Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

De var flyttet lidt ud på landet for nogle måneder siden. Sønnen på 20 var fløjet fra reden, og nu var Gitte på 40 og hendes mand, Jacob på 45, alene for første gang i mange, mange år.

Parcelhuset var solgt, og de havde købt et nedlagt husmandssted lidt uden for byen.

SEX I DAG?

Det var slet ikke på bøhlandet. Der lå naboer cirka 100 meter væk, og det var meget rart. Der var også asfalt på vejen, men gadelygterne var holdt op.

De havde fået en masse hus for pengene, så nu var der overskud på kontoen, og Gitte havde ønsket sig en lille udendørs sauna – en såkaldt saunatønde. Det havde hun altid kunnet tænke sig, men det var lidt svært i parcelhushaven, og desuden var det også svært at have den helt naturlige sauna-frihed, når der boede folk lige på den anden side af ligusterhækken.

Der var også et stor lærke-badekar med i pakken, og vildmarksbadet, som det jo hed i fagsprog, var naturligvis fyldt med koldt vand. Vandet kunne også varmes, men det var så skønt at komme fra den brændeovns-fyrede hede i den lille sauna over i den isnende kulde i karret.

Det gav en isnende smerte, og smerte var noget, Gitte brød sig om.

Hun blev ikke udsat for den del af sin seksualitet i sit ægteskab med Jacob.

På trods af deres 22-årige parforhold havde hun aldrig fået ham til at smække sig. Han vidste sikkert godt, at hun gerne ville, men det var slet ikke ham, og det respekterede hun.

Deres sexliv var dejligt. Også efter alle disse år.

Det svarede til personerne. Gitte var stadig velholdt. Hendes 170 centimeter lange krop bar på 65 kilo, hendes bryster var en pæn D-skål og hun var altid nybarberet forneden. På hovedet var der pagehår – brunt – og hun var det, mange kaldte smuk.

Jacob var en kraftig lidt bamset fyr. Sådan havde han altid været. Det var nok noget af det, hun var faldet for.

De havde haft deres tøndesauna og vildmarksbad siden sensommeren, og Jacob og Gitte havde også været i den sammen nogle dage. De var i badetøj, når de hoppede fra saunaen over i badet, men inde i saunaen kunne de godt smide tøjet. De kælede, og de havde også haft sex i saunaen.

Men uden for trævæggene var de tækkelige. Hvis naboerne ville, kunne de sagtens se, hvad der foregik, og Jacob mente ikke, at han ville vise sin pik og konens kusse sådan bare lige.

Der afveg Gittes smag også lidt, og ved flere lejligheder havde hun tændt saunaen op, når der var udsigt til mange timers alenetid.

Så fløj hun fra saunaen over i badet splitternøgen, og hun gjorde mig ud af at stå på toppen af badet et stykke tid, inden hendes nøgne kusse og bryster med store, aftegnede vorter blev dyppet ned i vandet.

Det gjorde hende så liderlig, at hun for det meste måtte onanere inde i saunaen. Op til flere gange.

Hun håbede sådan, at et par af de naboer, der var i synsfeltet, ville kigge. Der var både et ældre ægtepar i den ene naboejendom, og et yngre nygift par i den anden. En fyr på 25 og en ældre mand på 65.

Hun lå på en måde lige i midten. 40 år. Moden kvinde. Frigjort kvinde. Bare de dog ville kigge. Og lade liderligheden flyde over som et overfyldt vildmarksbad.

Det blev dog ikke den fantasi, som pludselig ramte hende en dag og blev virkelig. I stedet skete det en lørdag i vinteren, hvor det var koldt udenfor. Jacob foreslog, at de gik i saunaen, og at de også tændte op i badet, så der var varme begge steder.

Gitte indvendte, at hun var så vild med den kildren, det gav, når alle hendes nervespidser reagerede på den ubehagelige kulde.

”Det går nok. Vi må se, om der ikke er noget andet, der kan få dine nervespidser til at reagere,” sagde hendes ægtemand skælmsk.

Gitte mærkede et hop inden i sig. Hun blev helt varm, og hun gav Jacob et af de forventningsfulde, dybe kys.

Jacob havde allerede tændt op, og da han havde smidt tøjet, åbnede han en flaske mousserende vin og kiggede på Gitte.

”Hvad venter du på?”

”Hvad med dit badetøj?,” spurgte hun overrasket, men Jacob ville være nøgen i dag. Og ja, også når han skulle fra den varme sauna til det varme vand. Naboerne måtte finde sig i, at boede man på landet, så var der også lidt frihed. De kunne bare kigge væk, hvis de ikke ville se på hans 100 kilo tunge, behårede krop og den velvoksne penis, der også hørte med til pakken.

Gitte smed tøjet, og hun vidste, at uanset hvad, så ville hendes mand tænde på hendes krop. Da hun løsnede bh’en og kort tid efter smidt g-strengs-trusserne, så hun viste sin lyserøde fisse, begyndte Jacob at få rejsning. Det gjorde ikke noget. Hvis naboerne fik hans 20 centimeter lange pik at se, ville Gitte blive ekstra glad.

De hoppede ud i saunaen, og Gitte nød heden, der slog imod på hendes nøgne krop. Fra minus fem i det fri til plus 90 grader inde i saunaen.

Sveden begyndte næsten omgående at glinse på hendes nøgne krop, og hun nød at sidde med nøgne, veldrejede baller mod træbænken. Det gjorde dejligt. Smerte på ballerne. Bare tanken kunne gøre hende varm som stenene oven på brændeovnen.

Jacobs skønne kropsbehåring blev også fyldt med perlende sved, og de skålede i den kolde vin.

”Skål skat. Hvor er det dejligt, at vi er flyttet på landet. Ud til naturen og til det naturlige,” sagde Jacob kærligt.

Hun fik lyst til at sætte sig ned, slikke ham op og blive kneppet, men de havde jo flere timer foran sig. Faktisk en hel weekend.

Jacobs pik var ikke upåvirket af det, han så, og Gittes brystvorter strittede.

”Kom, lad os gå ud og blive kølet lidt af,” sagde Gitte og åbnede døren med det mørktonede vindue. Hun svansede de fem meter over til badet, steg op ad trappen mens blev stående på toppen. Demonstrativt. Stod og skuede ud over de åbne marker. Over mod det røde stuehus mod højre – hos det ældre ægtepar – og det vandskurede og hvidmalede hos det unge ægtepar. Det lå til venstre for hendes lystige krop.

Hun løftede op i sine tunge bryster. Kørte dem lidt rundt. Ah. Afslapning. Men da også gerne en opmuntring, hvis nogle kiggede. Det gjorde de sikkert ikke.

Jacob var hoppet ned i det varme vand. Det nød han. Han rejste sig op på bænken, der var i badet, så han godt og vel kom i Gittes kussehøjde.

Han tog om hendes baller og satte sin mund mod hendes kusse. Hun mærkede et stød, da hans tunge rørte hendes klit og slikkede hende, og hun mærkede endnu flere stød, da det gik op for hende, hvor det her foregik.

Jacob satte sig ned. Øv. Det burde have fortsat, mente Gitte, som langsomt og yndefuldt gik ned i badet til sin mand.

Hun masserede hans pik, så den hurtigt fik den store, strittende form, som hun havde sat pris på siden de mødtes i hendes pure ungdom. Tænk hvor mange gange, hun havde gejlet den op, suttet den og fået den. Men tænk også, hvor mange gange hun havde ønsket, at Jacob ville udvide deres sex-repertoire.

Hun måtte gøre noget. En dag. Få ham til at gøre noget.

Hun lagde sig på maven oppe på den øverste af de to bænke.

Varmen fra bænken spredte sig fra hendes bryster, mave og glatte kusse og lår ud i hele kroppen. Sveden drev fra hendes krop, og hun vrikkede og strittede med den velformede røv.

Jacob kiggede på hende.

”Sikke du ligger og byder dig til. Jeg kunne lige se, hvordan du også nød at stå oppe på kanten af badet og håbe på, at naboerne kiggede på dig og måske tog en spiller.”

Hans tonefald var alvorligt. Hun blev lidt usikker men også spændt.

”Er du en liderlig tøs, som håber, at den gamle pensionist eller den unge familiefar vil tænde på dig og komme over og kneppe dig, når jeg ikke er hjemme,” fortsatte Jacob, og hans hånd ramte med hurtig og hård præcision hendes baller.

Det gav et sus i Gitte. Mest på grund af overraskelsen. Han slog igen. Og igen.

Gitte kunne se, at det her var skuespil. Det havde også overrasket, hvis Jacob var blevet vred, og han kunne aldrig finde på at slå. Aldrig. Ikke for alvor.

Det her var ikke alvor. Det var dejligt. Berusende. Gitte håbede, at han ville blive ved.

Hun klynkede. Sagde, at det var rigtigt, at hun var liderlig efter at blive kneppet af naboerne. Begge to på en gang.

”Læg dig på knæ på bænken og strit med røven. Jeg finder mig ikke i sådan en opførsel. Eller i de tanker,” sagde Jacob. Gitte adlød.

Han stillede sig op på knæ, så han kom til at stå i en god position for at kunne give hende yderligere nogle velrettede slag på hendes bag. Hendes krop duvede i takt med, at hans store hænder ramte hende, og smerten begyndte at blive konstant. Det sved. Åhhhh, smerten forplantede sig ned i hendes kusse.

Gitte mærkede ophidselsen strømme.

Hun så, at Jacobs pik var helt stiv. Han tændte også på det. Hun spillede med. Jamrede sig og bad om, at han lod hende slippe. Hun skulle nok være sød.

”Sæt dig ud i badet,” sagde Jacob, og Gitte gjorde som han sagde.

Han forsvandt.

Gitte gik op i badet, og hun sad med lukkede øjne til Jakob kaldte. Hans stemme var stadig brysk.

”Nå, så du vil gå til og fra badet uden håndklæde omkring dig. Du kan ikke dy dig for at vise din glatte kusse frem for pensionisten, som sikkert aldrig har set sådan en før. Og dine bølgende bryster, som sandsynligvis tænder den unge fyr, hvis kone har nogle små patter.”

Gitte blev rådvild igen. Hvad skete der. Jacob beordrede hende op. I en fart. Der var vel ingen grund til, at hun skulle vise endnu mere kusse end hun allerede havde gjort.

Han havde et håndklæde om lænden, og han gennede hende ind i saunaen.

Få sex i dag

Hun stirrede lidt skræmt på ham, men det var stadig kun skuespil. Jacob lod håndklædet falde, og lige et øjeblik anede Gitte ikke, hvad han stod med i hånden. Så opdagede hun det. Med fryd. Hun havde så tit siddet på nettet og tænkt på sådan en, men hun turde ikke købe den. Hvad ville Jacob ikke sige? Den skulle jo ikke bruges til noget.

Det var en pisk. Hård læderpisk med brede snerter. Håndlavet fra A-Z og hårdtslående. Skaft med tyrkisk knude i hver ende og sikkert 24 centimeter langt.

Gitte havde tit siddet og savlet over det dejlige udstyr. Hun havde studeret grejet på nettet. Hun kunne næsten sjusse sig frem til prisen. 700 kroner? Sikke en gave.

Nu havde hun set den. Hun stønnede forskrækket, men Jacob greb fat i hende og bøjede hende ned.

Hun blev lidt ængstelig. Sådan rigtigt. Hvordan skulle Jacob vide, hvordan den skulle bruges? Og hvordan ville det føles?

I mange år havde hun fantaseret om netop det her, men det rykkede pludselig for tæt på.

Gitte skulle lige til at rejse sig op og gå til siden, da det første smæld lød i den isolerede saunatønde.

Normalt er lyden lidt forsinket, men her hørte Gitte smældet et stykke tid inden, det blev fuldt op af den skarpe smerte på hendes baller. Hun ville stønne, men bed smerten i sig.

”Gør det ondt. Fortryder du,” sagde Jacob, men Gitte rystede på hovedet, og han lod hendes røv modtage en byge af svirp fra kvalitetspisken.

Smerten blev afløst af en enorm lystfølelse, og Gitte var ved at føre en hånd til sin klit og nusse den. Men hun turde ikke. Hun holdt om sine bryster, mens Jacob slog med fast interval.

Han stønnede. Ikke på grund af kraften, han svingede pisken med, men af liderlighed. Han tændte på at se hendes baller tage farve fra let solbrun – fra efterårsferien på Kreta – til rød og stribet.

Gitte anede ikke, hvor mange slag, hun havde fået, men da Jacob lagde pisken vendte han hende hårdt om.

”Så ud og bliv skyllet. Du bløder jo.”

Hvis liderlighed kunne blive sendt ud gennem den lille skorsten i tøndesaunaen, ville den fløjte. Tanken om blodrøde baller sendte hende op på en lyserød sky.

Gitte tog dydigt håndklædet om sin krop, gik ud til vildmarksbadet, steg op, smed håndklædet og satte sig. Hvis smerten havde været stor inde i saunaen før, var den ikke mindre nu. Vandet mod hendes røde baller gav endnu flere stød. Hun så de røde blodstriber på det hvide frotte-håndklæde.

Det var helt uvirkeligt det her.

Hun var ved at svømme væk i drømmene om den nye sexoplevelse, da Jacob kaldte.

”Så har du vist siddet og hygget nok”.

Hun rejste sig, gik op på kanten og kiggede bagover ned på sin røv. Hun hvinede af fryd – indvendigt - da hun så læder-snerternes arbejde. Utrolig virkning.

Hun blev stående. Hendes røv måtte da lyse op på den mørke vinterdag som en rensdyr-tud i melodiens verden.

”Gitte!”, gjaldede Jacob, og hun gik nøgen hen mod saunaen.

”Du har jo ikke lært noget som helt,” sagde han og smækkede døren.

Han bøjede hende ned igen, og selv om det strammede i hendes baller, var hun begejstret for, at han havde lyst til at give hende mere pisk.

Safterne strømmede igen ned til hendes nyskyllede kusse.

Hun ventede på pisken. På smerten. På glæden. På stjernerne, der ville springe for hendes øjne. Måske på orgasmen. Hun ville helt sikkert kunne komme af pisk.

Men i stedet for pisken kom pikken.

Jacob jog sin pik ind i hendes knaldvåde kusse, og da hans lænd ramte hendes baller gjorde det ondt. Temmelig ondt. Skønt ondt.

Smerten varede ikke længe. Jacob skældte ud og kaldte hende det værste. Hun var en liderlig so, et vammelt udstillingshul, en luder. Hun ville jo bare påkalde sig opmærksomhed og kneppe dem, der kunne se hendes patter, kusse og liderlige krop.

Jacob brølede mens hans sprøjtede sperm op i hende, og for Gitte var det signal til hurtigt at komme i nogle ryk, som hun havde længtes efter.

Sådan stod de i lang tid. Sveden løb, og det begyndte spermen også at gøre. Jacob trak sig ud, vendte hende om og gav hende et smil og et kram.

”Tak, skat. Det var vildt dejligt,” sagde han.

Gitte nikkede. ”Det var bedre end du regner med,” sagde hun og satte sig ned.

Et øjeblik. Avvvvv hvor gjorde det ondt.

Det var bare så dejligt.

De gik ind i huset og nød resten af lørdagen. Gitte liggende på maven, men med masser af kys og kærtegn.

Pisken blev lagt ind i skabet. Ikke så langt væk. Den skulle helt sikkert i brug igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.