BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Så mange gange jeg har forestillet mig hende kæle for mig, imens jeg ligger med pikken i hånden. Stiv og fyldt med varm sperm der stille og roligt løber til, for til sidst at sprøjte ud over min mave, til tider med så meget kraft at det rammer mit ansigt.

Tænke på hvordan mor ville overraske mig, fortælle hvordan hun har stået i døren og onaneret, ved tanken om min hårde pik, og hvor forkert det ville være at røre ved den. Hende der ville spørge om hun ikke må smage og slikke mig ren for den klistrede sperm der er væltet ud over mig selv.
"Søde skat, bliv liggende imens jeg slikker din varme sæd af kroppen", tænker ikke over at det er lidt forkert, men det sitrer i hele kroppen når jeg mærker hendes varme mund omkring min slimede pik. Vil den overhovedet falde til ro igen...? Ikke så længe hun bevæger ansigtet op ad min krop og slikker spermen i sig, mærke hendes hånd tage om min nu rene pik.

Erfarent masserer hun den op og ned, kommer op og kysser mit ansigt, for til sidst at tungekysse mig og lader mig smage spermen der løber stille ud af hendes mund.
"Du er stiv igen min skat, ku du tænke dig at presse den ind i mors varme fisse? Den er blevet helt varm og klistret imens jeg har set dig røre din store pik. Smag på mine fingre" Hun stikker dem i munden på mig, så sød en smag, klistret og en smule varme. "Ja mor, har sådan tænkt på dit lille hul, har kigget igennem nøglehullet og set hvor fin og glat du gør den ude på badeværelset."
"Nu sænker jeg mig ned over den, du skal indenfor i mit varme hul, og mærke slimen der smører din store pik, så den kan komme helt ind i mors krop". "Jaaaa, der virkelig varmt og klistret derinde, det føles bedre end at have den i min hånd, blødt men stramt, vådt og lidt tyk saft der løber ud af dig og ned langs mit hårde skaft". Hun spørger om jeg vil prøve at sprøjte spermen inde i hende, helt ind i hendes underliv så det til sidst løber ud mellem hendes spredte skamlæber og ned over mine boller. "Kom min skat, jeg ka mærke du er hård og hvordan spermen allerede har fyldt din pik, jeg vil så gerne mærke den pumper ud inde i mig, få lov at stikke mine fingre helt ind og mærke det flyder rundt i mig, trække dem ud og smage på vores safter der er blevet blandet sammen".
NU, det sitrer i min hårde pik, dybt inde i mors varme hul, og jeg kan mærke hendes underliv bliver fyldt med spermen der pumper ud i hende. Har lyst til at blive derinde, føles så skønt med hendes fisse der nærmest suger min pik indenfor, spermen der løber lidt ud imens jeg holder hende om ballerne og trækker hende ned så hun ikke kan flytte sig.
"Rolig min skat, du må gerne blive indenfor i mit lille hul, ka mærke din varme sperm har fyldt mig". Hun stikker to fingre ned mellem hendes lår, gnider dem i spermen der er løbet ud af hende, op til hendes mund for at slikke dem rene... Hun kysser mig igen, det smager helt specielt, vores kropsvæsker der er blevet blandet inde i mors underliv. Hun ligger sig helt ned over mig, vi lukker øjnene, og jeg ka mærke min klistrede pik glide ud af hende, det sidste sperm der løber ud af fissen, varmt og klistret.
"Tror det er tid til at sove, jeg så din far og søster falde i søvn inden jeg kom herind", hvad mener hun mon???.....

Altid dejligt at falde i søvn til den fantasi, og det bliver ved det, godnat...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.