Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg tog mig rigtigt god tid og brugte lang tid på at få vasket mine ømme huller. Knepperiet havde næsten taget 2 timer og jeg var især øm i røven efter Marcos hårde behandling. Tanken om hans store pik tændte mig lidt igen og jeg kunne ikke lade være med at lege lidt igen. Min krop var nærmest overstimuleret og der gik ikke lang tid før end jeg kom i en lille intens orgasme. Da jeg var færdig i badet lagde jeg en flot make up og overvejede hvilken slags tøj jeg skulle gå ind i stuen med. Jeg ville ikke have mere sex i dag men man kunne vel godt gejle drengene lidt op igen så de måske kom igen en anden dag. Jeg trak mine mindste cowboyshorts på. De dækker ikke en gang ballerne og når jeg sidder kan man faktisk se op i min fisse. Derudover tog jeg en lille 3kant bh. Afslutningsvis valgte jeg mine 12 cm høje hæle. Jeg var en fræk tøs. Da jeg nærmede mig stue kunne jeg høre min egen stønnen fra filmen. Jeg regnede med at drengene så filmen igennem igen og glædede mig til at se resultat. Da jeg kom ind så jeg til min overraskelse at der nu var yderligere 4 personer tilstede. 2 ældre mænd samt 2 piger. Mændene blev præsenteret som Torbens onkel Arne og hans forretningsforbindelse. Det var åbenbart dem der havde filmselskabet. De to piger kendte jeg som 2 piger der af og til hang på Peter klike. Jeg havde ofte været ret misundelige på dem siden de altid fik opmærksomhed mens jeg aldrig gjorde. Pigerne var en del ældre en mig og meget smukke og velformede. Deres bryster mindst d-skåle og de har altid virket meget sexede og erfarne.

Onklen og manden sad og skiftevis kiggede på filmen og gav mig frække blikke og der var ingen tvivl om at de kunne lide hvad de så. Onkelen sagde at han sagtens kunne bruge mig i sine FILM, men han nok var nødt til at se lidt mere før han kunne bedømme hvor meget jeg var værd. Peter sagde til mændene at de bare kunne gå ind i soveværelset og prøve mig af så kunne drengene hygge sig med de andre piger imens. Pigerne fniste og grinte til min dejlige kæreste som nu ikke virkede særligt interesseret i mig. Onklen og manden rejste sig fra sofaen og begge tog de mig under armene ind mod soveværelset. Det sidste jeg nåede at se fra stuen var at den en pige en flot langbenet brunette satte sig på Peters skød og begyndte at kysse ham.

SEX I DAG?

De to mænd førte mig ind i værelset hvor jeg blev sat på gulvet. Mændene satte sig på hver sin stol og begyndte at tage deres jakker og skjorter af. De var begge ret kraftige for ikke at sige fede og de svedte en del. Men samtidig kunne jeg også se nogle ret store buler i deres bukser. Onkelen sagde at han forventede at jeg arbejdede hårdt for ham og aldrig stillede spørgsmål eller nægtede en ordre. Ellers ville jeg dels blive straffet og dels ville min betaling falde kraftigt!

Der var noget i hans blik der sagde mig at jeg tage ham alvorligt og jeg nikkede ydmygt. Nu var de begge nøgne og sad og legede let med deres halvstive pikke. Jeg skulle rejse mig op og stille mig med foroverbøjet med røven til dem. Jeg blev befalet at stå med hænderne om anklerne og stod derfor i en helt spændt situation med røven lige i vejret. Det gjorde ondt i hele kroppen og mine fødder vaklede i de høje hæle. Onkel sagde at hvis jeg her tabte balance ville jeg blive straffet. Onkel tog nu en saks og begyndte at klippe mine små shorts i stykker. Del for del faldt stykker af jeans stof på gulvet og min fisse og røv blev blottet. Underligt nok gjorde den her vildt ydmygende behandling mig vildt liderlig og safterne dryppede fra min fisse. Mændene snakkede undervejs om min krop og samlignede den med andre piger som jeg ikke kendte. Jeg var i hvert fald mere lækker en Camilla sagde forretningsforbindelsen, hvilket onklen gav ham ret i. Onklen fortalte mig at de to mænd kun dyrkede analsex med deres piger og at jeg i dag ville lære helt nye sider af min krop at kende.

Jeg brød mig ikke helt om deres ord, men jeg turde heller ikke sige dem i mod. Det her var nok Peters vilje og jeg ville ikke skuffe ham. Min røv gjorde stadig lidt ondt efter Marco tidligere kneppede den, men jeg kunne nok klare lidt mere håbede jeg.

Jeg blev lagt hen over en stor hård pude på sengen så min røv pegede lige op i luften. Mine ben blev spredt og med et hurtigt klik blev mine ankler forsynet med machetter som blev bundet til sengen ben. Jeg lå en helt fastlåst stilling og mine huller var helt tilgængelige for de to fede ældre herrer. De grinede tilfredse og onklen tog fat om mine baller og æltede dem hårdt. Han lod samtidig en finger finde vej til mit ømme bagerste hul. Det gjorde vildt ondt og jeg græd i smerte over hans behandling. Forretningsforbindelsen sagde at jeg bare havde at tie stille og at de måske ville bruge creme når de kneppede mig senere. Derefter stak han sin pik i munden på mig som jeg efter bedste evne forsøgte at sutte i den ubehagelige stilling jeg lå i. Onklen lod endnu en finger presse ind og med små træk udvidede han roligt mit hul. Fandens så stram hun er, sagde han og grinte. Hende skal vi nok få meget sjov ud af. Forretningsforbindelsen gryntede tilfreds og stak sin pik helt ned i halsen på mig mens onklen lod en 3. finger komme ind i mit. Da pikken var meget behåret var det vanskeligt for mig at få vejret og jeg hvinede af smerte og skræk. De pressede virkeligt mine huller til det yderste, men samtidig måtte jeg også konstaterer at jeg var liderlig som aldrig før.

Onklen sagde at han ville kneppe min røv og med en ganske lille klat creme i røven satte han pikken mod ringmusklen og pressede sig ind. Igen havde jeg den anden pik i halsen og kunne dårligt trække vejret. Det gjorde vildt ondt og tårerne løb ned af mit ansigt. Jeg mærkede onklens hånd på mit venusbjerg og en finger finde vej op i min fisse. Han mærkede min sejlende våde grotte og sagde grinende til vennen at jeg åbenbart satte pris på deres behandling. Han trak sig ud af min mund og sagde at jeg skulle fortælle dem hvor dejligt de gjorde det for mig. Så mens onklen satte tempoet op i min røv fortalte jeg med rystende liderlig stemme at jeg elskede at mærke ham i røven og håbede at jeg levede op til deres forventninger. I samme nu kom jeg i en enorm orgasme og hvis ikke jeg var bundet fast var jeg nok krampet sammen i hele kroppen. Begge mænd grinede højt af mig og sagde at jeg nok skulle få meget mere pik. De to mænd byttede plads så forretningsforbindelse nu trængte op i min røv mens onklen du puttede sin pik direkte fra min røv til min mund. Han spurgte om jeg kunne lide smagen og gryntende måtte jeg bekræfte ham.

Forretningsforbindelsen kneppede min røv i lange seje træk og ofte trak han sig helt ud for at studere mit udvidede røvhul. Jeg skulle selv sprede mine baller for ham og flere gange var onklen også henne og kigge ind. De var meget tilfredse med mig og grinede højt. Forretningsforbindelsen listede roligt to fingre ind ved siden af pikken så når han trak sig ud trak han hårdt i ringmusklen som stadig udvidede sig for ham. Af og til fik jeg en stor spytklat i hullet men ellers ingen smøring til lille mig. Forretningsforbindelsen spurgte onklen om jeg ikke skulle kneppes af drengene i stuen igen. Og de to fede svedende mænd blev enige om at de havde studeret mig grundigt og at jeg var moden til mere. Jeg glædede mig kort til at få lidt fred i røven men desværre havde de en helt anden plan. Jeg skulle spiddet på onklens pik gå på alle fire ind i stuen. Sådan blev det og jeg måtte ydmyget bruge alle mine kræfter mens onklens pik for hvert skridt trængte i bund i min røv. Da jeg kom sådan ind i stuen vakte min gang latterbrøl fra de 5 drenge og 2 piger. Onklen sagde at tæven ikke ville slippe pikken så hun måtte bruge armene. Pigerne der sad og red på hhv Peter og Marco mens de 3 øvrige fyre fik suttet pik kaldte mig en billig luder og gav fnisende Peter et dybt kys. Onklen sagde at min røv nu var til fri afbenyttelse og jeg blev placeret på alle fire på sofabordet, med mit stakkels ømme udvidede røvhul tilgængeligt for alle i rummet. Pigerne var meget interesseret i at se hullet blive udvidet og styrede med stort engagement slagets gang.

Ofte tog den ene billeder af mit åbne hul mens den anden trak i ringmusklen. Det gjorde faktisk ikke så ondt længere men jeg følte mig blot som en bolledukke der stod til rådighed for selskabet. Men det var samtidig vildt dejligt at mærke pikkene i min røv og flere gange kom jeg i vilde orgasmer som jeg sjældent har oplevet før.

Den blonde af pigerne trak nu min Peter hen foran mig. Hans pik var stor og stiv og der var ingen tvivl om han elskede at se sin kæreste på denne måde. Blondinen legede kærligt med hans pik og tog han gang på gang til roden. Det gjorde ondt i hjertet på mig at se min kæreste blive slikket af en pige som jeg aldrig kunne matche men da onkelen samtidig voldbollede min røv samtidigt med at en anden fyr førte en vibrerende DILDO op i min fisse kom jeg i en vild orgasme som varede næsten 2 min. Da jeg kom til mig selv igen var Peter nu trængt op i pigens røv. I langsomme bevægelser kneppede han hende mens den anden pige kyssede ham på munden. Pludseligt trak han sig ud af hende og stak pikken ind i min mund. Jeg suttede hans dejlige pik ihærdigt hvorefter han fortsatte i blondinens røv. Sceneriet fortsatte utallige gange og jeg fik lov at smage begge piger på Peters pik. Nu blev jeg vendt om og skulle ride omvendt på en af drengenes pik. Jeg håbede lidt på at en fyr så ville kneppe min fisse i en dejlig sandwich men Blondinen sagde at hun og forretningsforbindelsen havde væddet om jeg kunne tage to pikke i røven samtidig. Torben stillede sig klar og langsomt førte han sin pik og ved siden af den anden. Jeg ville skrige og protesterer over at de ville ødelægge mig men fyren under mig tog et hårdt tag om min hals så jeg dårligt kunne få luft.

Det var for vildt for mig og med to pikke bankende ind og ud af røven rystede en kæmpe orgasme gennem mig. Om det var af udmattelse eller kvælningen ved jeg ikke men jeg besvimede kort efter.

Da jeg vågende igen viste jeg knap hvor jeg var men rundt om mig sat 7 mænd på knæ og spillede pik. En efter en kneppede de mig i fissen alle afsluttede med at sende deres sperm langt op i min livmoder. Min indtil da ret understimulerede kusse reagerede ved igen og igen at sende mig i paradis med voldsomme orgasmer og jeg kunne næsten ikke vente med at få en ny pik ind når den gamle var malket færdig i mig. Da 7. og sidste pik var tom skulle jeg tage plads i sofaen. Og mens spermen tapløb fra min fisse skulle jeg skiftevis fingerkneppe mig, slikke sperm og svare på spørgsmål fra dem om hvordan det havde været. Flere spørgsmål gik på om hvor mange jeg kunne klare og hvor længe, mens pigerne ydmygede mig med at fortælle om at Peter ofte havde kneppe dem til dejlige orgasmer. Jeg fortalte at jeg stolede på ham og ikke troede han ville gøre mig ondt men inderst inde vidste jeg jo godt at jeg efterhånden var reduceret til en kneppedukke for dem. Men jeg håbede på at dette mareridt snart var slut.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.