Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Afsnit 2. - De første konsekvenser af krænkelsen

Min elskerindes incestuøse erfaringer var bare destruktive. Der var definitivt ingen gevinster på nogle plan for hende.
Lidt anderledes var det for Den Purunge og for mig.

SEX I DAG?

Min krænker forstod at buste min selvtillid. Han gav mig også opmærksomhed på andre områder, end det erotiske. Han fik mig til at føle mig lidt speciel på den gode måde. Han tog mig med på museér og kunstudstillinger, og diskuterede alle slags emner med mig, musik, kunst, litteratur, politik, filosofi og selvfølgelig sex på alle leder og kanter. Han udviklede sig til min voksenven, men med bonusfordele, kan man rolig sige. Og jeg nød det.

Den Purugne slog et slag forbi krænkerens havelåge i håb om at blive inviteret indenfor. Hun havde jo ikke gjort det klart for sig, at hun fik den opmærksomhed og "hygge efter skoletid" af ham, som hun burde have haft hos sin mor.

Vi betalte begge for accept og hygge med sex. Vi følte ikke, at vi betalte, for vi var begge vilde med den der sex, vi fik, og som vi lærte at nyde aktivt.
Men desuagtet, vi betalt med sex.

Men mere skadeligt var det vel, at vi lærte at lyve.
Altså for alvor.
Oplevelser, som vi virkelig nød, måtte vi tie om, både ovenfor forældre og kammerater. Det hjerteskærende er så, at det bekom os såre nemt, fordi båndene til forældre og kammerater var så skrøbelige. Og i det omfang vi havde bånd til forældre og kammerater, blev de svækket af vor løgne.

Dernæst lærte vi ikke at kalibrere vor seksualitet med de andre. Vi udviklede perversioner, jeg nød fyre analt og frygteligt gerne i flertal. Min veninde udviklede smag for urinsex, fortsat uden at have en "offentlighed", hvor hun kunne vurdere, om det egentlig var det, hun efterstræbte.

Seksualiteten, som socialpsykologisk løftestang, kom også til udtryk, da den Purunge fandt sin lille veninde.
Hendes lille veninde er en pige, som trivedes rigtig dårlig der hjemme og havde det svært i skolen. Men efter et halvt år i et lesbisk forhold, med accept og oplevelse af at være noget særligt, har hun lært at styre sin vrede og fungere bedre i de forskellige arenaer livet leves i. Den Purunge har formået at give sin lille veninde et grundlag, Den lille har brugt som udgangspunkt for at vælge konstruktive løsninger. Så fint.

Jeg har læst om tilsvarende erfaringer; for flere år siden ramlede jeg ind i en artikel om lesbiske i Isreal, hvor den ene var palæstinæser, den anden jødisk. Og underklassepigerne med den palæstinensiske baggrund kom til at løfte sig ud af sin sociale arv, ophæve de triste vilkår i chance-ulighederne.
Det gjorde jeg også... uddannelsesfremmed baggrund, forældre, som faktisk ikke forstod skole og uddannelse, kammerater, hvoraf mange har været forbi fængsel og nogle fik en alt for tidlig død. Jeg var en af de meget få fra min folkeskole, som tog en studentereksamen, og den eneste fra årgangen, som gennemførte en akademisk uddannelse.
Men nok en gang; dette er ikke ment som en legitimering af børnekrænkelser. Slettes ikke.

Udgangspunktet for mine refleksioner er, når det unge menneske ikke oplever sig værdsat i sine vante omgivelser. Og det er navnlig undergravende for børn, dersom forældre ikke formår at bibringe barnet oplevelsen af at være ønsket, være, lige som det gerne skal være, et gammelt psykologisk begreb hed: totalaccept. Kærlighed uden forbehold.

I min dagbog omtalte jeg det som manglende "forældreevne", måske lidt brutalt, mere rigtigt hedder det vel nedsat forældreevne. Og nedsættelsen kan skyldes forbigående hændelser, stress og bekymringer, eller mere omfattende hændelser, som sorg, depression langvarigt misbrug og det som ligner.
Når et barn eller et ungt menneske ikke bliver eller føler sig værdsat og anerkendt der hjemme i familien, så er det utroligt sårbart. Og det går rundt i en tilstand af specialsult; det higer efter anerkendelse.
I mangel af anerkendelse, kan det ske, barnet resignerer og vender sig mod familien, kammeraterne og skolen, og søger ind i relationer, vi gerne benævner som "dårlig kammerater eller dårlig indflydelse",- som et opsøgende offer i en pædofil relation.

Når et barn eller ungt menneske værdsættes af familien og sine skolelærere og kammerater, vil det langt hen ad vejen være immun ovenfor krænkelser. Barnet har ikke noget at bruge det, krænkeren tilbyder, til noget. Det er jo anerkendt og værdsat i forvejen.

Jeg er uafklaret hvad angår seksualitet, men umiddelbart vil jeg tro, at et barn som føler sig anerkendt i sine hjemmelige relationer, vil opleve overgrebet så uacceptabelt og udenfor de rammer af, hvad man gør og ikke gør, at selv om det sådan set er seksuelt nysgerrig, spiller det en underordnet rolle i forhold til det socialt uacceptable i det, krænkeren tilbyder.

Det socialt acceptable og uacceptable er normer, barnet overfører fra betydningsfulde andre, forældre, andre voksne, kammerater og fra media og er et hjørne af hele socialiseringsprocessen.
Når barnet ikke har disse bindinger til en konstruktiv socialiseringsproces, ikke føler sig forpligtet i forhold til, hvad forældre og kammerater måtte mene, så er vi på en helt anden boldbane.

I heldigst fald er krænkeren sød og venlig. Min krænker var rigtig sød og rar...jeg kan godt se, det lyder helt hen i skoven, men sådan oplevede jeg ham, og sådan skildrer min Purunge Veninde sin krænker. Ja, faktisk oplevede vi begge ikke, at vi blev krænket. Situationen er så ufattelig anderledes for børn i denne situation,- og det er svært at analysere på det, uden at bibringe accept af det uacceptable.

Men pointet er, at vi jo ikke oplevede anerkendelse hjemme. Når så en sød og venlig person,- kønnet er ikke afgørende i denne sammenhæng-, giver barnet anerkendelse, så åbner der sig en tidligere lukket dør til udvikling og under heldige omstændigheder, en gunstig udvikling.

Vi kom altså til at opfatte os som værende anderledes end kammerater og venner, i det omfang vi nu havde den slags. Men anderledes, det blev vi.

Jeg er overbevist om, at mange har de fantasier og lyster ud i de ting, vi erfarede. Men forskellen på de fleste og os er, at de fleste opfatter det som fantasier og lyster, som skal forblive fantasier. Vi oplevede det som virkelighed.

Senskader

Både Min Purunge veninde og jeg lærte, at vi bare kunne afprøvede vore impulser og lyster. Vi lærte, at vi bare skulle forfølge vore lyster ret uhæmmet, uden hensyn til, hvad andre måtte mene og ikke mene.
Veninden passede en skolekammerats hund, og begyndte at eksperimentere seksuelt med den. Hun lod hunden slikke sig i missen, og hun legede med dens pik. Internettet giver jo uanede muligheder til at udforske "beastiality", hvad hun gør i rigt mon. Hun fortæller begejstret, at hun ikke kan cykle forbi en hestefold uden at havne i ulykke, fordi hendes opmærksomhed er på det, hun håber er en hingst, og ikke på cykelstien og trafikken.
Og hun har sat sig fore, at det skal afprøves, det der med hundesex.

Dernæst udviklede hun lyst til sin veninde. De gik i bad sammen, og uden at veninden tilsyneladende opdagede det, afprøvede hun at tisse i brusebadet...kikkede begærligt på venindens bryster, nød at vakse veninden...og den tætte kropsoplevelse af at ligge i ske, når de overnattede hos hinanden.
Min Purunge veninde opdagede, at hun var bi-seksuel.

Denne veninde lever i øvrigt med en alkoholiseret far og en nervesvækket mor. Men det til trods, hun havde ressourcer til at modstå Den Purunges attak, på en sådan måde, at Den Purunge opgav sit forehavende, uden at helt at tabe ansigt. Hendes forførelsesstrategier faldt til jorden, uden af veninden behøvede at tage åbent afstand fra de indirekte invitationer.

Nu reproducerede hun i et vist omfang sin krænkers strategi, men ovenfor en klassekammerats lillesøster.
Hun var til fest hos en klassekammerat, som har en lillesøster, som alle opfatter som "a pain in the ass". Goth, Emo og en arrig og konfliktsøgende provokerende lille pige på næsten 15 år på det tidspunkt.
Den Purunge snakkede med lillesøsteren, og opfattede hende som en tænksom, sød pige. Lillesøsteren på sin side var også glad for samværet med Den Purunge.
Nogle dage senere besøgte lillesøster storesøster på gymnasiet, og kom "tilfældigvis" til at hilse på Den Purunge. Det gentog sig et par gange, og Den Purunge og lillesøster spadserede sammen, snakkede og fandt behag i hinandens selskab.

Lillesøster fandt anledning på et tidspunkt at spørge til, om Den Purunge var til piger. Det var hun jo,- troede hun nok.
De nød hinanden, og kort efter deres debut ud i pigesex, fyldte lillesøster 16 år. Og kort efter deres debut, begyndte de at eksperimentere med SM.

Lillesøster ønskede det hårdt,- og da Den Purunge var for nølende og nænsom, rejste lillesøster sig og smækkede hende en ørenfigen. Og forlangte at blive spanket hårdt. Den Purunge har gået til ridning, så hun har en ridepisk der hjemme på værelset. Fikst. Det blev hun så, lillesøster...røde striber over brysterne, over skambenet og over balderne.
Og Den Purunge var i affekt.

Siden har de eksperimenteret med dildoer, Zero Colaflasker og en masse urinsex. Når de mødes, drikker de 11/2 liter vand! Og de drikker hinandens urin frist fra kilden, eller de ligger på gulvet i badet, på ryggen med underkroppen op langs væggen og tisser ned over sig selv.

Til en fest blandt klassekammeraterne fra gymnasiet, og Den Purunge forførte årgangens mest barmfagre pige. Og gav en fyr et blowjob, fordi hun trængte sådan til sperm.
Den barmfagre er generet og frygtsom, gør sig bekymringer om at blive opdaget... på set og vis bruger hun jo kammeraterne til at kalibrere sin seksualitet, og Min Purunge veninde kæmper en brav kamp med at lokke hende i fordærv.
Den Purunges fantasier om den barmfagre handler om at binde hende op og udnytte hende, ikke mindst ud i hård SM. Hun vil binde hendes bryster hårdt op og sætte kanyler i brystvorterne på den barmfagre.
Urinsex indgår også i lysterne.
Her forleden lykkedes det endelig for Den Purunge at lokke den Barmfagre hjem til te. Den
Barmfagre indrømmede, hun nok var bi, men hun forklarede også, at hun følte, at Den Purunge var for voldsom, ville det hårdere, end hun kunne klare.
Den Purunge var rasende, skuffet og brugte en laaaang chatt-seance på at rase ud og på at forsikre mig om, at Den Brmfagre var død og ligegyldig...nu.

Den Purunge leger også med fantasier om at forføre helt unge, 7-11 årige, hun har de vildeste fantasier om at prøve sexklubber og blive "udnyttet" på det groveste, og leger vildt med fantasi- SM-seancer at drastisk kaliber. Men jeg er overbevist om, at hun ved, det er no go.

Mine senskader handler om promiskuitet og uhæmmet udfoldelse, gerne i orgier, med mange og med alle former for udfoldelse; alle køn og varianter, urin, scat, anal, spank, SM af mange slags og opbindinger.
Da jeg var 16-17 år havde jeg en ven i Paris, jeg besøgte i sommerferiene. Han oplevede en anal orgasme og kunne ikke holde sig. Han sked ud over mig, og det var, som om et lyn slog ned i mit lystcenter... det tændte mig totalt. Og jeg genoptog min interesse for scat.
Jeg besøger byens sexklubber og swingerklubber og finder stor fornøjelse i at indvie kvinder i dette univers. Mine nære og kære betaler desværre for mine udskejelser, selv om jeg forsøger at inddæmme dem og minimere omkostningerne.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.