Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mail til Den purunge Chatt-veninde

Din fortælling, da vi chattede her for nogle dage siden, var vildt inciterende. Du ved godt, jeg gør mig bekymringer om, det kloge i sex med familiemedlemmer,- men det er så netop definitionen på en fascination: lige dele tiltrækning og ængstelse.

SEX I DAG?

En af de involverede i denne historie er på Boyfriend. Og han er vildt hysterisk bange for at blive outed, så han har spurgt forsigtig,- ud fra sin position som slave-, om jeg ikke ville lade være med at skrive om oplevelser med ham i min dagbog. Og det, unge dame, må jeg jo respekter. Det er så årsagen til, at jeg ikke skriver dagbog i disse uger, og faktisk er det første gang, jeg sætter ord på mine oplevelser med Blondinen og slaven i dette nye år.

Jeg har det ganske med mine oplevelser med Blondinen og slaven, som jeg har det med dine beretninger om Pap og mor; ved godt det er dumt, måske også moralsk forker.

For mit vedkommende, føler jeg ind i mellem down right ubehag ved Blondinens måde at håndtere sin seksualitet på. Men altså; også vildt tiltrukket, tiltrukket af hendes dejlige måde at håndtere samværet på. Hun er en sød og varm kvinde, intelligent og morsom, og så,- som os to; grænseløs perverteret i sin seksualitet.

Så gør det ikke samværet mindre sjovt, at hun er så yndig velskabt. Nå...yndig er måske ikke ordet, pragtfuld velskabt så. Du milde, hendes attributter og glæde ved at lade og os begge nyde vore kroppe helt ud i tovene... glemmer helt at savne pik ind i mellem, for det er så det eneste aber da bei i vor relation; damen misbruger denne her fynske slave.

Og han skal ikke have det for sjovt,- hvilket jo i denne sammenhæng betyder, at jeg heller ikke har det ganske så sjovt, som jeg ellers kunne have haft det.

Hun vil for øvrigt aldrig acceptere ordet "misbruge", "for han elske de jo."

Siger hun.

Hævder han.

Tvivler jeg på, eller i hvert tilfælde; burden han ikke.

Efter hånden hilser Blondinens naboer på mig som én, de bare har accepteret kommer og går hos Blondinen, der ude i Vanløse, ikke alt for langt fra Metero-stationen. Hun bor i en lejelighed, sådan lidt rækkehusagtig med naboer på begge sider, hvad jo sætter grænser for larmende udfoldelse med pisk og spanskrør. Så hun har udformet sine lyster, så de er knapt så larmende, til gengæld måske mere intimiderende for den arme slave.

Nå..., ikke flere udenomsforklaringer; hvad har vi så bedrevet?

Vi sås i de første uger i december, før julehyggen bredte sig ud over familierne. Og her i januar; en håndfuld gange.

Klokken er lige ved at være ti, og tid for min formiddagskaffe. Jeg er jo lidt overstrukturereret ind i mellem, og sætter over ordentlig pris på at nyde min formiddagskaffe til tiden og i ro. Blondinen plejer at respektere dette, men denne her dag; jeg ringer på, hun åbner, og jeg kan med det samme se på hende, at der er et eller andet i gærde; hun er nærmest selvlysende, øjnene stråler, hendes blodårer står tydeligt på langs af hendes hals og hænder, måske ikke helt rødmende, men alligevel, noget der hen ad. Hun er ved at gå til at ophidselse, jeg kender hende jo, så jo jo... buster jo min selvtillid: "er så dejlig, jeg ikke har brugt for pral."

Så nej, ikke så meget som en tør kop kaffe,- af med kludene og ind i hendes soveværelse. Hendes klude kan nu ikke omtales i flertal; noget tekstil i et stykke a la kvindedragter i Østen, kimono tror jeg det heder, ingen BH, ingen af noge som helst andet end en skøn, frodig krop... varm, småsvedende skøn, frodig krop.... jeg er dybt forliebt i de der bryster og balder..., men sådan er vi mænd jo lidt primitive.

Og jeg skal da love for, det er gang i damen.

Selvfølgelig har vi ikke en rutine, vi har ikke en liturgi, men desuagtet; lidt head og gerne gensidig. Hun er tæske våd, eller som du plejer at sige; "plask våd": "Nej nej... du får mig ikke til at komme endnu!"

OK.., så skal jeg da ikke slikke den fisse mere lige nu, selv om hendes klit står som en bitte lille bønne, selv om hun giver sig mere højlydt, end hun plejer, selv om jeg på ingen måde er færdig med at mæske mig i hendes safter.

Men nej.. ikke mere fisseslik til mig lige nu.

Til gengæld kravlede hun rundt i kanen, og møvede mig om på ryggen.... og sætter sig ned over min pik... det der røvhul er ikke helt så "plask vådt" som hendes fisse var, men hun har den der evne,- som jeg vist har fortalt dig om tidligere; hun tager mig analt uden glidekrem. Det kender jeg kun en anden, som også kunne, nok en kvinde.... og ingen af de uendeligt mange fyre, jeg har kneppet, har kunne tage mig uden glidekrem. Men Blondine foretrækker det sådan... og ved du hvad?

Det gør jeg også.

For helvede, dame!

Hendes bryster er tunge, virkeligt store med de skønneste brystvorter. Vorterne er oh Gud.... tænder ret heftig blot ved at se dem for mig her... mørke, erigerede og hårde, og hendes røvhul reagerer umiddelbart, når jeg niver i dem, - lidt sjovt, når jeg nu har lagt låg på min egen løsslupne lyst, men tilpasser mig hendes ønsker. Niver i dem, og vupti, hendes hydrauliske systemer får hendes røvhul til at kramme om min pik, så jeg næsten glemmer mit forsæt om at holde mig selv lidt i skinnet.

Og heldige mig, jeg er ikke den eneste i selskabet, som føler mig underholdet ved denne leg. Hun jamrer sig, stønner af lyst, tigger om "meeeere... ikke slip, for helveeeeedddee!" Jo jo... my motor is working... gør hendes godt nok også.

"Hold kæft, hvor er det skønt at mærke en rigtig mandepik... gider ikke de der små pinde!" Vel... sådan har jeg det også.

Men det er længe siden, hun har ytret sig på den måde i forhold til min udrustning. Godt nok var det min piks størrelse, og mit charmerende væsen,- håber jeg-, som var indledningen til vort bekendskab i swingerklubben for længe siden. Men efterhånden, vel..., egentlig ikke noget, jeg havde tænkt over. Men vi har nu været sammen en hel del gange efterhånden, og min piks størrelse kommenterede hun nu ikke mere, så vidt jeg har bemærket.

Men det gjorde hun så nu, højlydt.

Damen er sygeplejerske, så hun har forstand på hygiejne og bakterier og alle de der små vilde dyr, vi ikke bryder os om.

Hun kan bare ikke styr styre sig; efter noget som måske er eller ikke er en anal orgasme, -hvad forstand har jeg på det?-, gør hun sig fri af mig, og sutter min pik ren for, hvad der måtte være.

Det er så kun den ene halvdel af den der proces; så skal der kysses... tunge og smag.. spyt og nødvendigt at afbryde, for at trække vejret, og nyde hendes blonde lokker.. holde om hendes hoved og stryge gennem hendes dejlige hår. Og sådan opdager en 70 årig stodder sin hår- fetisch. Har aldrig tændt på hår før, jeg møde Blondinen. Tror jeg vist. Det er vel også derfor, jeg holder at kælenavnet Blondinen og undgår gennemgående at bruge hendes rigtige navn: Anne.

Damen er virkeligt i det røde felt. Det giver ikke mening at hævde, at jeg aldrig har set hende så vildt ophidset før, men hendes liderlighed er støjende, den er overvældende og den kunne godt virke en anelse påtaget, i et hvert fald nu, som jeg ser det hele retrospektivt.

"Pisk mine bryster, vil du ikke?" hvisker hun. Vi har jo dyrket gensidig spanking en hel del. Faktisk ret meget, tit, om ikke hver gang vi sexer sammen.

En hygsom leg, som gør det en anelse bøvlet i garderoben, når jeg passer min motion efterfølgende. Her de sidste mange uger har hun nu mere været til at svinge spanskrøret, ridepisken,-- og stod det til hende, svingede hun også en lang dressurpisk.

Men dét står ikke til hende, i forhold til min krop i et hvert fald.

No way.

Vi har jo forsøget i mit sommerhus, men der blev jeg reddet af en skorstensfejer, som uanmeldt tilbød sine tjenster ud i skorstensfejning.

Helt konkret... ikke nogle metaforer her.

Mine principper og vaner, nå ja, bort set fra min formiddagskaffe, kan vist ikke skrives i flertal, talstørrelsen er i er hvert fald af behersket omfang. Men jeg insisterer på gensidighed i den sex, jeg dyrker. Skal jeg spankes,- og det vil jeg gerne, sker det kun, dersom jeg også må spanke...lige så meget og lige så hårdt og lige så længe og ...tja..., det heder "gensidig sex" og switch.

For dem, som ikke har det på denne måde,- men det har du jo,- søde unge veninde-, de kan ikke forestille sig fornemmelserne, det fremkalder, og piske et par pænt store fyldige opulente bryster med en lille ridepisk; vorterne... halvkuglende, der de svajer over en, fordi damen står på knæ og hviler mod sine udstrakte arme..., høre hendes små gisp, når jeg rammer på den rigtige måde, hendes vejtrækning.... ohhhh mere af det!

"Shittt mand... mine balder, naboen er på job.... mine balder!"

Så meget for hendes sproglige intelligens. Når safterne vælter rundt i én, er det som om ens sproglige begavelse ligs så stille reduceres. Men vor indforståede code er jo på plads. Jeg forstår, at hun ønsker en ret seriøs dragt prygl, og at jeg ikke skal lade mig forstyrre af hendes jamren, fordi der ikke er nogen hjemme i nabolejeligheden.

Så det får hun så. Pisk altså.

Jeg tror, jeg har omtalt hendes skikkelse, og jeg kan vist ikke bidrage med flere skildringer, som ikke blot er gentagelser. Men at se hvordan pisken sætter bølgegang i hendes balder... er helt "nice".

For at sige det mildt.

Mange, jo jo... helt ok seriøse rap... blåviolette tegninger på rød baggrund, -så det er løgn, det kunsthistorikerne forsøger at fortælle os; at det sidste maleri er malet. Eller måske handler det mere om en skulptur, farvelagt forståes, som de gamle romere gjorde det.

Og hun gav lyd, skal jeg hilse og sige.

Højt.

Men når jeg holdt inde,- jeg mener-, ikke påkrævet med blodudredning, så tiggede hun, fortsat højlydt, om mere. Ikke som din vendinde, som rejste sig op og gav dig en ørenfigen, fordi du ikke slog hårdt nok, men alligevel,- unge dame-, hun skulle virkelig spankes.

Og det går ikke udover mit selvbillede, når jeg indrømmer, at jeg var ved at gå til af liderlighed. Jeg plejer jo at hævde, at jeg er hårdere ved mænd, når vi dyrker spank og hårdhændet sex, men nej nej... det gælder virkelig ikke i forhold til Blondinen. Hun tager meget, hun nyder, at det er hårdt, og det skal vare længe.

Rigtig længe.

Til trods for at jeg forsøgte at forholde mig forholdsvis nøgtern, ikke lade mig overvælde, så nå ja... det er jo det med de der bakterier, men jeg kunnen altså ikke stå for at kneppe hende. Det der, med at være trængt helt i bund af hende, mærke pikken presse mod hendes livmor, og hun kramper om min pik, og så spanke de der balgder..., jeg har omtalt bølgebevægelserne som opstår, hendes skiftevise forsøg på at undgå pisken, hvad hun ikke kan, fordi hendes hovedet støder op mod hovedgærdet, og skiftevis presse sig op mod min pik... hummm.... mærke de varme balder, kæle lidt for de hævede striber efter pisken, gider jeg sku´da helt godt.

Du har jo fortalt mig, om hvordan du piskede "Den lille" direkte på fissen og på klitten, og hvordan I begge havde fornøjelse af det. Og nej, det var nok ikke sådan, at jeg tænkte på dig lige i denne seance, men jeg er ret overbevist om, at dine fortællinger har sat sig spor,- any way,

moster her om på ryggen, sprede benene og rimeligt håndfast må jeg nok sige, direkte på klitten. Og hun bed sig i læberne, krammet sine bryster, reflekserne kom så vidt til udtryk, at hendes knæ spjættede, som om hun ville samle dem for at beskytte sig imod pisken, men hun formåede at stå imod de impulser, lysten til kinky sex var stærkere end smerterne.

Et "Woooooåhhh!" undslap hende højlydt, og hun drejede sig til venstre, så jeg umuligt kunne fortsætte min opbyggelige behandling i hensende til, at hun jo udfoldede og udviklede sin selvbeherskelse... eller var det omvendt, at hun gav efter sine tilbøjeligheder, forstanden til trods?

Jeg tog det i et hvert fald som udtryk for, at det var tid til et sceneskifte.

Så..., og ved du hvad?

Et er helt OK at kneppe som to missionærer...hun på ryggen, jeg ovenpå, ind i mellem hævede jeg mig lidt, så jeg fik overblik over hendes overkrop, med de rødstribede bryster,- som i øvrigt er påfaldende udflydende, når damen ligger på ryggen-, ind i mellem krøb jeg nærmest op i hendes nakke-skulder og kyssede, sugede, bed... hvad, jeg ved, hun ikke kan stå for.

Og ind i melem nappede jeg hendes brystvorter med tænderne, bed... bed hårdere og længe, og hun jamrede sig på den måde, som gør, at man netop ikke holder inde, men modssat; bliver ved... endnu hårdere, endnu længere...

og den der hydrauliske funktion, som jeg omtalte i forbindelse med hendes røvhul,- den fungerer også omkring hendes fisse.

Jo mere ubehersket jeg bed hendes brystvorter, jo strammere svarede hendes fisse. Og hendes vejrtrækning. Jeg kan simpelt hen ikke stå for den måde, hun trækker vejret på, når hun er ophidset... og den måde, hendes krop reagerer på, når hun er vild af lyst, og den måde hun er på...nærmer sig vist en bitte smule forelskelse.

Ikke så godt.

Og hun krammede mine balder, pressede en håndfuld negle ned i min ryg, -hvad der fortsat gør garerobesituationen i træningscentret lidt tricky, al den stund jeg ikke praler af min hang til kinky sex udenfor miljøet.

Og jeg elsker det.

Hun kom.

Sådan multiorgastisk.

Længe.

Og frygteligt højlydt.

Meget mere højlydt end hun plejer. Og jeg tror nok hendes "orgasmer" varede en hel del længere, end de plejer. Og jeg tænkte for mig selv, at det var da fandens som hun spillede for et galleri, som ikke var der.

Troede jeg.

Hummm... tid til at indhendte den forsømte formiddagskaffe, og måske vankede der også en let frokost?

"Piss på mig.... vil du ikke...pis på mine patter!"

Se, det med våd sex var vi nu ikke ganske frememde for. Og OK, såfremt damen ikke var i havn, om jeg så må sige,- lidt sejler er man jo altid-, og hun tiggede, men til sidst måtte jeg krybe til korset: "Kan ikke Anne... har jo ikke haft kaffe.... helt tørlagt efter denne her omgang."

Sådan må man jo bare erkende ens begrænsninger.... og ærlig talt, nu var kaffe og frokost højere på min to do liste end mere kinky sex.

Og så slog det mig, hun vidste godt, jeg ikke brød mig om benævnelsen "patter". Lige den der sekvens hørte ikke til i vor sex. Ikke som vi havde det med hinanden og sproget.

Hummm.....?

Vinduer og mulige naboer og andre forbipasserende... hun kravlede ind i sin kimono, jeg var fortsat som Gud havde skabt mig. Hun havde forberedt en let frokost, røget laks og lidt ost, "en fin ged" kaldte hun den. Og en lys øl til mig, et glas hvidvin til sig selv, til trods for røgevarer og ged, Og lidt kaffe.

Og en masse snak.

"Hvad med Per?" Han heder ikke Per, men diskretion, og jeg kan næsten ikke få mig til at omtale nogen som slave. Så nej, jeg spurgte ikke til hendes slave, men til den samme person, men henviser helst til ham som vor fælles ven.

"Uhhhu... ind i mellem." Blondinen svarede lidt undvigende. Men jeg ved jo, de er en slags kærester. Så vidt slaver og herskerinder er kærester, vel... måske ikke kærester, men lidt der henad. Jeg mener, damen er enke, smidt sin lesbiske veninde på porten for et par måneder siden, og vor fælles ven er singel, og økonomisk uafhængig, så ture til Vanløse kan godt ske ind i mellem.

"Han gør mig så syg i hovedet.." hun tog sin gaffel og jagede den i den der uskyldige, hvide ged på sin tallerken, "jeg får såden lyst til at myrde ham... i det mindste skære pikken af ham, det slimede dyr!"

Ok ok ... det var så mig, som indledte samtalen om bemeldte Per..., men jeg havde godt nok ikke forventet snak om kastration og mandedrab. Og med hendes lyst til at piske...., det ville i så tilfælde ikke blive en smertefri død.

Slettes ikke.

Jg forsøgte med et: "Ahhh... ikke ligefrem.-" Hun afbrødt mig.

"Jo... for helvede.

Jeg ved det godt, jeg er syg i hovedet, men sådan har jeg det altså..." Hvad fanden svarer man på det?

"Og når jeg onanerer, kører de billeder rundt i hovedet på mig..., han hængende i loftet i sit hus, ingen forstyrer mig, og jeg kan .... undskyld.

Jeg ved det godt, og jeg forstår godt, at du bliver utilpas.

Jeg ved det godt."

Ind i mellem er det bedst bare at tie.

Længe.

"Ved han, at du har det sådan?" Jeg vidste godt, at han var til extremsex. Et par gange har jeg overværet at hun nærmest har pisket huden af hans ryg. Vel, ikke overværet, for jeg gik en tur i det fynske, og da jeg kom tilbage, havde jeg det, som om jeg havde reddet hans liv.

"Ja.

Han har det også sådan.

Det er ingenting han ønsker mere, end at jeg ... at jeg har frie hænder til at gøre, hvad jeg vil."

Mit fag er tæt beslægtet med psykologi, men jeg er ikke klinikker og da slettes ikke autoriseret psykolog. Hun har,- de har-, de begge har godt nok brugt for en kompetent psykolog. Men hun kender til min uddannelse, og vi har snakket psykologi, stolpe op og ned ad vægge...

"For helvede, Anne!"

"Jeg må have lov at snakke med dig om det, ikke?"

"Jo Skat, men det er lidt overvældende."

"Forstår jeg godt, Men du er så god at snakke med."

Jo jo..., jeg har det skide svært med det. På den ene side er det inciterende med hendes flirt med nazi-æstetik, med hendes vilde lyster, men i forhold til, hvad jeg kan kapere, er hun for langt ude. Som sagt, gensidig spank og painplay....storartet, men aldrig mishandling og slettes ikke varige skader og mén.

Slettes ikke.

Men det er ikke hendes grænse.

Hun har simpelt hen ikke grænser, ikke grænser ud over sin forstand.

Til trods for at hun er rigeligt begavet, slukker hun periodevis for intellektet.

I vore snakke taler vi ofte om, hvordan sex og vore lyster er hinsides fornuften. Det gør vi to jo også,- Unge dame-, at vi på en måde kortslutter fornuften, og bare forfølger vore lyster, lader os lede af dem...uden tanke på ret og forkert, dumt og klogt.

Sådan da.

"Bypasse" fornuften... de erotiske energier går udenom vor fornuft.

Du og din Pap boller, du er syg efter at kæle med din mors bryster og klit, når du barberer hendes fisse...., og hun din...., du leger med tanken om at forføre en helt ung..., jo jo kære Unge Dame, du bypasser godt nok din fornuft også.

I min verden blokerer min etik og mit selvbillede måske for de værste lyster og impulser,- jo jo.... i forhold til Anne og Per. Jeg lader ikke den slags impulser komme til udtryk, og måske har jeg dem slettes ikke i det hele taget.

OK... indrømmet, du kan godt nok få aktiveret en og anden tabuiseret tanke hos mig, som jeg ellers ikke ville tro, jeg havde. Og som jeg sådan set ikke er glad for at have dyrket med dig efterfølgende.

Men så har jeg da lært, at også jeg har en "natside".

Efterhånden havde vi snakket et par timeres tid. Ikke alene om "socialt uacceptabel sex", som jeg kalder det, men også om hverdagens tildragelser. Og om, hvad hun ellers ville udsætte Per for,

men gennemgående holdt hun sig til skildringer, som ligger indenfor, hvad jeg kan håndtere.

Flink dame.

Få sex i dag

Hun havde pakket et par bilelder af sin afdøde mand væk.

På et af mine tidligere besøg havde jeg bemærket, at de to fotografier havde været revet i stykker, men samlet og nærmest "renoveret".

Hun indrømmede, at hun havde destrueret dem, så godt hun kunne, den gang hun var i dyb sorg, men da hun fik det bedre, forsøgte hun at samle stumperne. Og hun var glad for det liv, hun nåede at have sammen med ham. Men hun havde aldrig fortalt ham om sine sindssyge lyster, det der med nazi-halloy og extremsex.

De tanker var jeg den første, som fik indblik i. Og så Per.

Behovet for extremsex havde stillet sig i vejen for vor fælles glæde ved sexklubberne. Desværre. For jeg har det sådan, at sex i folks hjem bliver mere privat og personligt, end jeg egentlig kan håndter, som en gift stodder, som også er glad for værdigheden som bedstefar.

Men nu havde hun jo "blottet" sig som biseksuel ovenfor en sygeplejerskeelev på sin afdeling, boet sammen med hende et par måneder, og hun havde erfaret, at to andre kollegaer på afdelingen kom i byens sexklubber.

Og den gode Blondine kunne ikke have, at de vidste, at deres chef var på de breddegrader også,- og da slettes ikke at hun frem for alt var en sadomasochist. Så vi mødtes desværre ikke længere i byens sexklubber.... hvad jeg så definitivt foretrækker.

Hun derimod havde det storartet med at mødes med Per i hans hjem. Nej... ikke jaloux, men bestemt lidt bekymret over de tos vilde fantasier og praktikker.

Nå..., hun åbnede sin kimono og flashede de der pragtfulde, stribede, røde bryster..." Er du til noget, sømand?"

Min manglende ekvipering efterlod ikke mosteren i tvivl, jeg strittede helt fint.

"Bind mig og brug mig, som du vil, vil du ikke?"

Jeg ved, jeg reagerede på denne ytring.

Strittetheden aftog en smule, for hun havde aldrig brugt formuleringen "brug mig, som du vil."

Den passede slettes ikke i vores "grammatik". Du,- Unge Dame-, skriver det ind i mellem i vor chatt: "vær slem" eller "du bestemmer alt" eller det som ligner. Men Blondinen har aldrig ytret denslags lyster. Vi nyder at binde hinanden, det var ikke der, jeg hørte noge nyt og anderledes, det var netop det der med at bruge hende. Men ok...gerne...

selv om jeg ikke er overvældende dominerende af natur. Måske mere af en pleaser, når jeg skal være ærlig.

Hun er flottest, når hun sidder ovenpå mig, og jeg kan kæle for hendes skønne bryster og balder, se brysterne, mærke dem mod mit bryst eller ansigt.... kysse dem... holder jeg meget af...kysse og nappe og bide og være en bitte lille smule ond på den gode måde.

Men i situationen rakte min fantasi og kreativitet ikke længere end til at binde hende til sengen, arme og ben ud til siden. Tanken om at gagge hende på en eller anden måde dukkede da op, men jeg nyder jo meget at mundkneppe hende... eller rigtigere: halskneppe hende. Og mærke, at hun er ved at brække sig.... pragtfuldt, når halsen snører sig sammen om min pik og hun gylper.. savler... hoster og bøvler med at få vejret.... salig fornemmelse.

Så jeg bandt hende.... og slikkede og nappede, og måtte da bare leve med, at de der bryster bliver flade og udflydende... lyder faktisk mere charmeforladt, end det er i virkeligheden. Og halskneppede hende.

"Må jeg bestemme lidt?" spørger damen pludselig.

Det har jeg det storartet med...., vil da gøre det meste, for at hun har det rart.

"Lad mig slikke dit røvhul!"

Jo jo...aller nådigt.

Var det salig, jeg skrev lige ovenfor?

Så er det, jeg mangler superlativer.

Hun plejer ikke kommentere det, vi har gang i, mens vi har gang i det... plejer hun altså ikke. Men det gjorde hun nu: "Kan du li´at jeg slikker din røv?" og "Guuud... hvor det er skønt at slikke dig ren...." Havde nu været i bad og..., men ok... hvad ved jeg?

Det er noget pudsigt noget, at det er så inciterende at slikke hende til orgasme.... at fiste hende, mens hun kommer... at blive ved, når hun kommer,

længe...

mange ganger, for hende altså...

helt til hun vrider sig og beder om nåde.

Og så bare fortsætte til hun kommer endnu en gang.

Måske halsekneppehende ind i mellem, eller samle hendes bryster om min pik... pisse lidt på hende.... al den lyse øl og kaffe havde jo ændret situationen i så henseende, og slikke hende endnu mere.

Helt til hun kommer endnu en gang og tigger om, at jeg holder op.

Men det gør jeg ikke, for jeg ved, at hun takker mig bagefter.

Og jeg nyder at mærke hendes orgasmer, dem, hun ikke kan fake, dem som bare er ægte.

Og afslutte med lidt head... på alle fire over hendes hoved,

dybt ned i hendes hals,

og hun kan bare bide i sine bestræblser på at forsvare sig,

og jeg nyder vildt meget, at hun bider i min pik,

og så komme ud over hendes ansigt og tunge...

helt ok er det.

Var det.

Slipstik, så det går nemt med at gøre hende fri. Vi trængte virkelig til et bad nu.

Hun trængte til, at jeg masserede hendes ben lidt, fordi hun bevægede sig til at begynde med som en Bambi på isen,

ingen grund til at gå i detaljer, men jo jo... et bad til os.

Kaffe og lidt small-talk, men min veninde er fortsat anderledes end hun plejer at være.

Til trods for en hel bunke orgasmer, både de, som var frivillige og den håndfuld, som var tvungne, så virkede hun vildt ophidset.

Så, man skal jo ikke dø nysgerrig; "OK Anne... hvad fanden sker der for dig i dag?"

"Lover du?"

"Hvad lover jeg?"

"At ikke skælde mig ud."

"Hvorfor skulle jeg skælde dig ud?"

Hun inviterede mig ind på soveværelset.

Ikke mere sex til mig... tid til at begive mig hjem...selv om...

Nå, skælde ud, det gjorde jeg så alligevel, for hun åbnede døren til sit garderobeskab, og i bunden af skabet lå der en stor sæk.

Og i sækken lå Per.

Bastet og bundet, munden tapet til med gaffertape.

Jeg hjalp ham fri.

Han kunne dårligt stå oprejst, efter at han havde ligget i den der sæk i over fire timer. Han takkede sin "Herskerinde".

Hun fortalte ham, at han var uværdig til sex med os.

Jeg havde det ikke rart med situationen.

Og fik afklaret, at der i virkeligheden havde været en tredje med i vor leg... blot fik jeg ikke pik ud af det.

Så ja, jeg skældte ud, og ordet "lidt" passer så ikke ind i denne kontekst.

Dette, kære Unge Dame, er beskrivelsen af en af vore seancer. Der er et par til, skildringer altså, som kommer senere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.