Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kl. var nu 23.45 og jeg skyndte mig topløs og iført den ultrakorte nederdel over mod viceværtens kontor. Der var helt mørkt i det lille hus men jeg anede en smal stribe lys fra et kælder vindue. Jeg gik rundt om huset og ned ad trappen. Jeg bankede på døren og efter kort tids venten hørte jeg skridt bag døren. Der blev forsigtigt åbnet og to ukendte øjne kiggede vredt på mig men især på mine nøgne bryster. En hæs stemme spurgte hvad jeg ville og stammende sagde jeg at jeg havde en aftale med viceværten kl. 24. Stemmen brummede og med en ok blev jeg lukket ind. Manden bag døren var gammel vel ca. 70 år og halvskaldet. Han bevægede sig haltende og usikkert mens han gik rundt om mig og studerede mig halvnøgne krop. Han gnækkede tilfreds og tog et knugende greb om min ene balle. Kom med sagde han og jeg fulgte efter den gamle mandsling ned af yderligere en trappe. Vi gik gennem et fyrrum og ind gennem en tung metaldør. Her ventede viceværten på mig. Det var en slags vaskerum som jeg ikke anede fandtes der. Langs væggen stod en bruseniche og ved den anden væg stod en stor madras. Den gamle mand satte i en lænestol. I et tredje hjørne kørte fjernsyn og først nu så jeg at det var min gang bang FILM der kørte. Jeg så Torben trænge ind i min røv så jeg var fyldt med 2 pikke. Viceværten grinte og sagde at det kaldte han en pige der ikke kunne lukke røven. Lokalet var kold og fugtigt og jeg var meget bange for hvad der skulle ske mig. Viceværten gik hen til mig. Nederdelen blev trukket ned og begge mænd studerede min fisse og røvgrundigt. Selvfølgeligt var jeg igen liderlig og mændene blev meget tilfredse. Til gengæld sagde den gamle at jeg stank af sperm og jeg skulle i bad. Jeg blev derfor ført over til bruseren og med håndjern lænket til brusestangen. Jeg blev på den måde helt udstrakt og kunne kun nå gulvet ved at stå på tæer. Viceværten startede vandet som var iskoldt det gøs i mig da det ramte mig, men mændene var totalt ligeglade. Med en ru svamp vaskede de mig overalt på kroppen og særligt omhyggeligt mellem benene. Så tog de en vandslange og stoppede op i min fisse. Da de tændte for vandet gøs de kolde dråber i mig og vandet blev ved at bruse op i mig til jeg følte jeg skulle eksplodere.

Da de endeligt stoppede og trak slangen ud væltede vandet ud af min udspilede fisse. Forløbet gentog sig 3 gange hvorefter slagen blevet sat op i min stakkels ømme røv. Her blev de ved med at bruse endnu længere og hele mit underliv snurrede og jagede af udvidelse. Håndjernene blev sænket således at jeg stod foroverbøjet med strakte ben og røven lige ud i luften. Slagen blev fjernet fra mit hul og i en kæmpe stråle skyllede vandet ud af mig. En ny slange med en tragt blev sat i min røv og mændene hældte nu en tyk hvid masse i min røv. Det lugtede af yoghurt men var noget tyndere. Min røv slugte det hele og viceværten sagde at jeg skulle holde det i mig. Derpå blev jeg løsnet og fik besked på at gå omkring. Jeg pressede mine baller sammen alt hvad jeg kunne for ikke at spilde væsken som bag min ringmuskel pressede sig på. Viceværten gav mig et slippetorv som jeg skulle hoppe i. Jeg prøvede at hoppe men væsken skvulpede i min tarm og jeg kunne næsten ikke bevæge mig. Mændene sad og drak øl og så på mine kejtede forsøg. Nu blev jeg sat på kanten af sengen og den gamle mandsling sagde jeg skulle give mig selv orgasme, men stadig uden at spilde en dråbe. Fejlede jeg ville han nødigt tænke på hvad de ville udsætte mig for. Bange og frysende men også skrupliderlig begyndte jeg at gnide let på min klit. Varmen bredte sig hurtigt til fissen som sendte små rystende jag gennem min krop. Jeg var så liderlig at jeg begyndte at flirte med mine to plageånder. De gnækkede højt og sad nu med deres pikke fremme. Da orgasmen kort efter kom til mig skød jeg brystet frem og snurrede hårdt med fissen, men røv forblev lukket og ikke en dråbe blev tabt. Mændene roste min fremgang og gav mig lov til at tømme røven. Langsom lod jeg ringmusklen slippe og den hvide væske forlod mit indre. De isnede dejligt i min krop og følelsen i røven gjorde at jeg igen kom. Væsken gled ud over sengen og viceværten krævede at jeg slikkede det op. Villigt slikkede jeg hver en dråbe at den hvide mælkemasse op og smagte med velbehag min egen smag blandet med mælk.

Den gamle mand spurgte viceværten om jeg var klar til "maskinen". Han nikkede og gik hurtigt ud af rummet. Kort efter kom han tilbage med et rullebord hvorpå der stod en motor der var forbundet til en mærkelig opsætning af jernstænger. I enden på den længste stang var der påsat en stor lyserød DILDO. Jeg blev stiv af skræk og bad mændene om nåde, men viceværten grinede bare og sagde at han var sikker på at jeg ville elske at få maskinkneppet mine huller. De bandt mig stramt på alle fire på sengen så mine huller stod åbne og klar til maskinen. Derpå blev den kørt hen til mig og den store dildo brutalt mast ind i min hårdt prøvede men også sjask våde fisseåbning. Med en brummende lyd blev den tændt og langsomt begyndte den at arbejde i mit indre. Jeg var fastspændt uhjælpelig og åben så jeg kunne ikke gøre andet end at tage imod. Mændene så tilfredse på hvordan deres maskine fungerede i deres ludertøs og den gamle mandsling kravlede op på sengen og befalede mig at slikke sin gamle rynkede pik

Jeg tog den i munden og legede samtidig med hans lange nosser, men jeg kunne næsten ikke koncentrerer mig pga. maskinen som jeg dels frygtede ville ødelægge mig og så samtidig føltes ufatteligt dejligt. Viceværten tog nu en batteri boremaskine frem og spændte med en speciel anordning en dildo på den. Jeg gøs ved synet da han tændte for den og så dildoen dreje rundt. Nu skal jeg bore dig i røven grinede han og i næste nu udblokkede han mig totalt i begge huller og startede boremaskinen. Det var for meget for lille mig og en enorm rystende orgasme stormede igennem mig. Det blev ved og ved føltes det og til sidst faldt jeg udmattet samme på sengen. Jeg mærkede at de to maskiner fortsatte i mig og flere gange kom jeg igen igen i multiorgasmer men min trætte kroppen var nærmest i trance og mit hoved opfattede det knapt. Jeg mærkede ikke længere tiden men på et tidspunkt blev mine bånd løsnet og jeg blev sat over under bruseren igen. De kolde stråler ramte mig hårdt og jeg kom atter til mig selv. Viceværten sagde at nu manglede jeg bare at modtage deres sperm hvorefter jeg ville blive sluppet løs igen. Jeg tog mig sammen og med mine sidste kræfter begyndte jeg at masturbere deres pikke. Den gamle mand kom hurtigt og sendte små dråber i mit ansigt, men viceværten krævede at jeg mens jeg slikkede stak en finger i hans behårede røv. Han stønnede højt og svinede i onde vendinger mig til. Ludertøs. Slamskede. Ubrugelige kneppehul osv. osv. Til sidst kom han brølende ud over mine øjne. Derpå fik jeg en syngende lussing så jeg faldt om på gulvet. Jeg vågnede noget efter og følte mig helt færdigt. Viceværten smilede til mig og han strøg mig kærligt over kinden. Nu skal hjem søde sagde han og løftede min trætte krop op i sine arme. Jeg fik et tæppe over mig og faldt derpå i søvn i hans arme. Han bar mig ud og hjem og jeg vågnede kun svagt da han lagde mig i min seng. Jeg mærkede at han smurte mig ind i nogle salvende cremer som føltes dejligt i min ømme huller. Det sidste han sagde før han forlod mig var at de havde alt på VIDEO og ville sælge det hvis jeg sladrede om nattens begivenheder.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.