BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dette er en fortsættelse af ”Nikoline løb ind i mændene” kombineret med tidligere historier om nogle saunabadere – se under ”gruppesex.

Det var nogle dage siden, at 30-årige Nikoline i bogstavelig forstand var løbet ind i tre mænd ude i skoven.

SEX I DAG?

Det var endt med noget af et konditions-ridt på en bænk, hvor den blonde kvinde fandt ud af, hvad mænd kan, når blodet pumper i bestemte dele af deres kroppe.

Manden, der havde stået lurende og uset og betragtet, da Nikoline havde sex med tre løbere inde midt i skoven, plejede egentlig selv at være en flittig løber i skoven.

Da han stod og spermede med cowboy-bukserne nede om knæene, var Niels-Peter – eller Peter som han bare blev kaldt – ude på en sjælden gå-tur i skoven, og så var det da en skøn oplevelse at få.

Kombinationen af løb og sex var ham ikke fremmed, for Peter var med i en løbeklub med en sauna-afdeling, og en flok løbere havde udvidet med deres egen lille special-aktivitet, hvor den både stod på løb – og gruppesex.

Peter kendte ham fyren, der havde været den mest aktive af knepperiet af pigen på bordet.

Hvad var det nu, han hed? Han havde da været med i løbeklubben for nogle år siden. Peter kendte vist hans bror….ja han hed Johnny og arbejdede samme sted som Peters kone. Nu dæmrede det.

Peter hev sine bukser op, pakkede den tømte pik ind i bokser-shorts og bukser og smuttede afsted uden at blive opdaget af den tilfredsstillede flok.

Men Peter kunne ikke glemme det, han havde set.

Især ikke, fordi han kunne forestille sig, at i hvert fald et par af de frække løbere kunne bidrage til det seksuelle tempo hos de saunabadere, der mødtes i løbeklubben lidt uden for de normale træningstidspunkter.

Et par dage senere ringede Peter til Kim.

Præsenterede sig kort, gik direkte til sagen og fortalte om den frække sex- og løbeafdeling. Var det noget for Kim og hende pigen, han havde kneppet? Naturligvis var det lidt vovet, men hun så jo ud til at nyde noget pik, og dem var der en del af i saunaløbe-afdelingen.

Kim ville naturligvis ikke blive snydt for fisse. Der var en del unge kvinder og kvinder – fra 26 til 40 – og de kunne også deres kram. Og var åbne for nyt. Hvad sagde han?

Kim sagde ja, og han skulle nok få Nikoline med. Hun skulle bare høre om flere pikke, så svulmede hun op i underlivet og blev hed om ørerne.

Det var som sædvanligt en lørdag formiddag, de skulle mødes til deres særlige specialtræning med omklædning i det rum, som svømmehallen stillede til rådighed for gruppen.

Mads arbejdede i svømmehallen uden for skoletid, så han sørgede for nøgle, og for, at der blev gået lidt stille med dørene. I løbeklubben vidste de fleste medlemmer godt, at der var fællessauna om torsdagen, men at den nøgenhed også havde udviklet sig til vild sex både torsdage og senere lørdage var ikke sluppet ud til kredsen uden for dem, der deltog.

Nu skulle nye deltagere slippes ind. Der var ellers personer nok, der deltog i de ugentlige fællestræninger og fælles-knald.

Der havde været en smule udskiftning, men ellers var det Helle og Pernille på cirka 40, Kathrine på 26 og Anne på cirka 30, der var mødt op til fællestræningen den lørdag, hvor Nikoline og Kim skulle dukke op.

Nikoline på cirka 30 og Kim, der var jævnaldrende, skulle ud at løbe med Peter på 46, Jens, der var nordmand og 62 og Mads på 18. Unge Mads var seksuelt efterhånden mere erfaren end hans alder viste.

Der skulle løbes cirka otte kilometer, og det var socialt løb. Det fik Nikoline og Kim at vide. Der skulle sludres og hygges undervejs, og så sluttede gruppen af løbere altid af med at spurte den sidste kilometer eller to, så de blev delt op i forskellige grupper afhængig af deres form.

Det var jo ikke om lørdagen, at grunden til de næste personlige rekorder skulle lægges. Det var bunden til noget andet, der blev skabt. Og stemningen blev løftet.

Kim og Nikoline kunne sagtens følge med, og da sprinterne blandt den vante flok ikke gav den maksimal gas, kom Kim og Nikoline ind i front sammen med unge Kathrine og Peter, som med sine 46 var næst-ældst i gruppen. Men hvis man bare træner, kan man sagtens følge med, sagde Peter.

Den kunne jo forstås på flere måder.

Mads kom ret hurtigt, og da han havde nøglen til omklædningsrummet, gik de første derind, selv om flere af kvinderne samt Jens på 62 stadig manglede.

Der blev ikke sagt noget om, hvad der skulle ske, og Peter vidste ikke, hvad Kim havde afsløret over for Nikoline.

Men hun stillede ingen spørgsmål til, at det var ét omklædningsrum, vi bar vores tasker ind i, og hverken Kim, Mads eller jeg ventede på at smide tøjet. Det gjorde Kathrine heller ikke.

Hun stod hurtigt ung og nøgen.

Kim kiggede lidt. Skelede til Kathrines dusk. Han havde nok forventet, at sådan en ung, slank kvinde også var ret fisse-markeret dernede, men der var en blond, tæt dusk, der dækkede for hendes inderste. Sådan havde det ikke altid været, men Kathrine nød sin kønsbehåring, og det gjorde de andre også.

Nikoline kiggede alligevel lige en smule. Måske var det Kathrine og hendes helt afslappede nøgenhed, der var lidt sær. Og så det, at der måske nok var lagt op til en masse sex, men hvordan skulle det lige foregå?

Nikoline begyndte tøvende at tage tøjet af. Kim, Mads og Peter satte sig og tog en øl. Normalt var der ikke bajere på bænken, når der var løb og lir, for der var så mange andre safter, der smagte, men man kunne jo godt byde sine ventede gæster lidt.

”Vil du smage,” spurgte Peter og rakte en uåbnet øl hen mod Nikoline.

Hun stod i tights og sports-bh. Hun spurgte efter en cola. Det fik hun. Her i omklædningsrummet kunne man få næsten alt det, man bad om. Nogle gange også noget, man ikke lige havde forestillet sig.

De vante løbefyre kiggede nysgerrigt på hende, og hun så på dem.

Lidt forskelligt udstyret, men hun tændte på det.

Nikoline var vild med omklædningsrum. Især hvis hun kunne blive kneppet i sådan et. Hun svedte, men hun fik også en dejlig kulderystelse.

Der var stor forskel på de kvinder, der mødte op til løb, sex og sauna, og Nikoline var endnu en brik i det skønne, kropslige puslespil, der skabte en varieret mosaik.

Helle og Pernille – de to kvinder på 40 – var begge meget eller lidt buttede, med relativt store bryster og sort behåring mellem benene. Nu havde Pernille godt nok barberet dusken af, og eftersom hun havde fået fin betjening efter at hun kunne tilbyde en glat og meget stor revne, lod hun det nok ikke lige vokse ud med det samme.

Helle kunne ikke drømme om at fjerne sine krøller.

Kathrine havde ladet dusken vokse ud, så hun nu lignede det hun var: En ung, slank kvinde med kønshår. På den måde mindede hun egentlig meget Anne, som var en anelse ældre og lidt højere, men de havde samme størrelse bryster, og det var kun farven på deres duske, der adskilte den ene fra den anden.

”Skål,” sagde Peter, og både han og Mads sad og spekulerede på, hvad der mon ville åbenbare sig. Kathrine var gået i bad og stod helt ugenert og sæbede sig ind, så hendes blonde dusk blev sæbehvid.

Under Nikolines sorte, tætsiddende bh var der et par velformede C-skåls-bryster, og i hendes tights var der kun en korthåret, tæt stribe over hendes revne. Revnen var smukt markeret i hendes tights, og den havde flere af mændene gennemskuet.

”Skål til jer. Jeg håber ikke, det er en forudsætning, at man skal drikkes fuld først. Men jeg må hellere holde hovedet koldt alligevel – hvad med jer,” sagde Nikoline med et smil og kastede hovedet ned mod de tre mænd og deres pikke. Hun drak af colaen og kiggede ned på de mænd – og deres ædle organer, der sad og lå afslappet på bænk og ved lår.

Hentydningen var ikke til at tage fejl af.

”Nej, nej,” sagde Mads. ”Det er vist kun unge fyre som mig, der kan en masse, når jeg er fuld, så af hensyn til de gamle må vi hellere lege, inden vi får for mange promiller.”

Peter grinede hen til Kim, som af gode grunde ikke var klar over, hvordan det plejede at gå for sig.

”Bare rolig, Kim, det kan godt være, at det er nogle år siden, du har løbet her i klubben, men vi er stadig nogle, der er konditionsstærke og kan klare lidt af hvert. Så din søde veninde skal ikke vide sig for sikker,” sagde Peter, som havde en pik, der i størrelse svarede til Mads’.

Peter var meget behåret på krop og omkring pik, mens Mads kun havde hår omkring pikken. De to mænd – den unge og den midaldrende – havde de mindste pikke i selskabet.

Kim var høj, muskuløs og hårløs, og han havde en stor, omskåret pik, som Nikoline havde godt kendskab til. Derfor vidste hun også, at uanset, hvordan de andre fyre var, så ville hun næppe gå skuffet fra omklædningsrummet.

Og skulle det vise sig, at det ikke endte med sex, så ville hun have fået en oplevelse. Det var hun sikker på.

Døren gik op, og Anne, Pernille, Heidi og Jens – ham den ældste af løberne – kom storgrinende ind.

De lukkede døren – og låste indefra.

”Nå, I er allerede i gang, drenge,” sagde Anne og kiggede både hen på Nikoline og Kathrine.

”Det kan være, at Kathrine har fået den første tur – og så er det Nikoline næste gang. At I lige samler lidt energi,” tilføjede den 30-årige kvinde, som kunne være lidt ligeglad, selv om fyrene løb tør. Hun var den af kvinderne, der var mest til piger. De andre kvinder kunne også godt slikke fisse, men Anne var den eneste, der var erklæret bi.

I hvert fald af pigerne. Og i hvert fald indtil videre. Men man vidste jo aldrig, hvad sådan en lørdag kunne bringe.

”Skal I bare stå der og snakke og drikke hele formiddagen,” sagde Kathrine.

”Jeg står jo her og bliver helt opløst. Jeg vil gerne blive våd på andre måder end lige af bruseren,” sagde den lidt lave, slanke – og ret frække – kvinde.

Hun var måske lidt jaloux over, at Peter sad og så så koncentreret på Nikoline, der stadig stod halvt påklædt. Kathrine havde fået lidt besidder-trang over den modne Peter – han var 20 år ældre end hende – og hun havde sågar ladet sin dusk vokse ud af hensyn til ham og hans lyster. Nu gjorde det lidt ondt, når han var sammen med andre efter løbeturene.

Pernille og Helle havde hurtigt smidt tøjet, og deres store, vrikkende, brune baller forsvandt i retning af baderummet, som var hvidt og stærkt oplyst. Her kunne man ikke skjule noget. Ingen rynker eller nedgroede negle eller strittende brystvorter.

”Skal du ikke i bad,” sagde Anne, som havde stillet sig ved siden af Nikoline. Anne havde krænget sin bh af og stod med sine B-skåls-bryster. Hun kiggede opfordrende på Nikoline, der fulgte hendes eksempel.

De fire mænd, der stod i omklædningsrummet, kunne ikke få øjnene fra den nye pige i klubben. Jens på 62 – som var med for tredje eller fjerde gang og havde fået smag for det – havde også smidt sit tøj og stod nu med sin behårede og lidt udspilede mave, stod på række sammen med de tre mænd, der næsten ikke kunne vente på at se mere.

Nu skulle man tro, at man ikke kunne chokere mænd, der var vant til at kneppe kvinder på stribe, men da Nikoline både smilende og kælent – og lidt drillende-roligt – trak sin bh op over hovedet, afslørede hun nogle bryster, som de andre kvinder i lokalet ikke kunne hamle op med.

Pernilles og Helles var store og tunge.

Annes og Kathrines var små og faste.

Nikolines var store, tunge – og faste på samme tid.

De lignede et par smukke kager, der lå på bagerens disk – lige til at spise.

Kim vidste godt, hvad der gemte sig under Nikolines slanke, lysebrune mave og over hendes velformede lår, men Mads, Jens og Peter var nærmest i trance over udsigten til, hvad de mon kunne vente efter at have set sådan nogle skønne bryster.

Anne trak sine tights ned, og den sædvanlige mørkblonde dusk kom frem. Anne kiggede lige så nysgerrigt over på Nikoline, for at se, om hun også fortsatte afklædningen, men lige da det nye kvindelige klub-medlem havde taget fat i elastikken ved buksekanten, kom Helle, Pernille og Kathrine og tog hårdt fat i de fire mænd.

De blev presset ind i kvindernes våde kroppe og ført over under bruseren. Nu havde de gloet nok.

”Sæb jer så ind. Vi kan jo ikke stå her og vente hele dagen,” sagde Pernille.

Nikoline og Anne fulgte hurtigt efter, og mens mændene stod på række og vaskede sig, kunne de ikke forhindres i at låse deres blik på det, den nyeste deltager havde mellem benene.

Altså en dejlig fisse – utvivlsomt – og en meget lille, lys stribe hår.

Pernille kiggede også.

”Uha da en fin lille frisure,” sagde Pernille, som for nylig havde barberet sin store tot på venusbjerget af. Nu var det det skaldede bjerg, mens Nikoline havde bevaret en næsten usynlig stribe.

”Hvorfor har du ikke taget det hele når du nu var i gang,” fortsatte Pernille nysgerrigt mens mænd og kvinder var i gang med at vaske sveden af sig.

”Det kan Kim svare på,” sagde Nikoline med et smil. Hun gik ind under bruseren, og hun værgede helt reflektorisk for sig med, da det varme vand ramte hendes krop.

Vandet gled i en strøm ned over hendes smukke krop, brusede svagt over de magisk flotte bryster og fandt også vej gennem den minimale kønsbehåring.

Mændene – og måske også kvinderne – stod og betragtede dette uvante skue.

”Kiiiiiim,” sagde Pernille. ”Er du her. Eller er du og pikken taget på fantasi-rejse,” sagde Pernille grinende.

”Jamen,” sagde Kim. ”Jeg er bare vild med sådan nogle hår, der er lidt stride mod min tunge, når jeg roder rundt med tungen dernede. Det har jeg jo prøvet en del gange med Nikoline,” sagde den i øvrigt hårløse og let tatoverede mand.

Anne og Helle kiggede ned på deres duske. De så også over på Kathrine og Pernille, som havde tidligere erfaringer med at være helt glatte.

”Ja, det er ikke sådan noget, vi skal prøve, men måske skal Pernille have sådan en mørk stribe, hvis hun dropper skraberen på et tidspunkt,” sagde Anne.

”Du kan jo prøve – altså prøve at slikke. Du ved ikke, hvor dejligt det er,” sagde Kim, inden Nikoline skarpt skar igennem.

”Du ved godt, Kim, at jeg bestemt ikke er til pigesex.”

”Så er det op til Pernille at få noget hår i striber, som jeg kan øve-slikke,” sagde Anne.

Sæben flød i hvide strømme hen mod afløbene, og Anne og Helle stod og talte om, at de godt vidste, hvad det lignede.

Godt at de mandlige safter ikke skulle gå så grumt til spilde her i dag.

Nikoline kiggede sig omkring. Hun vidste ikke, hvad der skulle ske. Nok var de frække, disse mænd og kvinder, men hvor meget havde de i munden, og hvor meget havde de i deres våde fisser og deres nyvaskede pikke?

”Jeg har en idé,” sagde Peter.

”Vi er godt nok heller ikke lige mange mænd og kvinder i dag, men derfor kan vi godt gøre noget nyt, inden vi skal god mand-til-kvinde-sex,” sagde han og kiggede rundt på de andre.

”Hvis nu kvinderne bliver stående og drypper her under de slukkede brusere, så tørrer vi mænd os og stiller os ud i omklædningsrummet og tager en snak og en øl,” sagde Peter.

”Jeg håber ikke, I kommer til at fryse,” smilede han. ”Stil jer op ad de hvide fliser og vent. Vi skal nok fortælle jer, hvad der skal ske.”

De fire mænd tørrede sig, åbnede en øl – det var vist ny øl-rekord for en træningsdag – og stillede sig nøgne og betragtende nogle meter foran de fem kvinder.

”Vi skiftes til at vælge en kvinde, som vi vil lege med. Det er tilladt at stå og give hinanden gode råd om, hvem man skal vælge, og man må også gerne tænke højt – og få kvinderne til at vende og dreje sig. Det gælder jo om at få den kvinde, man har lyst til,” sagde Peter, som havde bestemt sig for, at han måtte vælge først.

”Egentlig burde vi lade gæsten Kim gøre det, men Kim har jo kneppet Nikoline, så det er kun rimeligt, hvis andre også får muligheden,” sagde Peter og rørte instinktivt ved sin halvfede pik med de mange stride hår omkring.

Hans nosser hang tungt under hans pik.

”Kim er andenvælger, så kommer Jens og til sidst unge Mads,” sagde Peter, og Nikoline var både nervøs og nydende som hun stod op ad de kølige fliser.

Hun havde ikke lyst til at kneppe med den gamle. Ham der Jens. Han var over 60 – ældre end hendes far. Man kan ikke kneppe sin far, tænkte hun og gøs.

Men mon det kom så vidt?

Godt nok var ham Peter heller ikke så ung – midt i 40erne – men han ville garanteret tage hende først. En smuk, ung og helt ny kvinde. Nikoline så sig lidt omkring. Hun var nok den smukkeste i det her selskab, og hun kneppede også rigtig, rigtig godt. Endnu havde hun ikke hørt klager for sit serviceniveau.

”Helle – vend dig om,” sagde Peter.

Helle vendte sig om og stod med sin brede røv ud mod de fire øldrikkende mænd.

”Buk dig ned. Helt ned. Mmmm se lige der drenge. Se den dejlige mørke dusk der er mellem Helles ben. Tænk lige engang hvilken udsøgt behandling en af vores pikke vil få, når den glider ind i den saftige hule,” sagde Peter henført og han kunne ikke skjule en rejsning.

”Og Katrine. Lad mig se, hvor lang din dusk er blevet. Kør fingrene igennem den, så jeg kan fornemme hvor mange og lange hår du har der,” sagde Peter.

De andre vidste godt, at han var helt vild med duske, men det havde Nikoline ikke opdaget.

Hun ventede. Hvornår blev det hendes tur til at blive vist frem.

”Og så til hende med de store bryster…” begyndte Peter.

”Ja, Pernille. Patte-Pernille. Du har altså de skønneste bryster, men hvorfor har du raget den dusk af dig… Spred dine kønslæber så jeg i det mindste kan se din lyserøde indgang,” sagde Peter og kunne ikke lade være med at gnide på sin pik.

”Og Anne og Nikoline. Leg lidt med jer selv. Må jeg se, hvordan det ser ud, når I nuldrer jeres klit.”

Anne satte med det samme sine hænder ned mellem sin dusk, hun spredte læberne og fandt sin klit. Hun gispede lidt. Nikoline kiggede forundret, men hun overgav sig og fandt også ned mellem sine glatte læber.

Det gav et stød i hende, da hendes fingre ramte klitten. Hun var overrasket over, at hun var så ophidset. Hun lukkede øjnene – kunne ikke lade være – og begyndte at lege helt automatisk. Det havde tændt hende, at hun stod her i det skarpe lys og bare blev betragtet af en flok liderlige mænd, uden at hun vidste, hvad de kunne finde på.

Anne begyndte at stønne, og Helle, der stod ved siden af Anne, begyndte at kæle med hendes bryster og Annes slanke mave.

”Nej, fingrene væk – og hold bare op,” sagde Peter skarpt.

De andre fyre stod også og legede lidt med deres pikke, men Peter var mest i stemning, og da han gik over mod de fem kvinder på række, vippede hans pik op og ned.

”I skal lige stå og hoppe lidt,” sagde han. Pigerne gjorde, som han sagde. Helle og Pernilles bryster kom i vild bølgegang, Kathrine og Annes var i behersket hop, mens Nikolines bare havde de skønneste bevægelser.

”Læg jer ned og spred benene,” sagde Peter.

”Jeg skal lige finde ud af, hvem der er bedst til mig,” tilføjede han, og selv om Nikoline nok mest var til Kim eller den unge Mads, så tændte det hende, at hun blev befalet til at lægge sig ned og sprede sine ben over for nogle vildtfremmede mænd.

Helles kusse kunne ses gennem dusken, og det samme gjaldt for Kathrine og Anne – de andre med hår – mens Nikoline og Pernilles skød var helt nøgent og tilgængeligt.

Nikoline blinkede til Peter. Hvis han ikke tog hende, ville Kim jo gøre det, og så kunne hun undgå den gamle – ham Jens. Men Kim havde hun kneppet før, så hvorfor ikke den fremmede. Og modne?

Peter gik hen og satte sig på knæ foran kvinderne, der sad på de kølige fliser med hænderne lidt bagud for at holde balancen, selv om de havde spredt deres ben.

Peter satte sig hen foran Helle, betragtede hendes kusse, og han kunne igen ikke holde fingrene fra sin stive pik. Så flyttede han hen til Anne og Nikoline og Pernille og Kathrine, og han sad og betragtede deres ansigt, deres bryster og krop og deres fisse.

Han målte dem. Vurderede dem. Hvor ville der være mest nydelse?

Nikoline smilede. Og håbede. Det gjorde Kathrine også. Hun var altid vild med Peter. Det var Helle også, men hun vidste, at alle mændene i det her lokale kunne give hende god pik.

Peter flyttede sig over til Helle, satte sig helt tæt på og førte sin pik hen til hendes åbne fisse.

”Jeg vælger dig,” sagde Peter og krammede hende.

Han rejste hende op og tog hende i hånden hen til de andre.

Så blev det Kims tur, og Nikoline regnede med, at han hurtigt ville tage hende.

”Jeg vil have en der er glat. Og en med store bryster. Og en fræk kvinde,” begyndte Kim, og han gik hen mod de fire kvinder, der stod tilbage.

Hans tonefald ændrede sig lidt, da han stod foran Nikoline.

”Nikoline kender jeg. Hende har jeg kneppet før. Hun har den mest fantastiske saftige fisse. Hun er vild med at blive taget rigtig hårdt. Sådan rigtig blive stødt i og brugt. Mærke en tung pik mellem sine ben, tigge om at få den hurtigere og hurtigere og vente på, at turen også kommer til hendes bagerste,” begyndte Kim.

Nikoline sukkede. Hun tændte tydeligvis på, at hendes periodevise elsker talte lidt dirty.

”Prøv at se på hendes trimmede fissehår. Hun er bare ude på at signalere til fyrene…..”se, jeg er en kvinde, kom og tag mig”, samtidig med, at hun viser sin liderlige fisse frem. Og hestehalen. Prøv at tag fat i den, drenge, når I står og er ved at kneppe hende doggy-style. Hun bliver endnu mere vild”.

Kim stod foran Nikoline. De kiggede hinanden dybt i øjnene. De havde noget sammen.

Han gik alligevel videre.

Anne og Kathrine smilte, da den muskuløse fyr med den store, omskårne pik nærmede sig. Måske kunne de godt tænke sig at prøve sådan en tyr, men dels vidste de jo, at de i hvert fald ikke var kneppe-kandidater her i første akt med de bryster og den dusk, de rendte rundt med, og dels var de klar over, at Kim nok kunne flere gange.

Det kunne alle fyrene. Så de skulle nok få chancen.

Pigerne havde rejst sig op, så nu stod deres smukke, glinsende hud, deres glatte fisser eller deres mørke og blonde duske bare rigtig flot til det blanke stål og de hvide fliser.

Kim fortsatte hen til den kvinde, der var blevet hans valg.

Han omfavnede Pernille, og hans pikhoved pressede sig med det samme – helt automatisk – ind i hendes dybe, brede revne.

”Åhhhhh,” stønnede Pernille og greb instinktivt ned efter Kims tykke pik.

Nikoline stod og kiggede lidt uforstående. Sendte Kim et blik. Hun havde regnet med, at han kom tilbage og viste de andre, hvordan en god kneppetur skulle begynde.

Men nej. Kim krammede Pernilles store bryster og modne krop, og stillede sig hen ved siden af Peter og Helle.

Det første var stod og legede lidt. Peter gav Helle noget finger, så hans vielsesring ind imellem blev dækket af sorte kønshår. Og Pernille kunne ikke lade være med at sutte lidt på Kims pik.

Så gik Jens hen mod de tre piger, der stod tilbage. Jens var ikke så høj, han var gråhåret, og han havde en stor mave.

Han skulle ikke tænke sig om i tre sekunder, inden han valgte Nikoline.

Han strøg hende over mave og bryst, og hun trak maven til sig.

Ufff, havde hun lyst til at sige, men det gjorde hun ikke. Hun gik med Jens, som begyndte at kramme hendes velformede baller. Det var ikke så rart, tænkte hun.

Mads på 18 var den sidste, og han var godt tilfreds med, at det var kvinder med dusk, der var tilbage. Han havde mest kneppet Anne her efter løbe-turene, men i dag ventede han længe med at beslutte sig.

”Hvem skal have min unge, virile pik. Og hvem skal ikke have noget som helst,” sagde han drillende.

De to piger kiggede på hinanden og på Mads.

Han valgte Kathrine.

Nikoline kiggede sig omkring. Hvad skulle der ske? Hun ventede ikke på svar ret længe, for Jens tog blidt fat i hende og kærtegnede hendes hals og hendes ansigt. Han kyssede hende.

Heldigvis duftede han godt. Nyvasket og naturlig. Han havde en stor pels på sin velvoksne mave, men på en eller anden måde var det ikke så frastødende nu da Nikoline var tæt på.

Jens kyssede hende blidt på munden og lod sin mund vandre ned og hendes krop til den nåede hendes blonde stribe.

Nikoline virrede med den lange hestehale, og hun kunne ikke lade være med at udstøde et lille støn.

Rundt omkring hende var de andre begyndt at kæle og lege, og Anne havde sat sig på en bænk og spredt sine ben.

Hun havde fundet en DILDO i sin taske. Mon det var tilladt, tænkte Nikoline med et indvendigt smil.

Jens havde lidt skæg, og det kradsede overraskende dejligt mod hendes næsten glatte køn, og han stak sin tunge forsigtigt ind.

Rundt omkring hende var der ved at komme gang i træningen. Sextræningen.

Helle havde sat sig på en af bænkene, og Peter stod foroverbøjet foran hende og havde kørt sin pik ind i hendes sorte kusse.

Pernille stod midt ude på gulvet og havde Kims tykke pik langt nede i halsen, og Mads og Katrine lå på et håndklæde ved siden af og var ved at slikke hinanden i en 69er.

Om ikke andet blev Nikoline vildt tændt af alt det her. Af kysse- og smaskelydene og af de støn og små udbrud, der kom fra de mange deltagere i dette begyndende orgie.

Jens slikkede hendes fisse hårdt. Havde fat i hendes baller og styrede hendes klit hårdt ind mod sin tunge. Han kiggede op på hendes smukke, velformede bryster, og han nøjedes ikke med at tænke sit.

”Kim har ret. Du kan jo lide det her,” sagde nordmanden. Nikoline havde et godt sprogøre, så norsk var intet problem.

”Kom så – stød din hårde klit ind mod min tunge. Roter med din liderlige fisse. Spred dine ben, så jeg kan komme til at røre dig over det hele,” sagde Jens.

”Du er noget af det dejligste, jeg nogensinde har set og mærket, og jeg tror også, du er en af de mest kneppeklare. Du skal nok få min pik,” tilføjede han.

Nordmanden slikkede videre. Hårdt. Han håbede sådan, at han kunne få lov at gøre jobbet færdigt.

Nikoline var blevet meget våd mellem benene. Ikke kun af vand, men af saft, og smagen forplantede sig til Jens pik, som voksede.

Han rejste sig op, kyssede hende på kinden, og hun kunne dufte hendes egen saft fra hans mund.

”Kom. Kom med ind under bruseren. Din stramme lysebrune krop og dine strammer huller skal ordnes herinde,” sagde Jens, og hun kiggede hen mod det skarpe lys, der gav genskind i fliserne.

”Læg dig ned på alle fire,” kommanderede Jens, og mens hendes bryster hang yndigt og frodigt ned mod de hvide, blanke fliser, mærkede hun Jens, der stod bag hende.

Hun strittede lystent med sin numse, og hun håbede, at han også bemærkede, hvor flot hun var fra den vinkel.

”Du har da flere gode huller her,” sagde Jens, som gned hans pik mod hendes baller, samtidig med at han kælede lidt for det hul, der var øverst i den position, hun nu stod i.

Hans pik gned pikken mod hendes fisse. Den var på vej mod det ene mål, men hans fingre kredsede stadig om det lidt forbudte sted.

”Uhhhhhmmm,” stønnede Nikoline.

Hun var så vild med god analsex, når hun var varmet godt op. Måske kunne Peter eller Mads tage hende bagi, når Jens og Kim havde varmet hende op.

Jens trængte ind i hende, og selv om han ikke havde den største pik, føltes han god. Hun klemte om ham og stødte imod.

Peter og Helle kom også ud i bruseren, og Peter løftede den lidt store pige op mod fliserne. Hun lettede lidt fra jorden, og Nikoline kunne se lige op i hendes kusse. Peters pik nærmede sig, og den gled uden problemer ind i Helles saftige, sorte hul. Tyngdekraften bevægede Helle nedad mens Peter stødte op, og det var en voldsom kraft, de blev forenet med.

Nikoline blev stimuleret både med sine øjne og sin fisse, og hun stønnede stille. Der ville sikkert være en god akustik herinde. Sikke nogle skrig, der kunne forplante sig, tænkte hun.

I det samme skreg Pernille. Af lyst. Hun sad på gulvet inde i omklædningsrummet, og under hendes spredte ben lå Kim.

Nikoline kunne se hans store, stive pik, der borede sig op i Pernilles fuldstændig glatte fisse.

Få sex i dag

Kim brølede også af vellyst over at mærke sådan en saftig moden fisse, og da han begyndte at vrikke med sine hofter, så hans pik blev skudt op i Pernille igen og igen, og hendes glatte læber blev masseret og hendes store bryster sat i bevægelse. Det var en stor kvinde og en stor pik, der mødtes her.

Nikolines lyst var en totaloplevelse. Jens kneppede hende, men de syns- og lydindtryk, der omgav hende, betød, at det måske kunne være lidt meget, hvem der stødte ind i hendes dejlige, eventyrlystne fisse.

Mads og Kathrine kom også ud under bruserne, og Kathrine gav sig til at sutte Mads’ ikke så store pik meget generøst mens Kathrine sad med spredte ben - så Nikoline også kunne finde ud af, hvilken anatomi, den lidt yngre blondine havde.

Peter suttede på Helles bryster mens kan kneppede hende, og Kim var halvt skjult bag Pernille - men hans pik gjorde en forskel.

Og så var der Anne, som godt nok ikke fik mandepik, men bestemt ikke så ud til at fortryde, at hun kunne sidde og tilfredsstille sig selv.

Hendes dildo var langt oppe i hende, og hun sad og nussede sin klit og kom med småstøn. Hun kiggede ikke på nogle af de fire par, der var i gang med at kneppe. Hun havde nok i sig selv.

”Jeg vil have sperm,” sagde hun så pludselig.

Hun kiggede op. Åbenbart overrasket over, hvad hun havde sagt.

De andre kneppeklare mænd kiggede over mod Anne, og et par af dem sagde til hende, at det kunne de sagtens klare.

”Du skal give mig sperm,” protesterede Helle, og Pernille vendte sig om til Kim med blanke, liderlige øjne og sagde, at han løb inden steder. Det gjorde hans sperm måske nok, men så var det op i hende.

Nikoline havde tidligere kneppet med forskellige fyre, så tanken om sygdomme betød ikke så meget for hende. Hun var på p-piller, og hun kunne sagtens klare noget moden sperm. På den anden side ville det ikke gøre hende noget, hvis Jens fik fyret sin pik af på hende Anne.

”Gå da over og sperm i hendes dusk, når du har kørt dig tæt på udløsning i mig,” smilte Nikoline til Jens.

”Så kan du komme og få en tur på et andet tidspunkt,” sagde hun.

Jens trak sig ud med et fugtigt svup, og mens Nikoline rejste sig op og førte en hånd ned til sin fugtige fisse, gik Jens over og tog fat i Anne.

”Jeg vil gerne give dig sperm,” sagde han og gjorde klar til, at han skulle trænge op i hendes dildo-fyldte fisse.

”Nej,” sagde Anne. ”Ud over mig. Og det skal være jer alle sammen,” sagde hun.

Katrine puffede til Mads med et smil, og Helle skubbede også Peter væk.

”Gå nu over og lav en lille semi-finale,” sagde Helle.

Pernille brokkede sig forebyggende, da de to andre mænd gik over mod Anne og Jens. Jens sad allerede foran Anne, der havde lagt sig på gulvet. Han spillede sin pik, og Mads og Peter satte sig ned og fandt ind i gruppearbejdet.

Kim blev også inspireret til at trække sig ud af den fisse, han ellers var så vild med, og da han først havde sat sig over til Anne og gokke, så stimlede pigerne sammen.

De svingede med deres pikke både over hendes ansigt, bryst, skød og ben, men de var nok ikke klar til at sprøjte endnu.

Anne stønnede og sagde, at hendes krop skulle smørres ind i deres liderlige og frugtbare safter. Hun var helt væk.

Helle stillede sig om bag Kim og begyndte at gnide sin dusk mod hans nakke, mens Pernille kærtegnede den behårede og store mave på Jens. Katrine kyssede med Peter, og Mads kiggede på Nikoline. Han var eneste ledige, så hun måtte komme hen til ham og gøre noget.

Hun stillede sig bag ham, og hans fingre fandt hen til hendes blonde hårstribe. De fyre havde noget med hår – om de så var der ellers ej. Han kærtegnede, og hun blev endnu mere stimuleret af den kødelighed, der lå lige foran hende.

Fyrene stønnede, og Anne kaldte på sperm. Hun virkede ellers så rolig og afdæmpet, men lige nu nød hun at være i dette specielle centrum.

”Kom på samme tid,” gutter.

”I skal komme i min dusk,” sagde hun og rodede en hånd rundt i hårpragten, mens hun stadig kildede sin klit.

Kims store pik slog ned på hendes mave og bryster, men da han pludselig blev overvældet af sin egen liderlighed, tog han fat i Pernille, der stod bag ved Jens.

Kim lagde hende ned, og han stødte sin pik hårdt op i hende. Hun skreg af vellyst.

”Du er jo ikke færdig endnu. Du stod jo bare og ventede på at få min pik igen,” sagde Kim til Pernille, som stønnede endnu højere.

Det kunne sikkert høres langt væk, tænkte Nikoline, som sagde til Mads, at han skulle massere hendes numsehul mens han gokkede pik.

Hun var blevet så liderlig af alt det her.

Kim kom med et dyrisk brøl, da kaskader af sperm blev fyret op i Pernille. Hun fik det, som hun ville, og det tændte Nikoline at se den fyr, som for et par uger siden havde gruppeknaldet hende i skoven, nu var sammen med en anden kvinde i en anden sammenhæng.

Kim fortsatte med at kneppe mens hans nosser blev tømt, og den energi-udladning fik åbenbart de tre fyre omkring Anne til at sperme.

Mads og Jens havde rettet deres pik mod Annes dusk, og Peter var åbenbart i gang med at slikke Kathrines fisse, så han skød vildt ved siden af. Man skal passe på med at være ukoncentreret i afgørende situationer…

Hans sperm landede i Annes ansigt og på hendes bryster, hvor de fine, små vorter blev dækket af et lag af slimet sperm.

Hun nuldrede sin fisse mere intenst end før. Og kom i en orgasme.

De sank alle sammen sammen.

”Det var da vildt det her,” sagde Nikoline, og de andre skulle lige til at give hende ret.

”Det var bare dejligt,” smilede Anne.

”Hvornår er I klar igen, drenge. Vi er nogle konditions-stærke piger. Det har I vel fundet ud af,” sagde 30-årige Anne med de små faste bryster, den slanke krop og den dejlige, naturlige dusk.

Hun fedtede spermklatterne rundt i dusken og nød de varme portions-anretninger på resten af sin krop.

Noget af det løb ned på gulvet.

Det er svært at sige, hvor længe der gik, men de gik i bad, og de blev tørret. De kom til kræfter igen, men lørdagens sexlege var åbenbart ikke helt forbi endnu for de ni mænd og kvinder bag den låste dør.

Det fandt kvinderne og de fleste fyre ud af, da de pludselig så, at Mads stod bag Peter, som strittede med sin nøgne røv under bruseren.

”Åh ja, kæl med mit behårede røvhul,” sagde Peter, og Mads stod med en ny rejsning og var i gang med at massere Peters bagerste hul.

Anne gik derhen med det samme. Hun havde så tit ønsket sig, at fyrene ville gøre noget sammen.

”Dejligt drenge. Kom så Mads. Giv ham noget finger. Giv ham noget pik,” sagde Anne, og Nikoline blev mest tændt af, at hun forestillede sig, hvordan det var hendes numsehul, der snart skulle udsættes for en pik.

Hun havde aldrig set to fyre være sammen på den måde før.

Både Peter og Mads stønnede, og Mads lille pik blev styret ned mellem Peters baller af Anne. Hun stod med et saligt smil om munden og opfordrede Mads til at presse. Og Peter til at presse imod.

De stod alle – nogle lidt overraskede – og så på, da Mads pik bevægede sig ind mellem Peters baller, og der gik ikke længe, inden Mads var så langt inde, at han kunne kneppe.

Peter stod på alle fire med lukkede øjne, og hans pik stod helt stiv op ad hans mave. Han var virkeligt liderlig over at blive taget.

”Knep mig, knep mig, knep min røv,” stønnede Peter, som var helt væk.

Han fik lige taget sin mandige mødom der, vidste de.

Mads kunne ikke holde længe.

Selv om han var blevet tømt en halv time før, var det så frækt at køre i Peters stramme røv, at han spermede oppe i ham i løbet af få minutter. Peter udstødte et dybt suk, da han kunne mærke, at han blev fyldt ud. Ikke af en byge af sperm, men af nogle få, gode sprøjt.

Tit er det jo fantasien, der giver den største udløsning, tænkte de.

Nikoline kiggede lidt vantro på denne scene, men hun var både overvældet og dybt overrasket over, hvor fascineret hun var af denne umiddelbare eftergivenhed over for drifterne.

Kim kiggede over på hende.

”Det er ikke kun Peter, der kan lide at blive taget i røven. Det kan hende den lille blondine-røv også,” sagde han og pegede på Nikoline.

Mads og Peter var gået i bad for at vaske sig.

”Når I er færdige, drenge, så stiller vi fire fyre op på stribe. Tre af jer knepper Nikoline i fissen, og så skal jeg vise jer, hvordan hun vil have den bagi. Hun bliver så liderlig af det,” sagde Kim.

Han bredte et håndklæde ud på gulvet og sagde, at hun skulle lægge sig der.

Peter var den første, der dryppende kom hen til hende. Han havde ikke fået udløsning siden han spermede ud over Anne, så hans pik var helt klar. Synet af hendes dejlige fisse gjorde indtryk, og da han satte sig på knæ foran Nikoline, var det ikke et problem at få tilstrækkelig lyst.

Hans rød-lilla pikhoved mødte hendes ”blomst”.

Hun var ikke så våd lige nu, men Peters gennemsnitspik havde hun ikke problemer med at klare uden videre.

Han sad på knæ og kneppede hende, så hendes bryster hoppede. Hun slikkede sig om munden med sin tunge. Det var så dejligt at blive pulet endnu engang på det offentlige sted. Hvor der plejede at være andre. Nu var der bare hende og en masse kneppende mænd og kvinder…

Jens satte sig over hendes ansigt og kørte sin pik ind mellem brysterne. Han klemte dem sammen, og med udsigten til nordmandens behårede boller, mærkede hun også hans pik mellem sine bryster. Han kælede lidt hårdt med hendes stive vorter.

Peter afleverede i hende, og da han havde tørret resterne af i hendes lille dusk, skiftede Jens side og satte sig hen foran den opvarmede fisse.

Nu var det gammelfar, der skulle have udløsning – og det fik han – og bagefter fik Nikoline ung pik for første gang i adskillige år.

Mads var meget hård og ret udholdende. Selv om han var kommet to gange på kort tid, var hans rejsning hurtig og fast, og han havde ingen problemer med at give Nikoline en lang tur mens hun nysgerrigt blev betragtet af alle de andre.

Hendes støn, hendes krop – hendes totale liderlighed. Nu fik hun tredje portion sperm på kort tid. Selv om det løb fra hendes fisse, var den stadig smurt godt ind. Både udvendigt og indvendigt.

”Så – nu er hun vist klar,” sagde Kim, og han gav Nikoline en hånd. Hun rejste sig og blev vendt om.

Kim stak – lidt for hårdt – et par fingre op i hende, og med sperm- og fissesafter smurte han hendes bagerste hul.

Hun vidste, det ville gøre lidt ondt, men det pirrede hende også, at hun blev udstillet sådan over for nogle mennesker, hun ikke kendte.

De fem faste saunabadede kiggede lidt ærefrygtigt på, da Kim langsomt men sikkert styrede sin pik ind i Nikoline. Han kneppede hende. Først langsomt – så hurtigt. Og han kom også. En stor portion.

Han gav hende et klap i ballerne.

”Du er sgu en liderlig lille løbefisse,” sagde han. Både med bryskhed – og kærlighed.

”Saunaen er tændt op,” sagde Helle, ”så mens I drenge og dig Nikoline lige får vasket jeres pikke og bagdel, tager vi lige en tår at drikke,” sagde hun.

Baderne tog også en forfriskning med ind i badet, og efter fem minutter var de endnu engang nyvaskede.

Helle tog Jens i hånden, Kim gik hen til Anne, som også havde fået vasket spermen af sig, og Nikoline gik nøgen ind i den hede sauna sammen med Kathrine og Pernille.

Det brændte dejligt på hendes baller, da hun satte sig på træet, og de to par begyndte at kæle. Kathrine og Pernille kyssede også dybt og de gjorde mine til, at hun gerne måtte være med.

Nikoline trak sig. Nej tak. Det ville hun ikke, men hun så på, hvordan Pernille og Kathrine udforskede hinandens køn med deres fingre.

Døren gik op og Mads og Peter kom ind.

”Hvad så – har I taget endnu en kneppetur,” udbrød Anne.

Der blev fløjtet og klappet. Det nye par?

”Nej,” sagde Peter. ”Vi er bare ikke så hurtige som I andre.”

Mads satte sig ved siden af Nikoline, og da han begyndte at kysse hende og tage på hendes bryster – han havde næppe oplevet så dejlige bryster før – begyndte hans ungdommelige og meget virile pik at røre på sig. Også selv om den lige havde været oppe i både Peter og Nikoline og blive udløst – og før det en udløsning over Anne – kunne han igen. Imponerende.

Peter satte sig mellem Pernille og Kathrine, og det endte med, at Kathrine gav ham en svedig ridetur mens Pernille kyssede ham.

Jens fik sin udløsning oppe i endnu kvinde – i Helle. Og Anne fik at mærke, hvordan en rigtig stor og tyk pik føles. Hun blev kneppet hurtigt og intenst af Kim, som også kunne igen.

Sveden drev fra deres kroppe i den varme sauna, og deres kønssafter blandede sig med sveden på det lysebrune trægulv.

Der gik ikke mange minutter inden de endnu engang var forløst. De slappede af i varmen, tog endnu et bad, inden de klædte sig på.

”Nu har vi vist fortjent en øl,” sagde Peter.

Nikoline var helt enig.

Hun åbnede sin øl. Den var lidt rystet, så det hvide skum bredte sig ud over toppen på den blanke dåse.

Hun kunne stadig mærke vellysten mellem hendes ben. Hun var ikke blevet fuldstændig tilfredsstillet denne lørdag, men så var det godt, at hun var i en form, så hun kunne komme ud at løbe en tur med gruppen her en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.