BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har altid godt kunne tænke mig at ,spanke min kone . Min kone er naturlig flot slank og ikke de største bryster, men frække A skåls bryster der stritter igennem en t- shirt og, en god fast smal numse. Og langt lyst hår og lidt frække fregner.
En aften tog jeg fat i hende , da jeg synes hun skulle kneppes , jeg kørte min hånd over hende dejlige numse , hun havde hvide tynde trusser på , så viskede jeg til hende , at hun trængte til en endefuld , og give et blowjob og tages bagfra . hun sagde hun ikke var til det , men jeg skulle gøre det meget mildt , jeg klappede hende mildt uden på trusser og så rev jeg dem af, hun sagde straks ikke med bar numse, men der havde jeg allerede placeret 3 gode slag på højre Balle. Hun blev sur og sagde der gør ondt , når du slår så hårdt.
Hun sagde hun ikke kunne lide at få smæk, hun følte sig som en lille pige der skulle have smæk.
Min træng til at piske min kones numse blev så stor .
At jeg mødtes med en der hed Jonas, som ville imod betaling kidnappe hende og tage hende et sted hen , hvor jeg kunne gøre alle de ting på min kone som hun ikke ville have gjort normalt. I morgen kl. 18 det her sted kommer du sagde Jonas.
Da vi gik i seng kiggede jeg på min kones numse , da hun stod og børstede tænder , kiggede jeg på den bare numse hun stod med og tænkte over hvor rød og stribet den ville blive og tanke gjord mig liderlig, at hun ville være bundet og ligge og skrige og hyler, hver gang jeg hun fik bæltet klasket hårdt på ballerne. Og jeg ville tvinge min pik ind i hendes mund.
Jonas fangede hende og satte hende på en krog i loftet . Hun stod i nederdel og hvid T-shirt , hun havde ingen bh på så brysterne strittede ud igennem den hvide bluse.
han havde sat fedebjerg Thomas til at passe på min kone ikke ville slippe væk.
Men fedebjerg blev honey af at se på , den dejlige krop. Viskede i konens øre, at hun ikke anede hvor meget hun ville blive pisket. Min kone blev bange og ville hjem, men fedebjerg kunne ikke holde fingrene fra sig selv , han løftede op i hendes bluse og æltede hendes bryster i lang tid slikkede på brystvorter og nev lidt i brydvorterne og hun begyndte at hyle så tog han nederdel af og der kom den dejligste pige numse frem i silke trusser. Sol brun krop , men man kunne skimte ved siden af trussen , at hun havde hvide baller. Fedebjerg kiggede længe på den gode røv . Og Jonas havde sagt han ikke måtte gøre noget ved hende. Men Thomas blev horny og viskede til min kone Louise. Louise jeg vil nu give dig en forsmag på hvad der venter dig. Han kørte hans hånd langs hendes ryg over numsen, og gramsede længe hendes faste baller , pressede sin stiv pik imod hendes trusser og gav hende 2 hård slag på begge baller og Louise gav et sæt og hulkede lidt.
Thomas sagde måske skulle du have smæk i den bare numse. louise nej det må du ikke gøre , kan du ikke slippe mig fri, jeg vil ikke have smæk.
Måske skulle jeg tage dig ned og ligger dig over mit knæ som en uartig skole pige der trænger til smæk. Inde på mit værelse har jeg en god børst, der kan gøre din numse rigtig rød.
Han trækkede hendes trusser ned og sagde jeg henter lige noget , kan du gætte hvad det er grinede han hånligt , jeg kan varme din numse op med den. Og han kom tilbage med en solid børste og sagde nu kommer du til at hyle , jeg vil spanke dine baller gul og blå og du kan hyle alt det du vil , først når du har fået 30 på hver Balle stopper jeg og du for den fulde kraft af mine slag. Han slog med børsten ned på bordet med kæmpe kraft klask sagde det, og så lagde han børsten på Louises blege numse. Louise sagde vil du ikke gerne lade værd , det kommer til at gøre ondt. Ja sagde Thomas og svingede børsten tilbage. Til et godt slag på numsen.
Men blev stoppet af Jonas som sagde Thomas stop!!!!!
Louise tænkte puha godt han kom ellers ville det havde gjort ondt.
Der var 2 timer til jeg skulle der hen, jeg havde købt en masse ting , et fladt bat, børste , ridepisk, bælte og så det jeg glæde mig mest til spanskrøret , havde set mange FILM og det spankrør lavede de bedste striber over en røv. Hvor pigerne havde hylet af smerte.
Hver gang jeg havde set spanking film , fantasere jeg om , at jeg gav hende en gammel dags endefuld.
Louise fik bind for øjnede , så hun ikke kunne se mig og jeg havde en stemme forvrænger på. Nu kom tiden , hvor jeg kunne nyde Louises numse.
Hun stod og hulkede.
Hun stod stadig med bar numse og blusen var trukket op, så brysterne kigge ud. Det kunne jeg lide at se. Og så spurgte jeg hvorfor hun havde bar numse. Thomas sagde jeg kunne ikke dy mig, jeg var tæt på at prygle hendes numse med børsten.Jeg træk hendes trusser på plads..
Hun skal ikke piskes på bar numse endnu.
Louise sukkede og tænkte at så skulle hun ikke spankes på bar numse.
Jeg sagde jeg ville være alene med Louise. Jeg lagde en hånd på hendes smukke ansigt i mens jeg kørte mine hænder over hendes trusser. Og gramsede dem hårdt ,Mens jeg viskede den bliver meget rød nu.
Nej nej vil du ikke stoppe.
Så sagde jeg vil du havde bæltet eller battet. Hun hulkede jeg vil ikke have smæk. Fint sagde jeg bæltet bliver det.
Er du klar Louise til at blive spanket.
Jeg ville give hende 5 hurtige klask
Klask klask klask klask og klask og Louise skrig ved hver slag og jeg fik stiv pik af nydelse af at afstraffe min kone , hun fik 5 med alle redskaber undtaget spanskrøret.
Spankrøret skulle virkelig nydes.
Og man kunne se hun var rød på ballerne ved siden af trussen.
Louise vare grædefærdig og ville ikke piskes mere. Louise jeg er ked af at sige det , men det bliver med bar numse fra nu af. Din numse er for lækker. Og den skal bare have smæk.
Jeg blev mere hård mod hende. Og sagde måske trængte til lidt hård slag. Hun hylede at hun ikke ville have smæk i sin bare numse. og hun fik samme omgang på den bare numse. Hun hylede nej ikke mere smæk. Jo sagde jeg alle 5 redskaber igen , bare 10 slag pr redskab . Louise din numse skal blive rigtig rød i dag. Så træk jeg hendes trusser under hendes baller og lagde battet på hendes bare hud. Louise hylede og sagde hvorfor hun skulle spankes . Så sagde jeg fordi du har en røv der trænger til det.
Og når vi er helt færdig med din numse Louise kommer du til at sutte så meget pik , at du ikke kan tygge i 2 dage. Nu hylede Louise endnu og tiggede om det sku stop. Men hun hvæl da jeg slyngede det første slag på den bare hud ingen pauser. Da jeg var færdig nussede jeg hendes numse.louise tænkte endelig ikke flere smæk. Hendes numse kogende af slagene.så råbte jeg til Jonas.
Nå Jonas sagde jeg havde du den spanking bænk , hvor vi kan spænde Louise arme og ben fast og rem over ryggen. Så hendes numse stritter ud. Ja da troede du var færdig. Nej Louise numse skal virkelig mærke spankrøret. Det hørte Louise og tude brølede mens hun bliv slæbt over bænken. I mens hun skreg ikke flere pisk.
Så sagde jeg mens jeg træk hendes trusser på plads , at de første 20 slag måtte godt være med trusser .
Louise numse stritte ud klar til spanskrøret.
Indtil videre havde jeg fået billeder og VIDEO af alting indtil videre. Bare tanken at jeg kunne se det hele forfra . Når det var slut.
Jonas spurgte mig hvis han måtte tage de første 20 slag, ville det blive halv pris. Louise skreg ikke med spankrøret. Jonas kiggede Louise i øjnene og sagde han ville spanke hendes røv , rigtig hårdt .
Fedebjerg stod og kiggede på og man kunne se han var liderlig. Jonas spurgte Thomas har du nogensinde fået suttet pik. Nej sagde han. Så kunne det være Louise kunne gøre det på ham.jeg vidste mine kone ikke var til det der sutte pik ting. Men blev liderlig af tanken om at hun skulle sutte fedebjerg vamle slimede pik der ikke havde set et bad i 1 månede.
Louise skreg at det ville hun aldrig gøre.
Fint Louise sagde Jonas gør du det ikke frivillig spanker jeg din numse til du sutter pik.
Hun skreg af smerte ved 13 slag over ballerne og hun kunne ikke holde til flere pisk. Og skreg skal nok sutte pik bare i ikke slå min numse mere.
Jeg kom næsten i bukserne da hun sagde det.
Fedebjerg træk sin hård pik frem og pressede den ind i Louises mund og kørte den frem og tilbage hårdt . Thomas tog fat I hendes rottehale ,så han kunne styre tempo . Hun blev bare kneppe i munden og Louise tude heletiden. Thomas var ond han sagde han kunne komme nu , men træk det ud bare for han kunne se det ansigt sutte hans pik 20 min tog det og sperme ind i Louises mund . Thomas holdte for hendes mund og sagde synk min sperm.
Jeg havde ikke fået et blowjob før af Louise og sagde til hende, at hvis hun troede at hun var færdig med at sutte pik. Så var hun helt forkert på den.
Jeg kan ikke sutte pik mere.
Så tog Jonas spankrøret og lod det susse 13 gange på hende numse og skreg hver gang.så sagde Jonas hvad sagde du.
Louise skreg og hulkede og sagde lavt jeg kan godt sutte mere pik. 14 slag ramte mens Jonas råbte hvad sagde du. Nu råbte Louise højt jeg skal nok sutte mere pik. Jeg tog min store pik ind i hendes mund. Den her fornemmelse havde jeg savnet i lang tid. Hun fik lov til , at sutte min i 30 min. Så sagde jeg til Jonas , skal du ikke have suttet lidt på . Jo da det virker til hun er godt til det sagde Jonas , hun skal bare have et par rap på numsen , så er hun god til det.
Fedebjerg kiggede på Louises numse og jeg spurgte om han ville prøve , at give hende smæk.louise hylede endnu , viste godt, hvad han havde til at slå med.Han løb ind på sit værelse efter børsten. Så sagde jeg til Louise nu får du klask med børsten. Louise huskede hvordan han klaskede bordet. Og det ville gør ondt. Nåå Thomas du har 15 min til at klaske hendes numse. Vi tager lige en pause.louise skreg i må ikke gøre det her.
Thomas sagde ved hvert 30 slag . Kommer du til at sutte pik.
Man kunne høre skrigene ved hvert klask. Og der var bum stille når hun sutte hans pik
Hun råbte stoooopp ved hvert et slag. Vi stoppede Thomas , der bare klaskede løs på den sagesløse numse.
Jeg trøstede hende og sagde vi desværre er kommet til den del , hvor hun skulle have med spanskrøret på den bare numse.
Hun skreg hylede jeg fortjener ikke at at få smæk . Thomas kiggede på den stramme fisse og anus. Vil du gerne kneppe hende i begge huller spurgte jeg , ja sagde Thomas , Louise prøvede at komme fri, jeg vil ikke tages bag i. Jo Louises nu smøre vi lige vaseline i dit anus og fisse . Og så gik han i gang med at røv pullede Louise og så fissen og så kneppe skiftevis begge huller i 30 min Louise vrælede i 30 min. Ja
Så træk han ud fra anus og proppede den ind i hendes mund, mens han råbte smag dit anus hul. Louise kastede næsten op.
Louise i dag får du den store tur.
Så gik Jeg hen og tog spankrøret. Nu skulle jeg endeligt spanke min konens bare numse. Jeg sagde til hende , at hun skulle tælle alle 50 slag. Hun skreg og hylede og ruskede i bænken ,da vi kom halvvejs. Det hjælper ikke Louise din numse bliver så spanket i dag. Da jeg kom til 50 slag. Sukkede hun er vi færdig jeg kan ikke mærke min numse mere og jeg sagde højt til hende nu skal du tælle til 100 hun skreg og tiggede om at stoppe . Men jeg havde ikke tænkt mig at stoppe . Louise din numse er ikke stribet nok. Så når vi har taget 100 . Så kan du trænge til 100 mere. Jonas tog et billede af hendes numse med striber på. Og viste den til hende .
Del 1

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.