Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Søndag aften, da vi sad ved aftensmaden, foreslog far pludselig, at Lene tog med mig i sommerhuset, så ingen af os skulle være alene.
-”Ja det må hun da meget gerne”, skyndte jeg mig at sige.
-”Hvad siger du skat?” spurgte han og lagde hånden på Lene’s lår.
Hun rødmede en smule, og sagde så,
-” Det kunne da blive hyggeligt”.
-”Så er det en aftale”, sagde far ”jeg tror, at I vil få nogle rigtig hyggelige dage”.
Mandag kl. 8.30 kyssede han Lene farvel, og satte sig ind i bilen.
-”Nu må I ha’ nogle rigtig gode dage i sommerhuset. Vi ses torsdag aften”, og så kørte han af sted mod København.
-”Nåh, vi skal vel også af sted” sagde jeg og læssede vores tasker. Vi satte kursen mod sommerhuset uden at sige ret meget. Det var en køretur på ca. en time. Da vi havde kørt godt 20 min. beordrede jeg Lene til at kører ind på en rasteplads.
-”Fra nu af, og til vi kører hjem igen torsdag eftermiddag, er du helt og holdent i min magt. Er det klart?” spurgte jeg.
Hun nikkede svagt som svar.
-”ER DET KLART?” spurgte jeg igen.
-”JA” svarede hun, mens tårende pressede sig på i øjenkrogen.
-”Nu går du ind på toilettet der ovre. Der tager du alt tøjet af. Kommer det i denne plasticpose og lægger den i bagagerummet, inden du sætter dig ind i bilen igen”.
Hun skulle lige til at gøre vrøvl, men kom så i tanke om, hvem der bestemte. Hun steg ud af bilen og forsvandt over mod toiletterne. Efter 3-4 minutter stak hun hovedet ud af døren, for at se, om der var andre på P-pladsen. Hun løb nu splitter nøgen over til bilen og smed posen med tøjet ned i bagagerummet og skyndte sig ind på førersædet. I det samme kørte en lastvogn ind på pladsen. Der sad to mænd i bilen. Jeg kunne se, at Lene var lettet over, at hun nåede ind i bilen først. Hun skulle lige til at starte bilen, da jeg sagde,
-”lige et øjeblik. Jeg tror det bliver varmt i dag. Gå lige ind og fyld vand i den flaske her”.
-”NEJ”, sagde hun og så skræmt på mig. Jeg kiggede bare lige ud af forruden, uden at fortrække en mine.
-”Skynd dig”, sagde jeg og rakte flasken til hende. Hun kiggede forskræmt over mod lastbilen, hvor de to mænd sad og spiste et eller andet.
-”Nu stopper vi denne sindssyge leg” sagde hun vredt. ”Sådan en snotunge, der blot fordi han fylder 16 år om et par uger, tror, at han kan tillade sig alt”.
-”Skal jeg ringe til min far?” spurgte jeg.
-”Du tror da ikke, at din far vil tro et levende ord af det du fortæller?”
-”Tja, vi får vel at se”, sagde jeg og fiskede min telefon frem og begyndte at trykke nummeret ind. Efter seks cifre åbnede Lene døren og sprang ud af bilen med flasken. I fuldt firspring var hun over ved toilettet. De to mænd i lastvognen havde nær fået deres kaffe galt i halsen. Da hun kort efter kom løbende tilbage med vandflasken og gyngende patter, trykkede chaufføren på hornet og de piftede efter hende. Lene sprang ind i bilen, startede motoren og kørte med hvinende dæk ud fra restepladsen. Hun sad og hulkede mens vi kørte videre.
-”Dit modbydelige svin”, sagde hun. ”Nyder du at ydmyge mig på den måde?”
-”Vi er kun lige begyndt”, sagde jeg og tændte for radioen. Der blev ikke sagt mere under resten af turen. Udover musikken i radioen, kunne man kun hører Lene’s gråd og snøften. Hun følte sig i den grad ydmyget og ude af stand til at gøre noget ved det. Hun fortrød, at hun allerede var gået så langt, men nu var der ingen vej tilbage.

Vi svingede op foran sommerhuset. Jeg gav Lene nøglen til døren.
-”Gå hen og lås op. Jeg skal nok tage mig af bagagen” sagde jeg.
Hun tog nøglen og steg ud af bilen. Hun låste hurtigt døren op og smuttede inden for.
Jeg tog min taske på bagsædet og gik ind i huset. Lene stod ude på toilettet.
-”Har du ikke taget mit tøj med ind?” spurgte hun forbavset.
-”Hvad skal du med dit tøj? Det får du ikke brug for, før vi kører hjem på torsdag”.
Lene satte sig på toilettet og gemte hovedet i sine hænder, og begyndte at tude.
Da hun havde siddet sådan et stykke tid, gik jeg atter ud til hende og sagde
-”Skal vi så stoppe det tude ri? Nu går du ud og laver noget frokost. Så sætter jeg havemøblerne frem”.
Lene anrettede frokosten og satte den på køkkenbordet.
-”Vi spiser på terrassen” sagde jeg. Hun bar det hele ud på bordet, og vi satte os og begyndte at spise.
-”Mads, kan du ikke bare kneppe mig, og så er vi kvit? Det her er for meget for mig”.
-”Ja det kunne du tænke dig. Men du skal nok få pik de næste dage”. Hun så ned i bordet, og vidste, at hun var solgt.
-”Du kan jo også godt lide at få varmet røven. Jeg hørte hvordan far forleden havde dig under behandling”.
Hun rejste sig og stak mig en lussing, inden hun løb ind i soveværelset. Jeg indhentede hende i døråbningen til soveværelset, inden hun nåede at få låst døren. Jeg tog fat om livet på hende og løftede hende op og smed hende omkuld på sengen. Hun hylede og sparkede med benene. Jeg satte mig på sengekanten og tvang hende ind over mine lår. Nu fik hun en serie hårde slag i røven, der straks begyndte at tage farve. Hun råbte og skreg, mens hun prøvede at komme fri. Men efterhånden som slagene faldt, blev hun mere rolig. Da jeg stoppede med at slå hende og i stedet kørte hånden blidt over de røde baller, slappede hun helt af. Jeg væltede hende ned i sengen, og rejste mig op. Hun lå og så op på mig, med våde øjne. Jeg smed mit tøj, og kravlede op og satte mig overskrævs på hende. Til min store overraskelse løftede hun hovedet og åbnede mundet og førte min halvstive pik ind i den. Hun suttede helt fantastisk, og snart fyldte pikken hele hendes mundhule, så hun knapt kunne trække vejret. Jeg lavede nogle kneppebevægelser i munden på hende og så kom min orgasme ellers. Jeg sendte hele min ladning ind i munden på hende, og hun sank begærligt hver en dråbe.
-”Tak” sagde hun, ”Det har jeg længe haft lyst til”.
-”I lige måde” sagde jeg og kyssede hende blidt.
-”Du må undskylde jeg har været så hård ved dig”, sagde jeg, ”Jeg vil helst, at vi får nogle rigtig rare dage og nætter sammen her”.
-”Du må gøre med mig, lige hvad du har lyst til, og når du har lyst”, sagde hun mens liderligheden lyste ud af hende. ”Jeg vil være din slavinde de næste dage”.
Jeg kravlede ned mellem lårene på hende og lod min tunge spille på hendes skamlæber og nappede i hendes klitoris. Hun begyndte at stønne og kort efter stod min pik stiv og strunk igen. Hun skubbede mig omkuld på gulvet og sænkede sig ned over pikken, der forsvandt op i hendes varme og våde hule.
Efter nogle minutter spændte hun kroppen i en bue og skreg en orgasme ud i rummet. Det var mere end jeg kunne klare. Pikken gik atter på mig, dog ikke så kraftigt som første gang. Men jeg fik da sendt en god ladning sperm op i hendes fisse. Hun sank sammen over mig, og vi lå nu og holdt om hinanden.
Jeg besluttede mig for, at jeg heller ikke ville have tøj på, mens vi var her. Det tændte os begge helt vildt, at være nøgne hele tiden.
Det blev nogle uforglemmelige dage i sommerhuset. Vi kneppede alle vegne både ude og inde. Flere gange med stor risiko for at blive opdaget af forbipasserende. Lene blev bundet forskellige steder i haven og fik pisk på både røvballer, patter og ryg. Jeg bandt hende over havebordet og gennemkneppede hende så bordet vaklede under os. Jeg dryppede flydende stearin ud over hele hendes krop og slog det af med et viskestykke, mens hun lå og jamrede og stønnede. Hun blev bundet op i benene med hovedet ned af, og fik sat et tændt stearinlys i fissen, så stearinen løb ned af mave og patter. Vi smurte min pik ind i flødeskum, som hun slikkede i sig, mens en elektrisk DILDO arbejdede i hendes røvhul. En aften fik vi pizza. Da vi ikke kunne spise mere, smed jeg hende op over bordet, så hun lå oven i pizzaen og kneppede hende hårdt. Bagefter slikkede jeg hendes patter rene. Om aftenen gik vi enten på stranden, hvor vi kneppede i klitterne, eller i skoven, hvor Lene blev bundet til et tre og fik først pisk med mit læderbælte, inden jeg råkneppede hende op af træet. Jeg kneppede hende over køkkenbordet, mens hun vaskede op, eller i røven, mens hun lå og luede ukrudt i haven. En eftermiddag sad jeg på terrassen og blundede lidt, da hun pludselig kom kravlende på alle fire og begyndte at sutte min pik. Hun stoppede ikke før jeg havde fyldt hendes mund med sperm, som hun lod glide ned i halsen. Men pludselig var det onsdag aften. I morgen skulle vi hjem. Vi lå på græsset og kyssede og krammede og talte om, at det var en skam, at vi allerede skulle hjem. Lene så på mig og sagde stille.
-”Det har været nogle rigtig skønne dage. Du både knepper og pisker lige så godt som din far. Vi må fortsætte, når vi kommer hjem”, sagde hun og legede med min pik. ”Jeg nyder rigtig at blive ydmyget og pint. Jo mere smerter jo bedre”, viskede hun. ”Din far er rigtig opfindsom på det område”.
Jeg rejste mig op og gik ud i bilen efter hendes BH og trusser. Hun så overrasket på mig, da jeg kom tilbage.
-”Skal vi gå en tur i skoven?” spurgte jeg og rakte tøjet til hende.
Hun så næsten skuffet ud, over at hun åbenbart skulle have tøj på her den sidste aften.
-”Tag tøjet på og kom med mig”. Hun gjorde som befalet, mens jeg hentede et par arbejdshandsker i redskabsskuret. Jeg gav hende bind for øjnene og førte hende mod skoven. Ved skovkanten stoppede vi op.
-”Stil dig med spredte ben og hold hænderne bag nakken”. Hun stillede sig som jeg forlangte og ventede spændt på, hvad der videre ville ske. Jeg trak hendes trusser ned til knæene. Jeg plukkede en god håndfuld brændenælder som jeg anbragte mellem hendes lår, og trak trusserne op på plads. Hun råbte op og begyndte at græde af smerter. Jeg plukkede to mindre buketter, som jeg fyldte BH skålene ud med, inden jeg pressede dem på plads over hendes fyldige patter. Hun hulkede af smerter mens jeg fjernede bindet for hendes øjne og trak af sted med hende ind i skoven. Et stykke inde i skoven beordrede jeg hende ned på knæ i et mudderhul. Jeg tvang min pik ind i munden på hende og med hænderne foldet bag nakken, trusser og BH fyldt ud med brændenælder, måtte hun sutte min pik alt hvad hun kunne. Da jeg mærkede orgasmen, trak jeg pikken ud af munden på hende og sendte hele min ladning ud over ansigtet, håret og hendes overkrop.
Vi gik tilbage mod sommerhuset. I haven fandt jeg en saks, som jeg klippede hendes BH og trusser af med. hun havde tydelige mærker af brændenælderne på både inderlår, fisse og patter. Hun lagde armene om min nakke og gav mig et lang og inderligt tungekys inden hun sagde, -”Tak Mads, Jeg elsker dig næsten lige så højt som din far”.
Vi gik i bad sammen, og naturligvis endte det også i hed elskov. Om natten fik vi ikke sovet meget, da vi knepped det meste af natten.
Næste dag, ved middagstid, pakkede vi bilen og kørte hjemad. Lene var fortsat nøgen, da hun ikke måtte tage tøj på, før vi nåede frem til rastepladsen. Da hun atter sad fuldt påklædt i bilen, ringede hendes telefon.
-”Hej skat sagde hun, har du haft en god tur til København?” ”Ja vi er også på vej hjemad. Du kan tro, at vi har haft et par vidunderlige dage. Mads er helt forrygende. Jeg glæder mig til at vise dig mine mærker og fortælle dig det hele i aften. Vi ses. Hej, hej”. Hun lagde telefonen væk og startede bilen. Jeg sad og så helt vantro på hende.
-”Ved far godt, hvad vi har foretaget os???” spurgte jeg.
-”Ja. Vi aftalte, at jeg skulle tage med og se, om jeg kunne få noget ud af dig. Og da du så så mig kneppe med Jakob, som jeg i øvrigt gør tit, også mens din far ser på, og truede mig med at sladre, var det jo en smal sag at få dig med på spøgen”.
-”I er sgu da ikke så lidt skøre”, sagde jeg og kyssede Lene’s kind.
-”Jeg håber du vil hjælpe din far med at opdrage mig, både når han er hjemme, og når han er ude at rejse”.
Min pik rejste sig allerede i mine bukser og Lene kiggede på den og grinede højt. Jeg lænede mig tilbage i sædet og faldt i søvn med et stort smil om munden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 49 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.