Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde fået kontakt med denne kvinde på nettet, og vi havde aftalt, at spille et rollespil IRL, hvor hun var den krævende chef, og jeg hendes pligtopfyldende sekretær.

Jeg er selv en pæn mand på 31 fra Kbh, 183, slank, korthåret, mellemblondt med blå øjne og ganske pænt udrustet. Så efter de indledende samtaler på chatten, hvor vi havde aftalt vores spilleregler og belyst vores grænser, så havde vi aftalt at mødes hos hende og udleve rollespillet.

SEX I DAG?

Jeg mødte op på hendes kontor sidst på eftermiddagen som aftalt. Hun er 45 år, gift, og salgschef i et mindre firma. De andre medarbejdere var gået hjem, og der var kun os to i firmaet. Hun tog imod mig i døren, en pæn kvinde, høj, slank, langt mørkt hår, der var samlet bagi, høje hæle, en kort nederdel, selvsiddende strømper og en jakke, hvor man tydeligt kunne se hendes smukke kavalergang.

Jeg fik lige en hurtig rundvisning i huset og fik så tildelt mit skrivebord. Jeg satte mig ned og begyndte at kigge på nogle papirer. Kort tid efter kaldte hun mig ind, og bad mig komme ind med kaffen. Jeg fiksede en kop kaffe til hende og gik ind til hende. Jeg afleverede kaffen til hende, og spurgte om der var andet, jeg kunne gøre for chefen, og hun svarede, at hun havde haft en rimelig anstrengende dag, så hun kunne godt bruge lidt massage på skuldrene. Jeg gik tæt forbi hende, og hun lod sin hånd med de lange røde negle glide hen over min begyndende bule i bukserne, og hun smilede til mig. Jeg stillede mig bag hende og begyndte at massere hendes spændte skuldre. Lod fingrene glide hen over hendes skulder- og nakkemuskler. Hun ømmede sig lidt og satte sig tilbage med lukkede øjne. Jeg fortsatte og kunne mærke, at hun løsnede op lidt efter lidt, så da jeg mente, det var ved at være godt, lod jeg hænderne glide ned over hendes bryst, ind under jakken og kærtegnede hendes fyldige barm udenpå bh’en. Mine fingre fandt hendes brystvorter, og jeg begyndte at massere dem. Kunne høre på hendes stønnen, at det var noget hun kunne li’, og jeg mærkede brystvorterne blev stive. Pludselig for hun op, og spurgte hvad jeg havde gang i. Jeg kiggede spørgende på hende. Hun stillede sig med lidt spredte ben og lod en hånd glide op under nederdelen, trak hånden ud igen og fremviste to glinsende, meget våde fingre. Hun bad mig slikke dem rene igen, og jeg tog først den ene finger i munden og slikkede den ren, og så den anden. Hun smagte vildt dejligt, og jeg slikkede lidt mere end det var nødvendigt. Samtidig holdt hun et fast greb om min bule i bukserne. Så bad hun mig om at slikke hende helt ren, når jeg nu havde gjort hende så våd.

Hun satte sig på bordkanten, spredte benene og trak op i sin nederdel. Hun havde ikke nogen trusser på og blottede sin næsten glatte mis, som tydeligt var meget våd. Jeg satte mig på knæ foran hende og begyndte at slikke hendes inderlår. Kunne tydeligt mærke duften af hendes våde skød i næsen, imens jeg slikkede lårene. Jeg nærmede mig langsomt hendes revne, men det kunne hun tydeligvis ikke vente på, så hun tog fat om min nakke og tvang mit ansigt mod hendes skød. Jeg lod tungen arbejde hårdt, og gjorde hvad jeg kunne for at slikke hendes safter i mig. Slikkede hendes skamlæber og klitoris før tungen gled dybt op i hende og kneppede hende med den, det bedste jeg kunne. Safterne nærmest flød ud af hende. Jeg slikkede og drak direkte fra hendes skød og kunne tydelig mærke, at det virkelig var noget der tændte hende, og hun stønnede højt. Så kom hun i en orgasme og samlede benene omkring min tunge og hage. Men den ene orgasme var tydeligvis ikke nok for hende. Hun vendte sig rundt, lænede sig ind over bordet, spredte sine balder og forlangte at jeg skulle slikke hende bagfra. Brugte tungen i hendes bagerste hul, mens jeg kneppede hende med to fingre i fissen. Jeg fandt hendes stjerne med tungen og lod den pirre hendes hul, mens mine fingre begyndte at bearbejde hendes stadig våde mis. Jeg lod tungen bearbejde hendes stramme hul, og hun nød det i fulde drag. Tungen skiftevis kredsede om hendes hul og trængte op i hende, og med fingrenes hjælp gik der ikke lang tid før hun kom i sin anden orgasme.

Hun mente, at hun havde fået nok lige nu og her, og hun skulle lave nogle telefonsamtaler, men at hun da gerne ville have noget at se på imens. Så jeg skulle stå ved siden af hende og spille min pik af, mens hun snakkede i telefon. Jeg fik besked på at klæde mig af, og stille mig over til hende. Hun ville lige undersøge min nøgne krop, før jeg fik lov at tage trykket selv. Jeg stillede mig ved siden af hende, og hun lod fingrene glide undersøgende rundt på min krop. Først overkroppen, benene og balderne, og så ned til pikken. Hun lod sin hånd glide over min helt stive og hårde pik, trak forhuden lidt tilbage, kyssede pikhovedet og gned lidt på skaftet. Kælede lidt for de glatte nosser, og bad mig vende mig rundt og sprede balderne. Jeg gjorde som hun forlangte og stillede mig med spredte balder. Hun lod pegefingeren glide ned mellem mine balder, kildede lidt på mit hul med sin negl før hun lod sin finger trænge helt i bund i mig. Det gav et sæt i mig, men blev stående. Hun kørte fingeren ud og ind et par gange før hun trak den helt ud. Så bad hun mig stille mig ved siden af hende og begynde at spille den af. Jeg begyndte at gnide på pikken, og hun informerede mig om at jeg ikke måtte komme før hun gav lov. Jeg spillede min pik og hun begyndte at telefonere, mens hun studerede mit arbejde. Hun snakkede længe og ringede også op flere gange, og jeg måtte ind imellem sætte farten ned for ikke at komme før tid. Så var hun endelig færdig med at snakke i telefon, hun lænede sig tilbage i stolen, knappede sin jakke op og blottede sine flotte faste bryster, og løftede dem ud af bh’en. Sagde så at jeg skulle komme ud over hendes bryster nu. Jeg åndede lettet op og lod spermen sprøjte ud over hendes bryster. Hun sad med lukkede øjne og nød det. Jeg kom temmelig meget, og spermen løb ned ad hendes bryster. Da jeg var færdig, lænede hun sig frem og tog min halvstive pik i munden og suttede den helt ren for sperm. Hun trak mig ned til sig og kyssede mig dybt, så jeg kunne smage min egen sperm. Vi nød det begge to.

Med det mente hun at det var nok for den dag, men næste gang ville hun tjekke min service-villighed overfor forretningsforbindelser. Jeg tog pænt afsked og forsikrede hende om, at jeg nok skulle tjene hende velvilligt næste gang.

Et par uger efter mødtes vi så igen. Nu lukkede jeg mig selv ind og satte mig på min plads. Jeg kunne ikke lige se chefen, men gik i gang med at lave noget arbejde. Så kom hun ud fra toilettet, kom hen til mig, kyssede mig og smilede. Hun havde næsten samme tøj på som sidst, dog var jakken skiftet ud med en skjorte. Hun trak mig med ind på kontoret, og satte sig med det samme med spredte ben. Igen uden trusser og næsten glat. Hun sagde, at hun lige havde været ude og tisse og gerne ville se, hvordan jeg har det med urin. Så jeg skulle slikke hendes stadig urinvåde mis ren, og jeg satte mig mellem hendes ben og begyndte at slikke. Hun smagte dejligt, en blanding af fisse og urin, og det pirrede mig, men pludselig klemte hun lige et par strint urin ud, som jeg så måtte drikke direkte fra hendes skød for at det ikke skulle plette tøj, møbler og gulvtæppe. Det havde jeg aldrig prøvet før, men drak det selvfølgelig som befalet, og det var ikke nogen grim oplevelse, tværtimod. Hun rejse sig op og smilede. Hun sagde, at hun var yderst tilfreds med mit arbejde. Og så skulle jeg lige vide, at der kom en vigtig kunde nu, som hun skulle forhandle en kontrakt på plads med, og derfor ville hun ikke forstyrres, men skulle nok kalde, hvis hun fik brug for hjælp.

Det ringede på døren, og jeg gik ud og lukkede op. Der stod en pæn moden mand iført jakkesæt, hvid skjorte og slips. Jeg lukkede ham ind og viste ham ind på chefens kontor. Hun tog pænt imod ham og sendte mig ud igen. Jeg satte mig ved mit skrivebord og begyndte at arbejde. Der gik temmelig lang tid, og jeg fik drukket et par kopper kaffe, mens de holdt deres møde. Så kaldte hun mig endelig ind.

Hun fortalte, at de havde fået forhandlet en god aftale hjem, og aftalen var betydelig for begge firmaer. Og hun havde lovet at vores kundepleje var helt i top, og vi selvfølgelig gør, hvad vi kan for at behage vores forretningsforbindelser. Hun spurgte, om jeg ikke havde den samme opfattelse, og det kunne jeg jo kun bekræfte for hende. Hun introducerede mig for den modne mand, Hr. Thygesen, og hun fortalte, at han havde været hjemmefra de sidste par dage, og han derfor lidt trængende, så om jeg ikke kunne give ham et ordentligt blow-job inden han skulle videre. Jeg kiggede på chefen, og kunne se, at hun mente det seriøst, så jeg sagde, at selvfølgelig kunne jeg da klare det. Jeg satte mig hen i sofaen ved siden af Hr. Thygesen og begyndte at åbne hans bukser. Chefen gjorde lige opmærksom på, at der selvfølgelig ikke skulle komme pletter på Hr.’ens tøj, så jeg skulle gøre det ordentligt. Jeg nikkede indforstået. Jeg tog hånden ned i hans bukser og tog fat om hans varme store bløde pik. Jeg løftede den ud af bukserne og studerede den lidt. Den var rimelig stor, men meget pæn, ren og tiltagende. Jeg trak forhuden tilbage, og lod munden glide ned over den. Begyndte så at sutte på den. Den voksede hurtigt i min mund, og jeg begyndte at spille skaftet samtidig med at munden omsluttede pikhovedet. Ud af øjenkrogen kunne jeg se chefen sidde med spredte ben på sin stol og med to fingre legende i hendes fisse. Hr. Thygesen’s pik var et stykke over gennemsnittet (måske 20 cm og med et meget stort hoved), og jeg nød meget at mærke den i munden. Jeg lod munden glide op og ned over pikken, tungen lege med pikhovedet, og den ene hånd spille skaftet, mens den anden legede med hans nosser. Det var tydeligvis sådan han gerne ville have det, og han stønnede højere og højere. Jeg satte samtidig tempoet op. Det ophidsede tydeligvis chefen at se på det. Jeg kunne mærke, at han var ved at komme og lukkede læberne fastere om hans pik. Og så begyndte han at sprøjte. Sænkede munden helt ned over ham og mærkede hvordan hans tykke varme sperm ramte min gane og svælg. Han sprøjtede flere kaskader af sted, og min mund var ved at være fyldt. Men da der ikke måtte komme pletter på tøjet, så havde jeg ikke andet valg end at begynde at sluge hans varme sperm. Den smagte let sødeligt, og jeg nød at sluge hans opsparede ladning. Fik efterhånden tømt ham, og afslutningsvis suttede jeg hans pik helt ren for sperm inden jeg lod den glide ud af min mund. Jeg pakkede hans pik pænt ned i hans bukser igen, og imens slikkede chefen sine fingre rene for safter, så hun kunne give ham et ordentligt håndtryk inden han gik igen.

Så snart han var ude af døren, kyssede hun mig dybt og smagte på de sidste rester af hans sperm. Hun sagde, at det havde været noget af det frækkeste hun nogensinde havde set, og hun virkelig trængte til pik nu.
Hun lænede sig ind over skrivebordet, trak nederdelen op og bad mig tage hende. Jeg smed bukserne og satte min meget stive pik mod hendes fisse og lod den glide op i hende, helt i bund. Begyndte at kneppe hende hårdt og dybt, og hun stønnede meget højt. Safterne løb ud af hende, og der gik ikke lang tid før hun kom i en kæmpe orgasme. Jeg var selv tæt på, og hun vendte sig hurtig rundt, tog min pik i munden og gav mig et blow-job, som jeg selv lige havde givet Hr. Thygesen. Hun suttede mig dybt, stramt og vådt, og i løbet af ganske kort tid sendte jeg min sperm dybt ned i halsen på hende, og hun slugte hver en dråbe. Rejste sig op, smilede til mig, kyssede mig dybt, og sagde, at jeg er den bedste og mest pligtopfyldende sekretær hun nogensinde har haft.

Skulle der sidde en tilsvarende chef et sted i Kbh-området og som også kunne tænke sig et IRL rollespil med sekretæren, så er du velkommen til at kontakte mig.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.