BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en lun sommerdag, og vi havde lige fået sommerferie fra gymnasiet. Vi var samlet til en fest på et kollegium hos to af kammeraterne, fordi den ene skulle flytte. Han havde valgt af holde an afslutningsfest/afskedsfest, da vi ikke længere ville se ham mere. Vi havde 2 måneder sommerferie forude, så der var dømt fest og druk i lange baner. Jeg havde været samlet med 3 af mine bedste venner inden, vi sad og drak nogle øl og snakkede om piger og hvad dertil hører. Pludselig fik en af vennerne den absurde anke, at vi skulle væde om hvem der scorede en af tøserne fra klassen først. Jeg var ikke så meget for ideen, da valget ramte på den tøs jeg selv havde håbet på at score, så nu vidste jeg der ville være hård konkurrence fra de andre gutter. Hun havde allerede en kæreste, men var tit villig til at ”hygge” sig lidt med andre fyrer. Hun hedder Marie har mørkt hår og er middelhøj af en pige at være. Hendes bryster kender jeg ikke helt størrelsen på, men de kan lave en dejlig dyb kavalergang, der sætter nogle tanker i gang hos os fyrer, når hun går i hendes meget nedringet bluser.

Da vi ankom til festen, blev vi lidt skuffede, der var kun én pige og det var den ”forkerte”, hun så skide godt ud, men hun havde sin kæreste med, som vi var gode venner med. Derfor kunne det ikke betale sig at prøve på noget, selvom jeg godt kunne tænke mig at ”hygge” mig lidt med hende. ;)

SEX I DAG?

Vi fløj hurtigt i øllene igen, og mens aftenen langsomt gled frem, gled de våde vare indenbords. Da vi var blevet godt påvirket af alkoholen og var blevet noget højrøstede, da de dejlige tøser kom. Da Marie trådte ind af døren blev jeg meget glad, det slog mig pludselig hvad hun havde gjort tidligere på ugen. En dag da vi var oppe på skolen i en forberedelse til vores fysikeksamen, havde jeg stillet hende et spørgsmål. Da hun skulle forklare mig det jeg var i tvivl om, stod hun og pressede sine patter op imod min arm. Jeg var ved at få en erektion den gang, da jeg stod og tænkte på hvad jeg havde lyst til at gøre ved hende og i dag var den ved at komme igen. Jeg startede med at holde mig i nærheden af hende, så jeg kunne små lurer lidt på hendes fantastiske krop. På et tidspunkt da vi sad nogle stykker og snakkede, så jeg at en af de smukke tøser halede af sted med Marie i hånden, jeg vendte mig og så spørgende på min ven, der var gode venner med den anden pige. Han forklaredee, at han tidligere havde set dem stå og kysse. Det gav nogle blandede følelser i mig, jeg var både ophidset over tanken om hvad det kunne medfører, men samtidig skuffet, fordi jeg begyndte at miste troen på jeg kunne score Marie denne aften.

Jeg vendte tilbage til øllene, og sad og snakkede lidt med gutterne. Da vi kom senere hen på aftenen havde jeg helt glemt vores væddemål og min egen interesse for Marie. Jeg skulle have byttet øl og gik ind på vennens værelse. Jeg havde ikke bemærket noget, åbnede køleskabet for at konstatere at jeg ikke havde flere kolde øl. Vennen havde åbenbart været inde på værelset, for han kom ud fra værelset, vi fik os en lille sludder, hvorefter han gik igen. Pludselig mærkede jeg noget på mit brystkasse, det viste sig at min lille veninde, Marie, sad inde på sengen og havde kastet en kondompakke hen til mig. Hun sagde noget jeg ikke helt kunne opfatte, hvorefter hun begyndte at grine. Hun har en smuk latter blandet med det fabelagtige udseende, der kan blødgøre den hårdeste mand.

Efter lidt tid gik det op for mig hvad hun havde gang i. Jeg låste døren og gik hen til hende på sengen. Jeg satte mig ned hos hende, og vi mødtes i et langt vådt kys. Jeg fortsatte med at kysse hende ned ad halsen og brystet, da jeg nåede hendes bryster begyndte jeg at massere dem stille. Det skal lige siges at jeg aldrig har været sammen med en pige før, så alt min erfaring er noget jeg har læst mig til i blade (M og FHM). Jeg trak hendes bluse og Bh af og slikkede stille på hendes brystvorter. Jeg kunne hører at hun nød det jeg gjorde, og forsatte længere syd på. Da jeg nåede hendes buksekant, gled de hurtigt ned efterfulgt af den stramme g-streng. Jeg slikkede hende stille, det var skønt at slikke hendes safter i mig. Der gik ikke længe inden hun kom, og hendes sammentrækninger klemte min tunge, og det tændte mig endnu mere.

Hun gled ned på knæ og sad foran mig, hvorefter hun åbnede min bukser, så min stive pik kunne sprænge lige ud i ansigtet på hende. Hun tog min pik i munden og slugte den til roden (ca.18cm). Hun suttede min pik virkelig godt, den var skønt at mærke hvordan hendes tunge masserede mit pikhoved. Samtidig med hun ordnede min pik, var hendes ene hånd på opdagelse nede i hendesegen fisse. Hun suttede min pik i ca. 10 min, da jeg kunne mærke at jeg var ved at komme fortalte jeg hende det, men hun forsatte med den vidunderlige rytme hun havde fundet. Der gik da heller ikke længe inden det flød med sperm i munden på hende, og som om det var det mest naturlige i verdenen slugte hun det hele. Kort efter kom hun selv efter at have onaneret samtidig med hun suttede min pik. Bagefter slikkede hun mig ren, men jeg var stadig lige hård og liderlig. Endnu engang slikkede jeg hendes lækre glatte fisse, jeg slikkede hende i lang tid, og hun kom flere gange, der bare tændte mig mere og mere.

Jeg lagde mig ned på sengen, og hun satte sig hen over mig og førte min stive pik op i hendes varme grotte. Det var ubeskrivelig lækker da hun red mig, da jeg så hendes liderlige ansigt samtidig med hendes patter hoppede op og ned, det var lige før jeg kom ved dette smukke syn. Efter små 10 min. ridetur, kom hun i en kæmpe orgasme, og faldt af min stive pik i et desperat forsøg på at få vejret. Efter hun var kommet til sig selv igen, genoptog vi herlighederne, denne gange i nogle andre stillinger, hvor jeg var ovenpå. Pludselig hørte vi nogle rumstere rundt udenfor døren, hvorefter en af mine venner kom brasende ind. Jeg havde ikke tænkt over at han havde en nøgle og troede derfor at vi ville have fred til vores hyggestund

Han blev pisse sur da han fandt ud af, hvad hans seng blev brugt til. Han sagde v skulle skride ud, da han ikke ville have vi bruge hans værelse til det vi havde gang i. Han vendte rundt og gik igen, hvorefter vi så kort på hinanden og besluttede os for at gøre det færdig selvom han ikke ville have det. Jeg tog hende i en doggystyle. Vi blev vel ved i ca. 15 min. hvorefter at hun endnu engang kom i en kæmpe orgasme. Jeg hev pikken ud af hende, hun tog den i munden igen og kort efter kom jeg i et brag af en orgasme og fyldte hendes mund endnu engang med mit sperm. Denne gang kom jeg meget mere end den første, og hun kunne ikke have det hele i munden, så det flød ud og ned ad hendes smukke ansigt.

Vi lå lidt og kælede for hinanden inden vi samlede vores tøj og gik ud til de andre. Jeg fandt efterfølgende ud af, at hun havde slået op med sin kæreste for nogle dage siden, og var derfor ret så liderlig. De var alle klar over hvad vi have lavet, jeg fandt efterfølgende ud af, at vi havde lag og hygget os i næsten 1½ time. Ikke så sært de andre havde en mistanke. Jeg satte mig ned og snakkede med vennerne igen, men kunne ikke lade være med at skule over til Marie, som jeg havde fået et helt nyt syn på. Da klokken var ved at nærme sig 1, besluttede vi os for at tage i byen, da vi mente at de nyudbagte studiner nok var ved at være klar til os ;)

… hvad der skete i byen må i få senere – nu må i klare jer med min første oplevelse den aften.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.