – alene. I mellemtiden er det tilladt at spille pik, men sex har jeg kun med M. Du får mig tilbage igen, når han har kneppet mig færdig 1 sidste gang”... Sagde hun og lukkede øjnene imens hun lagde sig ned på sofaen og onanerede foran mig imens hun smilende tænkte på M ́s pik.

AlphaCuckold

 

Min Hotwife fik pik af sin ex
I alt: 4.8 ud af 5 - fra i alt 17 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér