Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kæreste Peter har nogle venner, som aldrig rigtigt har forstået. De havde deres egen lille klike som jeg kun sjældent fik lov at være en del af. Spurgte jeg hvorfor? fik jeg altid et eller andet plat svar om at det er nogle drengeting jeg alligevel ikke forstod. Derfor blev jeg positivt overrasket da min kæreste en dag ringede til mig og sagde at jeg skulle skynde mig hjem fordi de havde en stor overraskelse til mig.

Måske vil det nu være passende med en lille præsentation af min kæreste og jeg. Peter er virkelig min store kærlighed og jeg er villig til at gøre alt for ham. Han er høj, solbrændt og lækker og det at han med sine 25 år er 7 år ældre en mig giver mig en utrolig selvtillid og voksen følelse. Jeg hedder så Sarah og er en sød lille pige der tager livet med et smil og stor nysgerrighed. Jeg er ægte blondine og med flotte former og en lille fast c-skål så alt i alt en lille godte som min kæreste plejer at kalde mig. Desværre er jeg også af og til lidt naiv og måske var det derfor at jeg havnede i den historie du nu skal læse.

SEX I DAG?

Sammen er Peter og jeg rigtigt gode synes jeg og han har især i sengen lært mig mange dejlige og frække ting. Bl.a. har vi for nyligt eksperimenteret med dyb oralsex og efter en lidt hård start har jeg nu virkeligt lært at nyde at tage min kærestes store pik til roden.

Men tilbage til den dag hvor drengene ventede med en overraskelse til mig. Jeg kom ind i stuen og for en gangs skyld blev al opmærksomhed rettet mod mig og ingen sagde noget. Peter kom hen til mig og gav mig et dybt kys. Så trak han mig ud i køkkenet hvor han satte mig på en stol. Med et kækt smil fortalte han at hans ven Torben havde købt et dyrt videokamera som de gerne ville afprøve. Da Torben samtidig kendte en der havde et lille filmselskab mente de nok at hvis filmen ellers blev god var der gode penge at tjene på det. Jeg spurgte undrende hvad det angik mig, og Peter fortalte at de gerne ville lave nogle bløde erotiske scener og de var alle enige om at jeg ville være oplagt til den store hovedrolle.

Jeg kiggede nervøst på min kæreste, men jeg kunne se på hans blik at jeg ikke havde noget valg. Jeg spurgte nervøst om hvor filmene ville havne? Peter svarede smilende at det kun var til udenlandsk brug og ingen ville genkende mig. Selvfølgeligt var der også mulighed for at jeg kunne blive en berømt stjerne hvis jeg gav alt hvad jeg kunne på filmen. Ideen tiltalte mig og gjorde mig faktisk en smule liderlig. Jeg havde jo før haft sex med Peter foran kameraet men kun til eget brug. Jeg accepterede Peter ide og spurgte hvordan det skulle foregå?

Peter fortalte at de først ville lave lidt prøvefilm inde i stuen, og hvis det hele passede ville vi tage til et studie om nogle dage og starte filmningen. Jeg accepterede igen men sagde til Peter at det kun måtte være erotiske billeder og ikke porno! Jeg blev fejet af med et "ja ja" og gik lettere mistænksom men også liderlig ind i stuen til de 4 drenge der spændt sad og ventede i vores sofagruppe. Med et nik fra Peter blev en sofa ledig og jeg blev sat i den. Torben satte sig på en stol foran mig og tændte kameraet.

Torben startede med at fortælle at de var glade for at en så smuk pige ville deltage i deres projekt. Jeg rødmede lidt og sagde tak. Han spurgte lidt ind til om det var første gang jeg lavede noget sådan, hvilket jeg bekræftede. Han roste igen min krop og spurgte om han ikke måtte se mine bryster. Jeg trak forsigtigt min lille top af og frem sprang mine faste runde strittende bryster. Igen blev de rost og Torben spurgte om jeg bar nogen trusser. Det gjorde jeg og uden at tænke ret længe over det spredte jeg benene let så min meget korte nederdel afslørede min lille hvide g-streng der skjulte min mis. Jeg kunne mærke at liderligheden boblede mig og der skulle ikke megen overtalelse til før end jeg trak nederdelen helt op i taljen så alle i rummet kunne se trussen. Torben bad min vende og dreje mig og bukke mig frem og der var ingen tvivl om at han filmede min mellem benene. Nu fik jeg at vide at jeg skulle vise min fisse og uden videre tog han et hårdt tag i trussen og trak den af. Igen blev jeg sat i sofaen med spredte ben men torben filmede min efterhånden ret våde fisse. De stoppede kameraet og Torben spurgte om jeg var tørstig. Det var jeg og der gik ikke lang tid før min kæreste kom med en stor drink til mig. Den var ret stærk men alligevel drak jeg den hurtigt. Det havde ikke mindre effekt på min fisse som blev mere og mere våd. Kameraet blev tændt igen og Torben spurgte om jeg kunne tænke mig at have sex foran hans kamera. Lige nu var jeg så liderlig og havde meget lyst til min kærestes pik at jeg gik med på legen. Men min overraskelse var stor da Torben ikke kaldte Peter hen til mig men en anden af drengene der hed Marco. Uden videre satte han sig foran mig og gav mig at tungekys. Jeg kiggede skræmt over på min kæreste men han sad bare og grinede med de andre drenge. Marco er for resten en total lækker fyr så der gik heller ikke lang tid før hans opmærksomhed og drillende tunge gjorde at jeg glemte alt omkring mig. Hans slikkede mine strittende bryster og kort efter fortsatte han mod min fisse. Længe kredsede han om min klit og drillende lod han tunge glide ind og ud af fissen. Han løftede min røv lidt og langsomt gled tungen ned mod mit bagerste hul. Der gik en kuldegysning gennem mig og da hans fingre samtidig legede hårdt på min klit kom jeg i en intens orgasme. Torben grinte og sagde at jeg vist skyldte Marco en nu og han beordrede mig til at slikke hans pik. Marco smed tøjet og helt som ventet var han meget veltrænet og total lækker. Hans pik var også stor og helt glatbarberet.

Jeg rykkede nærmere, åbnede munden og Marco stak sin store stav i munden på mig. Først slikkede og suttede jeg roligt på pikhovedet og skaftet mens jeg blidt legede med hans store nosser. Torben sagde at han havde hørt at jeg var god til at tage en pik til roden og at han gerne ville se mig gøre det ved Marco. Jeg var noget overrasket over at Peter havde fortalt om vores lille leg men det er vel meget normalt at fyre praler med den slags. Jeg tog en dyb indånding og gabte så meget som muligt over hans store pik. Samtidig trykkede han til med en hånd på min nakke men pikken var alt for stor og det føltes som om jeg skulle kvæles. Jeg hostede og hakkede og vandet løb fra mine øjne og min mund. Marco og Torben gav dog ikke op så let og gennem 8-10 forsøg fik jeg mere og mere pik ned i halsen til stor nydelse for Marco og til stor morskab for de andre fyre i stuen. De grinte og jublede da han gentagne gange holdt pikken i bund mens jeg prustede og stønnede for at få vejret. Men jeg var endnu ikke færdig med at skulle slikke Marco. Torben instruerede mig nu i at slikke hans nosser tage dem begge i munden og til sidst fortsætte om til Marcos røvhul som også skulle slikkes. Jeg havde aldrig prøvet det før, men min liderlighed og mine grænser var allerede flyttet enormt denne dag så jeg fortsætte som ønsket. Jeg blev lagt på ryggen mens Marco satte sig over mit ansigt så han brune hul var lige ud for min næse. Kameraet kørte lystigt videre og under Torbens kommando begyndte jeg at slikke Marco mellem hans baller mens han selv spillede pik Jeg lå med benene vildt spredt og der var ingen tvivl om at de tre øvrige fyre kunne se lige op i min glatte fisse. Jeg fornemmede også ud af øjenkrogen at de alle tre sad med deres stive pikke fremme. Det tændte mig endnu mere at drengene åbenlyst nød mig og jeg kunne ikke lade være at spørge Torben om jeg snart måtte få noget pik.

Torben spurgte grinende Marco og jeg måtte få noget og han svarede at det mente han bestemt jeg havde fortjent. Jeg blev placeret på alle fire på sofaen så Torben kunne filme min fisse og røv Han var meget ihærdig og Marco brugte grinende begge hænder til med hård hånd at sprede mine skamlæber og baller så intet blev glemt. Nu tog Marco plads bagved mig og langsomt lod han sin lange tykke pik glide og i mig. Jeg stønnede højt ved udvidelsen og nød hans indtrængen der hvor Peter ellers kun plejede at komme. Torben gik rundt om sofaen og filmede og var meget tilfreds med det han så. Han sagde henvendt til Marco at han mente at tæven nød behandlingen. Han filmede ned over min røv og så hvordan Marcos store stempel igen og igen gik i bund i min våde stramme fisse. Pludselig mærkede jeg en finger i mit bagerste hul og hurtigt efter endnu en. Jeg stoppede næsten op i min stønnen og spurgte forskrækket om hvad fanden de havde gang i. Peter kom til og hviskede i mit øre at Marco gerne ville kneppe mig i røven og jeg bare havde at adlyde. Jeg har aldrig før haft analsex og er ret bange for at det gør vildt ondt. Især Marcos store pik troede jeg simpelthen ikke kunne være i mig. Jeg turde alligevel ikke modsige Peter og sagde derfor ok. Igen blev der klappet af de andre drenge i stuen. Torben tog en tube creme og gav mig en stor klat lige i røven. Derefter fik jeg et par hårde slag over ballerne og så fik jeg at vide jeg var klar. Deres hårdhændede metoder tændte mig igen og jeg var også lidt spændt, så jeg skød røven lidt bagud mod Marco som greb mig om hofterne og trykkede hårdt sin pik mod min ringmuskel. Det gjorde vildt ondt og jeg skreg og græd, men stille og roligt kom han indenfor. Jeg masserede samtidig min klitoris hvilket tog lidt af smerten og lidt efter lidt begyndte jeg at stønne af ophidselse. Marco kneppede min lille røv i lange seje stød mens jeg af og til fik slag over mine røde baller. Jeg kunne ikke lade være med at lege videre med mig selv og stak 2 fingre op i min fisse. Marco kneppede min røv og jeg selv min fisse og jeg mærkede tydeligt orgasmen nærme sig. Torben opdagede min leg, stoppede os og spurgte om jeg mon var klar til en sandwich. Fyrene i rummet råbte ja og før jeg har nået at sige noget stod en ny fyr nøgen og med stiv pik foran mig. Han var hverken lækker eller veltrænet men hans pik var ganske stor og uden videre satte jeg mig op på hans pik og begyndte at ride ham. Han nev og bed i mine brystvorter og pludseligt mærkede jeg igen Marco pik i min røv. Begge fyre satte et højt tempo og de to pikke stimulerede mig helt utroligt dejligt. Jeg var helt væk og pludseligt eksploderede jeg i mit livs mest intense orgasme. Jeg stønnede og skreg og mærkede at jeg samtidig sprøjtede fra min fisse så den underste fyr blev helt våd af mine safter. Alle fyrene grinede af mig og mens de to pikke gled ud af mig blev jeg i min orgasme rus lagt på ryggen på gulvet. Alle 5 fyre inkl. Torben med kameraet og min kæreste Peter satte sig nu på knæ rundt om med deres store stive sprøjteklare pikke. De spillede om kap og jeg suttede skiftevis på dem men hele verden var stadig en stor orgasmetåge for mig. En efter en kom de ud over min mund og ansigt og jeg slikkede dem alle helt rene. Marco var den der kom til sidst men til trods for at han sad helt nede mellem mine ben ramte hans kaskader af sperm mig alligevel i ansigtet. Peter sagde til mig at jeg som tak skulle kysse de 5 pikke. Jeg kravlede nøgen og sperm indsølet rundt på gulvet og gjorde som befalet. De 5 drenge var meget tilfredse med mig og flere af dem roste min villighed over for Peter. Jeg blev med et klask i røven sendt ud i bad.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.