Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min far og mor var blevet skilt for et par år siden, da jeg var 13 år gammel. Min søster Trine, der er to år yngre end mig, flyttede med min mor til Århus, mens jeg blev boende i Randers med min far. Min far havde, efter et års tid, fundet en kæreste Lene der er 34 år, og som har en søn på min egen alder. Han bor hos sin far, men kommer jævnligt og besøger os. Jakob, som han hedder, og jeg, kommer fint ud af det sammen, og går tit til fodboldkamp og koncert sammen.

For ca. 3 uger siden kom jeg hjem fra skole to timer før normalt, da vores lære var blevet syg. Jeg låste mig ind gennem kælderen, hvor også mit værelse ligger. Vi har også to gæsteværelser i kælderen, hvor Jakob bor i det ene, når han er her. Jeg smed min taske ind på værelset og ville gå oven på, for at få lidt at spise. Da jeg passerede det ene gæsteværelse, så jeg, at døren stod på klem. Jeg kunne hører noget der lød som en seng der knirkede. Jeg listede døren op, og stak hovedet inden for. Der lå Lene på ryggen med benene slynget om ryggen på Jakob. Jakob’s røv gik op og ned, mens Lene stønnede og jamrede, at han skulle blive ved. Pludselig kom Jakob med et hyl, og sendte hele sin ladning sperm op i Lene’s fisse. Han sank sammen over hende og de lå lidt og kyssede. Jakob legede med Lene’s store bryster, inden han trak sig ud, og væltede om på ryggen. Lene var hurtig nede og slikke hans pik ren for sperm og kussesafter.

SEX I DAG?

”Jeg må hellere komme af sted, inden Mads kommer hjem”, sagde Jakob og klædte sig på.

”Vi ses i næste uge”, svarede Lene og kyssede Jakob farvel. Jeg trak mig lidt til side, da Jakob for ud af døren og forsvandt op af kældertrappen.

Lene lå stadig nøgen på sengen med lukkede øjne. Jeg skubbede forsigtig døren op og gik hen ved siden af sengen. Jeg sparkede med foden til sengebenet og Lene slog øjnene op og stirede forskrækket op på mig.

”Hvad gør du her allerede” spurgte hun med angst i stemmen, mens hun forsøgte at trække dynen over sig.

”Ja det var vist ikke meningen, at jeg skulle ha’ set, hvad I lige har lavet”, sagde jeg, mens Lene blev knald rød i hovedet.

”Hvad mener du?” spurgte hun forlegent, og vidste godt, at der ikke var nogen vej uden om.

”Hold op. Tro ikke, at jeg ikke så, hvad du og Jakob lavede. Det vil sikkert interessere far”, sagde jeg og forlod kælderen og gik oven på i køkkenet. Lidt efter kom Lene op til mig. Hun havde skyndt sig at trække i noget tøj, og satte sig nu ved bordet i køkkenet. Hendes øjne flakkede nervøst rundt, og med dæmpet stemme sagde hun, ”Vil du ikke nok tie stille om dette her”. ”Jeg lover dig, at det ikke skal gentage sig”

”Du ligger og knepper med din egen søn, og det vil du ha’ at jeg skal fortie overfor min far”.

”Jeg ved godt, at jeg har dummet mig. Men vil du ikke godt glemme det. Jeg elsker virkelig din far”.

”Hvad får jeg til gengæld?” spurgte jeg.

Lene kiggede forlegent ned i bordet og sagde så med sænket stemme. ”Hvad vil du gerne have? En ny iPhone?”

”Nej tak. Jeg får en af min mor til min fødselsdag i næste måned”. Sagde jeg.

”Men hvad kan jeg så gøre, for at du ikke siger noget til din far, eller til nogen andre”, spurgte hun og så bedende på mig.

Jeg sendte hende et skævt smil, og hun forstod med det samme, hvor jeg ville hen.

”Nej” sagde hun forskrækket. ”Det kan jeg ikke”.

”OK, så taler jeg med far, når han kommer hjem”. Jeg forlod køkkenet og gik ned på mit værelse. Lidt efter kunne jeg hører trin på trappen, og så blev der banket forsigtigt på døren.

”Må jeg komme ind”, spurgte Lene.

”Ja kom bare”. Hun åbnede døren og trådte ind i værelset. Hun satte sig på min seng, og så genert på mig.

”Hvordan og hvornår, havde du tænkt dig, at det skulle være?” spurgte hun og så ned i gulvet.

”I næste uge skal far på kursus ovre i København, og er væk fra mandag til torsdag. Jeg har lovet at tage ned i vores sommerhus og ordne haven. Du tager med, og gør præcis hvad jeg forlanger i de fire dage. Så lover jeg til gengæld, at du aldrig mere skal komme til at hører noget om dette her. Er det en aftale?”. Lene tænkte lidt over det, og sagde så. ”Jeg har vel ikke noget valg. Hvornår tager vi af sted?”

”Mandag formiddag, så snart far er kørt - og husk, du gør præcis, hvad jeg forlanger, uden brok - ellers”.

Hun rejste sig og forlod værelset.

Om lørdagen skulle jeg til koncert sammen med Jakob. Jeg lod som ingen ting, og han sagde heller ikke et ord om det passerede.

Da jeg kom hjem lidt over midnat, gik jeg op i køkkenet for at få et stykke rugbrød. Døren til fars soveværelse var lukket, men jeg kunne hører nogle underlige lyde der inde fra. Jeg kunne hører Lene stønne ”av-av”. Samtidig kunne jeg hører nogle høje klask. Jeg listede tæt på og lyttede ved døren. ”Jeg skal lære dig at lyve” hørte jeg far sige. Jeg kiggede ind gennem nøglehullet og så til min store overraskelse, at Lene lå bundet over sengegærdet, mens far skiftevis slog hendes røde røvbalder med flad hånd og med et læderbælte. Jeg kunne se, at der sad klemmer i hendes brystvorter, hvor i der hang tunge lodder. ”Jeg skal nok være artig” sagde Lene, mens hun vred sig i sine bånd. Pludselig smed far bæltet og i ét nu jog han pikken op i Lene’s drivvåde fisse, og gennemkneppede hende, mens hun hylede og skreg. Så løsnede han hende og de væltede om i sengen og kneppede videre for fuld kraft.

Jeg listede ned til mig selv, og tænkte ”…nåh, så du kan godt lide det på den hårde måde”. Med et tilfreds smil om munden lagde jeg mig til at sove, mens jeg glædede mig til det blev mandag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.