Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en lun sommer aften da jeg kom sent hjem fra arbejde. Jeg trængte til en bad til at vaske af dagen sved. Konen og børnene var kørt til sommerhuset, så jeg var alene hjem. Efter et godt bad gik jeg, i underbukser ud i haven. Langt mig lidt i halvskygge på drømme-sengen til at blunde lidt indtil jeg skulle køre til sommerhuset. Solen varmet min krop og tankerne begyndte at løbe. Mine tanker strejfede, da var hende fra byggepladsen, en dejligt kvinde, brysterne skimte gennem hendes T-shirt. Konens veninde, store vel formet bryster, dejligt røv, lidt buttet men flot figur. Jeg så hende indtil nu kun i bikini, men nu begyndte jeg langsom at klæde den af hende i tankerne. "Vi lå i skovlysning, hun i ført denne bikini. Nusser lidt, åbner hende bikini overdel så hendes bryster kom frem i lyset." Min pik begyndte at blive stiv mens jeg har hende i tankerne. "Hun vendte sig om så hendes røv viste direkte i mod mig. Hendes stringtanga bikini skar en sig mellem røvballerne, man kunne skimme skamlæberne." Nu kunne min pik ikke være mere i underbukserne, jeg trak den ud ved siden af benet, med min hånd gned jeg lidt. Og mine tanker flød videre " Slik mig sagde hun. Jeg trak stringtangaen ned til knæhullerne, jeg kunne se at hendes safter begyndte af løbe. Kærligt trak jeg hende hen til mig, med lyst slikkede jeg hendes babert fisse. Hun stønnede når min tunge trængte in i hendes lysthule, med fingerne kærtegnede jeg brysterne, hendes krop" Min pikhoved var nu helt fugtig, og min hånd gned hårdere. " Hun vendte sig om så hun lagde sig på mine ben på rykken. Mine to finger dyppede jeg ind i hendes fisse mens min tommelfinger gned hendes klit. Varm og fugtig var hun og lige ved at komme. Jeg øgede tempo af mine finger, hun vred sig, stønnede og kom så i en orgasme. Jeg blev ved med at gnide hendes klitoris. Hun sagde stop og satte sig op, bøjede sig over min stive pik." Jeg trak underbukserne helt ned så jeg beder kunne tage min pik i hånden, jeg rykkede frem og tilbage, min hånden holdt stille så jeg kunne støde til. "Hun kærtegnede mine nosser slikkede min pik, suttede og hendes tunge legede med min pikhoved som var klar, hendes slikken blev hurtigere. Hendes læber omsluttede min stiv pik. Hoved gik op og ned. Hun suttede så jeg spermede i hendes mund, den ladt hun så flyde over min pik og hun blev ved indtil min pik blev slap." Jeg kunne mærke min orgasme komme, nu skulle det være. Jeg stødt til i min hånd, hurtigere hurtigere . Mit sæd sprøjtede, pumpede ud mellem min hånd. Min stiv pik i hånden blev jeg ved med at støde til, så jeg nydt hele min udløsning. Lykkelig over denne drøm gik jeg i bad til at vaske spermen af mig, og at gøre mig klar at møde familien og veninden fordi jeg viste at hun også kommer til sommerhuset.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.