Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har et lille kolonihavehuse, men haven er meget naturlig, den har vokset sig selv stor. Ved siden af min have ligger der en anden have som ikke blevet passet i lang tid. Jeg bor om sommeren i mit havehus. En dag jeg kom lige fra arbejde kunne jeg se at der var nogen i den anden have. Nysgerrig gik jeg nærmer til hækken og der lå, en kvinde halv nøgen som gud har skabt hende. Flotte bryster, lidt buttet, en håndklæde svøbt rundt over det som hun ikke vil vise til alle og enhver. Hun nød solen. Jeg luret, på hende mellem buskene. Mit lem begyndte at bevæge sig.

Et erotisk øjeblik som pludseligt blev forstyrret af at kvinden sagde kom bar over, tar en glas vin sammen med mig. Den står bordet ta den med. Ligesom fortryllede gik jeg ind i haven, mit hjerte dunkede. På et bord stå der to glas og en flaske rødvin, jeg gik til hende. Hvad for et syn, en let brunet krop, glinsende af sololie, stive brystvorter. Hej, nyder du synet, jeg hedder Annemarie sagde hun til mig.  øh.  stammede jeg  ja det gør jeg, et glas vin Annemarie Ja, ræk mig et glas, hvad hedder du, jeg ved at du bor ved siden af  værsgo, jeg hedder Sepp  jeg har set dig mange gange over i din have, når du springer så nøgen rundt der ind ser det nogen gang lidt sjovt du, og du ser da også godt du. sagde Annemarie. Det er rigtig jeg springer nogle gange nøgen rundt i min have, for eks. Når der er rigtig regnvejr eller tidlig om morgen når fuglene begynder og synger. Men at hun har lagt mærke til det gjort mig lidt flovt.  Jeg har ikke set dig før svaret jeg,  det er fordi du er alt for beskæftig og gør alt muligt andet, din motorcykel din have, din arbejde. Jeg har ligget her i haven nu de sidste mange sommerdage.  Nå, da kan man se hvor tiden løber Sæt dig nu, ikke der. Her ved siden af mig.

SEX I DAG?

Jeg satte mig på drømmesengen ved fødderne . Vi snakkede lidt løs og fast, mens jeg forsøgt ikke at stirre på hende dejlige krop, mit lem var nu fuldvokset og det håbede jeg at hun ikke så.  masser lige mine fødderne sagde hun, som at det var det normale i verden at spørge en fremmede om det. Jeg begyndte at masser hendes fødder, mellem tæerne og overalt.  lidt højer op med dine hænder befalet hun mig og trak selv håndklædet til side. Mine Hænder vandret op til hendes knæ  lår, kælede mellem lårene.  højer op igen  sagde hun engang til. Jeg adlyde. Lidt spredte hun bene, så jeg kunne se hendes lysthule i en flot rosa farve omkrandsed af trimmet hår. Min lem blev fugtig, blev mere og mere spændt. Mine hænder vandrede længer op, kiggede på hende - hun nikkede lidt, derpå begyndte at kæle for hende skamlæber, fingrene kørte over hendes klit. I kredsende bevægelser, hun gispede lidt.  slik mig nu  kom det stønnede fra hende og trak mit hoved ned til lystenshule. Jeg snusede hendes duft, hun var våd meget våd.

Jeg slikkede hele hendes herligheden. Tungen kredsede om klitten  tungen fandt vejen in mellem skamlæberne  slikkede udvendig og indvendig hendes bløde lysthule. Min tunge var overalt. Mine finger masseret klitten søgte vejen ind, kælede for bagdelen og numsehullet.  blev ved oh det er skønt, slik - slik - slik mig  stønnede hun I takt med kroppens rytme slikkede jeg klitten, øgede trykket af min tunge lidt. Øgede hastigheden lidt, hun begyndte at ryste, skælve. Hendes orgasme var tæt på. Så kom orgasmen, den rullede gennem kroppen hendes muskler blev spændte, fingren blev nærmest suget ind i hendes lysthule, og der forlød en stønnede ah  ah  ah . Jeg blev ved med at slikkede, stille og roligt mere kælende. Efter et stykke tid hvor, jeg kælede hende, var hendes orgasme og muskelanspæningerne over. Lå hun der lykkelig og tilfreds på drømmesengen.  nu er det din tur sagde hun.  trække din lem du af buksen så jeg kan se hvordan du kæler den lidt.  Igen aflyd jeg ordrer, åbnede mine bukser og trak min lem du. Trak forhuden tilbage, min penishoved glinsede. Hun hældte lidt sololie over min pik. Hun kiggede på mig og smilte Med mine hånd bevægede jeg nu min pik, frem og tilbage. Tommelfingeren fra den anden kredsede om min pikhoved. Den var meget spændt, brugte ikke mange ryk og udløsning skete. Mit sperm sprøjtede i en bue i græsset.

Lykkelig og tilfreds smilte jeg til hende, hun smilte tilbage. Hele denne - verden står stille - øjeblik, blev afbrudt af en påtrængende mobiltelefon. Hun besvare den og jeg gik tilfreds og lykkelig, hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.