Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lea er direktionssekretær i stort internationalt firma. Hun er 41 år gammel, på jobbet meget sød og meget smilende, hun vejer ca 65 kg er 165 høj. Hun har en rigtig flot krop, lille fræk numse og nogle rimelig store bryster. Mænd i alle aldre nyder, at kikke på hende. Privat er det anderledes, der kan hun være det, man kalder en rigtig højrøvet bitch, uudholdelig, temperamentsfuld, modbydelig, led og hun regner ikke andre og deres meninger for noget. Hun er gift med Lars, en stor godmodig bamse på 185, han vejer 110 kg uden der er ret meget fedt på kroppen.

Lars er ikke i tvivl om, hvem der har bukserne på (det er ikke ham), men han forguder hende. Det seksuelle er på nulpunktet, Lea gider næsten aldrig, måske 4-5 gange om året, i mørke, for nedrullede gardiner, pilleri eller få gange i missionær stilling.

SEX I DAG?

De har kun en meget lille omgangskreds pga Lea´s temperament.

I påsken tager de sammen med nogle af deres få venner, Lene og John, på camping, ved ankomsten til pladsen bliver de budt velkommen af lejrchefen, de får valget mellem at ligge tæt sammen med nogle fastlæggere, eller lægge sig i den fjerneste ende af pladsen, helt for dem selv. De vælger at komme så langt væk, fra de andre, som muligt. Da de kommer ned hvor de skal være, er der helt tomt, bortset fra et par hytter der ser ubeboede ud.

De får stillet op og pakket deres ting ud. Om aftenen griller de en oksemørbrad, og får noget rigtig lækker vin til maden. Humøret er lidt løftet, der er en god stemning. Kun Lea holder sig som sædvanlig tilbage.

Dagen efter har de bestemt, at de vil holde en påskefrokost. Der kommer en masse mad på bordet, sild, lune retter og pålæg, selvfølgelig er der også masser af øl og snaps. Som middagen skrider frem, bliver stemningen højere og højere, der skåles og grines. Kun Lea holder sig igen tilbage, nipper kun til sin øl og snaps. Hun syntes efterhånden at de andre bliver dummere og dummere at høre på, men siger intet.

Efter et par timer er de 3 andre efterhånden blevet så fulde, at de næsten ikke kan stå på benene, så de går lidt efter lidt ind for at sove rusen ud. Lea er så alene tilbage, hun rydder lidt op. Da hun er færdig, kan hun ikke holde ud at høre på deres snorken, så hun beslutter sig til, at gå sig en tur.

Hun går ud af campingpladsen. I nærheden er der et sommerhus område som hun går ind i. Da hun har gået lidt, skal hun tisse. Hun må finde et sted hvor hun ikke kan ses. Hun ser et sommerhus, der ikke ser ud til at være beboet, med meget buskads, hvor hun kan sidde ugenert. Da hun er færdig, står der pludselig tre fyre og kikker på hende. Den ene, et stort brød, spørger hvad hun laver. Lea siger at, de må undskylde, men hun var trængende, og skynder sig at trække trusserne op og få rettet kjolen. Den store syntes det er noget svineri, at hun bare går ind i hans have og pisser, hvad har hun tænkt på. Lea siger så igen undskyld, det skal ikke ske oftere. Den store kommer nærmere og kikker på hende, du kommer med mig, siger han. Hvorfor, spørger Lea. Du må betale for det svineri, siger han. I mellemtiden har de to andre bevæget sig hen på siden af hende. Så farer Lea op, jeg har sgu sagt undskyld, hvad bilder i jer ind, siger hun. Snak ordentligt, siger den store. Lea siger at, han skal fandeme ikke bestemme hvordan hun snakker, de kan bare skrubbe af, sådan nogle social bumser. Ok, siger fyren, det er på den måde du vil have det, du bestemmer selv. De tager fat i hende og trækker hende over mod sommerhuset, Lea skriger op, men får lige med det samme en stor lussing, så hun klapper i og er helt chokeret, sådan er der aldrig nogen, der havde behandlet hende før.

Da de kommer ind i huset holder de to hendes arme, mens den store stiller sig foran hende. Nå, siger han, vi må hellere præsenterer os, jeg hedder Bo, de to andre er Jens og Ole, hvad hedder du så? Jeg hedder Lea, snøfter hun, må jeg ikke nok få lov til at gå nu? Ikke på vilkår, du har overpisset min grund, så du må bøde for det. Så farer Lea op igen, hun råber og skrige ad dem siger, at de er nogle dumme svin og perverse stoddere, de skal bare lade hende gå, hvad helvede har de gang i? Bo smiler, det er en rigtig lille hidsigprop vi har fået fat i, siger han. De andre griner, det skal nok blive sjovt. Så bliver Lea nervøs, kommer til at se, at henne ved terrassedøren ligger der glasskår, så hun kan regne ud, at det er ubudne gæster der er i sommerhuset. Lea begynder at græde, det er en situation hun ikke ved hvordan, hun skal komme ud af, disse mennesker har hun ikke kontrol over.

Smid blusen, siger Bo. Lea glor forvirret på ham og står helt stiv. Kan du ikke høre, siger han. Det vil jeg ikke, siger Lea. Så må vi hjælpe dig, siger Bo, han går tæt på hende for at trække op i hendes bluse. Så går Lea amok, vil slå ud efter ham, men de to holder hendes arme, sparker efter ham, men rammer ved siden af, hun råber og skriger. Bo går lidt væk, men kommer tilbage med et tørklæde med knude på, går om bag hende, stikker knuden i munden på hende og binder tørklædet bag hendes hoved.

Så kan vi måske få lidt fred, siger han. Han tager bagfra om hende bryster og begynder at kramme dem. Lea vrider sig og kommer med mærkelige lyde. Det hjælper ikke noget, siger Bo, vi har fat i den lange ende, det vil være mere behageligt for os alle, hvis du slapper af. Bo hiver blusen op og fisker hendes bryster ud af hendes bh. Han krammer og ælter hendes bryster, niver i hendes vorter, så hun vrider sig. Nå, siger han, det kan du godt lide. Lea ryster over det hele, hun er sindssyg bange for, hvad der skal ske. Du har nogle dejlige patter, siger Bo, de er skønne at masserer. Lea vrider sig for at komme væk, men de holder for fast. Så begynder Bo at gnide sig op ad hendes numse, hans hænder glider ned over hendes mave, ud på hendes hofter og trykker hende ind mod hans underliv. Hans hænder bevæger sig ned og får fat i hendes kjolekant, han kører fingrene op langs hendes lår på forsiden og får trukket kjolen op til trussekanten. Hans fingre kører langs lysken, som han kærtegner. Lea står helt stille, det er en mærkelig fornemmelse hun har. Jens og Ole er begyndt at kramme hendes bryster mens de holder hende. Pludselig flår Lea sig fri af dem, Bo når lige at holde fast i hende, så hun ikke kan slippe væk. Hurtigt får de fanget hendes arme igen. De bøjer hende forover, hvorefter hun får 5-6 store klap i numsen, de svier, så Lea får tårer i øjnene. Bo hiver hendes trusser af og begynder at nulre hendes fisse. Jens og Ole holder hende mens de krammer hendes bryster, de tager så hårdt fat, at hun stønner af smerte. Bo prøver, at stikker et par fingre op i hendes fisse, Lea klemmer lårene fast sammen så Bo ikke kan komme ind mellem hendes ben, det resulterer i at hun får 3-4 hårde slag i røven og skiller benene, så får Bo fingrene ind. Hvad satan, siger han, hun er sgu så våd, at hun sejler i fissen. Lea kan mærke skamrødmen brede sig i sit ansigt, kan det være rigtigt, at hun tænder på dominans. De bliver ved med at bearbejde hendes krop, Lea kan mærke at det får hende op på mærkerne og hun ryster over hele kroppen, safterne sejler ned ad hendes lår, mens hun kæmper imod sine lyster.

De tager tørklædet ud af hendes mund og smider hende på ryggen, på et bord, de begynder at rager videre på hendes krop, gnubber hendes klit, så hun stønner. Ole tager hånden ned under hendes numse og begynder at lege med hendes bageste hul. Lea vil vride sig væk fra hånden, hurtigt bliver hendes ben vippet op og hun får nogle store slag i røven. Ned med benene igen, Ole fortsætter med fingeren. Jens krammer hendes bryster, pludselig niver han hårdt i hendes vorter, da hun vrider sig får Ole en finger op i hendes røv. Lea skriger og vrider sig, men der er intet hun kan gøre, hun er den lille (modbydelig fornemmelse for hende, den altid dominerende). Pludselig begynder Bo at slikke hende i fissen, det har hun aldrig villet, så hun smækker sine ben hårdt sammen, 3 hårde slag på hendes lår, så var benene skilt igen og Bo kunne fortsætte. I mellemtiden havde Ole fået lusket en finger mere op i røven på hende, han kørte nu fingrene stille og roligt ud og ind, Lea syntes egentlig, at det ikke var så slemt som hun havde frygtet. Lea begyndte at mærke en underlig fornemmelse igen, hvad sker der med hende, hun fatter det ikke,

Nu skal du have pik, siger Bo. Lea skriger op, hun vil ikke. Jens og Ole skiller hendes ben, mens de holder hende nede. Bo stikker sin pik ind i fissen på hende, pikken er meget større end Lars´s, den fylder hende helt ud. Den er kun kommet et meget lille stykke ind, det føles som om den møder modstand, Lea er utrolig snæver, hun har kun meget sjældent gennemført et rigtigt samleje med Lars, som regel har hun spillet den af på ham. Så maser Bo pikken længere ind og kommer et lille stykke længere op i hende, mens Lea skriger at han skal stoppe, Bo griner til hende og siger, at det er den bedste og mest stramme fisse han nogensinde har været oppe i, så maser han pikken i bund, Lea råber og skriger at han skal stoppe. Bo begynder at køre pikken ud og ind i hende, Ole og Jens står og maser og krammer hendes bryster. Ole stikker igen sin hånd ind under Lea og begynder at lege med hendes bageste hul, han stikker en finger ind i hende. Lea´s skrig begynder at ændre karakter, hun begynder at stønne og gispe. Pludselig ryster hun over hele kroppen og skriger, hun bliver helt stiv over det hele. Hendes første orgasme, hendes safter sprøjter ud af hende.

Jens prøver at stikke sin pik ind i munden på hende, Lea bider tænderne sammen, Jens klemmer hendes brystvorter så hårdt, at hun skriger. Hvis du ikke åbner munden, klemmer jeg igen, siger Jens, og hvis du bider, flår jeg dine pattevorter af. Så åbner Lea munden, Jens stikker sin pik ind og begynder at køre den frem og tilbage i hendes mund. Lea får bræk fornemmelser, hun har aldrig haft en pik i munden før, mundvandet løber ned ad hendes ansigt og blander sig med hendes tårer, Bo fortsætter samtidig med at kneppe hende. Ole har nu fået arbejdet 3 fingre op i Lea, og røvknepper hende med fingrene, han kan tydelig mærke Bo´s pik gennem den tynde væg. Pludselig skriger Lea som en sindssyg, hun har fået en mega orgasme, hendes krop sitrer og vrider sig. Hun besvimer og er væk i flere minutter.

Da hun vågner, ligger hun stadig på bordet, de tre står og kikker på hende. Hvad skete der, spørger hun. Du fik vist en orgasme, siger Bo. Men bliv du nu liggende og slapper af lidt. Må jeg ikke nok gå nu, spurgte Lea. Nej, vi er ikke færdige med dig, lød svaret.

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.