BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Så må vi ikke glemme hyggen, siger Bo, der bliver hentet drikkevarer. Lea får stukket en mystisk øl i hånden, der bliver sagt skål, vi bunder. De bunder alle, undtagen Lea, da du er amatøren må du få to forsøg mere. Lea nåede det lige i andet forsøg, den var så stærk, at den ikke smagte godt.

Så trunte tøs, så vil vi gerne have noget mere fisse. Noway siger Lea. Så laver vi det da bare om til en selvbetjenings forretning. Bo tager fat i hende, kysser hende, hun vrider hovedet væk. Ok, siger Bo, du skal nok lære det, tager hende i håret og tvinger hende ned på knæ. Slik min pik, siger han, Lea ryster på hovedet, den er ikke ren, siger hun. Så får hun en lussing, hvis du bliver ved med at protestere over alt vi beder dig om, bliver det meget værre for dig, siger Bo. Åben munden og sut min pik ren, Lea tør ikke andet. Ole er begyndt at fingerkneppe hendes fisse. Lea spytter pikken ud af munden og siger, at Ole skal stoppe, hun er øm i fissen. Smæk, siger det i røven på hende, hold kæft og sut, vi skal nok bestemme hvornår du er øm, Lea må så sutte videre. Ole har, mens han fingerknepper hende, fået sin tommel op i røven på Lea, hun protesterer mens hun sutter, men der er ikke noget at gøre. Hendes sidste forsvarsværker er smadret, hun er nu en kuet person, som de kan gøre ved hvad der passer dem, den stærke kvinde er knækket.

SEX I DAG?

Rejs dig, siger Bo. Lea rejser sig op. Bo lægger sig på ryggen, sæt dig på min pik, siger han. Lea sætter sig, uden protest på hans pik, den glider helt i bund, hun er meget våd og øm. Hun rider ham i lang tid. Så begynder Ole at røre hendes røvhul, hun protesterer lidt, det belønnes med 4 hårde klap på hendes balder, så ophører protesterne, hun tør ikke protestere mere. Ole smører noger i hendes røvhul, og begynder at køre 1 finger op i hende, derefter 2 fingre og til sidst 3 fingre. Ole røvknepper hende i lang tid med fingrene. Han trækker så fingrene ud og prøver at få sin pik op i røven på hende, Lea prøver at undgå pikken, men pludselig slår Bo hende3-4 gange meget hårdt over patterne, så overgiver Lea sig.

Ole får hovedet af sin pik forbi ringmuskelen, Lea skriger at han skal tage den ud, men tier, da Bo ved rører hendes bryster. Ole ligger stille et øjeblik, så Lea kan vænne sig til den. Så presser han pikken langt op i hende, mens hun skriger. Han ligger derefter stille med pikken i bund i hende i et par minutter, så hun kan vænne sig til størrelsen.

Jens stikker sin pik i munden på Lea. De begynder at kneppe hende i alle huller. Pludselig sker der noget med Lea, hun begynder at samarbejde, stønner helt vildt og nyder behandlingen, de knepper hende i lang tid, Lea er helt oppe at køre, hun giver helt los, hun stønner og pruster mens de gennemknepper hende. Jens holder hendes hoved mens han mundknepper hende, pludselig svulmer hans pik, han skyder en ordentlig ladning af i hendes mund, Lea prøver at spytte pikken ud, men Jens holder fast, så hun må sluge det hele, for ikke, at blive kvalt, Lea finder så ud af at det ikke smager så grimt, en underlig, men ikke grim, smag. Da Jens har trukket sig ud begynder de to andre at grov kneppe hende, Lea kommer helt op i det røde felt, hun hyler og skriger af nydelse og kommer igen i en heftig orgasme og skvatter helt sammen, mens Bo og Ole fortsætter med at kneppe hende. Ole kommer med et brøl i røven på hende, spuler spermen langt op i røven på hende.

Da Ole flytter sig, går Lea i gang med at give Bo en ridetur, han har aldrig prøvet det så vildt før, hun hopper og danser på hans pik. Lea er helt uden for rækkevidde, hun tænker kun på at få pik. Hun rider ham så hårdt, at han pludselig ikke kan holde igen, han sprøjter op i hende. Bo rejser sig op, tager Lea i håret og stikker sin pik ind i munden på hende, sut den så ren, Lea adlyder og slikker den helt ren.

Jens er igen klar, han vælter Lea om på ryggen og borer pikken op i hende, de knepper i meget længe og hidsigt, selvom Lea kommer flere gange, bliver Jens bare ved med at kneppe hende. Til sidst kan Lea næsten ikke mærke ham, så brugt er hun, fuldstændig følelsesløs i fissen, nu er hun bare helt færdig. Jens tømmer sig i hende, det er så det sprøjter. Han kravler så op, og får rengjort pikken i Lea´s mund.

Ole har været ude at vaske pikken, går hen til Lea, hiver hende op på knæ og stikker pikken ind i munden på hende. Han mundpuler hende, sommetider har han den helt nede i halsen på hende. Pludselig presser han pikken helt ned i halsen og tømmer sig i hende, han kommer med en stor ladning, bliver bare ved med at pumpe sperm i hendes hals, Lea er ved at blive kvalt, i sidste øjeblik tager han pikken ud af hendes mund, og hun gisper helt vildt efter vejret.

Lea ligger helt slap på gulvet, hun er totalt færdig. Bo trækker hende op på knæ og stikker sin pik ind i hendes mund, sut, siger han, Lea sutter næsten uden at vide hvad hun laver, kun reflekser. Jens kommer bagved hende og vil stikke pikken op i hendes fisse, Lea protesterer, siger at den ikke kan klare mere, intet problem, siger Jens, så pløjer han pikken helt i bund i hendes røv. Lea skriger, får en lussing og fortsætter så med at sutte. Ole begynder at slå hendes patter så de flyver rundt, efter lidt tid er de højrøde og følelsesløse. Efter lang tids voldknep kommer Bo i munden på hende, samtidig kommer Jens i hendes røv. Lea ligger på hænder og knæ på gulvet, spermen løber ud af hendes mund, fisse og røv. Da de 3 har sundet sig lidt kommer de hen til Lea, hun får nu besked på at sutte og spille den af på dem. Lea må arbejde længe med dem før de kommer. Da det sker, sprøjter de deres sperm ud over hendes ansigt og krop, det sejler ned ad hende.

Lea klapper derefter totalt sammen, vælter og lægger sig sammenkrøllet på gulvet, hun er fuldstændig ødelagt.

Kom, siger Bo til de 2 andre, vi skrider. Den sure fisse er ikke til mere, gamle kællinger kan ikke holde til noget.

Efter ca en time får Lea samlet sig sammen til, at kravle ud på toilettet, hun kommer ind under bruseren og får tændt for vandet. Efter ca fem minutter kan hun rejse sig. Hun tager et meget varmt brusebad og vasker sig meget grundigt over hele kroppen.

Da hun har sundet sig, finder hun sit tøj og tager det på, hun vakler derefter ned mod campingpladsen. Hun må holde mange pauser undervejs, hendes krop er fuldstændig ødelagt og hun kan næster ikke samle sine ben, et andet problem er, at det gør ondt at sidde ned, så hun må stå op og hvile sig.

Da hun kommer hjem til campingvognen, er de andre vågnet, de spørger hvor hun har været de sidste mange timer. Lea fortæller at hun var gået en lang tur, men hun farede vild, så det tog lang tid for hende at finde tilbage. Lars fortæller så, at de har været meget nervøse for hende, de har været ude og lede efter hende. Lige efter hun var gået var campingchefen kommet forbi. Han sagde, at han var ked af, at han havde glemt at fortælle dem, at politiet havde kontaktet ham. Politiet sagde, at de havde mistanke til, at tre meget kriminelle psykopater, som var flygtet fra et fængsel, måske gemte sig i et sommerhus. De var livsfarlige at komme i nærheden af.

Lea smilede, jamen jeg er jo her hos jer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.