BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Maja ligger i den store hotelseng, nøgen, halvt dækket af dynen. Jeg sidder nøgen i lænestolen og betragter hende, mens hun sover.  Hvor er hun bare dejlig! Hun ligger på maven. Kun hovedet, venstre skulder og venstre arm er synlig – hendes store, røde hår falder ud over lagenet og dækker næsten hendes ansigt. Men jeg ved, hvad der gemmer sig under den lune dyne: Hendes lille, stramme numse, hendes faste, runde bryster - og ikke mindst hendes bløde, saftige sprække – Majas uimodståelige fisse, som jeg altid længes sådan efter.

Min pik rører på sig ved tanken. Den er ret lang og tyk selv i slap tilstand, men nu strækker den sig yderligere, og jeg kan mærke blodet dunke i den. Jeg er så liderlig efter Maja. Med højre hånd griber jeg fat om skaftet og begynder langsomt at onanere. Det føles skønt, og snart er pikken stenhård. Jeg masserer videre og ser, hvordan pikhovedet svulmer. Den klare væske siler ud af spidsen og løber ud over mine fingre. Jeg fordeler den ud over skaftet og onanerer på det våde, glatte lem.

SEX I DAG?

Maja sukker i søvne. Hun ligger bare dér og aner ikke, at jeg sidder her og spiller pik til synet af hende. Det rykker i mit lem. Et kort øjeblik har jeg lyst til at blive ved, til jeg kommer. Det kunne være så frækt. Jeg kunne rejse mig op og sprøjte min sæd ud over hende. Men nej – det ville være spild af god sperm – så jeg holder lidt igen. Men når hun vågner, skal hun få pik.

”Mm,” lyder det fra sengen.

Maja slår øjnene op. De vidunderlige, grønne øjne, som jeg elsker at stirre dybt ind i. 

”Godmorgen,” siger jeg og viser mit rejste lem frem.

Maja spærrer øjnene op ved synet og fniser.

”Uha,” siger hun. ”Det var søreme en ordentlig herrepik.”

Og så – med sin hæseste, liderlige stemme:

”Er den til mig?”

Jeg svarer ikke. Hun skal ikke vide, hvad jeg vil gøre ved hende. Om hun skal have den i røven, mellem brysterne eller i kussen. Det skal være en overraskelse.

”Vis mig din fisse,” siger jeg bestemt.

Maja sætter sig op i sengen og kaster dynen ned på gulvet, så jeg har frit udsyn til hele hendes dejlige, nøgne krop. Hun er ikke nogen stor pige, men meget velproportioneret. Jeg er derimod ret høj og temmelig veltrænet og muskuløs. Maja stryger en tot hår væk fra øjnene og spreder benene. Jeg grynter lavmælt ved synet af hendes indbydende skød. Hun har barberet sig dernede, men lader altid en lille tot rødt, kruset hår sidde oven over sprækken. Selv er jeg helt glat – alt hår på nosserne og pikken har jeg barberet væk.

”Leg med din fisse,” kommanderer jeg.

Maja adlyder med det samme. Hun er en god pige. Med to fingre begynder hun at massere sin lille klitoris, så hun stønner højt. Synet får min pik til at spjætte igen.

”Ja, sådan,” siger jeg hæst.

For fanden, hun gør mig liderlig! Dejlige, frække, lille Maja. Ja, leg med din fisse, tøs – så skal jeg kneppe dig, så du aldrig glemmer det. Min pik svulmer i min hånd. Pludselig synes jeg, den ser helt enorm ud – og Maja så lille og spinkel. Jeg rejser mig op og går hen imod sengen. Maja ser bedende op på mig.

”Uuh,” jamrer hun.

”Bliv ved!” kommanderer jeg. ”Bliv ved, til du kommer.”

”Ja,” gisper hun. ”Ja, jeg kommer. Jeg kommer nu. Åååh! Åååh!”

Hele hendes lille krop skælver, da orgasmen rammer hende. Safterne løber lækkert ud af hendes sitrende fisse. Det er så smukt, at jeg næsten får udløsning ved synet. Jeg stryger hende blidt over håret.

”Det var godt,” hvisker jeg. ”Læg dig ned.”

Hun klynker lidt, da hun lægger sig på ryggen. Hendes blik er stift rettet mod min store, stive pik. Hun tror, jeg vil kneppe nu. Men da jeg kravler op i sengen, tager jeg i stedet fat om hendes røv og begraver ansigtet i hendes varme, fugtige skød.

”Aaah!” råber hun.

Jeg lader min tunge spille ivrigt over hendes lille, hårde klit. Så gør jeg den stiv som en lille pik og maser den langt op i hendes fisse. Maja sparker med hælene i madrassen og skriger af lyst, da jeg begynder at kneppe hende med min tunge. Jeg savler ud over hendes skamlæber af bare liderlighed – og kussen smasker højlydt omkring min tunge.

Et langt vådt kys til afslutning – så lægger jeg mig på knæ mellem hendes ben og viser stolt min stive, dirrende pik frem. Hun bider sig i læben.

”Nå,” spørger jeg. ”Er du klar?”

Maja nikker. Jeg tager fat i lemmet og styrer det mod hendes fugtige åbning. Mit fede pikhoved presser hårdt mod hendes skamlæber, og efterhånden mærker jeg, hvordan de giver efter. Kussen åbner sig – og mit stenhårde lem glider indenfor. Jeg mærker, hvordan det bløde, våde kød slutter tæt om mit stive skaft. Hendes fisse knuger om min pik.

Jeg begynder at støde. Hårdt og brutalt hugger jeg mit fede lem op i Majas snævre kusse igen og igen. Hun jamrer stille af fryd. Det ophidser mig, og jeg støder endnu hårdere. Maja udstøder det sødeste, lille skrig – og borer neglene ind i mine muskuløse balder. Hold kæft, hvor er det skønt! Der er ikke noget bedre end at mærke sin stive pik pløje op i en saftig ungpigefisse.

”Jah!” gisper hun. ”Det er så dejligt. Knep mig!”

Jeg griber hendes håndled og presser dem hårdt ned i madrassen, mens jeg knepper og knepper. Når Maja bliver ophidset, er hun umættelig. Og vi er begge to så liderlige nu. Der er intet andet i hele verden, der betyder noget – kun min hårde piks hidsige stød op i hendes drivvåde kusse. Og nu mærker jeg, at det er på vej. Maja skælver over hele kroppen og presser sit underliv op mod mit.

”Åh!” råber hun. ”Åh! Åh!”

”Ja!” svarer jeg. ”Kom så! Kom så!”

Hun skriger som en vild, da den næste orgasme rammer hende. Dråber af saft sprøjter omkring mit skaft. Jeg holder ikke inde – jeg bliver ved med at støde og støde, mens Maja vrider sig under mig i vild ekstase.

Vi sveder begge to. Det røde hår klæber til hendes glinsende ansigt - og min sved drypper ned over hendes nøgne krop, mens jeg knepper. Jeg mærker, hvordan trykket vokser i mine hårde nosser – mærker sæden presse sig op gennem skaftet. Det varer ikke længe, før jeg kommer – men først vil jeg have Maja til at komme igen.

”Leg med din fisse!” gisper jeg.

Maja stirrer på mig med åben mund. Hendes fingre finder den lille hårde klit – og jeg mærker, hvordan hun ivrigt onanerer, mens jeg stadig støder pikken op i hende. Hun hyler af fryd.

”Nå?” råber jeg. ”Er det godt?”

Maja er alt for liderlig til at svare. Hun vrider sig i ophidselse under mig, mens hun masserer sin klitoris som en rasende, mens mit lem pumper i hendes kusse. Og snart kommer hun igen.

”Åååh!” råber hun. ”Åååh!”

Jeg er lige ved at sprøjte. Hurtigt flår jeg pikken ud af hendes fisse og lægger mig på knæ over hendes ansigt.

”Luk munden op!” kommanderer jeg.

Hun adlyder. Da hun åbner munden, lader jeg min spjættende pik glide ind imellem hendes røde læber.

”Åhhh!” stønner jeg.

Maja sutter på pikhovedet. Og der går ikke mange sekunder, før jeg mærker den første ladning sperm presse sig op igennem skaftet. Jeg brøler som et vildt dyr, da jeg begynder at ejakulere i hendes suttende mund. Sprøjt efter sprøjt af tyk, glohed sæd pumper langt ned i hendes svælg. Jeg mærker, hvordan hun synker mundfuld efter mundfuld. Men der er så meget sperm – mon hun virkelig kan sluge det hele?

Jeg gisper efter luft og mærker, hvordan udløsningen langsomt ebber ud. Det giver en svuppende lyd, da jeg trækker min stadig stive pik ud af Majas mund. Igen lægger jeg mig mellem hendes ben og maser mit lem op i hendes fisse.

”Åh!” råber hun.

Jeg støder et par gange, men kan mærke, at den er ved at blive blød. Med to fingre finder jeg hendes klit og begynder energisk at massere den. Hun kaster hovedet fra side til side og hulker af fryd.

”Ja?” spørger jeg. ”Er det godt?”

”Uuuh,” hyler hun.

Igen begynder hele hendes lille krop at skælve – og igen presser hun sit underliv op mod mit. Jeg gnider hendes klit i et rasende tempo. Og for fjerde gang skyller orgasmen ind over hende.

”Aaah!” skriger hun. ”Aaah!”

Jeg mærker hendes drivvåde fisse trække sig sammen i kramper om min halvstive pik. Bare jeg kunne kneppe hende noget mere – men jeg er færdig for denne gang. Jeg bliver liggende, mens Maja sitrer af fryd – og mit lem langsomt bliver blødt – og omsider glider ud af hendes kusse, vådt, glat og tilfredsstillet. Fire orgasmer fik hun. Og dagen er kun lige begyndt.

Jeg kysser hende. Et langt, dybt tungekys. Ja – jeg kan smage den stærke, salte smag af min egen sæd. Det generer mig ikke – tværtimod - det er kun ophidsende. At smage, hvad hun smagte, da jeg tømte mig i hendes mund.

Jeg sætter mig på sengekanten og ser på uret. Kvart over ni. Hotellet serverer morgenmad til kl. 10.

”Er du sulten?” spørger jeg.

Maja ryster på hovedet med et drejende blik.

”Mm-hm,” svarer hun. ”Jeg har fået dejlig sperm til morgenmad.”

Jeg griner lidt. Hold kæft, hvor jeg elsker hende. Maja – den frække, lille tøs.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.