Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Skoleåret var ved at være slut, jeg glædede mig til at blive færdig med min uddannelse. Lidt om mig og min IT lærer. Jeg selv er 20år ca. 180 høj, med ca.18cm lang pik. Min IT lærer er ca. 26år, ikke særlig høj og små bryster. En dag hvor vi havde IT, jeg havde siddet og lavet nogle lektier efter de andre var gået. Min IT lærer som hedder Gitte sad også og lavede noget arbejde.

Da hun var færdig kom hun om og stillede sig bag mig. Hun lagde sine hænder på mine skuldre og sagde: Jeg syntes du har kigget en del på mig i dag, er det korrekt. Jeg svarede ja, uden at kigge på hende. Det skal lige siges at jeg har beundret hende mange gange før. Hun vente mig om og kiggede mig dybt i øjnene, og kyssede mig blidt. Kom med sagde hun jeg ville vise dig noget. Jeg fulgte med, og hun førte mig ned i et afsidesliggende rum på skolen. Her gik vi ind og hun sagde at jeg bare skulle følge med, ind i et andet rum længere inde. Jeg gjorde som hun bad om. Da vi kom ind i rummet stod der en sofa og nogle stole. Hun vente sig om imod mig og gik helt hen til mig. Her tog hun om min nakke og kyssede mig hårdt. Hun pressede sin tunge ind i min mund, og jeg log hende komme ind. Sådan stod vi lidt og tungekyssede, vores hænder vandrede på hinandens kroppe.

SEX I DAG?

Hun kiggede på mig og satte sig på knæ foran mig, og knappede mine bukser op. På det tidspunkt var min pik totalt stiv. Hun tog mine bukser og boksershorts af, og min pik sprang ud i den friske luft. Hun trak min forhud helt tilbage, og hun kyssede gangs forsigtigt på mit pikhoved. Så begyndte hun langsomt ar sutte den af på mig, det var næsten mere end jeg kunne klarer. Min pik var ved at eksplodere. Efter lidt tid spurgte jeg om jeg må komme i hendes mund, og hun sagde ja selvfølgelig må du det. Hun fortsatte og lidt efter kom jeg i en kæmpe orgasme, hun havde svært ved at have det hele på en gang. Hun slikkede sig om munden og smilte tilfreds til mig. Hun rejste sig op, og sagde at nu ville hun slikkes. Hun lagde sig hen på sofaen, og jeg lagde mig oven på hende. Kyssede hende på munden, og derefter videre til brysterne. Hendes små bryster var dejlig bløde, og hendes brystvorter stod stift op i luften. Jeg legede med dem med fingre og tunge. Uhm det var skønt.

Jeg fortsatte ned i mellem hendes ben, og lod en finger glide imellem de glatbarberede skamlæber. Hun sukkede dybt. Jeg spredte hendes læber med to fingre og så en lille piercing i klitorisen. Jeg lod tungen glide let over hver skamlæbe, hvor derefter at slikke på klitten. Jeg lå og slikkede i forskellige tempoer hurtig og langsom, hårdt og blidt. Det var for meget for hende, hun stønnede rimelig kraftigt. Jeg stak en finger op i hendes fisse, og hun var meget våd. Jeg kørte den lidt frem og tilbage, derefter med to og så tre i et rimeligt tempo. Så efter lidt tid spændte hun i en bue, og kom i en fantastisk stor orgasme.

Jeg lagde mig op ved siden af hende, og hun sagde tak. Kyssede hende blidt på munden, det gengældte hun med tungen. Hun spurgte om jeg havde lyst til at kneppe hende i røven, for det tændte hende endnu mere. Jeg svarede selvfølgelig vil jeg det. Hun sagde at jeg skulle sætte mig i sofaen. Det gjorde jeg så. Hun kom over og skrævede over mine ben, og satte sig langsom ned over in pik. Jeg trængte stille og roligt op i hendes indre. Da hun var fyldt ud i røven begyndte hun at ride mig. Først langsom, derefter lidt vildere. Jeg fik vendt os om, sådan at jeg kom til at kneppe hende i røven bagfra. Det var noget hun kunne lide. Efter lidt tid kom hun først, og jeg kunne mærke hendes muskler trække sig hårdt sammen om min pik. Det fik mig til at komme oppe i røven på hende. Det var en fantastisk oplevelse. Vi lagde os på sofaen og kælede lidt. Hun sagde at jeg skulle gå ud og vaske min pik af, og komme ind bagefter igen. Jeg gjorde som hun sagde. Det tog ikke lang tid inden jeg var tilbage. Hun sagde at jeg skulle lægge mig på sofaen igen. Det gjorde jeg, og hun satte sig overskrævs over mit hoved. Sådan at jeg kunne slikke hendes dejlige glatbarderede fisse. Hun lagde sig ned over mig, og begyndte at sutte den af på mig. Det var den perfekte 69 jeg nogensinde havde prøvet. Hun smagte vidunderligt, og hun kunne sutte som hun aldrig havde lavet andet. Hendes safter smagte vidunderligt, og der var rigelig af dem. Jeg kunne næsten ikke følge med, så det løb ned over kinder og hage på mig. Efter vi havde lagt et kvarters tid, kom vi begge i en kæmpe orgasme kort tid efter hinanden. Det var skønt. Hun vendte sig om, og vi mødtes i et stort intenst kys. Hun lod en hånd glide ned til min pik, og lod den finde vej til hendes drivvåde fisse. Jeg trængte stille op i hende, og hun begyndte at ride mig stile og roligt. Vi nød hinandens kroppe så meget vi kunne. Vi var begge i den 7. himmel Hun vendte os om sådan at jeg lå øverst, og hun lå nederst. Derefter kneppede vi i en halv times tid. Hvor til sidste hendes fissemuskler trak sig sammen, og nærmest malkede min pik. Hun spændte i en bue og stønnede til det hele rystede i hende. Hun kom i en kæmpe orgasme. Hvor jeg stadig lå og kneppede hende, til jeg kom oppe i hende. Det var en fantastik følelse, at blive malket på den måde. Vi lagde os tæt ind til hinanden, og hun sagde tak. Jeg kyssede hende intenst, og sagde i lige måde.

Vi lå sådan i en times tid og kyssede og nussede lidt.

Siden den dag har vi haft mange hyggelige stunder på skolen, hjemme hos hende, med en tredje person. Men det er nogle helt andre historier, dem kan i læse om senere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.