Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg faldt i søvn på sofaen og vågende kun let ved at to fyre løftede mig op og bar mig ud i bad. Jeg blev vasket og renset for sæd og bløde hænder masserede min ømme krop. De fandt vej til mine huller som blev vasket grundigt og stimuleringen med vand gjorde at jeg nærmest i søvne kom igen. Derefter tørrede hænderne mig nænsomt og løftede mig derpå ind i seng hvor jeg straks faldt i søvn.

Jeg vågnede først da det igen var blevet lyst. Jeg lå nøgen alene på sengen. Alt var stille og jeg rejste mig for at lede efter Peter. Mine huller gjorde ondt og jeg gik straks ud på badeværelset for at smøre dem med lidt vaseline. Det dulmede og kølede min brændende smerte med berøringen af mine skamlæber sendte samtidig små elektriske orgasmestød gennem min krop. Jeg gik stadig nøgen ind i stuen hvor jeg var blevet gennemkneppet dagen før. Alt var stille og opryddet. I køkkenet lå en kuvert med mit navn på som jeg åbnede. Det var fra Peter. Han skrev:

SEX I DAG?

Hej søde.

Jeg skulle takke fra drengene for gårsdagens oplevelse det var meget bedre end vi turde håbe på. Du er nu ansat hos Torbens onkel og står til hans rådighed. Han vil senere i dag komme og hente dig og køre dig ud til et sted hvor du skal have din professionelle debut foran et kamera. Dit røvhul vil efter aftale blive sparet lidt i dag, Ellers gør du bare som du får besked på. Vi tjener ret godt på det du gør her og jeg er stolt af dig.

Jeg ville gerne tage med dig i dag, men omstændighederne gør at jeg er forhindret.

Indtil onklen henter dig vil jeg foreslå at du tager et lille kig på VIDEO som sidder i maskinen.

Knus fra Peter

Jeg sank en klump. Jeg synes han var ret hård ved mig sådan at sælge mig til ham onkelen. Havde jeg slet ingenting at sige til det?

Lettere modløs gik jeg hen til fjernsynet og tændte for videoen. Det var en sexfilm der vist mest handlede om hård analsex. Pigerne blev voldkneppet i røven af den ene store pik efter den anden og de nød det til fulde. Ingen huller blev glemt og ofte skulle de også slikke fyrenes røvhuller. Jeg blev faktisk lidt liderlig og mine tanker faldt igen tilbage til gårsdagens oplevelser. De andre særligt de to gamle mænd men også de to piger havde virkeligt været hårde ved mig, men min krop havde reageret med den ene orgasme kraftigere end den anden.

Da filmen var slut fortsatte en ny men denne gang var det tydeligt en amatør FILM. Jeg fik et chok da jeg så min kæreste Peter samme med en anden pige. Modsat den tidligere film var de to mere ligeværdige og de var meget blide og kælende ved hinanden. Peter slikkede lidenskabeligt den utroligt velformede piges fisse og hendes store runde bryster bevægede sig roligt mens hun stønnende vred sig i nydelse. Du tungekyssede blidt og Peter trængte med sin stive stav op i hende. Nydelsen var tydelig i hendes øjne og i lange seje stød og mange forskellige lækre stillinger kneppede de sammen i næste en halv time. De var helt opslugt af hinanden som to nyforelskede turtelduer i dyb elskov og scenen sluttede med at Peter sendte sin sperm dybt op i pigens skede. Hun kvitterede med et tungekys hvorefter de begge smilede og vinkede ind i kameraet. Jalousien jagede i min men lige da jeg skulle til at skrige min frustration ud i lokalet startede en ny film. Denne gang var det min film fra i går. Mig og marco, mig og drengene i sandwich og analsex. Onklen, forretningsforbindelsen og mig – hvem havde optaget det? Orgiet om mig inde i stuen. Spermen der drev ud fra min fisse og oftest af alt. Mine gentagne voldsomme, fantastiske orgasmer. Jeg kunne ikke lade være at masturbere og blev forløst af en stribe af små hidsige orgasmer mens jeg så mig selv ydmyget og gennemkneppet.

Telefonen ringede. En dyb stemme som jeg fornemmede var onklens sagde at jeg så ud til at nyde forestillingen. Jeg var rystet! Blev jeg overvåget? Stemmen fornemmede måske min skræk og sagde uden omsorg vi ser alt! Jeg blev instrueret i at være klar om præcist 30 min. Jeg skulle bade mig, gøre mig præsentabel og ellers klæde mig i det der lå i en kasse ude i køkkenet. Røret blev lagt på og jeg følte mig meget alene og sårbar. Jeg turde dog ikke gøre andet en befalet og skyldte mig ud i badeværelset. I alle 4 hjørner hang der kameraer og jeg blev pludselig klar over at alt blev set. Jeg badede og skyndte mig med skraber at barbere ben og fisse. Fornemmelsen af at folk så mig i min mest intime situation ophidsede mig faktisk og fissen var igen klar til sjov. Jeg havde dog ikke tid og skyldte mig at ligge en makeup hvorefter jeg gik i køkkenet og fandt kassen med dit tøj. Det var ultra korte hotpans i et meget glat stof som virkeligt sad stramt om min lille velformede røv. Det umuligt at bære trusser under så mit Venus bjerg og skamløber var helt tydelige gennemstoffet. Mine bryster skulle pakkes ind i en top i samme materiale og stramhed så min barm blev løftet meget højt og flot. Både hotpants og top var i en skrigende lyserød som faktisk stod flot til min brune hud. Tilbehøret var et par meget høje sylespidse hæle og en fræk lyserød kasket.

Få sex i dag

Telefonen ringede igen. Stemmen sagde at jeg var klar og jeg fik nu besked på at gå ned på gaden og tage bus nr. 27 mod banegården. Der skulle jeg vente på at blive samlet op af min kontaktperson. Jeg blev stiv af skræk! Hvordan skulle jeg kunne gå på gaden i det her tøj? Alle ville glo af mig og kunne se mine bryster og fisse. Tænkt hvis jeg mødte nogen jeg kender? Min telefon bibbede da jeg fik en sms. Ukendt nr. "bussen kører om 5 min" stod der bare. Jeg måtte ikke komme for sent og løb ned af trappen i mine høje hæle og lige ind i viceværten som var på vej op. Han tabte et stort spejl som gik i tusind stykker da det ramte gulvet. Hov hov unge dame råbte han og tog fat i armen på mig. Det bliver dyrt for dig det her. Jeg undskyldte grædende og sagde at jeg ville komme senere og betale. Han kiggede undersøgende på mit tøj og sagde at jeg kunne komme forbi i nat kl. 24 på hans kontor så måtte vi finde en passende afregningsmetode. Det lyste ud af hans øjne hvad han mente men jeg kunne ikke gøre andet end at acceptere. Onklen ventede på mig og jeg måtte ikke komme for sent til den bus. Viceværten sagde at han måtte have bevis på at jeg kom og hurtigt kom jeg i tanke om videobåndet. Jeg fortalte at han kunne tage båndet i pant og hvis jeg ikke kom tilbage i aften var det hans. Han smilede da jeg forklarede ham indholdet. Han gav mig et klask i røven med sin store hånd og sagde at det var en aftale.

Jeg styrtede ud af døren og i baghovedet råbte en stemme at jeg nu havde solgt min krop for et dumt spejl. Jeg havde indviet vores vicevært i det onde spind der udspandt sig om mig. Jeg nåede lige præcist bussen og sprang ind lige før døren lukkede. Der blev helt tavst i den ret fyldte bus. Alles øjne var rettet mod mit dybt upassende tøj. Der var ingen frie pladser så som den eneste i bussen måtte jeg stå op. Jeg følte at alle kiggede på min krop og så alt. Jeg rødmede af skam men fisse løb af liderlighed og saften trængte igennem stoffet til udsyn for alle! Den korte tur til banegården føltes som en evighed og da jeg endeligt stod ud kiggede jeg panisk efter min kontaktperson som ville redde mig i sikkerhed. Men der kom ingen hen til mig. Jeg stod helt alene og næsten nøgen på den store plads foran banegården og følte mig billig udstillet og skrub liderlig. Alle kiggede på mig når de gik forbi. Nogen med foragt og mange mænd og fyre med et grin og en kommentar. Flere turister kom forbi og så sit snit til at tag billeder. Jeg følte mig som en ensom luder på en flise der ventede på en barmhjertig kunde, der kunne give mig pik og fred et øjeblik. Pludseligt standsede en bil foran mig. Døren gik op og en stemme sagde hårdt; sæt dig ind. Jeg besluttede mig for at det måtte være min kontaktperson og satte mig ind. Manden bar kasket og solbrille og det var tydeligvis ikke en jeg havde mødt før. Han målte mig med øjnene og stak uden varsel en hånd mellem mine ben. Liderlige so hvæsede han og i samme nu accelererede bilen ud i trafikken. Med en hånd på rettet puttede han en sæk over mit hoved og sagde jeg skulle stramme den. Jeg var skrækslagen men turde ikke gøre andet en som befalet. Bilen kørte længe og jeg mistede totalt fornemmelsen af tid og sted. Jeg var bange og meget liderlig på en gang. Bange for hvad der skulle ske med mig og om manden rent faktisk var den rigtige kontaktperson.

Da bilen endeligt stoppede blev jeg ført ud. Det føltes som om jeg var inden døre og i et hastigt tempo gik vi op ad en lang trappe. Tempoet, de høje hæle og det at jeg var blindet gjorde det næsten umuligt at følge med og manden trak hårdt i min arm. Jeg kom ind i et rum og blev placeret på en stol. Sækken blev fjernet og jeg missede med øjnene mod det skarpe lys. Overfor mig sad onklen omgivet af 3 piger. Den ene hende Peter havde været sammen med på filmen de andre kendte jeg ikke. 2 af dem var helt hvidblonde mens den tredje var rødhåret. De sad i morgenkåber men ingen af dem kunne skjule at de var utroligt smukke og sexede og da alle 3 kåber var åbne så jeg tydeligt deres store runde bryster. Onklen sagde at jeg i dag skulle begynde i pornobranchen. Hos ham begynder man fra bunden og derfor skulle jeg i dag kun være hjælper og assistent for dem så skal bruge mig. Især som fluffer for fyrerne og som ydmyg assistent for tøserne her. Alle 3 piger smilede hårdt til mig og deres gennemborende blik fik det til at sitre i min krop. Onklens sidste ord var at adlød jeg alle til punkt og prikke kunne jeg måske vokse i branchen, undveg jeg derimod ville jeg blive straffet ubarmhjertigt. Jeg nikkede forstående men blev straks irettesat af Peters blondine som hvæsede at jeg altid skulle svare: ja herrer eller ja frue når jeg blev tiltalt. Jeg stammede ja frue og undskyldte. Onklen gik ud og jeg var alene med de tre piger. De rejste sig og gik hen til mig. Jeg blev beordret ned på alle fire og brutalt rev de mit stramtsiddende tøj i stumper og stykker. Stoffet i trussen var helt vådt af mine safter og den ene af pigerne spurgte om jeg havde tisset i bukserne. Skamfuld måtte jeg svare at det var fisse safter fordi jeg var liderlig. De grinte hånligt af mig proppede derpå stoffet i munden på mig. Jeg smagte på min egne salte safter. Pigerne undersøgte min krop og nev i mine skamlæber. Jeg skreg af smerte men det rørte dem tilsyneladende ikke. En finger røg op i min røv. Blev trukket frem og tilbage et par gange og derefter fik jeg den i munden. Pigen spurgte om jeg synes jeg var ren nok og da jeg ikke smagte dårligt sagde jeg ja frue. Igen blev jeg rejst op og Peters blondine som for resten havde de største bryster som nok var en E-skål sagde at de ikke gad jeg mere med mig lige nu. Derfor bandt de mig til stolen med spredte ben og hænderne på ryggen. Jeg kunne intet foretage mig og min fisse var helt åben.

Den rødhårede stav en stor vibrerende vibrator op i fissen på mig. Den havde samtidig en lille ekstra finger der stimulerede klitten. Jeg havde en magen til derhjemme og med den var der altid orgasme garanti for mig. Pigen sagde at jeg fra nu af havde absolut forbud mod at komme før de igen gav mig lov og vente derpå ryggen til mig.

De tre piger begyndte derefter at sminke sig og sætte håret. Alt imens sad jeg bundet på min stol med en fantastisk DILDO i fisse med et forbud jeg ikke anede hvordan jeg skulle kunne overholde. Min krop var på briste punktet og jeg rystede af liderlighed på orgasmens rand. Jeg måtte bare ikke komme.

Pigerne arbejdede videre med deres udseende og smed deres kåber. De trimmede deres små striber af hår på deres venusbjerge. Deres kroppe var fantastisk flotte og de pjankede og pjattede og overså mig fuldstændigt.

Jeg kæmpede mod alt hvad jeg havde i mig. Min krop sitrede ved den dejlige dildos leg i og omkring min fisse. Pludseligt gik Peters blondine over og gav dildoen en tak til hvilket blev for meget for mig og jeg kom i en kæmpe orgasme rystede mig krop og fik stolen til af knage under mig.

Alle 3 piger blev rasende på mig og de råbte jeg var en lille selvfed luder der end ikke kunne overholde den eneste regel jeg havde fået. Peters blondine sagde hvæsende at jeg ville blive straffet senere men at der lige nu ikke var tid. Jeg blev siddende bundet med dildoen i fissen. Den fik endnu et hak op i tempo og imens pigerne klædte sig på i dyrt sexet undertøj gennemløb den ene orgasme efter den anden min vildt liderlige krop. Jeg fik besked på at tælle højt hver gang jeg kom så pigerne kunne følge med i alvoren af min ulydighed. Da jeg nåede 8 orgasmer på ca. et kvarter blev jeg låst fri og fik besked på at rengøre dildoen. Jeg slikkede den ren for mine safter mens den snurrende maskine legede på min tunge. Nu var pigerne klar og jeg fik 2 min. til at rette min makeup som efter de mange intense orgasmer var ødelagt. Jeg blev nu ført ind i et stort studie og sat på en stol i hjørnet. Lokalet var indrette som en lejlighed med stue, køkken og bruserum. Selvom det var kulisser så det meget ægte og dyrt ud. Onklen kom hen til mig og snerrede at min ulydighed ville blive straffet hårdt senere men at jeg lige nu bare skuffe koncentrere mig om at sutte pikke. Han trak sin behårede pik ud af sine bukser og stak den resolut i min mund. Jeg slikkede det bedste jeg havde lært og pikke voksede i min mund. Følelsen af at gøre noget godt gennemflød mig. Onklen brummede tilfreds og med et fast tag om min hals begyndte han at kneppe mig hårdt. Igen og igen tog jeg ham til roden mens jeg gennem næsen hev efter vejret. Kort efter kom han med et grynt og tømte sin dybt i min hals. Så knappede han sine bukser igen og forlod mig som intet var hændt.

Flere ukendte fyre fulgte onklens eksempel flere af dem kom i halsen på mig mens andre sprøjtede mig i øjnene eller over hele ansigtet. Jeg følte mig mest som et hul de kunne tage trykket i og derefter blot forlade igen, men sceneriet ophidsede også min sultne fisse og snart var der dannet en lille pøl på stolen af fissesafter.

Der kom nu tog fyre hen til mig. De var iført kåber og ellers ingenting. Der pikke hang slappe mellem benene men der var ingen tvivl om at de var ekstremt vel udstyrede. De snakkede og pjattede sammen og da de stod foran mig smed de kåberne. Uden at kigge på mig begyndte de at spille pik og snart stak den ene pikken i min mund. Imens snakkede de om noget de havde set i byen aftenen før og grinede. Da den ene fyr var stiv flyttede han sig og gav plads for den anden. Jeg suttede og slikkede ham og trods min ømme kæber fik jeg også gjort kamp klar. De gik derefter over og startede scenen. Det var den rødhårede pige der skulle bolle med dem først og under intense støn kneppede de i mange stillinger. Når instruktøren ville rette noget eller der var pauser blev jeg kaldt ind og skulle så holde pikke stive. Det gjorde efterhånden ret ondt i hele min krop. Mine kæber var ømme og ofte sad jeg på knæ på gulvet og slikkede mens der blev snakket hen over mit hoved. Hvis jeg f.eks sad i vejen for sminkøsens arbejde sparkede hun blod væk som en anden gadekøter. Jeg følte mig lavere og mere ubetydelig end nogensinde, men huskede jo også onklens ord om at jeg skulle arbejde mig op.

Der kom en pause da scenen var færdig hvilket onklen og en kamera mand brugte til at kneppe mig. Jeg blev trukket med ind i en kaffestue hvor jeg blev placeret på alle fire. Onkel kneppede mig røv men den anden filmede mens jeg suttede hans pik. Onkel brugte mine fisse safter som smøring og min efterhånden erfarne røv tog i mod hans dejlige tykke pik. Onkel tog kameraet og filmede hans piks arbejde i min røv og kort efter byttede de plads så det nu var kameramanden det trængt op i mig. Han skiftede hyppigt mellem at kneppe mig i fisse og røv og hans lille pik kunne virkeligt holde et højt tempo længe. Selvfølgelig svarede min krop mændenes behandling af mig med stribevis af orgasmer og alt blev filmet. Kameramanden kom i min røv og kort efter blev jeg lagt på ryggen. Onkelen satte sig nu på mit ansigt med knæene over mine skuldre hans store fede svedende lår gjorde at al bevægelse var umuligt. Jeg kunne dårligt høre hvad de sagde til hinanden men pludseligt stak hans sin store pik i munden på mig. Hans røvhul var ud for mig næse og af og til gnubbede han det i mit ansigt. Kameramanden lagde så han kunne filme det hele og samtidig brugte han den ledige hånd til at holde for min næse. Det var som et tegn til onklen som nu begyndt at mundkneppe mig i et vildt tempo. Jeg var virkeligt ikke klar over deres hensigt og blev grebet af en vild panik. Jeg kunne næsten ikke trække vejret gennem munden pga den tykke pik der kun sjældent gav plads og min næse var hårdhændet blev lukket af kameramandens stærke hånd. Jeg spjættede vildt og min hals trak sig sammen i kramper. Med fuld kraft brølede onkel sin udløsning i min hals og store mængder sperm forsvandt ned i min kæmpende krop. Jeg troede jeg skulle dø men kort før jeg besvimede slap kameramanden sit tag om min næse og jeg kunne gispende atter trække vejret. Onkel stod af mit ansigt og sagde i en usædvanlig blød tone at jeg jo bare kunne overholde reglerne så ville jeg undgå den her slags ting. Næste gang var det jo ikke sikkert at han ville komme så hurtigt i mig. Jeg undskyldte mine foreteelser ovre for dem. Og sagde at jeg for fremtiden nok skulle adlyde alle ordrer. Jeg var sikker på at du ikke ville have skrupler over at gå endnu hårdere til værks næste gang. De to mænd forlod køkkenet og jeg sad tilbage træt og udmattet og græd. Mærkeligt nok var jeg stadig bundliderlig og tænkte kun på mere sex. Hvor var min Peter og hvorfor lod han dem gøre sådan noget mod mig. Jeg var kun 18 år og burde kun nyde blid sex med min søde kæreste.

I det samme blev jeg igen hentet ind i filmlokalet. Henne i sofaen foran kameraet sad Peter. Ved side af ham sad de to blondiner. Filmen var i gang og de var alle i gang med at smide tøjet. Peter var smuk og veltrænet og hans store pik stod rank ud fra hans krop. Pigerne slikkede hinanden og ham på skift og deres leg på sofaen så utroligt sexet og erfaren ud. Du stoppede kort scenen og jeg blev kaldt ind. Uden at han ænsede mig suttede jeg den pik jeg kendte så godt mens pigerne, Peter og instruktøren aftalte næste stilling. Denne gang kun Peter og den meget stor barmene blondine. Den anden pige gik ud til mig. I hånden hold hun en buttplug og en tube creme. Hun gik på alle fire og befalede mig at gøre hendes røv klar til min Kærestes pik. Hun snerrede at jeg skulle gøre det nænsomt og evt. smerte på hende ville blive straffet hårdt. Jeg nikkede forstående og slikkede langsomt den smukke piges bagerste hul. Jeg synes hende hul var utroligt smukt og lyst og jeg nød smagen af hende. Ringmusklen gav blidt efter for min tunge som lidt efter lidt trængte ind. Så smurte jeg en klat creme i hende og stak en prøvende finger ind. Pigen stønnede tilfreds og roste mig faktisk. Jeg blev underligt nok stolt over det og brugte nu buttpluggen til at udvidede hendes hul. Da hun var klar gav hun mig pluggen i munden og forlod mig igen til fordel for min kærestes ventende pik. Jeg suttede pluggen længe og glædede mig over at jeg var god nok. En fyr fra filmholdet kom hen til mig. Han smed bukserne og sagde i en bestemt tone at jeg skulle gøre det samme for ham. Han lagde sig foran mig og jeg så på hans behårede røv. Det var alt andet en lækkert men jeg turde ikke andet end at adlyde. Min tunge startede på hans nosser og arbejdede mig roligt gennem hårene mod hans røvhul. Han svedte og var ikke helt ren, men alligevel strakte jeg tungen indenfor i ham. I det samme slog han en stor prut i hovedet på mig så jeg med et sæt fløj tilbage i bar overraskelse. Alle i lokalet skreg så højt af grin at filmen midlertidigt blev afbrudt. Kameramanden havde selvfølgeligt optaget det hele og på storskærm måtte jeg gang på gang se mig selv ydmyget. Peter var en af de mest aktive i løjerne og han fik hurtigt foreslået at filmklippet blev sendt til flere internetsider. Flov og pinlig blev jeg beordret til igen at slikke fyren i røven. Denne gang sad han på mit bryst mens han spillede pik. Han sendte sin sperm ud over mine bryster og sluttede af med at køre røven rundt i mit ansigt.

Jeg blev igen sat i venteposition og hver gang Peter skulle slikkes blev jeg halet ind. Da denne scene var slut havde Peter spermet 6 gange og alle i lokalet klappede af hans præstation. Onkel sagde at jeg også var færdig for i dag og at jeg skulle indfinde mig i køkkenet hvor jeg ville blive transporteret hjemad. I rummet ventede chaufføren fra før og da han så mig grinte han højt. Satans luder sagde han, du er sgu for ulækker til at jeg gider kneppe dig. Jeg fik posen over hovedet og derpå fuldt tilbage til bilen. Han ville ikke have sperm på betrækket så han løftede mig op i bagage rummet og smækkede hårdt efter mig. Igen kørte vi længe og da bilen stoppede og lågen åbnet var det mørt udenfor. Vi holdt vist i en baggård bag banegården. Jeg fik en kort nederdel og en meget stram bh udleveret og ellers besked på at tage bussen hjem. Jeg kunne se på uret på banegården at jeg lige kunne nå sidste natbus men da jeg stod foran den åbne busdør opdagede jeg at jeg ikke havde nogen penge. Chaufføren som var en ca. 40 årig tyrker spurgte om det snart blev til noget og undskyldende måtte jeg sige at jeg ikke havde nogen penge. Han kiggede fælt på mig og derpå i bakspejlet. Bussen var helt tom og med et grin sagde han at jeg kunne få et gratis lift hvis jeg slikkede hans pik. Opgivende trak jeg på skuldrene og accepterede. En pik fra eller til i dag gjorde jo ingen forskel og jeg skulle jo nå hjem til viceværtens kontor kl. 24. Han åbnede lågen til sin køre kabine og jeg kravlede ind mellem hans ben. Han åbnede sin gylp og en tyk sort halvslap pik slap ud. Han startede bussen og mens han kørte slikkede jeg hans svedige sorte kæp. Imens jeg slikkede måtte jeg høre ham snakke om hvor billige danske møgtæver er og af alle dem han havde mødt var jeg da den allerværste. Han var heldigvis ret dårlig udholdende og da vi stort set var ud for min lejlighed sprøjtede han sin salte sperm i min mund. Da han kom råbte han "forbandede danskerluder" til mig og grinede tilfreds. Før jeg fik lov at gå forlangte han min adresse og telefonnummer for som han sagde havde han en masse fætre som gerne ville flække min lille luderfisse. Jeg turde ikke gøre andet end at fortælle ham at jeg desværre ikke selv kunne bestemme det. Han var dog ligeglad og da han trak en stor kniv kunne jeg ikke gøre andet end at udlevere oplysningerne. Med kniven skar han hurtigt stroppen på bh over og rev den af mig. Skrid kælling vi kontakter dig når vi skal bruge dig var det sidste han sagde før busdøren lukkede sig bag mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.