BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

For f...., se Lise i restauranten gå og servere, altid med en stram nederdel så hun er sikker på at drikkepengene er gode. Svært ikke at få stiv pik når blikket falder på den alt for perfekte røv, og tanken om at presse pikken langt op i hende. Godt klar over jeg ikke er den eneste der tænker på det, og vi allesammen går nok og drømmer lidt om at få lov til at pumpe sperm langt ind i hendes smukke underliv, nederdelen op, de små trusser til side og skiftevis kneppe hendes røv og fisse, for endelig at sprøjte hele hendes smukke krop til med tyk varm sperm.

Måske jeg skal prøve viagra for hurtigt at være klar igen... Aner ikke hvilket vådt og varmt hul i hende jeg skulle tømme mine store boller i først. Starter med at oversprøjte hendes ansigt og kneppe hende igen uden at tørre det af, anden gang fissen, den må være smuk og fin, glatbarberet og stadig stram. Vil så gerne kneppe hende hårdt imens jeg løfter hendes underliv og holder om hendes hofter, trække hende til mig imens jeg selv bevæger kroppen frem imod hende med min stive pik dybt inde i hende. Løfte hende op og sætte hende på min pik med ryggen til mig, se den forsvinde ind i hende igen, høre hende skrige på mere pik

SEX I DAG?

"Knep mig så og giv mig din tykke sperm, sprøjt hele min fisse til indeni og se det løbe ud imellem skamlæberne bagefter og ned over din pik, så skal du se mit allerede spermfyldte ansigt imellem dine ben og se mig tage hele din pik i munden og sluge din sæd". Hun bevæger sig op og ned af min stive pik så jeg kan se den forsvinde ind i hende igen og igen, hun stønner pludeslig,"vil du ikke godt stikke en finger imellem mine baller og ind i røven på mig, du skal gøre mig klar til at få pik i røven bagefter". Lækkert...

Hun tager min hånd op til ansigtet og smørrer den til med spermen fra hendes ansigt, "pres den så i røven på mig, vil så gerne have fyldt begge huller og snart mærke dig pumpe safterne ind i mig". Jeg kan ikke holde til mere, NU....; kaskader af sperm vælter ud i kroppen på hende, voldsomt så meget jeg stadig har i mig, det løber allerede ud af hende og ned langs min pik, fortsætter med at kneppe imens spermen løber ud af hende, jeg skal snart se hvordan hun slikker mig ren for blandingen af hendes egen saft og min varme sæd der kommer helt inde fra hendes krop. Hun rejser sig op så min finger glider ud af hendes lille stramme røvhul og pikken slipper hendes fisse, lige der kommer der et sprøjt ud af hende med sperm, "det føles så dejligt når spermen løber ud af mig og jeg kan mærke du har fyldt mig helt indvendigt". "Slap bare helt af imens jeg ligger ansigtet imellem dine ben og slikker din pik, hvis du har lyst kan jeg også lege lidt med dit røvhul og finde dit g-punkt." "Det må du gerne" siger jeg og lukker øjnene; jeg kan mærke hendes ene finger trænger op i mig, og hun ligger ansigtet imod min pik. Hun gnider den rundt i ansigtet og jeg er simpelthen nødt til at åbne øjnene og se hvordan hun nyder min tykke hvide saft, skiftevis tørrer hun det af i ansigtet og slikker lidt af for at smage på det. Fuck; hun fandt mit punkt nu, min pik falder ikke til ro nu, hendes ene hånd har fast om den imens den anden masserer mig indvendig, glansen er lige indenfor hendes læber og hun suger den nærmest fast.

"Jeg kan altså ikke vente mere, savner sådan at få en lang tyk pik i røven, sådan helt derind hvor det  presser imod alt andet i mit underliv." "Gerne, vend dig om på alle fire, så hælder jeg olien ud imellem dine små fine baller og masserer det ind i røvhullet på dig." Hun stønner ret højt da min finger masserer olien indenfor, trækker den ud og lader min pik tage over. Hold k... hun er stram, hendes lille røv suger min pik indenfor, og vildt hvor dejligt varmt det føles. Kan mærke det pumper i min pik, så jeg lader den blive lidt inde i hende, "knep mig så søde, du skal gøre mig helt færdig nu og give mig en stor afslutning dybt inde i min røv, vil så gerne mærke når det vælter ud af dig og presser derinde, du skal fylde mig helt op med saft og lade mig vide hvor dejligt der er inde i røven på mig." Jeg løfter hele hendes krop så hun kun ligger på albuerne og med hovedet i madrassen, støder hele mit underliv ind mellem hendes ben, ser min pik forsvinde op i hende imens jeg holder om hendes lår og spreder dem alt hvad jeg kan.

"Nu skat, mærk hvordan min pik vokser til det absolutte maksimum, nu får du det sidste jeg har i mig, du skal nok få det i røven." "JAAAA, kom med det fyld mit sidste hul med tyk sperm, du skal klistre mig til indvendig. stik dine fingre i fissen på mig og knep mig, få mig til at sprøjte imens du tømmer pikken i mig." Jeg presser tre fingre i hende og knepper begge huller nu, og pludselig trækker hun en rød DILDO frem under dynen, fører den ene hånd med dildoen ned mellem benene på mig og presser den i røven på mig, ind og ud så hun rammer mit punkt. NU, fingrene i hendes fisse, pikken i røvhullet og med en dildo i min røv... Spermen vælter ud inde i hendes lille røv, safterne sprøjter ud af fissen på hende og vi begge råber nærmest i munden på hinanden!!! Fuck,,, hun trækker dildoen ud og vi vælter om på siden imens jeg har trukket hende helt ind til mig, holder pikken og fingrene indenfor, så dejligt vådt og varmt i hendes krop, fedtede fingre af alt hendes saft og følelsen af min pik der stadig er inde i røven på hende sammen med min sidste tykke sperm.

Trækker det hele ud på en gang og hun giver et sidste liderligt støn," min bedste orgasme stønner vi i munden på hinanden." "Jeg kan slet ikke holde din sperm i røven, hold din pik så tæt at det løber ud af mit røvhul og direkte på din pik, så kommer jeg og slikker dig ren." Hun kravler tilbage så jeg ligger med ansigtet presset imod hendes underliv, jeg kan mærke hendes ansigt ved mit, og hendes tunge der bevæger sig over det hele dernede. "Vil du ikke også slikke mig ren imellem benene" spørger hun. Og selvfølgelig vil jeg det.

Udmattede af liderlighed lukker vi begge øjnene med ansigtet imod hinandens våde underliv, det må være en samhørighed af liderlighed og trang til orgasme vi lige oplevede...  Det er sådan jeg tænker om Lise når vi er på arbejde, og måske derfor jeg konstant går rundt med stiv pik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.