BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg arbejder på et bilværksted og der var en fræk dame, der hed Mette og hun var 44 år mega lækker og fræk. Hun var 1.78, slank og gode faste b skål bryster og en god røv og langt lyst hår og et frækt smil og er altid genert.
Jeg holdte en fest på min landejendom og Mette kom i en fræk nederdel. Jeg sagde til hende at hun så godt ud. Da kl. Bliver 11 er der kun Mette og 5 andre tilbage og Mette går kold og ligger sig i gæste værelset. Nu er alle gæsterne gået og jeg går ind til Mette der sover og kigger under nederdel og der ser jeg den stramme kugle formet numse og jeg tænkte, om hun nogensinde har fået smæk.
Jeg binder hendes hænder til hovedegæret og om morgen kan jeg høre Mette råbe om hjælp. Hej Mette siger jeg, hun siger hvorfor har du bundet mig.
Jeg var ærlig og sagde du trænger til så meget smæk, at din numse er hudløs.
Kunne se skrækken i hendes øjne.
Jeg satte mig på sengen og kiggede på Mette i hendes nederdel og og top. Nu ligger jeg dig over min knæ med numsen i vejret. Og så tæller du højt, nejjj vil du ikke nok lade være.
Hun kunne ikke komme væk. Hun prøvede at komme fri, men jeg havde strammet rebet godt om hendes hænder. Jeg tog en spjættende Mette og lagde hende med maven på mit lår. Så hendes røv strittede.
Sagde til Mette at hun kun fik smæk på nederdel. Jeg nussede hendes ryg og kørte min hånd over hendes top og på hendes bare hud og over hendes dejlig røv. er du klar til at tælle Mette. hun snøftede nej. klask og Mette gav et op og sagde av.Så fik hun 5 rigtig hårde smæk og hun skreg stop.jeg sagde til Mette sagde jeg ikke du skulle tælle, jo det skal jeg nok sagde Mette . jeg sagde til Mette,at hun var uartig og hun skulle have talt. så nu starter vi forfra bare med trusser på. Mette . Mette prøvede at komme fri og skreg hjælp. Der er ingen der kan høre dig Mette. Vi er så langt ude på landet. Hun tiggede og bette om at jeg skulle lade være. Jeg træk nederdel ned og den flotteste runde numse kom frem. Der vidste jeg med det samme, at den numse skulle pisket nøgen med bambus pind. Men det vidste Mette ikke hun regnede kun med en endefuld og så ville hun komme fri. Jeg grinte inde i mig selv og blev horney bare ved tanken om alle de redskaber jeg ville smække Mettes forsvarsløse rumpe. Og hun skulle gennem kneppes i alle huller.
Nå Mette hun nu at tæl alle 30 smæk. Jeg nussede hendes balder og kørte min hånd ind under trussen på hendes lår, for at mærke om hun var glatbarberet, det var hun. Og så kørte jeg min finger forbi hendes fisse. Hun snøftede og sagde jeg kan ikke lide det, lad mig nu bare slippe. Så tog jeg min hånd op på hendes balder og slog så hårdt jeg kunne og hun jamrede ved hver et slag, og stammede tallene. Mette nu kan du ligge der og ømme dig. Næste omgang kommer til at gøre mere ondt. Nejjj skreg hun du sagde kun en endefuld, jeg grinte højt og sagde ja men jeg har om bestemt mig. Mette nu ligger jeg dig på ryggen og binder din ankler sammen med dine hænder til hovedegæret, så din røv og fisse kigger på mig, og jeg bliver nød til at trække dine trusser til siden, hvis jeg nu får lyst til at slikke din fisse eller kneppe dig Sønder og sammen. Mette var helt opløst og hulkede ik knep mig. Jeg knepper så meget at din fisse står i flammer. Mette lå med benene over hovedet og hendes runde balder og fisse og var klar til næste omgang smæk. Jeg tænkte Gud hvor jeg kunne rive de trusser af. Jeg rev hendes top og bh af og de runde faste bryster kom frem og jeg brugte 20 min på at slikke og ælte dem. Man kunne se på Mette hun var ydmyget over at ligge med kun trusser og en der bare gramser løs på hende, så kørte jeg min hånd over hendes balder og sagde til Mette nu kommer du til at tude, nu spanker jeg dig med en gryde ske på din røv. Mette så helt græde færdig ud og hulkede. Jeg lagde skeen på den ene balde og sagde nu får du 20 rigtig hård slag på hver balde. Og hver gang jeg har ramt din numse, skal du sige slemme piger som mig, skal have rigtig mange smæk på numsen . Hun var helt rød i hovedet af skam . Slam med fuld styrke over hendes numse, Mette gav et hyl ved hver et slag. Og tårnene trillede ned af kinderne. Man kunne se på begge trusse kant en ildrød farve på numsen.
Mette bad om jeg skulle stoppe. Næ Mette du skal have mange smæk. Imens jeg smaskede gryde skeen hårdt de sidste 5 gange. Mette var lettet og kunne ikke mærke sin numse,hun kunne kun mærke smerte i kroppen.
Lige pludselig stod Pia i soveværelset og stod stirrede på det der var sket. Pia var en almindelig bygget pige lidt fyldig og var fra samme afdeling som Mette. Da Mette så Pia råbte hun hjælp få ham til at stoppe. Pia skulle til at skælde mig ud og men blev lidt tændt på det hele og satte sig på senge kanten Pia havde altid været jaloux på Mette krop. Nå Mette du ser helt ked af det ud og kørte hånd fladen over hendes numse . Pia så hjælp mig dog. Pia kiggede på mig . Du har virkelig straffet hende hvorfor skulle hun have smæk. Jeg synes hun var så lækker, at den numse burde få smæk. Pia tog gryde skeen og sagde brugte du denne her på hendes numse, ja sagde jeg. Hun svingede den i luften. Og kiggede på Mette numse og Mette kunne godt regne ud hvad Pia ville gøre, nejjjj Pia please det gør så ondt ikke KLASK Mette nåede ikke at sige det hele inden Pia spankede løs på balderne hård en mig og 20 lige efter hinanden . Mette bønfaldelsen Pia Pia Pia stop Pia stop det gør ond Av av av av stop av. Mette spjættede med ben men Pia ramte perfekt hver balde med fuld styrke. Mette hyldede som En gris.
Pis kiggede dybt tæt ind Mette grædefærdige øjne, og sagde du skal du have så meget pik, som hun aldrig havde fået før og flåede trusserne af Mette så den smukke fisse streg kom frem, Pia kikkede på mig, så har du bare med at nyde at kneppe den gode fisse i bund. Mette spjættede og skreg nejjjjjj i må ikke stop jeg vil ikke kneppes. Jeg viste Mette min store lem af en pik og kørte den på yder kanten af hendes fisse og så bankede jeg den bare frem og tilbage i mens Pia råbte knep den billige luder . Pis tog bambus pinden og kiggede på Mette, den her skal jeg nyde på din dejlige runde numse bagefter på bar numse og du kan tro du kommer til at blive pisket i timevis og jeg vil høre dig hyle hele vejen. Pia blev liderlig af tanken.
Mette så Pia øve sig på en pude med bambuspinden, hun bankede puden med bambuspinden og kiggede på Mette, det her kommer til at gøre ondt på din røv. Mette hulkede og sagde til Pia vil du ikke nok være sød. Jeg var stadig i gang med at banke min pik ind i Mette, ååh ååheMette du trænger så meget til min pik. Pia sagde nu skal vi begge have det sjov med Mette . Hun bandt Mette op og de placerede hendes mave over hovedegæret og bandt begge ben til senge benene, så hun hvilede sine hænder på sengen, med en numse strittende ud i luften . Hun fik en pude i mellem lårene og sengen så numsen rigtig kom ud i luften. Mette hulkede stadig vil i ikke godt stoppe min numse gør ondt. Jeg gik bag hende og sagde til Mette har du fået pik i røven før Mette hulkede nej, så jordede jeg min pik ind i røven og Mette skreg avvvvv avvv ikke helt ind men jeg var lige glad jeg bankede min pik i bund i 20 min.
Så gik jeg op på sengen, Mettes hovede var lige i sutpik højde. Jeg sagde sit den ren. Mette var ved at kaste op .pia stod nu med bambus pinden bag Mettes røv slam sagde det og Mette hylede avvvvvvvvv sut den pik Mette slam avvvvvvv Mette begyndte at sut min pik ren, jeg tog hendes hår så jeg kunne styre tempoet frem og tilbage og Pia pryglede Mette stakkels numse, efter 30 min med sut pik pisk på røven. Pia talte for Mette og viste med et spejl og Mette kunne se hendes numse fyldt med røde striber, Pia talte tror der er 45 striber. Og der mangle min. 200 striber endnu. Mette fik lov til at ømme sine balder. Jeg vil også prøve at piske hende jeg tog et spanskrør og Pia holdte Mette hænder. Nejjjj ikke flere min røv bliver jo fuldstændig ødelagt. Slam og Mette skreg igen ikke flere min røv brænder. Efter 100 med røret. Var Mette helt færdig. Rejs dig og gå over i skamme krogen. Hænderne bag hovedet Mette så vi kan se den stribede numse. Så kom min far på besøg . Og stod og kiggede på den grædende pige i hjørnet med spanket numse. Hun har da fået så hatten passer. Han gik over til Mette og klappe stille på balderne og kunne mærke de var brand varme. Så hev han Mette hen til en stol og satte sig og rev Mette over knæet og Mette nejjjj ikke flere endefuld. Mig og pia gik i seng og kunne høre Mette skrige og hyle hele natten og man kun høre faren råbe tæl mine slag med spanskrøret og man kunne høre Mette hyle 349,avvv 350 avv stop 351, stopper du aldrig skreg hun. Spillede pik 3 gange den nat bare ved lyden af de hård slag mod hendes numse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.