BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

De 3 veninder sidder sammen og tjekker instragram. En af pigerne 19 år og hedder Betina, hun er høj flot, lækker strut røv, perfekte bryster,og har mange følger. De 2 andre piger Gitte og Susan er normalt bygning ser op til Betina. Men er blevet jalous og vil ligge en plan imod Betina og ydmyge hende offentligt.
De mødes for at ligge en plan, Gitte siger hvad med vi optager hende nøgen i badet,og ligger ud det ud på nettet.
Susan har et mere ond forslag. Vi tager på picnic i skoven alle 3. Og finder et sted ingen kommer,og så binder vi hende til et træ. Og tvinger koden ud af hende til Instagram og så optager vi live, imens vi ydmyger hende.
Hvad vil du da gøre ved hende, spørger Gitte.
Jeg tager jeg reb og spanskrør og børste med.
Gitte bliver lidt våd i fissen over planen.
De skriver til Betina om de skal tage i skoven og tage nogle frække instragram billeder.
Imens de er i bad skiftevis, og de er alle nøgen kigger Susan og Gitte hentyder gid,de havde den samme smukke numse, hun havde imens griner og giver rap på Betinas Balle og hun griner argh frække dig Gitte. Susan kigger på den smukke numse og tænker liderligt, hvor meget den bliver spanket, imod hendes vilje.
Så de skal have frækt tøj på.
Da de kommer i skoven, går Betina forest hun har stramme korte jeans,der går til ballerne. Gitte går tænker på Gud vide hvor meget Susan vil spanke Betina, og hvad ville alle hendes følger sige til, at se hende få smæk uden at kunne gøre modstand. De finder et træ og de tager straks Betina og binder hende fast i en høj gren, så hun kan stå på tæer.
Så siger Susan til Betina hvad er din kode til instragram. Betina bliver lidt bange nu, hvad vil i gøre.
Gitte lever sig ind i det nu, vi vil optage dig,imens vi smækker din numse og ligger det på instragram.
Betina nægtede at give koden.
Så viste Susan børsten til hende,og lagde den på hendes ende Balle. Og sagde lad os se hvor mange slag der skal til, at jeg får koden. Betina blev bange og sagde,at hun troede de var venner og med et sagde det klask på Betinas Balle det gav et sæt og hun begyndte at hyle. Efter 5 hård slag fik de koden. Betina vidste bare ydmygende, det ville være at alle hendes følger kunne se, at hun blev straffet nu.
Men med et kunne de høre en mand der kom den vej de var på. Susan og Gitte gemte sig og smed spanskrøret og børste ved siden af Betina.
Manden var en bondemand Gert på 62 år. Han blev forbavset over at se Betina hænge der. Nej da hvorfor hænger du her. Betina græd mine veninder har bundet mig og løb væk.
Han skulle til at binde hende fri. Og kiggede på den lækker krop.
Så der er ingen der ved du er her, nej sagde Betina jeg vil bare hjem igen.
Hvorfor har de bundet dig, de synes jeg skulle straffes.
Så kiggede han ned og så børsten og spanskrøret.
Har du da været uartig. Betina kunne skræmmende høre Gert blive opstemt af de ville straffe hende.
Susan og Gitte gemte sig i baggrunden og optog det på VIDEO og Susan sagde håber virkelig han udnytter, at han kan smække den dejlig krop.
Gert sagde du har en god numse i de cowboy shorts. Betina sagde hvorfor siger du det, kan du ikke bare slippe mig fri.
Jo sagde Gert og tog børsten op. Men hvad nu hvis dine veninder havde ret med du skulle straffes.
Gert kiggede ondt på Betina og sagde jeg tror du har brug for rigtig mange smæk i måsen.
Skal vi starte med flad hånd. Hun fik 20 på hver Balle. Og hun vred sig af smerte ved hver slag. Stoooopp råbte hun det gør ondt.
Susan og Gitte sad og legede med hinandens fisse, imens de kunne høre deres veninde tude fordi hun fik smæk.
Gert sagde at uartige tøser altid Skal have mange smæk. Og nu vil jeg rive din bluse op. Og mishandle de bryster med den her tynde gren. Han piskede løs på hendes bare bryster. Hun skreg af smerte. Gert sagde bare vent til, jeg kommer til din numse. Så skal jeg give dig noget at hyle for.
Så gramsede han på de ømme bryster i lang tid.
Nå så er vi kommet til din strittende numse tøs. Han fik cowboy shorts af og hun han nu kun i sorte frække trusser. Gert æltede de perfekte runde smalle Balle og Gud hvor jeg kommer til at få dig til at hyle, når jeg prygler den skønne numse. Nej skreg hun og tiggede om at komme fri. Bare tanken om at han ville nu smække hende så meget, gjord hun spjættede for at komme fri. Gert sagde bare rolig du kommer fri, når de baller har fået sin straf. Han tog børsten og sagde hun kun fik smæk med trusser på. Han ville ikke gøre det på hendes bare numse. Betina blev lidt lettet. Men det ville stadig gøre ondt.
Øv tænkte Susan og Gitte han skal sgu da gå all in og flå alt tøj væk og gennem prygle alt hud på hendes numse.
Gert sagde hun nu fik smæk med børsten,og ikke med spankrøret det slog for hårdt. og normalt ville have sagt antal. Men synes det var mere frækt,at hun ikke vidste hvor mange hun skulle have på ballerne efter 20 slag med børsten,og pigebarnet hylede som en lille pige. Og råbte stooopp ved hvert et slag. Gert kørte hånden over hendes ansigt og sagde jeg ved godt det gør ondt og det svier, men der er lang vej endnu. Imens han legede med sin pik. Nu vil jeg spanke din numse konstant i 10 min med børsten.
Nneeeejjj ikke flere. Han satte tid på og hun kunne se nedtælling,og skreg ved hvert et slag og tiden føltes langsom, for hvert slag tog et sekund og efter 60 slag og en pigebarn der var ved at gå i opløsning af gråd. Han stoppede tiden. Efter 8 min og trøstede hendes numse.
Jeg skal bare lige se din smukke røv uden trusser. Nej skreg Betina og råbte du lovede ikke at smække mig på bar numse.
Nej nej bare rolig. Jeg vil bare gerne se den nøgne numse. imens han træk dem op igen. Betina var lettet.
Gert sagde at han snart skulle hjem. Og sagde han blev nød til at piske hendes numse lidt med spanskrøret.
Hun græd du sagde du ikke ville piske mig med den.ja men du trænger til smæk.
Hun råbte så højt at alle dyr blev bange, hver gang røret susse ned på hende baller. Gert råbte hold så kæft ellers trækker jeg de trusser ned og så skal du se, hvor ondt det kan gøre. Gert lod spansk røret susse på hende numse 30 gange. Betina kunne ikke mærke sin numse, han så striber fra trusse og på den anden siden af trusserne. Da han tog trusser ned, var ballerne røde. Susan blev ophidset og gik over til Gert, hvor spanker du ikke hendes nøgne numse.
Gert så forbavset på pigerne. Gitte sagde hvis du skubber hende ud af så hendes numse strutter, så kan jeg filme og Susan kan piske hende. Gitte råbte af Betina at nu fik hun spansk røret at mærke på bar hud. Betina skreg nej please vis nåde, det gør så ondt. Gitte træk trusser under numsen og Susan svingede spanskrøret tilbage og lige på midten af hendes flotte røde Balle. Betina skreg af smerte avavavav det gør ondt stop. Gert viskede til Betina uartige børn fortjener smæk i den bare røv.
Susan kunne ikke holde op, hun havde set den flotte numse vimse rundt altid. Og nu kunne hun endelig prygle den rød og stribet. Efter 10 hård slag over hendes nøgne numse, kunne man se 10 røde dybe striber. Betina fik bundet en hånd fri. Og hun beskyttede sine baller og trøstede dem. Betina hulkede har i straffet mig nok.
Susan grinte højt. Nej der er lang vej endnu. Jeg skal sørge for at du ikke kan sidde ned i lang tid. Så blev hun bundet igen. Please Susan stop min numse brænder. Susan lod spanskrøret susse på ballerne og råbte jeg skal sørge for de står i flammer når jeg er færdig.
Efter 20 pisk med spankrøret, kunne Betina næsten ikke tude mere. Hendes røv var så stribet og ødelagt af piskene. Betina så Susan smide røret. Ahhh endelig færdig
Gert kiggede på Betina's græd. Skulle man man lige prøve at piske din bare røv,
Du får også 20 slag af mig. Hvor efter Gitte råbte og jeg vil fandme også piske din dejlige model numse til blods.
Betina kunne ikke mere det gjorde så ondt. Hvert slag brændte ind i hendes sjæl. Susan råbte det her slag er for du er så lækker og fortjener smæk. Efter de var færdig. Gert sagde de kunne tage hende hen på hans gård. Jeg har en stald med en vandret rør der går fra væg til væg. Der kan vi ligge hende over, så hendes hænder hviler på jorden og fødderne på jorden. Så strutter hendes numse lige op. Ja sagde Susan og træk trusserne på plads på Betina. Betina hylede har i ikke straffet mig nok. Gert siger det kunne være godt at kneppe en stram fisse.
Betina hulkede nejjjj du må ikke kneppe mig. Gert sagde du kan selv vælge om du skal kneppes røven og fissen og sutte min pik. Eller jeg pisker dig 20 gange med en ledning. Betina hylede jeg vil ikke nogle af delene. Fint sagde Gert du får da bare hele pakken. Imens han trak en hylende Betina over jern stangen. Og placere hendes numse perfekt, til endnu flere smæk. Han tog hans mega pik og tog fat i hendes hestehale og trak pikken i munden og guffede løs på hans pik. Hun viste jo at, hvis hun ikke gjord det. Så fik hun bare pisk med ledning. Åhhh du er god til at sutte pik Betina. Betina sig jeg skal kneppe dig hårdt i røven. Betina hylede og hulkede og sagde knep mig i røven.
Gert kneppede hende 20 min i røven. Gert spurgte Betina hvad nu, hun svarede kneb min fisse. Gert trak ud og stødte sin lem ind i hendes fisse. Da han trak ud, råbte Betina kneb mig mere. Gert kiggede på Betina rolig rolig jeg ved godt du prøver at udskyde pisk med ledning. Men du trænger virkelig til det nu. Susan og Gitte råbte kom nu Gert pisk den numse med ledning. Gert ramte hårdt og Betina skreg af smerte, det gjord 10 gange mere ondt end spanskrøret. Susan gik hen til Betina og rev trusserne ned, pisk de sidste 19 slag på bar numse og klask sagde det og Betina brølede af smerte og ruskede spjættede, og råbte det gør så ondt. Klask sagde det igen. Av av av avvvvvvvv min numse kan ikke mere. Efter 20 pisk var pigebarnets numse pryglet nok. Så kom gerts datter på 22 år forbi naturlig køn,slank, langt hår. Hun blev forbavset over 2 piger og ens far stod og grinede af den VIDEO som de havde optaget af Betina og kiggede på den pryglede numse. Hun tænkte det må havde gjort ondt. Betina kiggede grædende på pigen, få dem til at stoppe.
Hun blev lidt liderlig, far, ja sagde Gert. Må jeg prøve at give hende smæk. Ja da sagde Gert. Nej far jeg vil have hende over mit knæ og smække hende med flad hånd. Betina kiggede please nej. Det ville blive mere ydmygende.Gert lå Betina struttede numse over datteren. Gert havde trukket trusserne på plads. Datter kiggede på Betina og sagde nænæ du skal ikke tror, at det bliver med trusser på og rev dem den og imens de redigerede videoen. Sad datteren og klaskede løs på Betinas numse og nød hvert et slag.
Så sagde Gert til datteren bind hendes arme bag ryggen.
Så Betina nu kan du løbe nøgen hjem. Så kan alle se din numse er blevet straffet
Hun løb grædende nøgen igennem byen og alle vendte sig og så den piskede numse og bryster, en far kiggede og sagde hun trængte godt nok til smæk.
og så kan du se det hele videoen på din instragram væg havde Gert sagt imens hun løb.
Betina skreg nejjjjj ikke på min instragram. Da hun kom hjem. Stod hendes får i døren og var sur. Han havde set det hele på hendes instragram,han nåede lige at se striberne på datterens numse da hun gik op af trapperne.
Så råbte faren op til Betina, du kan tro jeg kommer med bæltet i aften, din uartige tøs. Del1

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.