Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ind i mellem sker der ting og sager, som overrasker. Overrasker virkeligt, og som trækker tråde af konsekvenser med sig langt ind i der, som den gang var en fjern fremtid.

Det begyndte med, at jeg var brugt. En dejlig formiddag i swingerklubben, sammen med et par; fyren eksperimenterede med sin lyst til fyre, kvinden tændte vist på, at fyren blev taget godt og grundig, og hun var da også til lidt mere og flere end kun manden. Så ja, jeg var godt nok brugt, der jeg sad med et glas sodavand af en slags og bare dampede af i værtindens loungeområde. Parret var smuttet, jeg havde god tid, så jeg skulle bare lige sådan lande, en trans underholdt i sofagruppen og verden var sådan set helt ok.

SEX I DAG?

En yndig blondine klemte sig ned mellem mig og sofaens armlæn. En yndig velduftende blondine, heder det vel, masser af parfume, ikke lige min smag, men hendes skikkelse... du milde. Og sød. Store iøjenfaldende bryster, iøjenfaldende lys tein, påfaldende lyst langt hår, øjne, som definerede farven grøn. Helt nøgen, kun iført et afvæbnende smil, og hun bidrog med latter og venlige kommentarer til transens beretninger om en tjeners reaktioner på transen, på en restaurant de fleste om bordet kendte.

"Typisk mænd...." agtigt noget forkyndte hun med en tillagt pseudo småsur attitude. Han var kommet og var smuttet, og hun lå der tilbage...og hun var slettes ikke færdig... over hovedet ikke, fortalte hun med vildt opspærrede øjne, alt mens hun tømte et glas danskvand. "Ikke til at holde ud...." jamrede hun til alle de andres morskab.

"Du har da også noget at byde op med...:" agtigt sagde hun, henvendt til mig. Jeg er ikke verdens mester i small talk, og var mere tavs end munter,- men jeg var jo også ret heftigt brugt. Umiddelbart troede jeg ikke, hun henvendte sig til mig... jeg mener, jeg var næsten 60, hun var på alder med svigerdatter, det vil sige endnu ikke 40 år på det tidspunkt.

"Han fik da det, han kom efter, tror jeg nok...." agtig, fortsatte hun. Ordlyden fortager sig, det er jo over ti år siden, men det var det, hun mente.
Jeg mumlede et eller andet neutralt venligt, for hendes interesse for mig lå simpelthen bare så langt udenfor min forestillingsverden, som noget kan være.
"Er det sådan, at man kan gøre sig håb om... ja, altså, jeg er her jo for at få pik.... og du har lige så meget pik, som jeg kunne ønske mig...." agtigt. Fortsat kniber det med ordlyden, men min krop var ved at reagere en hel del, før min hjerne fattede en skid. OK... vi sad i loungen i en swingerklub, og i det miljø er det ingen grund til at gå rundt om den varme grød... slettes ikke. Konventionen er, at man byder til eller siger fra, og det er ikke megen fremtid i at vente passivt. Men alligevel.

Transen blandede sig med nogle hviiin over udsigten til min pik, som nu stod strittende, og der bredte sig almindelig morskab omkring bordet, det meste handlede om, hvor heldig Blondinen var, og at hun evnede at stampe al den strittenhed op af jorden..

Undtagelsesvis kan jeg ikke erindre, hvordan sexen var. Nogle detaljer har ikke gået al kødets gang, f. eks. at hun insisterede på, at jeg tog hende analt, selv om tårerne flød ned ad hendes kinder, da hun lod sig glide ned over min pik.
Jeg kan godt huske, at vi kom hele programmet igennem, om jeg så må sige, og min situation som godt brugt gjorde jo, at jeg også varede en hel del. Men det, jeg husker, handler om de der grønne øjne, hendes mund, når hun kom... i ubestemt form flertal...., hendes stemme.... og så de der bryster. Og parfumen, for parfumeduft går ikke sådan bare af i vask.

Nå. Hvor om al ting er eller ikke er, det var et helt ok stunt, og livet fortsatte på jævla vis. Faktisk i omlaget af ti år. Så dumpede damen ned i sofaarrangementet igen. Godt nok ikke i Klub no.1, -af gode grunde, klubben er lukket i mellemtiden-, hvor vi ramlede ind i hinanden første gang, men i Adam og Eva, swingerklubben på Skjulhøj Allé.

Jeg spottede hende med det samme,- fortsat barmstor... til de grader, blondine og måske en anelse mere krop på damen... sådan robust uden at være for kraftig-, men jeg holdt mig lidt tilbage. Jeg mener.. jeg er ikke blevet yngre, men hun krammet mig og mumlede noget om, at det var jo rigtig længe siden.
Indledningsvis underholdt vi hinanden med, at den anden, hævdede vi begge på skift, holdt sig forbavsende godt. Men det var jo ikke derfor, vi var i swingerklub. Det er ok at få bustet ens selvfølelse ud i forfængelighed. Men vi var jo i swingerklub for at få sex.

Hummm.

Vi lå i et af de mindre rum, som ikke umiddelbart inviterer andre til at tage del i udskejelserne. Og vi lå nu mere og snakkede, nå ja... hænderne gik på opdagelse, blikkontakten formidlede lårtykke bundter af emotioner.
Hun var enke nu, havde været det i nogle år efter hånden, manden døde i en trafikulykke. Jeg hentet kaffe og vi snakkede om hendes liv ud i enkeværdigheden, job, ingen børn desværre..., på tværs af hvad vi talte om, kælede fingerspidser, hænder og blikke for hinanden. Intimiteten er til at tage og føle på.

Vi ligger og hvisker, småsnakker..fniser... "sygeplejeske...." "lektor" "Har været væk fra miljøet i mange år....siden dengang"-agtig. Kan jeg ikke sige...men de sidste måneder har ikke været gode..., moratorium".
"Enke, vred på ham... kan han ikke være bekendt!"
"Synd...."
"Ah.... ved jeg ikke...."

Hun arbejdede som sygeplejerske på en afdeling for brystcancer. Og sådan er verden fuldstændig uden retfærdighed. Damen her er begavet med helt ok store og flotte bryster, altså exceptionelt veludstyret må man vist sige... store, mørke vorter, hendes blondinegener til trods. Tykke, hårde, lederagtige vorter.... til at dø over. Hun kan ikke, eller udtrykt mere rigtig; hendes bryster består ikke blyantprøven, men shitt... hvem bryder sig om blyanter med de to massive kugler... meloner...jader i hænderne. Det er først nu, at jeg falder i staver over, at det meste af en liter,- eller mere... svært at vurdere volumen på den slags legemer-, ustruktureret fedt kan virke så tillokkende. Og gange to.... og jeg har svært med at multitaske og overskue andet end at nyyyyyyyde.... i lårtykke stråler.

Hun nærmest interviewer mig om mine lyster. "Kender en Purung pige fra nettet... ville gerne have hende med i klub..."
"Gammel nok, tror du?"
"Snart 18.... ville du kunne have klaret det... dengang, at sexe i klub?"
"Ved jeg ikke... kendte ikke til det.... viste ikke, at man kunne". agtigt svar fra damens side.
"Og du?"
"Havde sex med flere bøsser allerede som meget ung... alt for ung faktisk, så ja.... godt nok ikke i en klub, men alligevel i samenhænge som lignede."
"Hvad tænder dig ved den Purunge, hun fra nettet?"
"Mest af alt.... hendes totalt vilde lyster....grænseløse nysgerrighed og hendes mod."
"Og mere præcist?"
"Spørg du til detaljer....?"
"Uhhhu... jo flere, jo bedre."
"Kronologisk... forført af en nabo som 11 årig... og fortsatte med at opsøge ham og dyrke urinsex, oralsex... befamle og kikke på hinanden onanere og komme... helt til hun rundede de 15 år og fik en drengekæreste."
"Vildt. Hun har ikke tænkt at anmelde ham?"
"Nej... slettes ikke. Hun mener, hun selv var due om det, hun føler, at manden var sød og hensynsfuld og ikke mindst, hun nød det... var vild med det."
"Og hun forstår ikke, at det var et overgreb?"
"Nej, slettes ikke. Når jeg holder fast i, at det fra aller perspektiver er et overgreb, fordi hun er et barn, han er voksen...afviser hun tanken."
"OK... ikke så godt, men jeg kan godt se..." Blondinen rejste sig på albuene og kikkede på mig:"Mere...hvad mere?"
"Hvorfor så interesseret?"
"Fordi det er et vindu ind i en fremmed verden... dejligt, og måske lidt frækt... på en måde,"
"OK... hun fik en kæreste... mor opmuntret hende til sex... købte kondomer til dem, lovede at ikke forstyrre...., men drengen kunne ikke håndtere, at den Purunge var til analsex, at hun slikkede hans pik ren bagefter og i det hele taget var ret opfindsom ud i det erotiske."
"Synd...lyder da som skønne interesser."
"Hun kan ikke forklare, hvorfra interessen for sex med venindens hund kom. Men hun er totalt trunte med at lade den der iliehund slikke hende.... kneppe hende o ghun sutter den af...så godt hun kan."
"Ehhhjjj..... klamt, er det ikke?"
"Hun bruger nettet og "beastiality" som overspringshandlinger, når hun burde lave lektier. Nu er hun en dygtig pige, går i 2. g nu... nørder med fagene og har det fint med det."
"Har hun mere perversioner på sit CV?"
"Jo jo... dyrker sin stedfar....kun oralt, for hun tåler ikke pillen."
"Slem pige."
"Og forførte en venindes lillesøster... lige under lavalder, men det var vist ikke det, det handlede om. Lillesøster er ret moden og veludviklet. De er til lesbisk, de dyrker urinsex , reb, propper store ting op i hinandens huller og hårdhændet spanking, ret brutalt...så de må pjække aktiviteter, hvor det er et problem, at de er stribede."
"Vildt... men så er vel spisesedlen ....?"
"Ja... tror jeg nok. I vore chatts inviterer vi hinanden på de vildeste rollespil....det eneste, som klart er udgrænset, er nekrofeli....tror jeg nok."
"Shitt en flot moster...., tænk at hun har greb om sine egne lyster i en så ung alder."

Hvad fanden er meningen med at udbrede mig om de der lyster... ? På side et i bogen om dating og forførelse står der en masse om, at man aldrig skal tale om andre... nærvær heder det.
Men mosteren kan noget med intimitet og bekendelser. Lokker tingene ud af mig. Jeg fandt ikke ud af at vende samtalen og at bringe mig i offensiven, men lige så stille tabte kvinden her interessen for mig og den Purunge, og lavede en drastisk gameshift:

"Spank mig, så spanker jeg dig!"
Shitt... jeg er vandt til, at jeg tager initiativet, når det handler om klubsex. Hun skiftede spor i samtalen på en ret overbevisende og overraksende maner.
"Hårdt, ikke?" var hendes kommentar til mine lidt afsøgende forsøg på at hitte rede i, hvad jeg havde gang i her.

Så det gjorde vi så.
Spankede.
Og smerterne, for helvede, som de forstærker ens liderlighed. Det havde samlet sig en flok i døren, eller rettere døråbningen, for der er bare en døråbning, men ingen dør ind til de der små rum.
Og hun nød, at der stod en flok liderlige fyre og kikkede med, og det generede heller ikke mig. Jeg rakte ud efter et kondom. "Ikke det.... uden..." hviskede hun.
"Uden gummi... tror du, jeg er idiot?" Det var jo det, jeg skulle have svaret. Men det var ikke det, jeg gjorde....Det er noget om det, at når pikken stritter, så fungerer intelligensen på under halvkraft.
Jeg rakte ud efter en flaske med glidekrem. "Ikke det... uden... jeg vil have dig uden..."

Oh Gud.... jeg kender kun en, som var til analsex uden glidekrem. Jeg forstod aldrig, hvordan hun bare kunne tage mig, og nu havde jeg så nok en moster mellem hænderne med det talent.
Ind i mellem er det ikke noget at gøre... jeg kom bare. Sådan helt ok meget. Og lå ovenpå hendes håndvarme røde balder... og nød tilværelsen i fulde drag.

Få sex i dag

"Slikke dig..."
Jeg var ved at undslå mig, var ikke lige der, hvor jeg gad trisse ud på badeværelset og vaske pikken for sperm og lort, ville heller ligge tæt tæt tæt...
"Vent lige- jeg skal lige ud og vakse mig...."-agtig bemærkning fra min side.
"Du våger... lad mig smage.... Kan den Purunge... kan jeg...for helvede!"
Hun kom fri af mig med samme behændighed som en ål. Smidig, hurtig og effektivt...og hun sugede sig fast om min pik.

Røven i vejret i retning af døråbningen.... jeg trængte også til pik, og vinkede et veludrustet eksemplar hen til mig....og nød at tage i mod ham dybt i halsen... helt dybt. Og jeg kunne mærke, hvordan kræfterne vendte tilbage i den anden ende.. hun tog mig meget dybt også.

Nok en af de der ting, som er udenfor fatteevne, men som bare er der; jeg elsker at tage pikke dybdt ned i halsen, og mærke brækfornemmelserne, ikke kunne trække vejret... elsker det. Og når fyren så også spermer ned i min hals... shitt... så er min dag reddet. Han kom nu næsten for hurtig, den stodder.
"Du skal også smage mig..." hun havde gjort sig fri af mig, fyren var allerede smuttet, og hun lagde sig dvælende ned over mig og kyssede lææænge.... lod spyttet cirkulere...
"Elsker smagen af sperm..." hviskede hun mellem kyssene.

I denne sammenhæng er detaljerne lige meget. Vi sexede, havde det sjovt, frækt og morsomt... hun bed i mine brystvorter, nej nej... ikke noget med at nappe eller småbide kælent..., hårdt... hun bed lige så hårdt, som jeg lige akkurat kunne holde til...og lidt mere.... for helvede, altså dame...agtigt.

Den der indelighed... helt i bund og små bevægelser, lange sekvenser med ørbitte bevægelser og overvældende fornemmelser...for helvede, hvor man er heldig!
Hun ville gerne ride... shitt et udsyn...! Udsigten til de barm, de bryster.... der gyngede i tagt ehhhjjjj.... heldgi mand. Ind i mellem tilsmiler skæbnen mig...så til de grader.
Og ride og hjælpe sig selv.... se, det er så en hjælp til mig også.... der var bare ikke noget at gøre... bare lade følelserne rase op og ned i kroppen som blå lyn a la Wilhelm Reichs beskrivelser...orgastisk fryd. Simpelthen. Han mente nu, at man blev et bedre menneske af at dyrke ens orgasmer... Jeg ved ikke, om jeg bliver bedre, men i hvert fald et lykkeligere menneske, ingen tvivl om det.

Hendes lyster er store pikke... Til trods for at hun drønede rundt i mine fantasier, kunne jeg godt mobilisere lidt civiliseret konversation, så jeg spurgte om hendes lyster og fantasier.
OK... kunne jeg så levere.. det med de store pikke, dog ikke i flertal.... analsex... ok...der har vi jo været...

"Om jeg troede, jeg kunne klare at håndtere hendes perversioner...?" hun rejste sig op på albuerne og kikkede mig i øjnene. Jeg måtte kæmpe en kamp, med at hendes bryster tiltrak sig min opmærksomhed langt mere end hendes yndige grønne øjne...nå ja, jeg kunne ikke se det der grønne i halvmørke, men jeg viste jo...
"Jo...." det mente jeg godt jeg kunne, havde sådan set ingen grænser ud i det erotiske.
"Så slik min røv!"

Sammenfaldende intereser. Enkelt og ukompliceret... smagen af min egen sperm og unævneligheder... og jeg strittet igen... fatter ikke, hvor de hormoner kommer fra.
"Guuuud, du er pervers!" er hendes kommentar, da hun ser effekten af de der oral/anale udskejelser.

"Du er da vist heller ikke helt uden perversioner, Dame..." agtig bemærkning fra min side.
"Sagde jeg jo."

"Andre?" Hun kikker op på mig efter lidt hygge blow-noget.
"Spank..." Hun betragtede mig, sådan for at se min reaktion på hendes "spank". Jeg mener, vi vidste jo begge to, at vi begge var til spank.... hvad mere? Jeg havde jo lige....
"Gider ikke bare spanke... skal være gensidig og symetrisk." Lidt akademiker er man jo. Og jeg mener det. Gider ikke bare spank... der skal være mere og andet også.

"Med spanskrør?" hviskede hun.
"Gerne." Udvekslingen af små hemmeligheder forløb over mange replikker og uddybende svar på indgående spørgsmål....
"Det der spanskrør.... er det ikke nu?"
"OK... henter det inde i SM-rummet." En ret fræk fornemmelse at mase sig forbi en håndfuld fyre med strittende pikke. Og endnu mere frækt at forcere den samme gruppe pikke med et spanskrør i hånden.

"Må jeg lave mærker?"
"Oh ja.... gerne." Jeg var nok et smut ud i det himmelske... den syvende himmel denne gang.
Og vi vekslede med at få og at give spank...rap... 10, så 20 og til sidst 30... af de hårde. Min pik var krympet til ingenting, men jeg var så liderlig og smæk fyldt af lyst til hvad fanden som helst... lå der og visualiserede Den purunge, -en pige jeg har skrevet og chattet med i flere år efterhånden-, som spanker sin veninde lige op i revnen.... mærkede smerten og lysten til mere og vildskaben, som bygede sig op.

Hun fattede, at painplay... ku´jeg sku da godt nok også bruge noget af. Så ... spanskrøret til side og håndarbejde.... nosserne.. og hun fik sig nok en ridetur, og jeg behøvede heldigvis ikke at vælge mellem at nyde hendes skønne varme og stribede balder med hænderne eller hendes bryster...der gyngede... vabler på nethinden.

Denne gang tog det noget længere tid og mere energi og .... men jo jo... vi kom begge to, jeg kom udramatisk og mest af alt en lille skvulp et eller andet sted... hun drønede ind i en af de der serielle multiorgastiske vanvidsscener...
"Du må lige hjælpe mig..." Hun kunne dårlig få benene til at lystre, da hun stavret ud på toilettet.

En kop kaffe på caféen på vej ned til Vanløse station... undskylde forsinkelsen til de studerenede, jeg egentlig skulle vejlede i deres bachelorprojekt... undtagelsesvis "Thank God" for mobiltelefoner...
Blondinen ville gerne ses igen. Til "mere af det samme" og hvad vi ellers kunne finde på. Jeg forklarede, at jeg var gift.... Det var så mit anliggende, ikke noget, hun tog sig af.
Hun spurgte til, om hun måtte fortælle lidt mere om sig selv.
OK, jeg mener, hvem skulle vi ellers tale om, der vi sad og tja, netop snakkede om os selv.
Hun var bekymret, om hun var for meget for mig. Det mente jeg vist, vi begge havde oplevet, at vi ikke var... for hin anden.
Men hun... om jeg virkelig mente.. og det mente jeg, og hun forklarede, at hun i virkeligheden var rigtig meget til det der med SM.
OK...så kunne vi da bare smutte lidt længere op i Skjulhøj Alle, hvor SMIL holder til, mente jeg. Hendes lyster ud i sadomasochisme handlede ikke bare om sex, betroede hun mig, hun havde udviklet sådanne påtrængende onde lyster, siden hun blev alene, da manden døde,
Hummmm

Fortsættelse følger...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.